45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#35209 Ajánló :) NATGEO hétfő este 23:00-kor ---> Alaszka bozótpilótái: Szárnyaszegetten -
#35208 Urak, kicsit off de remélem valaki tud segíteni. Nos, tegnap vettem egy Genius 5.1 6000-es hangfalszettet és be is üzemeltem de: Mindent jól dugtam össze, a bemeneti jack kábelek színe ráadásul még olyan is amilyen a hangkártyámon a bementi nyílások színe ( SB Audigy X-Fi 7.1-es kártya ) szépen szól minden körben egyet kivéve a mélyládát. Egyszerűen megőrülök, hogy nincs basszusom, minden szól csak ez nem és nem tudom mi lehet a gond. Sok helyen utánanéztem már de eddig semmi sem segített. A poén az, hogy ha a kábeleket kicserélem hátul és a subwoofer-t dugom be mondjuk a front line in helyére, akkor rögtön szól a basszus csak ugye a hangok jönnek már más helyről, nem onnan ahonnan kellene nekik. Amikor a rendes helyre vannak bedugva a kábelek és win7ben a hangtesztnél ahol 5.0-re van állítva a tesztre nyomok érdekes módon amikro a basszushoz ér jó nagyot szól a basszus de máshol semmi ... Valaki tudna valamit segíteni ? :) Köszönöm szépen. -
#35207 Én, most semmit.
De itt biztosan kapásból ajánlanák a REX-et, Ground Environmentet, az UT Europe-ot viszont nem igazán. Az új kiegészítőkkel, scenery-kkel nem kompatibilis, sok helyen lesz tőle problémád, esetleg csúnya hiányok, vagy rejtélyes fagyások.
Amúgy nem leszólni akartam a konfigod. Vannak, akik gyengébb géppel FS-eznek itt, viszont tudják azt is, hogy úgy nem lehet a maximális látványt kihozni belőle. Mivel te a szépségre vágytál, ezért írtam, hogy ahhoz bizony nem árt több ram, s erősebb proci. Meg nem baj, ha 64 bit-es oprendszer van a vason... -
zomborg #35206 Akkor biztos tudsz válaszolni az eredeti kérdésemre, mik azok a progik amitől valóban nagyon szép lesz az FS2004. Te miket használsz? -
#35205 Az a 2 GB ram, hát, édeskevés... -
#35204 Ha majd a táj igazi lesz és nem lesznek bénák a felhők, rájössz, hogy igazam volt. -
zomborg #35203 Azt nem hinném most is simán megy, de valahogy a táj nem az igazi ill. a felhők is bénák. -
#35202 Ezt szerintem úgy értették, hogy ha felpakolsz mindenféle látványjavítót, akkor kifekszik a géped... -
koreny20 #35201 akkor már le bourget is
:) -
#35200 + aerosoft orly :)
FranceVFR cuccokkal az a baj hogy csak nyári textúra, nincs még éjszakai is. De az autogenből van éjszakai, ez is érdekes :D -
koreny20 #35199 aerosoft mallorca X is teljes sziget + reptér
-
koreny20 #35198 sztem pl a france vfr paris + az aerosoft CDG hatalmas páros, ha párizsba mész -
#35197 Nem ússzuk meg azt a FAQ mellékletet amin a legkedveltebb addonok kapnának helyet... -
#35196 A gauk nem, a modell (VC), a traffic picit és a sceneryk. -
zomborg #35195 Azt én is tudom, de olyan progikat raknék fel amik a ti tapasztalataitok alapján valóban hasznosak és vizuálisan nagyban javítanak az alap játékon. -
koreny20 #35194 akkor pakolhatsz bármit -
zomborg #35193 A gépem i3 3,8ghz, 2gb ram, 8800gt, sb audigy. -
koreny20 #35192 akkor ezek szerint a gauges meg a traffic rontja?
-
#35191 Mi köze ennek az overdrivehoz? A REX pont, hogy nem rombolja az FPS-t. Ha felhőkben mégis az a VGA miatt van, nem a CPU miatt. -
koreny20 #35190 a 3d felhőkkel? nekem érezteti hatását
-
koreny20 #35189 az overdrive?
-
#35188 A REX pont egy rossz példa :D -
koreny20 #35187 a procid számít hogyha sokmindent fel akarsz tenni, REX, és hasonlók faragják ám az fps-t, milyen procid van?
