45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
LegendTommy #35249 -
#35248 hmm varjal nem vagyok 100% ig meggyozodve de mintha a procedure ban is az lenne hogy te kapcsolod a GEN1 GEN2 -t? hmm
Neyd meg a manualban a Captain FLow resyt hogy after engine start es engine start nal mi a te inputod.
Nekem ugy remlik, eloszor before start procedure and checklist, aztan inditod az egyiket fuel cutoff es stabilizalodik inditod a masikat kozben persye a megfelelo gomb fs2crew panelen, majd ha az is megy after start procedure ra ugrik.
-
#35247 Aham... Igazából az a gondom, ha pushbackelek és beindul a 2-es moci, utána hiába nyomkodom a GEN2-t, nem akar bekapcsolni (APU fut). Majd indítom az 1-est, de az sem. Aztán ha kigurítottak és PARKING BRAKE-t behúzom, és karácsonyfa lesz az overhead panelemből :(
Pushback után meg az FSCrew button control piros ABORT!-al (elvileg) nem enged indulni...
Egyébként még nem láttam ennyire hiányos manualt, mit button control-é..............
-
#35246 Tibi bácsi ezt is elintézte ! :) Köszönjük szépen !! -
#35245 nvidia inspector a neve és ezen a linken találsz egy leírást, hogy miként ajánlatos használni, valamint egy másik linket, ahonnan a legfrissebbet letöltheted. -
#35244 Asszem 1.5 a legfrissebb, de lehet, hogy csak az FSX támogatás benne az új. Szerintem a control manager-re gondolt, mást nem kell beállítani. Nálam is tökéletesen működik. -
Köszi. :) -
#35242 Aki esetleg még nem vette volna észre...released! :) -
#35241 1.4-es van fent. iFly meg SP2.1! "fs2crew enabled a control panelen ifly ba?" Mire gondolsz pontosan? A Config Manager-ben a "button control" engedélyezve. iFly-on belül kell valamit buherálni? Hol? -
koreny20 #35240 vagyis bocs vmi nvidia akármi a neve és olyan mint az nhancer
-
koreny20 #35239 nem a 2.5.9 hanem vmi másik
-
koreny20 #35238 vki meg tudja mondani melyik az az új nhancer verzió vagy nhancerhez hasonló ami a legújabb nvidia driverekkel is működik?
-
#35237 nem. ucso verzio van fent? fs2crew enabled a control panelen ifly ba? -
#35236 -
#35235 FSCrew iFly Button Controll Edition: Járt már valaki úgy, hogy a generátorok nem akarnak bekapcsolni?
És taxizás előtt a main panel 2es display-en a piros ABORT! mi a fenének nem enged? Az mit takar? -
koreny20 #35234 a talajtextúra minősége mennyire van limitálva fs9ben? -
#35233 Tettem fel pár új képet oldalamra. Kalocsa, Nagykanizsa, Bőny-Pér (ez utóbbi tavaly óta kész, de most brutálisan meg lett növelve a lefedett terület). -
kad #35232 Sziasztok!
Ha esetleg valakit érdekelne, eladom a következő eszközt:
CH Products Flight Sim Yoke
Yoke
Nem nagyon használtam, az ára gépfelújításhoz kellene.
Legjobb lenne ha személyesen tudná átvenni aki meg szeretné venni, nem bízom a magyar postában... stb.
Átvehető: Budapesten bárhol, az ára 20ezer forint. 3 napig az átadott állapotban visszaveszem, ha valami lenne vele.
[email protected] kérnék érdeklődést!
Üdv. András
-
#35231 CLS-nek van 747-200, 100-ról nem tudok. -
Punkbuster #35230 tud vki vmi jól kidolgozott,minőségi fajin B747-100ast? az aerosimeset próbáltam hát mit ne mondjak....többre számítottam -
#35229 Nem, ettől voice commander. Ha mikrofon nélkülit akarsz akkor button control edition. -
#35228 FS2Crew2010 Voice Commander (iFly) mikrofon nélkül nem is használható, beszéd nélkül? -
Zs0 #35227 Használom miben tudok segíteni? -
#35226 Nem tudom, milyen a géped. Sok mindentől lehet, még a legerősebb cuccal is megesik FS-ben.
-
koreny20 #35225 van mit fejleszteni akkor :) -
#35224 Inkább textúrabetöltési probléma. Ha sok-sok VRAM-od van, akkor ez kevésbé jelentkezik, vagy gyors háttértárat kell alá pakolni. Mondjuk SSD-t :) -
#35223 Használ valaki FS2Crew2010 Voice Commander-t iFly-hoz? HELPre van seggetségem!!! -
koreny20 #35222 ha 30 fps-sel kicsi akadásaim vannak néha az vga gyengeség?
