45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#158 Ezt a trimmelést pls írd le. Nem nagyon vágom a repülőgép vezetést! :) -
#157 és a nézd a seggemet nézet?
De olyan pilotaképzés van, hogy én csinálom, amit mondd, vagy peidg elolvasom, aztán boldoguljak, ahogy tudok? -
K.András #156 Van benne pilotaképzés a kezdötöl egészen az utasszállitoig mindenhez van...
A második kérdésedre a válasz pedig az hogy ki kell trimmelni a gépet(most nem mennék bele, de neten rákeresel van irás rola egészen biztosan), akkor egyenesen megy majd... -
#155 nincs olyan oktatás a játékban, hogy lépésről lépésben tanít meg arra, hogy hogyan kell egy jó repülést levezetni? És nem írásban, hanem interaktívan. Ja és hogy hogyan lehet egyenesben tartani a gépet, mert nekem mindig van egy nagyon pici kis jobba/balra kanyarodás. Hogyan lehet "nézd a seggemet" nézeted csinálni? -
K.András #154 Persze. -
#153 András ügye menni fogsz a egész éjszaka? -
K.András #152 Rhinoceros hogy megy, csinálod??? -
#151 ja,hello nagyon birom a gamát -
K.András #150 Észre sem vettem, szeva Tyler, repkedsz te is???!!! -
#149 semmi mert nem binben van. Budapest2003.exe amúgy. -
#148 nm. -
#147 Mi a Budapest kiegészítő binjének a neve? -
antijedi #146 upsz kösi, sak én binest néztem kolin, és valszinű azé nem látam, akkor sorry, ez már megy, köcike :D -
K.András #145 alapban malév gépek nincsenek benne de az csak festés,ez ingyér is leszedhetö,magyarország alapbol benne van, persze nem tartozik a preferált részek,de a bp2003-al egész jol el lehet repkedni itthon is föleg kisgéppel északa, na igy olyan mintha ott lennél!!!Nagyon jo lenne egy kivetitövel, mondjuk ugy 3x4 méteren! -
#144 Koli HUB, [OP]Hunyi, Lan T3 80/100 slottal. De ha visszaolvasnál pár hozzászólást akkor láttad volna hogy már beírtam egyszer. -
K.András #143 Uhh de gáz, szállsz lefele és szembejön valami :) asszem ez a piloták rémálma :DDD -
K.András #142 Telepitös de minden le van benne irva magyarul is!!! -
#141 András:
le van valahova írva,hogyan kell betenni ezt a magyarország addont? -
antijedi #140 na honet is lehet ezt lekapni?, (dc is jo ha mondtok rendes hubot ahol olyan van akinek slotja isvan :D, mer tmsot egy dsl-esről szedem 4 kval :D) -
#139 Te ezek a Malév cuccok megy a magyarország magátol benn van???????
mert az kurva jo akkor megszerzem -
#138 Meg volt az elso baleset:)) Olaszbol repultem Sziciliaba ~200Km. A hegyek kozott kellett leszallni, atom felhok, felszini kod stb. A radion nem mondtak semmit, es leszallas kozben a kifuton szembe jott egy Bombardier Jet... Crash...:DD Pedig franko volt a hegyek kozott kodben, felhoben tajolni:) -
K.András #137 Display\hardware\target frame rate... -
#136 Nagyon állat a game sikerült az első szabályos le és felszállásom.tokol to budapest,full hard fokozat és mindent lerádioztam. -
#135 hol lehet fix fpsre beállítani? -
K.András #134 Aha, állits be az fps-t fix számra mondjuk 25-re, ugy fog siklani mint kenyéren a vaj full grafikával(extreme)!!Nekem egy p4 2.4-es van 512 rambusal gf3-om és viszi akadás nélkül, csak nem szabad unlimited fps-en hagyni... -
#133 AMD 2000+, 512Mb DDR333, Gf4 Ti4200 64Mb.
Eleg jol viszi. Atlag 20-50fps kozott van. A 20 kevesnek tunik, de nem veszes, hasznalhato. Minden full max-on van (nem Extreme). -
K.András #132 Tuti :),amugy milyen géped van? -
#131 Bocsi, egymas melle terveztem oket...:( A kepek nagyithatoak. -
#130 Meg volt a kovetkezo szakasz a New York - Los Angeles tavbol, egy kis varos nezessel:)) Persze megtekintettem a varost, a Szabadsag szobrot, hidakat stb:DD
La Guardian-bol szalltam fel es Newark-ig mentem. Itt egy kis galleria (ha osszejon):
-
#129 Ja. Engem is 3x ledobott valami. Hagytam is... -
#128 oks, megyek oda is. Thx! -
K.András #127 Sorry skacok de kimentem pinpongozni a kertbe és mikor visszajöttem akkor vettem észre hogy banoltak!!!Ezért birom ezeket a magyar hubokat minden loszart szabályozni akarnak és nem számit hogy az embertöl hárman töltenek ö kidobja, hát menjen mégegyszer erre a hubra a jo anyja ,töröltem is a kolit örökre...193.6.48.96:1666 itt vagyok fent... -
#126 már nincs fent a HUBon :( Melyik HUBon szeded? Mert kolin zzzzz néven volt de már nincs fent :( -
#125 András
ugye nem fog kilépni?
-
#124 Hova lettél DCről? -
#123 van hozzá valami,hogy hogyan kell feltenni -
#122 megtaláltam -
#121 K.András:
fenn vagyok nálad.
melyik a ez realbudapest?
-
#120 Az jo:) En sajnos annyira nem vagyok "felszerelve":(( Nekem egy sima Logitech Wingman Extreme Digital van. Mar en is terveztem egy olyat, talan majd osszel. -
K.András #119 Jajj sorry, Hun ZZzZZ vagyok dc-n:)))