45215
  • jaszy76
    +1
  • Hypo #35328
    es attol mert magyar attol jobb lesz? csak naivan kerdezem, mert amihez mi hozza nyulunk az max par embernek milliardokat hoz de ugy a tobbseg csak szop.
  • spyy55
    EZ KOMOLY???!
  • polluxware
    végre egy jó hír
  • polluxware
    megvesszük Ferihegyet! a milyénk lesz!!

újra

gurrááá, gurrrááá
  • Hypo #35324
    FSBUILD 2.4 ifly supportal http://secure.simmarket.com/ernie-alston-fsbuild-2.phtml
  • Hypo #35323
    :))) ertelek, en is hasonlo cipoben meg nyustolom a jo oreg 8800gt-t
  • polluxware
    őszinte legyek, én már túúl spurovezsec vagyok nagyban költeni a gépemre.. arra hogy neteljek, vidijót nézzek, meg fs9ben repkedjek a megszokott helyeken.. bűűven jó

fsxben is csak maga a repülőgépek amik érdekelnek, vagyis a scenery meg a többi az totál mellékes

gt240et is csak azért vettem meg most mert 2éve kint van már és relatíve bagóért kaptam egy x1950gt-től sokkal gyorsabb karit..

stalker call of pripjóósát nyomtam vele 2napig.. aztán rá is untam:))) fs9/x en kívül már nagyon nem izgat semmi

sh5 is úgy gagyi ahogy van.. dcs a10c majd 2év múlva futtatható lesz az akkori filléres hardvereken:)

• polluxware
    majd ha a "internacional of hypo bank " beszáll egy 30éves lejáratú...

:)
  • Hypo #35320
    gtx5xxx biztato
  • polluxware
    lehet mégis csak megszokom a nivííídiát.. x1950GT-nél 10.2 volt az utolsó driver, azóta nem is frissítették
  • g0a
    nemtudom akkor mi lehet de új driverekkel nalam nincs AA fs9 alatt :)
    a kartyat teszteltem xp, vista alatt is jelenleg w7 alatt megy 2 hete.
    ha nem huzom akkor tokeletesen megy dual monitoron :)
    nemtudom neked milyen a kartyad nekem asus van ismerosomnek gigabyte es nala is ezek a bajok :)
  • [HUN]FaTaL
    Nálam is 4850 van, és 10.11 óta újra van AA az fsben. :) Jelen pillanatban a legújabb drivert használom.

DUAL monitor kezeléssel sem volt gondom még sosem. Ha 10fps növekedést 10-20% tuninggal akkor ott komoly gond van szoftveresen oldalon a gépeddel.
  • g0a
    en azert ezt nem mondanam hogy semmi gond a driverekkel :)
    de ahogy irtam is 4850-em van 4 eve ezzel megy az fs.
    oke hogy catalyst 8.6-8.9 kornyeken megallt azt elsimitas fs ben.

nekem a dual monitor kezelessel is van bajom ami szinten driver gond (4850-es tulajdonosok foglalkoznak forumokon ezzel)
    ha 1mhz-et emelek ram vagy a gpu orajelen akkor osszeomlik a rendszer (csak dual monitoron). ezek tenyek. most oke hogy "nemkell huzni a kartyat" de fsx ben 10 fps novekedest jelent, ami 1 monitoron tokeletesen mukodik.
    tehat nalam a konkluzio: 4850 em alap orajelen 2 monitoron 8.9 es driverrel mukodik elsimitassal.
  • Hypo #35315
    ja 1gb az kell texturak se kicsik:) csak nem mindegy milyen sebin nyomjak a vga ramok
  • polluxware
    van 2db;)

azért ezt még megrágom sztem... annyi viszont legalább így is lejött, hogy 256mb vidram fs9hez bőven elég (kivéve extrém addon repterek)

és biza fsxhez ha addon scenery is kell akkor minimum 1gb vidram.. 512mb már nem elég tongass x-hez:(
  • [HUN]FaTaL
    "csak azt akarom kizárni, hogy dvi kimenet nehogy ne menjen átalakítóval......"

