45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#515 A Budapest 2003 scenery AI telepítsénél valami TTools kell hozzá. Tudja valaki hogy honnan tudnám letölteni? -
#513 most fenne vagy???
kéne nekem is -
#512 Tervezgetek most vmi Ny-Európai kiruccanást vmi hasonló nyomvonallal:
Szeged-Siófok-Pozsony-Prága-Drezda-Berlin-Hamburg-Hannover-Dortmund-Amszterdam-RotterDam-Brüsszel-Párizs-Brest-Bordeaux-Madrid-Liszabon-Sevilla-Gibraltár-Valencia-Barcelona-Toulouse-Marseille-Torino-Zürich-Stuttgart-Frankfurt-München-Bécs-Budapest-Szeged
Egy darabig biztos eltart majd, szerintem Cessnával mennék. :D
-
Ren #511 Leszednem en is, ha kehet, de nem latlak
-
#510 Úgy értem uninstalláltam, szal ott van a winyómón, csak nincs feltelepítve. -
#508 Leszedtem a BP scenery-t, és már nicns ott a dinó, úgyhogy csak ez rakta fel vmiért, de miért? :D -
#507 mert a játék most lesz meg -
#506 HI honnn szedhetném le Budapest2003-at mert most lesz meg d.u... -
#505 Én szedtem le kiegeket (2002) , de nem volt velük gond. ( helik is mentek) -
#502 Lehet ez volt a baj, én tényleg passzív módban vagyok tűzfallal. -
#501 Amiért nem tudtál csatlakozni: valszeg mind a 2en passzívak vagytok. Egyikkötök kapcsolja ki a tűzfalat váltson aktívba és kész. -
#500 :D -
K.András #499 Vazze, elsö dolgom volna átrepülni a lába között megnézzem fiu e vagy lány :DDD
Ha fiu akkor lányt csinálnék belöle, a légcsavarral:)))
-
#498 Ja. :D Aztán megpróbáltam lyukat fúrni az oldalába a propellerrel, de a gép simán átrepült rajta. :D -
#497 na van meg egy ures slotom jelen pillanatban, ha valakinek kell a budapest 2003
megy a gep egesz ejjel es az independence-n vagyok
-
#496 talan ezt:
nini egy dino a dunaban !!
:DDD -
#495 Nem kamu (sajnos), gőzöm sincs mi csalogatta elő, először nem is tudtam mit gondoljak, mikor megláttam. :) -
#494 ez nagyon komoly :DD
ez tenyleg nem kamu ?!?
mert akkor addig repkedek ameg elo nem bujik valahonnan:)
biztos a budai hegyekben rejtozkodik ,majd elnezek arra :) -
Ren #493 Tudja valaki, hogy hogy kene hasznalni az FS 2002-es scenery-ket? Pl. Hungary 2002? -
#492 Majd leszedek vmi vadászgépet azt kiírtom onnan... :D -
K.András #491 Ahogy nézem valami kaját :DDD -
#490 Megint felszálltam, és megint ott volt. :( Bazz, pedig nem szedtem le Jurassic Park sceneryt, és eleinte nem is volt ott (bp scenery után se...). -
#489 De mit keres ott?? :D -
#488 250 mb??:))))))) -
Braveheart #487 ez egy aranyos kis velociraptor vagy deynochus vagy mi a fene a neve :) -
#486 Nem, sok fájlból áll, kb 250 mega összesen, ha minden igaz. De ma már nem leszek sokáig online, majd holnap, vagy keressetek másokat, új embereket. :D
mikisanzi: Szivesen! ;) -
#485 ez egy ikon nem?:))) -
#484 cybe töled lekaptam egy 5 és fél kb os filet...
az a bp2003?? -
#483 nekem is van egy kettő:)) -
#481 fennavgy most??
milyen néven és melyi khubon?? -
#479 Ezen az oldalon kb csak erről volt szó. :D -
#478 hoyg a faszba ilyen budapest??
nekem nem iylen??
le lehet valami tszedni??
kéne:) -
#477 Sikerült. Ez sztetek mi a franc?? :) Budaörsről szálltam fel, majd Pest légterébe repültem, és ezt találtam a Duna közepén, repültem már erre, de eddig nem volt itt:
LOL -
dashed_ #476 csao.. kell mind a 4 cd a gamehez???
mert ha nem fontos akkor elosszor rapillantanek hogy milyen es csak aztan huznam le az egeszet -
#475 Hova tudnék sztetek feltölteni gyorsan 1 fura fs képet?? -
#474 5 szabad slotom van, nem tudom mi lehet az oka, de velem is elő szokott fordulni... :( -
#473 Azt csinálom, de sajna semmi. Kapcsolodás....
Nem lehet, hogy tele vagy? -
#472 Amikor próbálsz csatlakozni, ott lett jobb gombbal kattintasz rá, és klattyolsz a force attempt-re, hátha. -
#471 Egészségedre! :D -
#470 Hapciiii....én már el is kaptam :-D