45215
  • gps2
    K.András!

Kipróbáltad már, hogy az fs2002 add-onok mennek-e az fs2004-en?
  • K.András
    2.8 giga.
  • Forrest Tomee
    Egyébként jókat szórakozok vele :o) Tegnap olyan vihar volt Új-Zélandon, hogy nem bírtam leszállni :o)

Összeségében nagyon tetszik, valaki tudja, hogy mennyi hivatalos peccs szokott kijönni ehhez a játékhoz?
  • Forrest Tomee
    Asszem full install 2gb körül.
  • Ruffi
    Airbus van benne most szereztetem meg a játékot tök jo:D
    Mnniy helyet foglal?
  • K.András
    Ja és nem meggyözni akarlak, pusztán azokat a kérdéseket teszem fel neked amiket magamnak tettem amikor elöször az x-plane oldalára tekeregtem, magamat nem sikerült meggyözni arrol a hires hipersuper reál flight modellröl :DDD
  • K.András
    "itt elég lemodellezni a gépet, (ezen persze nem csak az alakot értem: motor típusa sulyeloszlás...stb.) és a program szimulálni fogja, hogy az adott object hogyan viselkedne az életben"
    Ezzel az irásal elöbbi üzimet igazoltad, ugyanis akurátus szimuláciohoz nem elég a modell maga, ahoz kell a motor stbstb, aminek adatait mástol nem lehet beszerezni csakis a fejlesztötöl vagy gyártotol mindegy minek nevezem.De kérdezem én mennyi az esélye hogy a pontos adatokat odaadják és itt nemcsak a motorol van szo, ezekben a repzikben milliárdos fejlesztések vannak, ha ez igy menne a konkurensnek nem volna más dolga mint megvenni száz dollárért az x-planet,majd abbol kinyerni azokat az adatokat amivel adott esetben dollármilliokat sporolhatnának, szerény véleményem szerint lehetetlen és abszurd amit irtál!;)
    "Ahogy nézem a fenti oldalt, nincs specifikálva egy gépre se."
    Ahogy én nézem ez jet szimulátor, és a kép ami az oldalon van egy FMC
    Ezekkel Boingekben lehet találkozni és a navigácioban játszik szerepet.Beraktam egy 25millio euros szimet ami airbushoz van,kétlem hogy egy boinghez ne lenne hasonlo!!!
  • antijedi
    hmm, valami szakértő : hogy megy pontosan ez a gps vagy van valami radar? mert elég gázos multyban megtalálni egymást :DD
  • Rigley
    :) hát igen... valóban a www.x-plane.com-on nyilván nem fognak rosszat írni a saját programjukról, de az ott levo info.-knak utána lehet nézni..stb. Persze utasszállító pilótákat nyilván nem ezzel képeznek ki, ezt szerintem csak a privát repülősök képzésére szánták.

http://www.flightmotion.com/docs/rj-brochure.htm

Ahogy nézem a fenti oldalt, nincs specifikálva egy gépre se. Tényleg nem akarom spam.-elni ezt a topicot X-Plane-el, de ezt akkor még elmondom, hogy mint ahogy mondtad lehet, hogy nem tudnak minden pontos/fontos adatod megszerezni a készítők a gépekről, de mint azt leírtam valahol lentebb, itt elég lemodellezni a gépet, (ezen persze nem csak az alakot értem: motor típusa sulyeloszlás...stb.) és a program szimulálni fogja, hogy az adott object hogyan viselkedne az életben.
  • K.András
    "a tények ott vannak az X-Plane oldalán"
    Hát erre meg mindent lehet mondani kivéve azt hogy objektiv,mindenki a saját malmára hajtja a vizet.. :D
  • K.András
    Én sem vitatkozom csak beszélgetünk, lehet nincs igazam érted, csak érdeklödöm.
    Pl: monca mely tipust tanitják ezen vezetni,nem kétlem hogy lehet csak azt kérdem mely gépet...
    Egyébként szerintem nem véletlen kerül az a repszim amit belinkeltem 25millio euroba, és nem véltetlenül csak egy gépet lehet vele tanulni.Ha nem tévedek komolyabb tehát utasszállito gépekhez mindig a gépeket gyárto cég csinálja meg a szimet, mivel ök ismerik a legjobban a gépet,nem beszélve arrol hogy a repülésben is mint minden más gyártoknál folyik a konkurencia harc(itt talán még jobban mint máshol, egyes fejlesztéseket vagy adatokat katonai célokra is fel lehet használni), tehát abban ne legyél biztos hogy az x-plane-ben valos adatok vannak a gép fizikáját illetöen,nem kétlem hogy valos adatokkal raális lehet a fizika, de azt kétlem hogy az x-planes gyerekek megkaptak minden specifikáciot azokhoz a gépekhez amik benne vannak a játékukban...
  • Rigley
    OK, én nem vitatkozok András... a tények ott vannak az X-Plane oldalán. Akit érdekel a téma, az el tudja olvasni. (ha tud angolul) Valamint mindenki le tudja tölteni, és ki tudja próbálni. Abban igazat kell adnom neked, hogy aki komolyan akar tanulni, annak nem elég a monitor előtt kapaszkodni a joystick-ba. Ahhoz valóban profi szimulátor kell. De egy olyan "profi" szimulátorba nem lehet beletenni a MSFS-t !!! Vagyis bele lehet, csak annak semmi értelme oktatási szempontból legalábbis). Viszont mint írtam volt, az X-Plane megkapta az engedélyt, hogy ebbe a szimulátorba:

