45215
  • Instict
    de ott meg nem voltál onlájn amikor néztelek 8 körül
  • sanzik
    ha muszaly akkor igen
    de inkabb icq,ha lehet :)
  • Instict
    Off:
    Sanzik! használsz IRC-t?
  • CybearBoy
    Én is nemrég vettem a game miatt joyt. :) A kisgépekről már mindent elolvastam, egyedül a légiirányítás szabályai vannak hátra. Persze még nem árt gyakorolnom. :)
  • sanzik
    nekem meg iranyitasi es tajekozodasi gondjaim vannak egyenlore,meg joy-t is csak holnap tudok venni...
    majd ha kicsit jobban megy esetleg, utanna kiprobalom a multit :)
  • CybearBoy
    Bár felőlem mehetünk messzebbre is (hosszabb ideig). Nem tudom többieknek mihez lenne kedvük, kedves többiek, nyilatkozzatok ti is! :D
  • Giovanni #409
    Akkor marad a városnézés :-) Én tuti hidroplannal mennék, nagyon tetszik :-)
  • CybearBoy
    Konkrétan nem gondoltam bele, attól is függ, milyen géppel mennénk (Cessna rulez). :D Vmi olyasmit kéne amit kb 1 óra alatt teljesíteni lehet, gondolom hosszabb időre sokan nem nagyon vállalkoznának (lehet én se :D ), meg össze is kell egyeztetni ugye...
  • Giovanni #407
    Mekkora távon gondolkodsz? (kb. km)
  • CybearBoy
    Össze kéne hozni vmi rövidebb szakasz megtételét közösen, írjátok meg, van-e kedvetek hozzá. :)
  • Giovanni #405
    Aham...én is szívesen repkednék, keress meg ICQ-n
  • CybearBoy
    Lejött a Budapest scenery, köszi srácok! ;)
    Repülhetnénk vmikor egyet, nem?
  • M.A.D.
    ...annyi beállítási lehetőség van, legnehezebb fokozaton, reális-ra állítva, egyszerűen nehéz!
  • M.A.D.
    Ehhh...én tegnap kipróbáltam. Nem semmi.
    Megpróbáltam Seattle-ből felszállni egy Boeing 747-essel. Nyomkodtam a gombokat, mint süket gyerek a..:)
  • Lt.Balu
    Hmmm....X-plane távol van a reális fizikátol....ez egy buta megjegyzés (utalás) volt...Andrisnak szol...
    Itt nem csak az a kérdés,hogy a valós rephez képest milyen,hanem hogy a többi szimhez...
    Ha ekkora rutinod van,kérdezem,hogy csináltál-e már komolyabb műrepülést X-plane-ben és FS-ben?
    Itt ez az alapkérdés.....Lehet,hogy nem olyan,mint a valóságban,de az FS-nél realisztikusabb....
    Amugy az FS-hez lesz majd egy javitó patch 1 hónapon belül...felhők,meg hasonlók javítása...

Lt.Balu(HA-FUN)
  • CybearBoy
    Végre én is tudom folytatni, köszi! :)
  • sanzik
    na ott van, lehet szedni....
  • sanzik
    a kolin vagyok,mindjart beteszem a megosztasba es szedheted
  • sanzik
    valoszinu ma meg arra is raveszem magam ,hogy a jatek miatt vegyek egy joy-t,mert kormannyal eleg fura volt repulot vezetni:)
  • sanzik
    tegnap reggel veletlenul beneztem ebbe a topicba es rajottem,hogy en is repkedni akarok :)

le is szedtem a gamet,meg K.Andrastol a budapest2003-at es nagyon tetszik,folleg,hogy Dunakeszirol is el tudok indulni(itt lakom en) barhova :)

