45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#371 Ritkán nézem a forumot,de most megaszondom:
Szal még a Spirit os SL-hez nemtudtátok:
A fickót Lindbergnek hivták...jah és a gépet teljesen simán le lehet tenni kellő rutinnal:
eszerüen csúsztatjuk,és oldalt kipislantunk...csak ezt is elkefélték májkroszofték,mert amint 75-nél belépjük a gépet iszonyatosan gagyi módra kezd viselkedni..szal van még mit javitani..
Jah és az X-plane és ahhoz hasonló "csunya" programokat senki ne szidja,mert hozzájuk képest az FS sehol nincs....
Lt.Balu(HA-FUN) -
#370 Van kedve valakinek repkedni? -
#369 András, dc-n fenn vagy mostanában?? -
#368 :)) sejtettem. -
antijedi #367 szeritnem nem ha még énis belejötem nagyából :DD -
antijedi #366 érdemes -
#365 esetleg valami magyarositás? -
#364 nagyon nehéz irányitani? -
#363 figy emberek!
érdemes leszedni a gammát???? -
K.András #362 Csunya volna igy kéne találkozgatni :DDD
Van rendes radar amivel multiban látjátok egymást nevét ne kérdezzétek mert meg nem mondom most, de ha az avsimen elkezdtek keresni nem tudom elképzelni hogy ne találjátok meg... -
K.András #361 Jo is hogy beraktad, mert igy legalább látszik milyen jo sok tereptárgyal lehet találkozni abban játékban :D -
#360 Pár kép abból a "csúnya" játékból... :) Nem tudom, nekem ennél jobb nem kell...:
-
#359 akkor én válaszolok mert én tudom:
nem látjátok egymást a térképen/gpsen mert eggyik sem radar.
sajna csak úggy találjátok meg egymást ha chateltek és megbeszélitek hova mennyetek vagy magyar serveren illetlenség nem magyarországi reptérről felszálni illetve előre meg lehet beszélni egyéb külföldi reptereket is.
az utolsó lehetőség pedig az ha TeamSpeakot használtok vagy Wilcot
Sok szerencsét..... -
#358 Nekem is ez volt a bajom vele, hogy az oktato repülésen nem tudtam :P
Köszi -
#357 Az ami nem igazan megy:(
De elvileg arra valo, hogy a radion kapott iranyt azon lehet beallitani, alul a ket "potival". A "szamozasa" furcsa, mert nem egy iranyt mutat a gephez kepest, hanem egy "szakasz iranyt"... Valami hasonlo, de igazabol en sem tudom.:( De igazabol akkor kell, ha legiiranyitas szerint haladsz, meghatarozott utvonalon, ahol "elenorzo pontokat" kell "erinteni".
De van a progiban egy eleg nagy leiras rola, es egy oktato repules is (amibol nem sokat ertettem:)) -
#355 Szerintem ha tudna valaki akkor biztos valaszolna. Eddig igy volt. De ezt en sem tudom. -
antijedi #354 hát én átnéztem a gskezelésről az infokat a gameban de semmi ilyet nem találtam... :D -
#353 Válaszolnék én, ha tudnám... :) Még nem tartok ott a Flying Lessons-ben, hogy GPS-t is tudjak kezelni. :) Viszont sajnálattal látom, hogy K. András nem néz errefele mostanában. :( -
#352 Köszi, hogy erre "válaszóltatok" rendes tőletek.... -
#351 Van valami fix szerver, ahol lehet multiban repkedni? -
#350 - Lehet bill.lel is iranyitani, de azert nem egyszeru. Bar eleg jol be lehet allitani, ha jol latam.
- Ha "csak" repkedsz, akkor nem kell sok bill. De ha komolyabb a dolog, akkor mar kell par. Pl. a navigalashoz, radiohoz, GPS-hez stb. De a fontosabb dolgokat, egerrel a "muszerfalon" is lehet kapcsolgani, vagyis nem lehet olyan veszes. Max az ianyitas erzekenyseget kell beloni rendesen. -
OPM #349 billentyúzettel is jó megy?
sok gomb kell az irányításához? -
#348 - 4 CD
- Nagy. De jol be lehet konfigolni, vagyis mindennen el megy. Csak hat a kompromisszumok...
- Nincs lenyege:) Onnan szallsz fel es oda szallsz le ahova akarsz (24000 repuloter). Kozben arra mesz amerre akarsz. A teljes foldet berepulheted, minden evszakban, napszakban, idojarasban stb.
- De ha komolyan gondolod, akkor teljesen korrekt legiutvonalak vannak benne, legi iranyitassal stb., vagyis hivatalos utakat is mehetsz betartva minden repulesi szabalyt. stb. stb.
