45215
  • BPA102
    Sony!

A pontos típust nem tudom most mert otthon van a kamera! Az egyesületté ahol repülök!

HD 1920x1080 készíti a felvételeket! Holnap fogom a kígyó bűvölést-Sárkánnyal feltölteni amit pamacs mutatott be Egerben!
  • Hont
    Sajnos én lemaradtam róla...:(
    Majd legközelebb!
    ZSo! Ez nem egy szar cam-mal vetted fel!
    Milyen gép?
  • BPA102
    Nekem is!

• spyy55
    Megvolt, de...

• CptSAB
    Avsim.ru oldalon ajánlom mindenki figyelmébe a megújult Jens B. Kristensen készítette Il-12 és Il-14 madárkákat. A vér-frissített verzió új műszerfalat, VC textúrákat, hangcsomagot kapott.
  • BPA102
    Uraim! Prózai kérdés!

A mai nap újra tettem az fs-t! Gondoltam csinálok egy olyan fs verziót amiben csak hazánk szerepel! Na de nem ez a lényeg! Fent van az Aerosoft Budapest és mikor LHBS betöltöm magam a kifutópályán bazi nagy házak vannak! Ezt lehet gondolom doktorálni kérdés hogyan! Valaki megoldást esetleg tud? Csak a Varjú laci bácsi scenery az ST Design és az lhsimulations scenery-k vannak fent!
  • spyy55
    "FIGYELEM! Változott a tervezett futópályahasználat és az indulás 40 perccel későbbre tolódott: 14:45-re!"
  • LegendTommy
    természetes, hogy késik, de ahogy írtam nálam éppen toronyra jelentkezett be, izazából pedig akkor füstölt a betonon, na ez kb. 5 perc különbség, annyit nem kéne késnie, de szerintem akkor valami gebasz volt, valójában pár sec, lehet, de megnézem majd.
  • BPA102
    SRY!

Akkor más aki kedvet kap hozzá!

Freeware: MiG E-152 M

Letöltés
  • Clidey
    Akkor miért nem az FSX topikban említed?
    Amúgy szerintem már mindenki tud róla... :)
  • BPA102
    Igaz FSX de említésre méltó!

Iris Simulations: C-27J Spartan

• polluxware
    logikus hogy késik.. gondold végig miért;)
  • Hont
    HSZ#36555 Köszi Tommy!

HSZ#36556 Egyébként,ha az Ancsika elfért, akkor ez is elfog! :D
  • koreny20
    Ammennyire tudom az A380as tengelytáv miatt nem lehet rendszeresíteni nálunk, mert még a "2-es" pálya legurulói sem elég nagy ívüek hogy kvázi saját lábon beguruljon hanem push-back megy érte, logikus hogy ez sok macerával járna egy menetrendszerinti járatnál hogy ki be kell vontatni a pályavégről, de ahogy látom az 1es terminál előtti legurulók abszolút kicsik neki úgyhogy oda hiába tud leszállni vagy onnan fel megreked a végénél, úgyhogy 31L igen esélytelen...jól látom a helyzetet? '3R szintén esélytelen 13L viszont a teraszról igen csak gatyába élvezős lenne :D Én még azt az időszakot siratom mikor renoválták a 13R/31L-t és nem voltam reptérközelben hogy megnézzek egy 747 landingot rákoshegy fölött :)
  • LegendTommy
    most olvasom, hogy félreértettelek:)
    szóval mennyit késik az internetes pilotshop app. az igazi beszélgetéshez képest? na majd megnézem, egyébként elenyésző, bár volt olyan, hogy halgattam otthon az app-ott az interneten, haverom meg kint volt a reptéren, telefonon mondtam neki, hogy most megy a torony frekire xy gép, ő meg éppen látta leszállni, tehát akkor nálam meglehetősen késett az app. de lehetséges, hogy átmeneti késés volt éppen.
  • LegendTommy
    hát az aznap dől el:)
    biztos ami biztos, ki kell menni fél órával hamarabb aztán jön amikor jön,
    esetlegesen figyelni flightradaron mikor indul el Prágából, ha jól tudom onnan érkezik és kb. 11 körül fog elindulni.
  • Hont
    Szerintetek mi a következő cserélendő hardver a konfigomban?
    Intel i3 560 @ 3.33Ghz,
    Intel DH55HC
    OCZ 6Gb.RAM 1333Mhz,
    Radeon HD5750 1Gb,
    2x LG 32"1920X1080,
    Én most egy SSD re gondoltam...
  • Clidey
    Én még nem láttam sehol. De persze ez nem zárja ki hogy nincs is...csak kicsi az esélye. :D
  • Hont
    Mi a meglátásod? Mennyit késik?
    Valaki nem tudná megnézni, akinek van reprádiója?
  • BPA102
    az tuti :d
  • Hont
    Ja! Holnap bent lennénk a fokuszban!:D
  • BPA102
    Oda adjam a kártyám? Appronra jó :d Majd azt mondod hogy én vagyok az csak megváltoztam :D
  • Hont
    Az igazat megvallva, még nem tudom!
    Holnap felhívom a Péter barátomat meglátjuk Ö mit mond.
    Ha Ö kint lesz, akkor valószínű talán a gépbe is bejutok...
  • BPA102
    Na akkor hova is mennyünk ki? LOL

