45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#1578 Az vajon mi a jó franctól van, hogy 8% installnál következetesen rebootol a gépem. Soha semmivel nem volt még ilyen. Nagy nehezen megszereztem a programot és ez fogad... ma vettem Joysticket meg minden... fasza. -
MikroID #1577 Nekem csak egy világos csík maradt akkor, ha be volt kapcsolva a müszerfal világítás, majd overhead panel, fény kikapcs, vissza a müszerfalhoz... na, csak ekkor maradt ott a csík, de a frissített változattal ez már nem jött elő! -
MikroID #1576 Fekete csík?? Hol? -
Nyiri #1575 Dash kurva jo lenne ha nem lenne hibas a panel. Fekete csik van :( -
MikroID #1574 Kár :( Bár mióta megvan a PMDG 737-es, a Phoenix cuccok közül csak a Dash-8-ast veszem elő :)) -
Nyiri #1573 Nincs Airbusom :)
Nem szeretem oket. -
MikroID #1572 Elfelejtettem, hogy már megvettem a 340-est is, és ezzel ugyan ez a gondom! Pedig azóta már megtanultam kiszámolni az üzemanyagot, de se a saját számítással, se a tutorálban lévővel nem változott a dolog! -
MikroID #1571 Mondd Nyiri, neked van Phoenix féle Airbus-od? Mert ezzel is lenne egy problémám! Én elég gyengén értek angolul, ezért rettentő sokat repkedek tutoriálok alapján, mire megértek mindent! Namármost az első gépem az A 319-320-321-es sorozat volt és az ahhoz készített tutoriál repülés egyszerű, de tökéletes volt egy kezdőnek! Szintén műszeres repülés. Viszont mióta frissítették az FS2004-hez azóta u.a. gép, u.a. tutorial, u.a. beállítások mellet a felszállásnál ott ahol az orrát el kéne kezdenie emelni, a fenekét kezdi el emelni! Mi lehet a gond? A Phoenix forumán írtak erről valamit, de sajnos nem értettem, számomra csak annyi lett világos, hogy másnak is volt ilyen gondja! Előre is köszi! -
Nyiri #1570 Kiegeszito repulogepen talalhato meg. Az igenyesebbeken. Nagy gepen alkalmazzak csak. -
neuro #1569 ez az fmc egy külső program? -
Nyiri #1568 Amugy az FMC (Flight Management Computer) programozasa nem bonyulult es felszallas elott erdemes beallitani, mert pontosabb es biztonsagosabb repulest lehet vegrehajtani vele. Nem csak az utvonalat lehet beprogramozni, hanem mindent.(PMDG-re gondolok, meg amugy az eletben is).
Repulogep sulyat (Load Managerben lehet allitani), aktualis idojarast, utazasi magassagot stb..., stb... Ha minden OKE- akkor a szamitogep kiszamolja a V1,V2,VR-t amit meg is jelentet a PFD (Primari Flight Display-t). Ezek fontos adatok a felszallasnal. A V sebessegek sok mindentol fuggenek, szel, gep sulya, kifutopalya hossza, fekszarny stb...stb...
A V1 az a sebesseg, amit ha elersz mar nem tudsz megallni a palya vege elott (vagyis mindenkepp fel kell szallnod). Ez elott meg megallhatsz. Ezt a pilota mondja is. A masik pilotanak pedig azt kell mondani, hogy folytatjuk vagy megallnak.
A VR (ezt is mondja) az a sebesseg amikor a gep orrat el kell emelni a foldol. Orrfuto emelesi sebesseg.
A V2 pedig az minimum sebesseg amivel a gep repulni tud a kiszamolaskor beszamitott Fekszarnnyal.
Az FMC azt is kiszamolja, hogy a repulogep mennyi uzemanyag marad a leszallas utan. Folyamatosan szamolja a repult idot es azt is hogy mikor er oda gep az adott sebesseggel.
A megadott utazasi magasag-bol es a korabbi adatokbol kiszamolja az optimalis utazasi sebesseget.
Ugyhogy az FMC nagyon is fontos dolog, foleg a mai repulesnel. Ja es NEM GPS! Sokan ezt hiszik rola. Nem sok koze van hozza.
Barmi kerdes van probalok segiteni. Kesobb irok arrol a lampak hasznalatarol. (ez is fontos). -
MikroID #1567 Tényleg, most már megvan, csak kevertem az A 340-es müszereivel! Köszike! -
Nyiri #1566 Nem... A ND-t kell atkapcsolni APP kijelzore.
