45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#328 Köszi ,nincs valami 5leted honnan szerezhetném meg a kérdéses fájlt ? -
#327 Nálam jó volt. ( ftp-ről) -
#326 Ti ,hogy tudtátok kicsomagolni a 3-as CD-t ?
Már két különböző oldalról szedtem le ,de mindkettőn CRC-s a ims-fs9c.016.
Köszi. -
#325 Én igazából nem látom értelmét itt a multinak, de szívesen veszem ha valaki elmondja :o) -
#324 De nem is freeware :o) -
#323 Pls errre válaszóljatok már!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vagy annyit mondjatok el, hogy hogy tudjuk egymást látni a térképen/gpsen? -
antijedi #322 bp203 250 mega... :D -
#320 Ha visszaolvasol akkor találsz több linket is.
Én az fsplanet.com-ot használom főleg, de gyakran várni kell míg felszabadul egy letöltési hely.
Ott megtalálsz mindent. Főleg nagyobb méretű dolgokat szedek le mert azok feltehetőleg komolyabbak. Egy jó minőségű repcsi kb 3-4 mb egy jó scenery 10 mb. -
#319 Sziasztok, szeretném a segítségeteket kérni.
Szeretnék sceneryket, meg gépeket pluszban felrakni a játékhoz, hol találok, és szerintetek mit érdemes letölteni?
előre is thx -
#318 server ideiglenessen megy ip:62.112.223.244 -
#317 Gépfügő, illetve a levegőben nem gáz. Én a leszállópályára való rászállásnál bénázom. Mindig mellé megy :o) -
#316 Na tegnap mondtam legyen meg mára meg már meg is van:D
D.u probálom ki
Nehéz vezetni a repcsiket? -
antijedi #315 nem tudja valaki hogy gps-en lehete valahogy latni egymast multyban? mert jolene csak nem tugyuk hogy kene megcsinalni :D -
antijedi #314 erre tényleg senkinek sinsc 5lete?? -
antijedi #312 ok -
#311 Nem, én freeware addonokat tettem fel, ahol nincs telepítő és nekem kell másolgatni.
Sajna a BP2003 kieg még nincs meg. -
antijedi #309 amuyg teis bp2003-at probálod? nekd ott az AFD vagy milyen fileokat megcsinálja neked rendesen? -
antijedi #308 nekem csak bp2003-nál megadtam fs főkönyvtárat és megcsinált mindent magátol -
#307 De te hova telepíted? Az addon scenery-be vagy a fő scenerybe? -
antijedi #306 nem tom nekem egyből láta csak a repterek betöltésével van a gond... -
#304 Valaki mondja már el, hogy az addon scenery-t hogy lehet elindítani mert nem látja a Fs2004? -
antijedi #303 na erre nicsn válasz?????? -
antijedi #302 vedd le invisiblet es ako majd talan radkoszonok :DDD -
antijedi #301 téged se látlak nem tom mit beszélsz :D -
#300 ICQ luxus? :D -
#299 "DE láttam hogy fel kell telepiteni vmi budapest.exe-t"
Az valami addon lehet.
Lehet állítani sok nehezítő tényezőt, de előbb könnyítve kezd mert hamar elmegy tőle a kedved :o)
És kisgéppel ( cessna ) kezd, ne rögtön utasszállítóval mert nem tudod mit kell tenni.
Ha megy az angol akkor mindenképp vegyél pár oktató órát az alapokról.
"Malév gépeket hogyan rakom be?"
Keresned kell Malév gép addont a neten. Van pár link pár oldallal vissza ahol találsz malév utasszállítót.
-
#298 És mindent én állithatok be és mijen nehéz leszállni ijenek?
Malév gépeket hogyan rakom be? -
#297 DE láttam hogy fel kell telepiteni vmi budapest.exe-t
-
#296 Benne van BP hiszen főváros vagy mi :o)
Huszonvalahányezer vásor van benne az alapban.
Persze nem valami élethű, vannak hidak + duna de azért jó lenne igy igazi addon.
Pl Paris-ban is repkedtem egy kicsit mert a E.torony nem ott van ahol a valóságban :o) -
#295 Csütörtökön lezs meg a game:D
ELsö dolgom hogy Budapest-Bécs-Paris-London
Alapbol benn van Budapest?vag yinstallálni kell és melyik városok vannak megcsinálva rendesen? -
#294 Talán a scenery készítője egy másik programból vett valamit(texturát?) és az hiányzik. A leírásban nem utal rá, hogy kell ez+ez a telepítéshez?
-
antijedi #293 hmm, a Kozma Budapest 2003-nál amikor AFd vagy milyen fileokat (gyk a reptereket) akarja instalálni hiányol valami eurowafd.bgl filet vagy mit, ezt mitől lehet? -
#292 Erre válaszoljatok már pls, mert tegnap multiban félóra alatt találtuk meg egymást! :) Azt tervezzük, hogy szakaszossan körbe repüljük a földet. Egyiptimbol indultunk Cipruson votl egy "ellenörző pont" es most Törökország Déli partján. -
#291 Hány %-osra van állítva nálad a trafic?
Én alig találkozom repülőkkel. ( mondjuk hozzá kell tennem, hogy gyakran isten háta mögötti területeken repülök mert ott szép a táj.) -
#290 Engem reszletesebb terkep es GPS map erdekelne, amit a jatekban mutat. Es a kifutokrol is jo lene valami reszletesebb, mindig eltevedek (hogy melyik pl. L15, L23 kifuto?!?!:)) Mar megint "foglalt" kifutora akartam leszallni:D
Mondjuk, ez jobb volt mint multkor, amikor szembe talalkoztam egy repcsivel... -
#289 András, az Airport's Chart Viewer amit említettél az nálad milyen verzió? Egyelőre csak a 2.5-öset találtam meg, de az nem indul el a 2004en. Neked megy? -
#288 Hmm.. akkor nem érdemes megvenni. Pedig tartom annyira színvonalasnak, hogy áldoznék rá, de így felesleges. Inkább akkor a BP2003 scenery. -
#287 Mennek. Vasárnap óta temérdek 2002-es addont töltöttem le, és mennek. -
#286 indítok servert
mennyetek a multi és keressétek meg:
WiNters Aircraft -
neuro #285 nem túl valószínű, hogy lesz hozzá.. legutóljára a 2000-hez jött ki patch