45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#469 jo,hogy vegre mas is beteszi a megosztasba mert tollem 2 nap alatt 5en szedtek le kb.
es hatalmas 8k-s upom van :)
ugy terjed a budapest2003 mint valami virus :D -
#467 Csak küldj előtte egy privit, mert ha töltenek nálam mind a két sloton, akkor nem jutsz be. Úgy meg akkor adok egy exrta slotot :-) -
#466 Köszönööm, lehet, hogy az lesz mert nem megy most. -
#465 Forrest, ha érdekel, holnap a KOLI-n tőlem is letudod tölteni -
#464 forcolva?? Hmmm ez kínai. Látom a neved ( HUNCybe) dupla katt...aztán időtullépés. Elvileg így kéne mennie? -
#462 fennvagyok bteamnen is, gyere
Forrest: Nem tudom mi lehet a baj, Giovanni simán tudott tölteni, most fejezte be. Esetleg ha force-olva próbálod? -
#461 pl fent a címsávsorban -
#459 Cybe, próbálok dc++ -al belépni hozzád, de időtúllépést ír ki. Ez mitől van? Nem értek ehhez a progihoz, van 5leted? -
#457 Mi a címe? -
#454 Beállításoknál a realism-et állítsd hard fokozatra. -
#453 Mondj egy címet. Én csak olyanokat tudok, ahol elég sokat kell megosztani, meg a speedy, de az most nem megy... -
#451 :))
hgy lehet beállitani hogy törjenek a gépek??
mer nálam nem törik csak pattoga földön -
#450 Nekem is tetszik. :) Direkt a game miatt vettem nemrég új joyt, mert a régi tönkrement. :) -
#449 kibaszottu ltecciga game!!!
ti mivel játszátok??
nekem sajna nincs joystick em -
#448 van olyan hub ahol eleg mondjuk csak 1 giga megosztas is,menjetek oda -
#446 Jah, és minimum 10 Gb megosztás kell -
#445 valszeg valami nincs rendesen beállítva:
http://koli.uw.hu
olvasd el a szabályokat -
#443 Pedig én most csak a kolira tudok felmenni (fenn is vagyok), se a matrix, se a speedy nem enged be. -
#440 Üdv! Én csak írtam neked, de nem dobtalak ki. A szerverrel van vmi, még most sem tudok felmenni, de ha vki akarja mostanában szedni, akkor az jöjjön a kolira, ott most fent vagyok. -
#437 nem kell hozzá más cucc, csak a 4 cd -
#436 Üdv! Kedvet kaptam a programhoz, már régóta szeretném megszerezni, de most úgy néz ki, hogy sikerül. Szóval, ehhez a legújabb részhez (2004) fel kell telepíteni valamelyik előző részt, hogy fusson, vagy elég, ha ezt a 4cd-s cuccot beszerzem? Előre is köszi! -
#435 Amúgy vki rakta már fel ezt a budapest sceneryt az FS 2004-hez? Mert nem rakja fel az afd könyvárban lévő dolgokat (repterekhez), a repterekhez az ai-t nem lehet felrakni. De amúgy szépen látszanak az új dolgok, csak pl nem veszi figyelembe az új taxiutakat, meg hogy kicsit máshogy van a kifutó. Most is taxiztam Ferihegyen, tök üres volt körülöttem minden, aztán kiírta, hogy épületbe ütköztem. Vkinek felment mindenestül, mert amúgy nagyon klassz. -
#434 Nekem is 4-5 felé lesz csak jó :o( -
sony #433 [HUN]Uborka névvel leszek! nem kell megijedni -
sony #432 megaTHX!!!!előre is kössz! -
#431 193.6.48.96:1666 [HUN]Cybe ;) -
sony #430 most nem tudok, délután egykor tudok csak dc-zni! mondasz akkora egy hubot és egy nevet? please -
#429 Gyere a Speedyre, most oda tudok felmenni
193.6.48.96:1666 -
#428 Melyik hubon vagy? -
sony #427 Hello Cybe! megkaphatom én is? DC-n? -
#426 Kb mikor? Majd szólj, felmegyek dc-re. -
#425 Vagy IRC-n. -
#424 Valaki este nem tudná ICQ-n átnyomni a BP2003-at?
Nagyon jó lenne! -
#423 Vagy simán megnyomod az S gombot. ;) -
#422 nm. -
#421 kössszzzzzz -
#420 lenyomod az Alt-ot (asszem) a menühöz és ott a view menüben tudod a nézetet állítani. -
#419 az nemhiszem:)
más ötlet??
rigley te biztos tudod:) -
#417 figy melyi kgonbal lehet nézetet váltani ha lehet??
a kinti nézet kéne mint a #360 as hozzá szólásban -
K.András #416 Jo hát ezen nem fogunk összeveszni, csak akkor arra a kérdésemre válaszolj ha annyira jo az x-plane akkor miért nem játszol azzal???:D