45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#559 A szel miatt szokott elhuzni. Vagyis az elhuzas normalis.
Ha zavaro, az idojaras allitasnal 0-ra lehet allitani. -
#558 Ahha, akkor nálatok is. Már majdnem vettem egy drága joyt, de akkor hagyom a fenébe. Vajon ezt miért csinálja? -
#557 Numpadon az 0(INS) a balra, NP ENTER (jobbra). -
#556 és a billel mivel mozognak a pedálok?? -
#555 joyal is elhuz (legalabbis nalam igen)
en ezt a joystick tekergetesevel szoktam korrigalni,az a pedalokat mozgatja,tehat erdemes olyat venned majd amit lehet tekergetni is jobra-balra nem csak dontogetni.... -
#554 honna lehet hozzű jó kiegészitéseket leszedni??? -
#553 lefényképezted a szobámat???????:))) -
#552 an moasrt komoylyaan...
be kell valahova állni???
nemtudom hogy nektekis csinálja e de én amikor a földön elindulok akkor többnyire elhuz valamerrea gép és emiatt nehéz felszállni...
még nincs joystik lehet hogy ezér van netom...
szval elég nehezen furikázok a placon:)) -
#551 LOL! -
ShaiHulud #550
-
#549 ha foldet ertel es leallitotad a gepet el kell menned a legikisero kisasszonyokkal a toronyba es meg kell mutatni nekik ott is ,hogy te vagy a legf@szabb pilota :DDD -
#548 leszálltam párizsban de ne mlett vége a küldetésnek:(
mit kell tenni hogy vége legyen?? -
#547 Tulajdonképpen az a játék legnehezebb része :) -
#546 ok kössz már megvolt:))
de a leszállás még nem valami profi:)) -
#545 térkép?! flight analysis
rádió help... -
#544 hat ha Londobol indulsz akkor repulj folyamatosan Parizs fele es akkor nem lehet baj :DDD -
#543 hi emberek!
azt a missiot csinálmo amikor londonból kell párizsba repülni...
honna tudom hogy merre kéne mennem??:))
lehet hogy nem ezzel kellett volna kezenem a játékot?:) -
#542 Nem mindegyik kompatibilis 2004-gyel,kicsit vársz,és megjelennek a patchek,meg a 2004-es gépek is.Ha annyira helizni akarsz,ott a 2002:) -
#539 Kéne egy kis help.
Mióta megjelent játszok már vele az elején beállítottam mindent és most szeretnék pár dolgot a settingsben állítani, de a csúszkák nem aktívak nem tudom őket állítgatni. Újratelepítettem, de ua. a helyzet. Van valakinek ötlete mitől lehet ez? -
#537 Be kell definiálni, "Display map"-re. Nekem a TAB. -
#536 melyik a térkép gomb? -
#535 oke,mar kezd tisztulni a kep,mindjart kiprobalom a gyakorlatban is :)
koszi -
#534 en 2 napja vettem emiatt a jatek miatt egy logitech extreme digatal 3D nevu joyt
elotte en is billel meg kormannyal probalkoztam,de egyik sem volt az az elmeny mint amit egy joy tud nyujtani...
ez 8-10ezer Forint korul van,de lehetett kapni 1500ert meg 20ezeret is joysticket,szoval mindenkinek mas a draga szerintem :) -
#533 Ezért mondtam a számozást. Képzeld el úgy mint egy kört. A vízszintessel bezárt szög (mínusz az utolsó számjegy) a kifutópálya száma. Így egy kifutó 2 végén lévő 2 szám különbsége mindig 18 (180 fok). De sokkal egyszerűbb ha ránagyítasz a térképen és rákattintasz a kifutópályára, ekkor kiírja, hogy milyen számú és megnézed az iránytűn, hogy melyik végén szállj le. -
#532 bar igazabol az sem tiszta,hogy melyik a kifutopalya eleje es melyik a vege :)
gondolom az sem mindegy,hogy merrol szalok ra vagy eppen fel...
bar a fenyek mintha nem egyformak lennenek a ket vegen,de ez nem sokat segit :) -
#531 thx
megint tanultam valamit :) -
#530 Melyik leszállópályára kell landolni: amikor rádiózol a toronnyal megmond egy számot, hogy melyikre kell leszálni. Ez a szám megfelel az iránytűn található számoknak.
Milyen messze vagy: a kifutópálya két oldalán vannak fények, ha ezek fehérek, túl magasan vagy, ha pirosak, akkor túl alacsonyan, ha padeig felül piros alul fehér, akkor pont jó.
Persze ez csak kis gépekre vonatkozik, nagyobbaknál sokkal bonyolultabb. -
#529 kossz a segitseget,sikerult is megtalalnom a kifutot,de a leszallas az tenyleg problemas mert fogalmam sincs melyik palyara kene landolnom :)
sot nekem a legnagyobb gondom azzal van,hogy nem tudom mikor kell elkezdeni az ereszkedest leszallashoz es nem tudom hol kell nezni azt,hogy milyen messze vagyok meg a leszallopalyatol
szoval csak vizualisan tajekozodom,de gondolom valahol ez ki van irva a muszerfalon vagy a gps-en
halas lennek a megoldasert:)
-
#528 Ki lehet próbálni ( szerintem nagy szívás lehet), de komolyabb repülgetésekhez nem árt beszerezni egy joyt.
5000-6000 ft körül már van normális, nem kell a legdrágábbat megvenni. Nem árt ha van a joyon 'throttle' ( tolóerő) gomb mert még kényelmesebb a repkedés.
-
#526 Szóval tessék a gép dátumát aug.20-ra állítani és megnézni mi van akkor :o)
Kéretik a screenshot mert nekem még minidg nincs meg ez az addon :o( -
#525 Nem volt türelmem visszaolvasni,de a dinoról megtudtam,hogy az író tréfája,és csak 1 napig látható....Augusztus 20-án is érdemes lesz a Duna felett repkedni.....majd megtudjátok miért.
Lt.Balu(HA-FUN) -
#524 nha most "érkezett meg a 4ik cd is" hát igen nehéz a "legális" élet :PPP
holnap reggel feltelpítem... de menniy hely kell neki?? És neten lehet e menni a "zeredetivel" ? -
#523 "Turn on/off Progressive Taxi" -
#522 Taxizásnál lehet kérni, hogy mutassa az irányt a megfelelő kifutópályára -
#521 Altalaban fel van festve vagy ki van tablazva. Elvileg. Leszallasnal problemasabb a dolog, ara meg nem jottem ra. Mar ketszer volt, hogy leszallas kozben szembe talalkoztam egy felszallo geppel...
Bar felszallasnal is volt egyszer egy hasonlo, de akkor sikerult eliszkolnom egy Boing allatt:)) -
#520 valaki nem tud segiteni abban,hogy a repuloteren hogyan kell kozlekedni?
ha nagynehezen talalok egy kifutopalyat akkor sem tudom,hogy az e amin nekem kene lennem... :)
hol latom azt,hogy melyik hanyas kifuto es merre van? -
#519 Keress rá, én is úgy találtam meg. De mondom, FS 2004-gyel nem működött. -
#518 Tudom, de jó lenne AI is. Ezt a TToolst kéne valahonnan beszerezni. -
#517 Az csak a reptér AI-hoz kell. Én leszedtem, de azzal sem ment a telepítés, asszem FS 2002 kellett volna neki. De mind1, a scenery e nélkül is jó. -
#516 telepítsénél=telepítésénél