- NINCS akcio, lovoldozes, lezuhanas, robbanasok, nem tornek a gepek, nem lehet hazakat lerombolni stb. Ezek teljesen foloslegesek bele, ez nem errol szol. -
OPM #347 Hali, lenne 1-2 kérdésem a játékkal kapcsolatban?
- Hány CD-s?
- Mi a gépigénye?
- én még nemigen játszottam repülőgép szimulátorral, de a képek alapján nagyon megtettszett, és az szeretném még tudni, hogy mi a játéknak a lényege? hová kell röpködni, mit kell csinálni? és lehet billentyűzettel is rendesen nyomni?
Thnx!! -
#346 "Amúgy miért nem sugárhajtású géppel indulsz neki ennek a nagy útnak·
Szerintem kisgéppel van hangulata.(leszállások stb) A sugárhajtású gyorsan átrepül felette :o)
-
#345 Szerintem szar modelleket tettél be(nem kompatibilis vagy gyér munka, vagy rosszúl telepítetted). Én eddig 2 helit raktam be, de azok mentek rendesen.
Próbáln nagyobb méretű csomagokat feltenni azok jobbak. Az 1-2 megás repik gyengén vannak megcsinálva és gyakran nincs is bennün virtual cocpit. -
#344 Jó ötlet. Kedvet is kaptam hozzá!
Én én egy Seychelles-Mauritius utat próbáltam ki
mert IRL volt szerencsém hozzá és nagyon kíváncsi voltam. Elég jó volt(emlékek rlz).A seychelles-i reptér nagyon jó mert egyik oldalon hegy a másikon óceán és a végén is óceán, szóval fentről elég bizarr :o)
Bár az asszony szerint a madeira-i a legrizikósabb, olyan kicsi a leszállópálya aztán tenger. Le is szedtem egy madeira-i sceneryt ( olyan embereke csinálta aki részt vett az építésen)és tényleg nagyon rövid a landolási lehetőség én cessnával sem próbálnám meg nem, hogy boinggel :o) -
#341 En elkezdtem a New York - Los Angeles tavot, ami hivatalosan 82 ora lenne:) De nekem min. 3x annyi lesz, mivel korbe nezelodok rendesen:) Kennedyrol indultam, de mar leszalltam La Guardian-ban es Kenward-ban is tobbek kozott. Persze kozben megtekintettem a szabadsag szobrot, a hidakat a varost stb.:) Most valami kis leszallaopalyan vagyok.
De a tav azert is lesz olyan hosszu, mert "lemegyek" Miamiba es korbe nezek a szigeteken. Talan meg lent Hawai es Kuba is belefer:)) Aztan onnan fel Colorado, vegig Grand kanyon, aztan balra el LA:)) -
#340 Ez lenne az igazi önszivatás, hogy végigrepülni ezt távot időgyorsítás nélkül. :oP
Egyébként ez a Spirit of St.Lois nevű gép a pilóta pedig.... valamilyen ..fild-re végződik a neve, már késő van :o)
Valaki biztos tudja. -
#339 Igen:)) Azzal repulte keresztul eloszor az oceant egy postas ficko (New York-Paris):DD Az ocean folott nem sokat kell nezelodni, es akkoriban legiformgalom sem volt:) Tenyleg ott volt az uzemanyag amugy. Bar a leszallast en sem ertem hogy csinalta, de biztos tudott valamit a ficko:O -
#338 jól kutatsz...:))
De az nem sporolás volt:))
Az üzemanyagtartály van a fülke előtt,ugyhogy egy periszkópon leskelődött a pilóta... -
#337 Ha jól kutakodok emlékeimben abból a gépből anno kispórolták az ablakot elől, nem?
Hát úgy nagyon LoL lehet -
#336 Egy kérdés: Próbáltátok már a Ryan SoSL -el teljes realisztikán a leszállást?
Ha nem,akkor probáljátok ki!És sok szerencsét:ÐÐÐ
Lt.Balu(HA-FUN) -
#335 A progi neve persze crashbak :o) -
#334 Valaki kerste a Cracbak ( robbanás, törés) imitáló progit, itt
van. (2.3mb) (néha foglalt a hely, csak kitartás) -
#333 Üdv!
Én is motanában ismerkedem a játékkal Cessnával már egész jól elvagyok, ha minden jól megy nemsokára lesz joyom is. :)
K. András: Mostanában fent leszel DC-n? Mert nagyon megköszönném, ha a budapest scenery-t le tudnám szedni, senki másnál nem találtam, viszont most téged sem látlak, se andrásként, se zzzz-ként. A Speedy-m szoktál még lenni? -
#332 +van -
#331 Hát azt nem használok de azért köszönöm ,ha valaki találkozik vele akkor légyszí írja már le.
Ez az egy nyomorult fájl hiányzik. Köszönöm. -
#330 Sokkal nagyobb móka egymástól pá kilométerre rpülni, mint egyedül... Közben lehet chatelni trükközni a másiknak stb. :) -
#329 dc++