45215
  • a.carkey
    MÉDIA MARKT!!! EGY HÓNAPJA MÉG VOLT!!!
  • Alexease
    Amugy 18:20 korul szalltam fel egy 777-sel Budapest rol, es kb. most ertem Becsbe:) De nem igazan talaltam meg a GPS-en, vagyis leszallni nem tudtam sehol. De a hegyek kozottt talaltam egy 1km-es leszallot, valami videki, de az keves volt:DDDDDDD
  • Alexease
    Ez kb 50% reszletesseg. Afolott ugy 5-6 fps bir nyomni:(((
  • Alexease
    Itt egy Budapest latkep (a kiegeszito nelkul), es egy leszallas Ferihegyen:DDDD

• qrz
    Hali!
    Itt nézz körül ez a készítő oldala
    http://web.axelero.hu/andkozma/budapest2003/default.htm
  • I.C.ram
    Nekem meg behalt a letöltés az este közepén... Majd csak holnap tudom leszedni.. :( Írjatok már valamit, hogy milyen polgári gépek vannak, és hogy látványra milyen?
  • [HUN]FaTaL
    Nah, megtaláltam DCN, [OP]Hunyi, HUB: koli (T3 100 slottal szal minden oks :)).
  • Alexease
    Alitolag ehez is fel lehet tenni, vagyis kompatibilis. Lentebb irta valaki, hogy tobb mint 8 GByte kiegeszites talalhato hozza (vagyis a FS2002-hoz). A budapesti scenery allitolag nagyon kiraly.
  • Hoz_Hun
    Köszi. Kiváncsi vagyok. Valamelyik részéhez lehetett letölteni egy magyar "patchet" amin telejesen kidolgozva van Budapest. 3D látható a parlament az összes híd, Gelért hegy a szoborral, halászbástya, stb.. Reménykedtem hátha beletették. de azért így is biztos király.
  • Alexease
    Budapestre egyelore egy "tavolrol nezett" terkep szinten raismersz - a Duna nyomvonala, a budai hegyseg, szigetek, hidak helyei. De elvileg "szantofold" elszort hazakkal:DD
    Osszesen 22 ismertebb, nagyobb nagyvaros van benne reszletesebben, a tobbi hely foldresz szinten.
    De ha pl. utasszallitoval megyunk, nehany ezer meter magasan, akkor tokeletes. Mar az is pozitiv, hogy Magyarorszagrol 8-10 repuloterrol lehet felszalni, amiknek a "stilusa" azert be van allitva.
  • [HUN]FaTaL
    Honnan lehet a játékot letölteni? Wrzcenter amúgy sem megy most.
  • Hoz_Hun
    Budapest mennyire van kidolgozva benne?

Honnan lehet letölteni, kézikönyvet hozzá. Természetesen nem (feltétlenül) magyarra gondolok, jó az angol is.
  • K.András
    Elözök sem voltak rosszak,elkezdtem szedni tegnap én is aztán meg nem müxik a warezcenter :)))
    Kiváncsi vagyok milyen ujdonságok vannak benne,legföképpen a felhökre vagyok kiváncsi és az uj autogenre.
  • Forrest Tomee
    Megvolt az első egyedüli felszállás, leszállás a Balaton körül :o) ( kisrepülővel - easy beállítással persze)
    Szerintem nagyon jól megcsinálták a játékot.
    Érdemes a tanfolyamokat átvenni ( angol kell hozzá ) mert ezt is érthetőre csinálták.
  • [HUN]FaTaL
    1. Nincs penz a kártyámon
    2. Vodafoneról nem lehet küldeni
    3. V-net a vezetékes szolgáltató úgyhogy az is lőve
    ennyi. szóval ez lőve.
  • K.András
    http://www.simw.com/index.cfm?fuseaction=dsp_flightschool
  • K.András

Ha valaki pedig egy ilyen szimulátorra vágyik annak azért már bele kell nyulni a zsebébe, alig 25 millio euro bár oránként 225 euroért ki is lehet probálni, ami már tiszta olcsoság :)))
  • K.András

Flight Link AV-BThrottle, Prop RPM, Mixture.Gear, Flaps, Trim, Carburator Heat.View buttons,...