Érdekes felállás:O
    A380 szavazás
  • BPA102
    Azt mondod? :D

Sanya te jössz?
  • BPA102
    Nekem nagyon bejön ez az Öcsény! Egy dolgot hiányolok az én An2-es modellemből azt szép sárga festést amivel betudnék állni a másik két An2-es mellé :D
  • BPA102
    Tibi!

Esetleg amit beraktam képet a gyroról olyan model nem tudom esetleg létezik fshez?
  • BPA102
    Sajnos mióta nem dolgozom a Repülőtéren nem nagyon járok ki! Ennek kb 2-3éve! Előtte 2 évet lehúztam szóval nem kizárt :D
  • LegendTommy
    bejáratott hely lehet már találkoztunk is, heti 1x tuti kint vagyok:)
  • BPA102
    Akkor Cargodomb! Csak megsúgom az FBŐ oda nem megy ki és így az igló kapun belehet menni aztán fel a dombra!
  • LegendTommy
    jó hely, de csak délelőtt, utánna szembe süt a napocska
  • BPA102
    13L horgásztó? Bár ott van egy szamár aki ellopja szendvicsedet :D
  • BPA102
    Rep. Rádióra gondoltam :) csak így rövidebb volt leírni :) Kötelező darab a rádió mikor a hangárban vagyok kint elég sokat hallgatom a CTR TWR illetve a Szlovák CTR is! ;-)
  • LegendTommy
    az késik, repsávos rádió a tuti, én sokat vagyok kint, ha rutinos az ember akkor elég kiszámítható, na meg izomból kell figyelni metar-t.
    Az mondjuk kényelmesebb lett volna, ha mindkét iránynál a hosszabb pályát használja 13L/31R, mert akkor pl. szántóföldön tuti látod, bizunk egy stablil 31-es irányban:)
  • Hont
    Legtutibb szerintem a mobil net egy lapitopin és közel-körzetet hallgatni online!;)
  • Clidey
    CB rádióval nem sokra fogsz menni, mert azok a 27 MHz-es frekvenciatartományban üzemelnek, a reprádiók viszont a 118 MHz-től kezdődnek. :)
  • BPA102
    CB nálam is lesz!
  • koreny20
    én pl motorrral megyek aztán ha változik az irány akkor nyélgázok megyek is át a másik végére
  • koreny20
    körülbelül félmillió cb rádiós emberke lesz körülötted akik 10 perccel a leszállás előtt már tudják mi a helyzet
  • BPA102

Vevő vagyok rá! THX