ha kell valakinek a budapest scenery en megosztom dc-n,de 9k a max upom a legjobb eetben...
  • CybearBoy
    Már fel tudok menni Speedy-re is, csak nincs senki, asszem ez ma már nem lesz meg :(
  • CybearBoy
    Majd fel tudna vmelyikőtök jönni kolira vagy matrixra? Tök jól ment a letöltés, mikor kibannolt vmi Rubi fakelés miatt... Sztem egy negyed bájtnyi fakem nincs, de mind1, most nem tudok tölteni... :(
  • CybearBoy
    Az IFR és a VFR (instrument/visual flight plan) között mi a külünbség?
  • CybearBoy
    Okok, látlak titeket, köszi! ;D
  • [HUN]FaTaL
    Re. Folytasd.
  • [HUN]FaTaL
    én vagyok az. LOOOL.:P szedjed nyugodtan.
  • [HUN]FaTaL
    Nekem meg van osztva. [HUN]FaTaL néven vagyok fent általában a Kolin meg Eliten.
  • K.András
    [HUN]ZZzZZ -névverl fent vagyok a speedyn...
  • CybearBoy
    Ah, user went offline...
  • CybearBoy
    Egy kolin levő FaTaL nevű emberkénél találtam meg, dsl-es, nem tudom te vagy-e, de jön lefele.
  • CybearBoy
    OK, köszi szépen! Amúgy tényleg kár hogy senki nem osztja meg, sokszor rákerestem már, de semmi. Köszi hogy segítesz! ;) K. Andrásként leszel? (vagy régebben olvastam a zzzz-t, remélem megtalállak)
  • K.András
    Komolyan mondom már asszitem mindenki ezzel röpköd!
    Már vagy heten leszedték, ráadásul olyanok is akik joval gyorsabbak nálam(nekem 128/512 adsl),nem is értem miért nem segitenek vagy osszák meg másokkal is!!!Na mindegy, reggel mikor elmegyek itthonrol felmegyek a speedy-re és akkor szedjed bár nem leszek itthon, ergo ha szakadok bizti nem tudok mit csinálni...
  • CybearBoy
    OK. Speedy-n leszel? Ezen a néven? Lehet leszedném a budapest modot. ;)
  • K.András
    Mostanában nem voltam, jövöhéten már van rá egy kis esély hogy lesz idöm...
  • K.András
    "Jah és az X-plane és ahhoz hasonló "csunya" programokat senki ne szidja,mert hozzájuk képest az FS sehol nincs...."
    MIÉRT IS?:DDD
    Nem kezdem el elölröl,de ha akarod akkor olvass vissza, csak nehogy rágyere hogy az a nagy fizika sehol nincs a valosághoz ,jobban mondva csak annyira amennyire az fs-é, ha ugy gondolod nem igy van akkor válaszold meg ezeket a kérdéseket #278...De szerintem teljesen mindegy melyik jobb,csak nem szeretem ha egy prg-t ugy védenek hogy közben meg alap kérdésekre nem tudnak válaszolni vele kapcsolatban...Nem beszélve arrol hogyha annyira jo akkor miért nem azzal játszotok???
  • CybearBoy
    Eddig olvasgattam a Flight Lessons-t, meg repülgettem pát kört itt-ott, de ma megvolt első 'úticélos' repülésem, Szeged-Kecskemét. Majd jönnek a nagyobb távok is. :) Cessnával persze. ;)
  • CybearBoy
    Ez egy más kategória, sztem ezzel kapcsolatban nem ebben a topikban kéne megtárgyalni a dolgokat...
  • CybearBoy
    Combat Flight Simulator?
  • Alexease
    Az X-Plane inkabb a fizikara, muszerekre, iranyitasra, navigaciora stb. van belove, a MS Flight Sim. inkabb a grafikara, latvanyra, efektekre stb. Persze, ez nem jelenti azt, hogy az X-Plane "ronda" es az MS "gagyi", csak azt, hogy mas koncepcio.

Nekem speciel az MS "nehezsege" megfelel, es inkabb a repules elmenye, latvany miatt jatszok, repkedek, utazgatok vele. De valszeg sosem fogom kihasznalni igazan a "szimulacios" reszet, mert nem fogok teljesiteni egy "utasszallitos" korrekt utvonalat sem, ahol be kell tartani mindent, es tizedre pontosan kell navigalni, magassagot, iranyt, sebesseget stb. tartani.

Nekem marad a kis-kozepes gepekkel a fun repules elmenye, de persze normalisan, full real fokozaton, rendesen navigalva stb.
  • CybearBoy
    Nekem van, de gondolom már nem aktuális. :) Azért megyek és repkedek egyedül. :)