De mint mondtam, hosszu, nagyon sok kapcsolo van. Olvasgasd a Dokumentaciot. -
#1565 Hagyom, emberkedtem vele sokat, de szerencsére nem akadt ki. Próbáltam azt az utánégetős dolgot (Ctrl+F4) De nem csinál semmit. Már feladtam rég, csak gondoltam megkérdezem hátha vki tudja. Meg azt sem értem hogy akkkor mért adnak ki több verziót ugyanabból a hulladékból? Nekik biztos megy valahogy. De haveromnak megvan az FS2000, abban ugy elapban benne van a concorde, de ott is uaz a gebasz van, pedig az gyári fejlesztés. Vhogy mennie kell -
MikroID #1564 Oké, köszi! Az APPR kapcsolóra gondoltál ugye? Ha ezt bekapcsolom akkor működni fog a localizer is? Mert a LOC-tol függ, hogy mikor kell bekapcsolnom az AP B-t!? -
tmate6 #1563 jaja nekem se de haggyad mert ha sokat játszol vele kiis akad -
#1562 Meg konkorddal hogy lehet menni?, mert istenneksem akar felemelkedni, nem gyorsul fel eléggé hgoy fel lehessen húzni.
Próbáltam azt hogy felrakom jó magasra, meg adok neki kezdősebességet rendesen, de ugy sem birja a magasságot és lebólintja az orrát aztán bang.
-
#1561 Az valyon miért van, hogy kívülről egy bizonyos magasság alatt minden gép villódzik (olyan mintha a megvilágítás iránya hirtelen váltakozna).
Van a progihoz kismillió gép meg scenery fájl, lehet hogy ezek közül zavart be valami?
-
tmate6 #1560 amit irtam priviben az mért van? -
Nyiri #1559 Hm...
A PMDG-hez adtak egy rakas leirast. Nagyon hosszu lenne elmagyarazni.
Amugy at kell allitani a muszert Approach uzemmodba. Akkor latod meg az ILS-t. -
tmate6 #1558 Engem ez is érdekelne -
MikroID #1557 Hehe, most látom megvan nekem is az Active Camera, csak nem telepítettem fel eddig! :) Akkor csak a másik dolog érdekelne! Thx -
MikroID #1556 Ezt az Active Camerá-t honnan tudom beszerzni? FSPlanet esetleg? A másik problémára is tudsz megoldást? -
Nyiri #1555 A PMDG-nel a Virtual Cabin/Cockpit-t toltod be
es az Active Camera kiegeszitovel lehet mozogni a gepben.
Az Active Camera pl VC-ben ha rangatozik a gep akkor a kamera is, vagyis olyan mintha mozogna a pilcsi feje. Eleg jo. -
MikroID #1554 Milyen filmről van szó? Én még csak most néztem be erre a fórumra. Na, a dolog a következő: PMDG official tutorial flight denver-ből los angeles-be computer vezérléssel. Minden tökéletes, megtörténik a leszállási magasságra ereszkedés, be van állítva a rádio a reptér ILS-ére, de mégsem jön meg az ILS jel, emiatt nincs localizer! És mi a fene az a G/S? Meg még egy kérdés. Láttam képeket, ahol a pilótafülke közepén áll a kamera, illetve be lehet nézni hátulra az utasokhoz! Ezeket hogy kell előcsalni??? Előre is köszi! -
ZOLEE22 #1553 Valamenyire rájőtem már erre arra, de szerintem nem baj ha itt kitárgyaljuk a dolgokat esetlege akad valaki aki tőbbet tud nálunk és igy mi is okosabbak lennénk.
Na de persze monthatnánk kezdésnek ruczi filmjét is na de mindig ebből kell kiindulni. Na nem megsérteni akarok itt bárkitis csak azért szerintem beszéljünk már róla egy kicsit mindig a filmel jőn mindenki mintha nagyon bonyolut dologról lenne szó és nem akkarna beszélni róla senki. nekem viszont nem tűnik ez a dolog tárgyalhatatlanak... -
tmate6 #1552 Na jó ha nincs itt senki ---> ---> -
tmate6 #1551 Ahoz nem értek de jó társaság vok -
MikroID #1550 Üdv Mindenki!
Ha van itt olyan, akinek megvan eredetiben a PMDG 737-600 -700-as sorozat és jól ért a fedélzeti computer programozásához, az legyen oly jó és privizzen rám! Thx. -
tmate6 #1549 Valakiiii -
#1548 ahogy gondolod -
#1547 Szvsz azok még elférnek mivel így is úgy is ide fognak jönni az ilyesmivel és itt is ugyanannyi idő segíteni nekiki mint akárhol máshol. -
#1546 szerintem mostantól a "hol lehet letölteni jellegű" szemetet is törölhetnéd
van erre hat másik topik a másik részlegben -
#1545 Milyen igazad van. Nem is vagyok hozzászokva még, hogy nem csak a KOTOR topic házigazdája vagyok. :D -
#1544 és már mindez múltidő :D -
#1543 minek, Hmuda egy mozdulattal kiszedi
nem kell modnak írni, ha aktív a házigazda -
#1542 bocsi attól aki belelépett. -
#1541 már írtam mod topicba. -
#1540 te vagy a gazda, del -
#1539 Nekem meg telesz*rta össze vissza ugráló, rezgő és idegesítő ablakokkal és csak az alt+F4 folyamatos nyomkodásával tudtam kinyirni őket.