-
#35221 nincs alaplapi tudtommal :) de ha van is akkor le van tiltva mert a lejátszóeszközöknél csak a SB kártyát mutatja -
#35220 Letiltottad az alaplapit? -
#35219 Megpróbáltam de mint sok másik akár hivatalos drivernél itt is ez a hibaüzenet fogadott: "Setup is unable to detect a supported product on your system..." -
napstR #35218 hát mondjuk ez igaz :D nem tudom milyen különbségek lehetnek :)
extrem ezt még találtam:
"Mindenkinek ajánlom win7 alá a P17x support pack-ot,..... A support soundblaster oldalról leszeditek a win7 dirvert, de abból hiányzik az a panel amivel be lehet kapcsolni a basszust! A support pack tartalmazza, és jóval szebben szól mint az eredeti xp driverrel!! Meg is lepődtem! Jah s mivel ez nem hivatalos driver, így az x-fi-s panel csomag van összeépítve hozzá...." -
#35217 Na puff...... remek :(. Írok nekik most rögtön, nem sok hatása lesz de hátha .... Köszi a segítséget :) -
#35216 "nem tudom az én integrált hangkártyám nagyon jól szól :)"
Nem hallottál még normális kártyát.
""NE, ismétlen NE vegyetek ilyen kártyát. Csak akkor, és abban az esetben költsetek erre a ra, ha szükségetek van az idegre, az idegességre, arra, hogy a végén gyomorideggel gondolj a Creative cégre. A kártya nagyon jó, csak éppen ha nem XP-t használsz, hanem Vistát, vagy ne adj isten Windows 7-t, akkor akár már most el is felejtheted azt, hogy használni, és szeretni fogod a zenehallgatást/játékot. Sistereg, serceg, akadozik a hang Windows7-ben, és még basszus sincsen, mert a BASS REDIRECTION-t nem rakják bele a driverbe alapból!""
Nekem is SB van, nincs ilyen problémám. És van basszus csak be kéne állítani a vezérlőpultban az 5.1et, meg az audio control panelben is.
-
napstR #35215 idézek neked, ezt egy másik sb kártyáról írták, de gondolom ua. ez a te problémád is :(
"NE, ismétlen NE vegyetek ilyen kártyát. Csak akkor, és abban az esetben költsetek erre a ra, ha szükségetek van az idegre, az idegességre, arra, hogy a végén gyomorideggel gondolj a Creative cégre. A kártya nagyon jó, csak éppen ha nem XP-t használsz, hanem Vistát, vagy ne adj isten Windows 7-t, akkor akár már most el is felejtheted azt, hogy használni, és szeretni fogod a zenehallgatást/játékot. Sistereg, serceg, akadozik a hang Windows7-ben, és még basszus sincsen, mert a BASS REDIRECTION-t nem rakják bele a driverbe alapból!" -
napstR #35214 hm :D nem tudom az én integrált hangkártyám nagyon jól szól :) extrem én még mindig azt mondom, hogy driver gond. a nagyobb probléma az, hogy valszeg nem is fogod tudni megoldani, mert egyáltalán nem is létezik hozzá normális driver. pl én a múltkor találkoztam egy dell laptoppal amin nem ment a wifi hiába tettük fel a driver. rákérdeztünk a dellnél közölték, hogy még dolgoznak a működő win7-es driveren :D (azóta már kiadták szerencsére:)). szerintem te is kérdezz rá az sb support fórumán :/ -
#35213 Nos kérlek mér minden kipróbáltam. Letöröltem eszközkezelőben a drivert teljesen, driver cleanerrel is, feltettem újat. Már amit engedett bocsi. Nem mondtam, hogy rengeteg druvernél kiírta, hogy unable to perfrom vagy valami hasonló kaliberű szöveget. Végre találtam egy működő drivert, hogy legen egy audigy kezelőfelületem is, de ezzel se jó. Javaslat ? -
#35212 Hát, elég új P67-es alaplapom van, a kiadott legújabb driverrel. De addig nem vagyok rajta hallgatni zenét, amíg nem sikerül szereznem bele egy normális hangkarit. Az alaplapi valami iszonyat!
Én más fórumokon azt olvastam, hogy az X-Fi hangkarikkal szokott gond lenni win7-nél a többcsatornás hangoknál. Szóval igencsak elképzelhető, hogy drivergondod van... -
#35211 Az alaplapokon szarok vannak, külön kártya még mindig jobb. Nekem pl. semmi bajom az ezeréves audigy driverével. :) -
napstR #35210 nem lehet, hogy szar a win7-es hangkártya driver? én mindenhol azt olvastam, hogy ne vegyek külön hangkártyát, egyrészt mert elég jók vannak már a jóféle alaplapokon, másrészt meg mert fosnak rá a gyártók és nem csinálják meg normálisan a win7-es drivereket.