-
zomborg #35186 Sziasztok!
Újratelepítést tervezem a gépemen, windows7-tel s +2gb memóriával. Az lenne a kérdésem, hogy mit ajánlatok az fs mellé felrakni?
Sok helyen látok olyan képeket az FS2004-ből, hogy leesik az állam, s nekem valahogy nem néz ki olyan jól, most ami fent van: active sky, GE pro, UT europe és rengeteg reptér. -
#35185 A Modules-ben telepített AS mappában nézd meg milyen FSUIPC van.Régebben én is jártam így, de annyit kevertem vele, hogy már nem emlékszem pontosan, hogy oldódott meg.Nekem most regisztrált 3.7.5.0 FSUIPC van a Modulesben és egy 3.5.3.0 van az AS mappába, így műkszik. -
jtompi #35184 Urak!
Valamiért megszűnt a kapcsolat az FS és az Active Sky között. AS6.5 van fent és a legújabb FSUIPC. Bármit csinálok FS disconnect et ír az AS. Már újra raktam az AS-t és az FSUIPC-t is. A hiba fent áll.
Minden ötletre nyitott lennék. Főleg ha helyreállna a megszokott rend. :) -
#35183 Én csak azt sajnálom, hogy az Airsimmer projekt okán úgy ahogy van tünt el a kukában a teljes An-24-32 sorozat. Pedig jó lett volna egy VC széria. -
#35182 találtam egy olyat a "sumarasban" hogy ifly SP2.1...
érdemes vele foglalkozni, vagy ez sem múkszik? -
#35181 Azért ez nem ennyire egyszerű... :)))))
Arról lehetett hallani még régebben hogy miután kiadták a cuccot, a befolyó pénzekkel eltűnt a góré, illetőleg nem adott egy fillért sem a jómunkásembereinek, így azok szépen hoppon maradtak. Ezért is basztak csiszolgatni a gaukat újabb peccsekkel.
Itt érdemes olvasgatni, állítólag van igazságtartalma...habár már rég frissült...szerintem már nem is fog. -
#35180 Jaja Dash8 ott is, elvileg először a Q300. -
#35179 PMDG-nél egy ideig nem lesz Airbus, NGX után B777 a következő project. Aztán azt hiszem egy Dash gép jön ott is. -
#35178 Ja így már értem :) -
#35177 Azt nem lehet egyébként megcsinálni, hogy valaki aki ért a programozáshoz hogy megveszi airsimmer-t és a bugokat kijavítja vagy ez ennél sokkal bonyolultabb, vagy megveszi mondjuk a pmdg az egész airsimmer-t és megcsinálja normálisan.
A másik azt nem tudom megérteni hogy egyáltalán mi történt az airsimmer-nél, végül is volt egy komplett modell amin már csak csiszolgatni kellett volna és szerintem ez lett volna fs9 alá a legszebb szimulátor és a legjobb.
Ha jól megcsinálták volna én még 100$ is kifizetnék érte és szerintem ezzel nem lennék egyedül. -
#35176 Nekem sem -
#35175 Az hogy arra hasonlít az nekem nem elég. :)
Amúgy az Arial Black sokkal vastagabb betűtípus. :) -
#35174 Ő csinálta a visual modelljét és textúráit az AirSimmer Airbusnak (is). -
#35173 bizony az airsimmer a320 -
#35172 Gyanításom szerint sima Arial Black (-re hasonlít a legjobban)!
#35170: egy "iFly sziontű" Bombardier Q400-t már nagyon régóta várok én is :) Csak kár, hogy FSX :( -
#35171 Ki ez a samdim srác és mi van az airsimmerrel? Mert az utolsó mondatoddal elvesztettem a fonalat. :D -
#35170 Halványlila dunsztom sincs. Már vagy ezer éve nem jártam még csak a fórumukon sem. Majd ha eszembe jut, a hétvégén ránézek. De szerintem semmi újdonság nincs, mert azt lehetett volna olvasni az egyéb hírközlő szájtokon (simflight.com például)
Amúgyis szarom már le, nem lesz ebből semmi az tuti. Kár érte pedig.
Remélem Samdim srác pedig ezúttal jó lóra tesz. Nekem nemcsak az Airsimmer Airbusnál, hanem már a korábbi cuccaival is bizonyított.