Ezt nyugodtan kizárhatod. Ha nem adnak átalakítót, akkor veszel egyet.
  • polluxware
    ehhez nem adnak... legalábbis egy review szerint

csak azt akarom kizárni, hogy dvi kimenet nehogy ne menjen átalakítóval......

mondjuk az x1950gt-en sincsen d-sub csak 2db dvi egy egy svideo kimenet
  • CptSAB
    Sapphire ad átalakítót. :)
  • Hont

A karin 2x DVI, 1x HDMI, 1x DisplaPort van.
    2db LG32"450 LCD-t használok monitornak...
  • polluxware
    ebben reménykedek én is;) meglássuk
  • [HUN]FaTaL
    Van DVI-DSUB átalakító és adnak is hozzá, legalábbis Sapphirék biztosan. Használtam a 3870et DSUBon (akkro még olyan volt a monitorom) és azon is csak dvi volt, tökéletesen működött.
  • polluxware
    d-sub os monitorod van, van a kártyán d-sub?
  • polluxware
    dvi dolog csak azért érdekelne, mert a moncsim d-subos, és az új kártyán nincsen d-sub (valmi olyat olvastam így ábszolte nincs analog jel kifelé)

tehát a dvi/dsub átalakító mindenképp megoldaná a dolgot ? (x1950es átalakítójával használnám)

nagy cumi lenne ha nem adna képet még átalakítóval sem:/
  • Hont
    Nekem Sapphire HD5750 van.
    Teljesen hibátlan!Nagyon tetszik...
    A driverek is jók.
  • polluxware
    elvileg ugyanaz... nekem x1950GTvel soha nem volt semmilyen bajom..

stalker, dcs bs, fs9/x..
  • [HUN]FaTaL
    Ez így hülyeség. Az, hogy az FS szarul kezeli a radeonokat, az egy dolog, ezenkívül semmi gond a driverekkel.
  • g0a
    az en 4850-es atimon is mar csak dvi van nincs azzal gond.
    ati-val egy baj van vasat tudnak csinalni de a driverek borzalmasak :)
    5-os serianak a driverei jok?
  • Hypo #35301
    i see. El hozni nem lehet kiprobalni?>)
  • [HUN]FaTaL
    FSX alatt nekem nem volt gondom, csak fs9ben.
  • Hypo #35299
    bar ez regebbi vga de a driverben sose volt eros:) http://forum.avsim.net/topic/335463-radeon-4800series-shimmering-treesfences-in-fsx/

the fullterrain.com forumaban van meg par topic a temaban bar ott sokan segitettek egymasnak szoval biztos meg lehet oldani
  • polluxware
    5550el konkrétan?
  • polluxware
    na ezt kérdezem! textúra villogás és egyebek

tudol ilyen panaszkodó totyikot linkelni?

nem akarok már duplán cummantani...
  • Hypo #35296
    nem kell azt buyeralni tobbet mint hogy egyszer beallitod es kesz:) ati drivert is egyszer be kell allitani.....

szep a 2d kepuk teny sot neha 3d ben de fs alatt az ujabbak nal is textura villogas es ilyenek. de lehet szerencsed lesz.

• [HUN]FaTaL
    Radeonnak szebb a képe, de az új radeonok nem igazán kezelik jól az élsimítást az fsben, meg a mipmappal szokott probléma lenni, ezért néha vibrálnak a textúrák a gyári értéken is.
  • polluxware
    tudom az nvidia gyorsabb... de a képe annyira más fs9 alatt... meg ez az inspector buzerálás;)
  • polluxware
    +?
  • polluxware
    mégvalami! a kiszemelt sapphire 5550 ddr5ön csak hdmi, display port, valmint dvi van

nekem meg d-subom van...(monitor)

ilyen kártyával műkszik az x1950GT hdmi-dsub átalakító (GT240el most megy)

tudom elvileg kéne... ,de a sapphireon ábszolúte nincs analóg kimenet
  • polluxware
    core2 2,4

alapvetően a sebesség nem szempont.. túl sokkal nem lesz lassab sztem, nekem a képminőség a lényeg

win asztalnál a betűk picit olyan fókusztalanok.. valmint a fű fs9 alatt sokkal szemcsésebb szebb volt x1950el
  • Hypo #35290
    hmm