Flight Link SUB PANELSwitches include (according to the simulator) : Mags, Starter, Masters, Pitot Heat, Fuel Selector, Fuel pump, Nav, Beacon, landing & Taxi lights.

Flight Link TWIN ENGINE POWER QUADRANTThis precision instrument was developed for Elite 4 and its Seneca III software. Works fine with FS98/2000 (1 to 4 engines !).

Flight Link KR-1 RADIO STACKAll dials, knobs and buttons are functional. Flight Link even uses the same orange gas plasma displays.

Flight Link RUDDER CONTROLRugged full sized metal construction.Twin heavy duty hydraulic cylinders assure smooth and realistic in-line travel.Differential braking.Connected on supplied Epic card.

Gyerekek alig 6800 euroért a tietek lehet ez a nagyszerü konfig :)))
  • K.András
    Ez polgári repsim :)
  • Ruffi
    EBben vannak ilyen réfi csata helyszinek???
    Magyarok vannak?
  • K.András
    Csak ftp-n soha nem fogod megtalálni, pl listboxal egy darab kieget nem találtam...
  • Forrest Tomee
    Köszi.
    dc-t nem szeretem, inkább ftp.
  • K.András
    http://www.avsim.com/
    http://www.fsplanet.com/new01.htm
    http://surclaro.com/nuke/html/index.php
    Egyébként fizetös kiegeket dc-n érdemes beszerezni én szinte mindent ott találtam meg...
  • Forrest Tomee
    András, van esetleg olyan plugin oldal amit tudsz ajánlani?
  • K.András
    Fentlesz persze, de én nem sajnálok 400ft-t erre, most öszintén mit kapsz négy kiloért???Semmit...
  • Forrest Tomee
    Főleg ez, ami 20E alatt nem lesz a boltokban.
  • Alexease
    Ha 500.- FT-t nem er meg egy jatek, akkor mar nem tudom mit mondjak.:(((
    Ha meg csak a jatekgyujtogetos szenvedelyedet akarod kielni, akkor turjal DC-n.
  • [HUN]FaTaL
    Majd fent lesz DCn szal ezt ne hamarkodd el :P Nehogy azt hidd hogy csak pénzért lehet megkapni.
  • K.András
    Ja, akkor nem játszol...
  • [HUN]FaTaL
    Azért thx :)
  • [HUN]FaTaL
    De az fizetős. NEKEM INGYEN KELL! NEM FIZETEK WAREZÉRT.
  • K.András
    Warezcenteren fentvan....
  • K.András
    Igen,foglalkozom vele egy ideje ha kérdésed van monca, egyébként minden plugin müxik vele ami az elözövel szoval nem kell kidobnom a mostmár majd 8 gigás addon készletemet amit idáig beszereztem hozzá :)))
    A játékot most szedem szoval arrol nem tudok nyilatkozni egyenlöre...
    A gépigény:(fs2002pro) ha full grafikával akarsz játszani akkor minimum p4 2-es 512 rambus,nekem egy 2.4-es p4-en 512 rambusal még a kozma féle budapest2003 sceneryt is viszi lazán, ami a legszebben kidolgozott cucc fs-hez szvsz föleg éjszaka!!!
  • [HUN]FaTaL
    Jobb gomb propertiess stb.-vel megy. Jók a képek. DE HONNAN LEHET LESZEDNI? DC-N HUB+USER IS JÓ. PLEASE VALAKI!
  • [HUN]FaTaL
    Szép piros X-ek. Ilyen gyönyörű gépeket még soha nem láttam :DDDD
  • [HUN]FaTaL
    Le lehet kapni valahonnan. Akár dcről?
  • Ruffi
    Hi mijen a gépigény?
  • Instict
    na belemerült már valaki mélyebben a játékba?
  • Alexease
    Franko! THX. Akkor leszedem a "Demot" (azt hiszem 4 CD:DDDD)
  • ShaiHulud
    korabbi MS flight simulatoroknal barhova mehettel barmilyen magasan :) szal TOTAL FREE!! lehet radiozni meg navigazios bizbaszok is vannak ezerrel...ember legyen a talpan aki fullosan tudja kezelni...