beépíthessék, és hivatalosan oktathassanak vele.
  • WiNters
    szivessen
  • I.C.ram
    aha értem kösz! :D
  • WiNters
    töbször=többször
  • WiNters
    hogy lehet olyat indítani amiben maga a hostoló nem tud? (dedicated server)
    nem találtam meg mert akkor indítanánk servert
    multiplayer és ott megtallod a hostot
    ezt jól el magyaráztam :D
    sorry de jobban nem tudom
    utána ha be akarsz lépni akkor create flight és kész
    naponta töbször is szoktam így játszani tylerrel
    holnap indítok is egy servert majd beírom ha megy aztán jöhettek
  • I.C.ram
    Ja és a trimmelés már nagyon faszán megy ám! :)
  • I.C.ram
    Hogyan lehet olyan multiplayer servert indítani, amiben maga a hostoló is tud játszani?
  • I.C.ram
    Hogyan lehet olyan multiplayer servert indítani, amiben maga a hostoló is tud játszani?
  • WiNters
    jó már működik :D
    huhhh
  • WiNters
    milyen néven?
  • antijedi
    amugy tényleg leszakadtál a netről vagy mi? mert én letöltésem se nagyon megy...
  • antijedi
    köci, és az ür ki is van dolgozva vagy csak eccer csak jön egy nagy feketeség azt kész? :D
  • K.András
    Nem enged vissza a saját nevemen nem is értem,probálgatom megyek vissza...
    Űrhöz van egy addon avsimon fentvan...
  • WiNters
    nem tok vissza menni :(
  • K.András
    Persze lehet ürhajot is letölteni,a cucc neve crashbak3(törés), a másik ami az épületet is rombolja az meg crashfx névre hallgat csak sajna az nincsen meg...
  • WiNters
    hol lehet fs-ben űrben menni
    András leszakadtam tőled de nem tok vissza menni :(
    mi történt?
  • antijedi
    van ürhajó is vagy mi?? :DD
    géptörés nálad milyen néven van csak mert elég nehézkes végigbogarászni dc-n minden cuccod :D
  • K.András
  • Ruffi
    2000+ 512 mb ddr(333) geforce 2 ti (asus) mennyire fog akadni? 1024*768-ban?
    Tudom hogy gagyi a vga de csa kmost cserélek radirra
  • K.András
    Ja és lehet az ürben menni fs-el is..Ezt a töréses dologbol csak a géptörés van meg nekem, ami az épületet is rombolja az még nincsen de keresem...
  • K.András
    Figy annyira komoly az x-plane mint az fs...
    Ha már igazi szimulátorolon szeretnél tanulni egy komoly repzivel, azért már 25 millio eurot kell kiperkálni vagy pedig oránként kifizetsz 225 eurot.
    http://www.simw.com/index.cfm?fuseaction=dsp_flightschool
    Na ehez képest x-plane fs meg minden egy gagyi(el ne képzeld hogy rendes repülöre ezzel képeznek embert mert sirva fakadok, kisgépre lehet de komoly repzire soha...
    Egyébként fs-t is használják oktatási célokra kisgépes repülésnél, söt online oktatást is láttam valahol!Nem mondom hogy jobb az fs fizikája mint x-plané(de irtam vannak olyan fizetös gépek aminek leglább olyan akurátusan van megcsinálva mint x-planeben, ráadásul sokkal szebb és annyira nem vagy profi te sem meg a harmadik sem hogy érezéttek a különbséget a fizikában ,ezek nagyon kis számok amiket egy profi pilota észrevesz de te vagy én nem, szoval ennyit az x-planeröl ez FS2004-topic...
  • antijedi
    amugy valaki itt emlegete hogy DC-n van sok addon hozzá, namost az a gáz hogy én senkinél nem találtam csak K.Andrásnál, de ő mivel dsl-es lassu mint a tetü, szal valami hub 5let vagy valami?
  • antijedi
    jaja overstress idegesitő egy dolog amugy :DD
  • WiNters
    érdekelne engem is a reális törés.
    az elöbb 5000 méteren lerobbantam overstress miatt.
    egyszerűen lebegtem a levegőben tovább.
    ez nagyon zavaró.
    tudnátok adni címet ahonnan le lehet ezt szedni?
  • antijedi
    vontatatni akarom modnani :DD
  • antijedi
    vintatatni nem lehet magam? :D

sblive5.1: nekem pont ilyen van és atc nekem szépen szol, már ha arra gondolsz hogy karatyolnak bene
  • WiNters
    bicsi=bocsi :D
    köszi
  • Alexease
    Be tudsz irni pontosan egy helyet, iranyt, magassagot, sebesseget, es oda teszi a repulot. Pl. Budapest, 1200ft (kb 400m), 150km/h, 30fok:
    - Latitude (szelesseg): ~N47.50.00
    - Longitude (hosszusag):~ E19.50.00
    - Altitude (magassag): 1200
    - Heading (irany): 30
    - Airspeed (sebesseg): 150
  • Alexease
    Bocsi! Baloldalt az ALTITUDE