45215
  • tmate6
    dczek de nem toltod le mert chellos vok
  • berczy #1617
    Bazzeg ne szivassál már!
    Nem DC-zel?
    Nem szivass már meg...
    Berczy
  • tmate6
    Elég amator de én se to és kivncsi lennék rá
  • tmate6
    Nem mert akár te lehecc az a szoftverrendorség egyik tagja is inkább hagyuk
  • berczy #1614
    Most mégsem tudjuk megdumálni a megasceneryt?
    Berczy
    Amatőr kérdés, de mi a franctól van, hogy akármit csinálok mondjuk a Boeinggel mindig overspeed van egy idő után. Ha lassan megyek, ha gyorsan, mindig. Pár alap dolgot írjatok már nekem légyszi! Köszi
  • tmate6
    ja köszi szépen
  • neuro
    Settings->Scenery Library és ott talán kitudod kapcsolni valamelyiket a kettő közül...
  • tmate6
    megondoltam magam :( Nyiri baj van

PLS segits mert ugye az a baj hogy a Lago elott feltettem egy kis eyszeru 3 eás scenery-t is és ossze kavaraodtak i a teendo?
  • berczy #1609
    Meg kellene a megascenery-s dolgok. Már ami megvan.
  • tmate6
    Hát figy mit akarsz? mert a Lago Budapest 2004 az biztos
  • berczy #1607
    Mennyi kérsz érte? És miket irnal fel nekem?
    Berczy
  • tmate6
    Na vok, vége a sulinak olvastam amit kuldtél hát nekem ez elég huzos lenne ert ha azt kérem hogy eloszor addiede a pénzt akkor teneked nem lenne jó de ha viszont utánna kuldod akkor nekem nem jó!
  • berczy #1605
    Bocsesz, hogy ennyit irok!
    Nincsen valaki aki lenne olyan kedves, hogy megosztja nekem a Budaőest Scenery-t ma délután DC-n, mert ekkor le is tudnám szedni. Nagyon megköszönném.

Berczy
  • berczy #1604
    Nekem is meg tudnád adni privátba, ha megkérlekí,
    Berczy
  • berczy #1603
    Sziasztok!

Tudom, hogy nem szeretitek, de egy olyan kérdésem lenne, hogy valakinek akinek megvan a megascenery + a budapest2004 azzal mehg tudom valakivel bizniszelni, hogy felirja nekem, természetesen ellentételezlés fejében. Nagyon megköszönném!

Előre is köszi.
    Berczy
    Nah, találtam egyet, úgyhogy projekt lefújva :)
    Kellene nekem egy crack, vagy serial a LAGO féle Budapest Scenery 2004 hez, köszi!
  • MikroID
    Az ajtó nyitás az oké, ez eddig is működött, de arra, hogy megnyomom az "1"-st nem jön le a rámpa! Biztos a PMDG-s verziót írtad?
  • MikroID
    Köszi! :)
  • 0ppika
    Na végre feltették a kérésemre erre a warez oldalra szerintem 200 forintot megér ...
  • neuro
    Ajtó nyitás alapból "Shift+E" utánna "1"
  • MikroID
    Huh, köszi hogy válaszoltál, már azt hittem nem jársz erre! Ha esetleg nem találom meg, hogy melyik gomb az, akkor elárulod nekem? Meg most jut eszembe! Miért van az, hogy néha nem működik a rádió? Mármint nem tudok manuális pl. ILS frekvenciát beállítani a PMDG-nél?
  • Nyiri
    Ez gepe valogatja. Pl a PMDG-nel egy bill kombinacira az ajto alatt kinyilik egy pici ajto es kijon a lepcso.
  • MikroID
    Nyiri, ha esetleg erre jársz, akkor segíthetnél, hogy mit kéne feltelepítenem az FS-hez, hogy legyen lépcső a nyitott ajtajú parkoló gépeknél! Köpike!
  • emberke
    Ja ja közben én is rájöttem
  • FREAK
    ez így ebben a formában nem igaz

sebességfüggő hogy süllyed, emelkedik, vagy szinten marad

lassú és/vagy nehéz gép alapból süllyed, egy Cessna full gázon emelkedik
  • Hmuda
    Ha rendesen betrimeled a géped a jelenlegi sebességre akkor nem fog sűlyedni és a joy-t se kell folyton kézbe fogni. Pl egy hoszabb úton elég fárasztó lenne így szinten tartani a gépet.
  • emberke
    akkor megnyudodtam :)
  • tmate6
    kicsit mindig sullyed
  • emberke
    Srácok az valós, hogy folyton süllyed a gép, vagy a joy nincs rendesen kalibrálva :)?
  • PLackó
    :D
  • tmate6
    nekem jó volt :D mind a 4
  • Hmuda
    Ej ej, hogy bánahattok így szegény Hmuda gyerekkel? Hát nincs nektek lelketek? :D
  • FREAK
    "rohadjon meg"... :D
  • PLackó
    nekem csak a 3.cd volt hibás hmuda-nál.
    Kipróbáltam, hogy kitömörítem a cdket, és a harmadik totál hibás.. szedem mindet rohadjon meg....
  • Hmuda
    Csak az elsőt, mivel eddig si csak azzal volt gond.
    Szedem újra az egészet, hogy rohadjon meg halomra!
  • Hmuda
    Másnak is volt már ilyen. Szerezd meg máshonnan az első CD-t, mert tőlem mindenki hibásan szedi :-))) (pedig nekem tökéletesen műxik).