45215
  • CS@
    Köszi ,nincs valami 5leted honnan szerezhetném meg a kérdéses fájlt ?
  • Forrest Tomee
    Nálam jó volt. ( ftp-ről)
  • CS@
    Ti ,hogy tudtátok kicsomagolni a 3-as CD-t ?
    Már két különböző oldalról szedtem le ,de mindkettőn CRC-s a ims-fs9c.016.
    Köszi.
  • Forrest Tomee
    Én igazából nem látom értelmét itt a multinak, de szívesen veszem ha valaki elmondja :o)
  • Forrest Tomee
    De nem is freeware :o)
  • I.C.ram
    Pls errre válaszóljatok már!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vagy annyit mondjatok el, hogy hogy tudjuk egymást látni a térképen/gpsen?
  • antijedi
    bp203 250 mega... :D
  • Forrest Tomee
    Ha visszaolvasol akkor találsz több linket is.
    Én az fsplanet.com-ot használom főleg, de gyakran várni kell míg felszabadul egy letöltési hely.
    Ott megtalálsz mindent. Főleg nagyobb méretű dolgokat szedek le mert azok feltehetőleg komolyabbak. Egy jó minőségű repcsi kb 3-4 mb egy jó scenery 10 mb.
  • Gyadi
    Sziasztok, szeretném a segítségeteket kérni.
    Szeretnék sceneryket, meg gépeket pluszban felrakni a játékhoz, hol találok, és szerintetek mit érdemes letölteni?

előre is thx
  • Tyler
    server ideiglenessen megy ip:62.112.223.244
  • Forrest Tomee
    Gépfügő, illetve a levegőben nem gáz. Én a leszállópályára való rászállásnál bénázom. Mindig mellé megy :o)
  • Ruffi
    Na tegnap mondtam legyen meg mára meg már meg is van:D
    D.u probálom ki
    Nehéz vezetni a repcsiket?
  • antijedi
    nem tudja valaki hogy gps-en lehete valahogy latni egymast multyban? mert jolene csak nem tugyuk hogy kene megcsinalni :D
  • antijedi
    erre tényleg senkinek sinsc 5lete??
  • antijedi
    ok
  • Forrest Tomee
    Nem, én freeware addonokat tettem fel, ahol nincs telepítő és nekem kell másolgatni.
    Sajna a BP2003 kieg még nincs meg.
  • antijedi
    amuyg teis bp2003-at probálod? nekd ott az AFD vagy milyen fileokat megcsinálja neked rendesen?
  • antijedi
    nekem csak bp2003-nál megadtam fs főkönyvtárat és megcsinált mindent magátol
  • Forrest Tomee
    De te hova telepíted? Az addon scenery-be vagy a fő scenerybe?
  • antijedi
    nem tom nekem egyből láta csak a repterek betöltésével van a gond...
  • Forrest Tomee
    Valaki mondja már el, hogy az addon scenery-t hogy lehet elindítani mert nem látja a Fs2004?
  • antijedi
    na erre nicsn válasz??????
  • antijedi
    vedd le invisiblet es ako majd talan radkoszonok :DDD
  • antijedi
    téged se látlak nem tom mit beszélsz :D
  • I.C.ram
    ICQ luxus? :D
  • Forrest Tomee
    "DE láttam hogy fel kell telepiteni vmi budapest.exe-t"

Az valami addon lehet.
    Lehet állítani sok nehezítő tényezőt, de előbb könnyítve kezd mert hamar elmegy tőle a kedved :o)
    És kisgéppel ( cessna ) kezd, ne rögtön utasszállítóval mert nem tudod mit kell tenni.
    Ha megy az angol akkor mindenképp vegyél pár oktató órát az alapokról.

"Malév gépeket hogyan rakom be?"
    Keresned kell Malév gép addont a neten. Van pár link pár oldallal vissza ahol találsz malév utasszállítót.
  • Ruffi
    És mindent én állithatok be és mijen nehéz leszállni ijenek?
    Malév gépeket hogyan rakom be?
  • Ruffi
    DE láttam hogy fel kell telepiteni vmi budapest.exe-t
  • Forrest Tomee
    Benne van BP hiszen főváros vagy mi :o)
    Huszonvalahányezer vásor van benne az alapban.
    Persze nem valami élethű, vannak hidak + duna de azért jó lenne igy igazi addon.
    Pl Paris-ban is repkedtem egy kicsit mert a E.torony nem ott van ahol a valóságban :o)
  • Ruffi
    Csütörtökön lezs meg a game:D
    ELsö dolgom hogy Budapest-Bécs-Paris-London
    Alapbol benn van Budapest?vag yinstallálni kell és melyik városok vannak megcsinálva rendesen?
  • Forrest Tomee
    Talán a scenery készítője egy másik programból vett valamit(texturát?) és az hiányzik. A leírásban nem utal rá, hogy kell ez+ez a telepítéshez?
  • antijedi
    hmm, a Kozma Budapest 2003-nál amikor AFd vagy milyen fileokat (gyk a reptereket) akarja instalálni hiányol valami eurowafd.bgl filet vagy mit, ezt mitől lehet?
  • I.C.ram
    Erre válaszoljatok már pls, mert tegnap multiban félóra alatt találtuk meg egymást! :) Azt tervezzük, hogy szakaszossan körbe repüljük a földet. Egyiptimbol indultunk Cipruson votl egy "ellenörző pont" es most Törökország Déli partján.
  • Forrest Tomee
    Hány %-osra van állítva nálad a trafic?
    Én alig találkozom repülőkkel. ( mondjuk hozzá kell tennem, hogy gyakran isten háta mögötti területeken repülök mert ott szép a táj.)
  • Alexease
    Engem reszletesebb terkep es GPS map erdekelne, amit a jatekban mutat. Es a kifutokrol is jo lene valami reszletesebb, mindig eltevedek (hogy melyik pl. L15, L23 kifuto?!?!:)) Mar megint "foglalt" kifutora akartam leszallni:D
    Mondjuk, ez jobb volt mint multkor, amikor szembe talalkoztam egy repcsivel...
  • Forrest Tomee
    András, az Airport's Chart Viewer amit említettél az nálad milyen verzió? Egyelőre csak a 2.5-öset találtam meg, de az nem indul el a 2004en. Neked megy?
  • Forrest Tomee
    Hmm.. akkor nem érdemes megvenni. Pedig tartom annyira színvonalasnak, hogy áldoznék rá, de így felesleges. Inkább akkor a BP2003 scenery.
  • Forrest Tomee
    Mennek. Vasárnap óta temérdek 2002-es addont töltöttem le, és mennek.
  • WiNters
    indítok servert
    mennyetek a multi és keressétek meg:
    WiNters Aircraft
  • neuro
    nem túl valószínű, hogy lesz hozzá.. legutóljára a 2000-hez jött ki patch