45215
  • I.C.ram
    Ezt a trimmelést pls írd le. Nem nagyon vágom a repülőgép vezetést! :)
  • I.C.ram
    és a nézd a seggemet nézet?

De olyan pilotaképzés van, hogy én csinálom, amit mondd, vagy peidg elolvasom, aztán boldoguljak, ahogy tudok?
  • K.András
    Van benne pilotaképzés a kezdötöl egészen az utasszállitoig mindenhez van...
    A második kérdésedre a válasz pedig az hogy ki kell trimmelni a gépet(most nem mennék bele, de neten rákeresel van irás rola egészen biztosan), akkor egyenesen megy majd...
  • I.C.ram
    nincs olyan oktatás a játékban, hogy lépésről lépésben tanít meg arra, hogy hogyan kell egy jó repülést levezetni? És nem írásban, hanem interaktívan. Ja és hogy hogyan lehet egyenesben tartani a gépet, mert nekem mindig van egy nagyon pici kis jobba/balra kanyarodás. Hogyan lehet "nézd a seggemet" nézeted csinálni?
  • K.András
    Persze.
  • WiNters
    András ügye menni fogsz a egész éjszaka?
  • K.András
    Rhinoceros hogy megy, csinálod???
  • Tyler
    ja,hello nagyon birom a gamát
  • K.András
    Észre sem vettem, szeva Tyler, repkedsz te is???!!!
  • [HUN]FaTaL
    semmi mert nem binben van. Budapest2003.exe amúgy.
  • [HUN]FaTaL
    nm.
  • a.carkey
    Mi a Budapest kiegészítő binjének a neve?
  • antijedi
    upsz kösi, sak én binest néztem kolin, és valszinű azé nem látam, akkor sorry, ez már megy, köcike :D
  • K.András
    alapban malév gépek nincsenek benne de az csak festés,ez ingyér is leszedhetö,magyarország alapbol benne van, persze nem tartozik a preferált részek,de a bp2003-al egész jol el lehet repkedni itthon is föleg kisgéppel északa, na igy olyan mintha ott lennél!!!Nagyon jo lenne egy kivetitövel, mondjuk ugy 3x4 méteren!
  • [HUN]FaTaL
    Koli HUB, [OP]Hunyi, Lan T3 80/100 slottal. De ha visszaolvasnál pár hozzászólást akkor láttad volna hogy már beírtam egyszer.
  • K.András
    Uhh de gáz, szállsz lefele és szembejön valami :) asszem ez a piloták rémálma :DDD
  • K.András
    Telepitös de minden le van benne irva magyarul is!!!
  • WiNters
    András:
    le van valahova írva,hogyan kell betenni ezt a magyarország addont?
  • antijedi
    na honet is lehet ezt lekapni?, (dc is jo ha mondtok rendes hubot ahol olyan van akinek slotja isvan :D, mer tmsot egy dsl-esről szedem 4 kval :D)
  • Ruffi
    Te ezek a Malév cuccok megy a magyarország magátol benn van???????
    mert az kurva jo akkor megszerzem
  • Alexease
    Meg volt az elso baleset:)) Olaszbol repultem Sziciliaba ~200Km. A hegyek kozott kellett leszallni, atom felhok, felszini kod stb. A radion nem mondtak semmit, es leszallas kozben a kifuton szembe jott egy Bombardier Jet... Crash...:DD Pedig franko volt a hegyek kozott kodben, felhoben tajolni:)
  • K.András
    Display\hardware\target frame rate...
  • Tyler
    Nagyon állat a game sikerült az első szabályos le és felszállásom.tokol to budapest,full hard fokozat és mindent lerádioztam.
  • WiNters
    hol lehet fix fpsre beállítani?
  • K.András
    Aha, állits be az fps-t fix számra mondjuk 25-re, ugy fog siklani mint kenyéren a vaj full grafikával(extreme)!!Nekem egy p4 2.4-es van 512 rambusal gf3-om és viszi akadás nélkül, csak nem szabad unlimited fps-en hagyni...
  • Alexease
    AMD 2000+, 512Mb DDR333, Gf4 Ti4200 64Mb.
    Eleg jol viszi. Atlag 20-50fps kozott van. A 20 kevesnek tunik, de nem veszes, hasznalhato. Minden full max-on van (nem Extreme).
  • K.András
    Tuti :),amugy milyen géped van?
  • Alexease
    Bocsi, egymas melle terveztem oket...:( A kepek nagyithatoak.
  • Alexease
    Meg volt a kovetkezo szakasz a New York - Los Angeles tavbol, egy kis varos nezessel:)) Persze megtekintettem a varost, a Szabadsag szobrot, hidakat stb:DD
    La Guardian-bol szalltam fel es Newark-ig mentem. Itt egy kis galleria (ha osszejon):

• Alexease
    Ja. Engem is 3x ledobott valami. Hagytam is...
  • [HUN]FaTaL
    oks, megyek oda is. Thx!
  • K.András
    Sorry skacok de kimentem pinpongozni a kertbe és mikor visszajöttem akkor vettem észre hogy banoltak!!!Ezért birom ezeket a magyar hubokat minden loszart szabályozni akarnak és nem számit hogy az embertöl hárman töltenek ö kidobja, hát menjen mégegyszer erre a hubra a jo anyja ,töröltem is a kolit örökre...193.6.48.96:1666 itt vagyok fent...
  • [HUN]FaTaL
    már nincs fent a HUBon :( Melyik HUBon szeded? Mert kolin zzzzz néven volt de már nincs fent :(
  • WiNters
    András
    ugye nem fog kilépni?
  • [HUN]FaTaL
    Hova lettél DCről?
  • WiNters
    van hozzá valami,hogy hogyan kell feltenni
  • WiNters
    megtaláltam
  • WiNters
    K.András:
    fenn vagyok nálad.
    melyik a ez realbudapest?
  • Alexease
    Az jo:) En sajnos annyira nem vagyok "felszerelve":(( Nekem egy sima Logitech Wingman Extreme Digital van. Mar en is terveztem egy olyat, talan majd osszel.
  • K.András
    Jajj sorry, Hun ZZzZZ vagyok dc-n:)))