45215
  • [HUN]FaTaL
    Ok, jó az. Köszi. Amúgy sokkal jobban utálom amikor kirakja, hogy LAN T1 azt 1,5k/s. :P
  • K.András
    Neked milyen joyod van?
    Nekem egy sidewinder ffb2...
  • Alexease
    thx
  • K.András
    nem élvezhetö joy nélkül szvsz...
  • Alexease
    Lehet bill.-rol is jatszani, eleg jol be lehet allitani. Mivel nem harci szimulator, igy sokat kapkodni nem kell, el lehet pofogni bill.lel is:) A jatek bemutato/oktato filmjeben benne is van, hogyan kell. Ha nagyon erdekel a dolog, akkor erdemes megprobalni. Persze joy-jal sokkal elvezetesebb, foleg egy FFB Joy-jal:)
  • K.András
    koli.sytes.net gyere fel mert feljöttem tehát tudod szedni, meg meg tudod nézni milyen cuccok vannak még hozzá..
  • Bandeeka
    Hali!
    Lenne 1 fura kérdésem. Billentyűzetről lehet jáccani a gamét vagy inkább szerezzek be 1 joystickot. Ha joystic kell hozzá akkor nemszedem le:) Thx a segicseget
  • Alexease
    Ez a Budapest Screnery oldal engem is erdekelne:)))) De a Kolis DC cim is johet:))
  • Alexease
    I.C. ram: Lehet menteni. Egyszeruen normal ALT bill, es felul megjelennek a menuk. Ott el tudod menteni az allast. Persze csak a repteren erdemes beparkolva:) De lehet barhol.
    Kell is menteni, mert van egy-ket hosszabb repules is. En most a 1911-es New York - Los Angeles-t kezdtem el a Piper-rel. A teljes tervezett ido, 82 ora. Na ez nekem hosszabb lesz, mert nezelodok, es a jobb helyeken leszallok. Nagyon jo helyek vannak:))) A Kennedy-rol indultam, es La Guardian-ra szalltam le, nehany tiz kilometer lehet:))) Itt tartok: LG.

• K.András
    Ez Kozma András sceneryje,én Király András vagyok bár a K.András-ra én is lehet azt hinném hogy Kozma :)
  • K.András
    Okés akkor majd kolin,gyorsan nem fogsz tudni szedni mert adsl-em van 512/128...
  • K.András
    Igy van ahogyan irod, még annyit tennék hozzá hogy ha kellenek a fizetös kiegek akkor el kell kezdeni keresgélni, és meg lehet találni mindet!Ami nekem van kiegem a játékhoz az szinte mind fizetös és mint irtam már több mint 8 gigánál tartok!!!Sokak szemében lehet nem leszek szimpi mert warez, dehát ez van :)
  • Alexease
    Az alapjatek ara sem olcso. A 2002-es meg mindig 17000 Ft korul van. Ez az uj, biztos lesz vagy 25E.
    A jatek nem tartozik a hagyomanyos "jatekok" koze. Ha valaki igazan komolyan akar es tud vele "jatszani" akkor nagyon sok idot kell eltolteni vele es rengeteg hatter informaciot kell begyujteni.
    Egy atlagos repules eltarthat 2-4 orat is, a gep beinditasatol, ellenorzesetol, a repulesen, navigacion, muszaki hibakon keresztul, a tajoloas, kommunikacio, leszallas es a parkolasig. Csak a beinditastol a kifutoig kigurulni, neha 20 perc:)))
    Vagyis aki igazan komolyan gondolja hosszutavon, az "megszallott":DDD Azoknak ezek az arak - foleg kint - nem egy nagy oszeg.
    (Az mar mas kerdes, hogy az vagy azok akik ezeket a kiegeket aruljak, ezt tudjak, es ra is tesznek egy lapattal:) Persze elismerem, azert van ezekkel eleg sok munka.)
  • [HUN]FaTaL
    Kolin fent vagyok! Oda gyere majd, de nem biztos hogy akkor leszek ezért írj be a fórumba légyszi. Amúgy milyen sebességgel fogom tudni szedni?
  • K.András
    Melyiken legyek???Amugy ma csak este tudok dc-n lenni, ha jo neked akkor este beirom hol vagyok fent aztán szedhetitek...(244mega a magyar kieg)
  • [HUN]FaTaL
    Figy, milyen néven vagy Dcn és melyik HUBon vagy? Mert kéne a kieg. Előre is Thx.
  • Forrest Tomee
    Olvass vissza, András mondott párat.
  • Forrest Tomee
    Ha eltévedtek akkor rádió bekapcs és kérni kell irányítást a toronytól. Amint leszállópálya közelében vagytok felhozza a legközelebbi leszállópályákat és ráhangol a hullámhosszára. Onnantól a torony segít leszállni.
    Ez a magyar kieg engem is érdekelne, akár pénzért is.
  • a.carkey
    OK! Gyorsabban jön le a - khöm - boltból ...
  • Beagie
    375881 kbyte
  • a.carkey
    Lehetséges, hogy a 3. CD sokkal rövidebb, mint a többi?
  • Beagie
    sziasztok!

miről szól ebben játékban a multiplayer?

• K.András
    Na hát igy elsö pacekra sokkalta jobb mint a 2002-es verzio!!!Nem tudom mi csinálhattak ezek a microfosos gyerekek ,de ez a játék full grafikával ugy hasit mint az állat!!!Igaz hogy alap sceneryvel néztem idáig csak de az is feljödött(majd kiváncsi leszek mit mutat az uj autogenel a bp2003-om!!!).A másik amit igy elsöre megnéztem az a felhök minösége,hát mit mondjak ez nagyon hiányzott az elözö részböl!!!Elözöben sprite-okbol állt az egész, végre ez is háromdés lett:)))
  • I.C.ram
    Majd holnap reggel megnézem :)
  • K.András
    Ez egy jo ötlet és meg is valosithato!Lehet menteni is.
  • I.C.ram
    Repülés közben lehet menteni, vagy nem?
  • I.C.ram
    Akkor majdtervezek egy olyan útvonalat, hogy Európa össze fővárosát meglátogatom! :)
  • K.András
    Nézd mán még a végén rajzprg-ként fogod használni fs-t,rajzoltál egy tehénfejet(vagy csak fáradt vagyok és annak látom)! :DDD
  • Alexease
    Na ez azert mar jobb:)))
    Ha lehet mindent en csinalok kezzel, utvonal terv, gepinditas stb.:)) Leg jobb.
    Tessek lehet rohogni. Budapest - Godollo repulesi analizis:DDD Azt nem mondtak, hogy a godolloi repuloter egy ledongolt fold sav a puszta kozepen:)) Alig talaltam meg:))))
  • K.András
    Ez kieges kép:

• K.András
    http://www.fshungary.com/
    http://www.fsklub.hu/
    Ezeket azért érdemes szerintem átnyálazni, bár meg sem közelitik a külföldi site-okat vagy azok repüléssel foglalkozo anyagait...
  • K.András
    Figy azért a navigácio fsnavigátorral nem nehéz, beirod hova akarsz menni honnan és elkésziti neked az utvonalat,söt be lehet állitani hogy a müszereket is beállitsa neked, bár szvsz sokkal élvezetesebb saját kézzel beállitgatni öket...
  • Alexease
    Itt a lenyeg:))
  • K.András
    Azért gondolom hogy nem fogod mert addig tartana mint az életben,ergo nincsen annyi idöd,arrol nem is beszélve hogy sokféleképen lehet egy ilyen játékal játszani,lehet ugy hogy leszarsz minden szabályt, vagy felszállsz ugy hogy nem tervezed meg az utat,elkezdesz egy boing 747-sel repkedni miközben fogalmad nincsen a repülésröl,esetleg slew modban mész vele(na ennek igy nem látom értelmét).De lehet ugy is játszani hogy elkezdesz kisrepzivel menni(cessnával érdemes szerintem kezdeni),megprobálsz betartani minden szabályt kezdve a checklistöl, a felszálláson át a lejövetelig mindent,természetesen no slew mode no easy flight model(igy játszom én).Ez a játék semmi másrol nem szol mint a tanulás és türelem,nem látom értelmét ugy körberepülni a földet hogy örökbenzinel körbemegyek azt kész, ezzel az erövel fogj meg egy papirlapot hajtogas belöle repzit és a földgomböd körül tégy vele egy kört, kb ennyi az értelme bár elmondhatod hogy körberepülted a földet...:)))
  • Alexease
    Amugy kell tankolni, muszaki hibak is adodnak stb. Vagyis nem egyszeru Profi fokozaton. Bar a repulo vezetese nem egy "hardcore fizikas szimulator" - talan a Sturmovikkal nehezebb repulni - de elvezetes. Pontosabban inkabb; mas. Mondjuk, sose repultem, vagyis fingom sincs:DDD
    De kenyelmesen fel tudtam szallni egy Boing 777-sel.
  • Alexease
    Sokaig tart:)) En ma Budapest - Becs utvonalat egy 777-essel tobb mint 2 ora alatt tettem meg:)) Igaz, kicsit eltevedtem, es a szlovakoknal kottottem ki valahol:)) De aztan nem talaltam meg Becset, vagyis le sem tudtam szallni... A GPS-hez, meg a tajolashoz, muszerekhez sokat kell edzeni...:))
  • I.C.ram
    Honnan veszed? :) Tankolni lehet, vagy "örökbenzin" van?
  • K.András
    Nekem megvan a magyar kieg hozzá, ha kell valakinek akkor majd dc-n megoldjuk.Egyébként valami iszonyat jol néz ki ,természetesen minden régi kieg jo a játékhoz amit az sdk szerint csináltak...
  • K.András
    Az egészet, de ugysem fogod körberepülni:)
  • I.C.ram
    Egész világot körbelehet repülni? vagy csak kontinensenként vannak a pályk, vagy esetleg még rosszab, régiókként?