45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
tmate6 #1618 dczek de nem toltod le mert chellos vok -
#1617 Bazzeg ne szivassál már!
Nem DC-zel?
Nem szivass már meg...
Berczy -
tmate6 #1616 Elég amator de én se to és kivncsi lennék rá -
tmate6 #1615 Nem mert akár te lehecc az a szoftverrendorség egyik tagja is inkább hagyuk -
#1614 Most mégsem tudjuk megdumálni a megasceneryt?
Berczy -
#1613 Amatőr kérdés, de mi a franctól van, hogy akármit csinálok mondjuk a Boeinggel mindig overspeed van egy idő után. Ha lassan megyek, ha gyorsan, mindig. Pár alap dolgot írjatok már nekem légyszi! Köszi -
tmate6 #1612 ja köszi szépen -
neuro #1611 Settings->Scenery Library és ott talán kitudod kapcsolni valamelyiket a kettő közül... -
tmate6 #1610 megondoltam magam :( Nyiri baj van
PLS segits mert ugye az a baj hogy a Lago elott feltettem egy kis eyszeru 3 eás scenery-t is és ossze kavaraodtak i a teendo? -
#1609 Meg kellene a megascenery-s dolgok. Már ami megvan. -
tmate6 #1608 Hát figy mit akarsz? mert a Lago Budapest 2004 az biztos -
#1607 Mennyi kérsz érte? És miket irnal fel nekem?
Berczy -
tmate6 #1606 Na vok, vége a sulinak olvastam amit kuldtél hát nekem ez elég huzos lenne ert ha azt kérem hogy eloszor addiede a pénzt akkor teneked nem lenne jó de ha viszont utánna kuldod akkor nekem nem jó! -
#1605 Bocsesz, hogy ennyit irok!
Nincsen valaki aki lenne olyan kedves, hogy megosztja nekem a Budaőest Scenery-t ma délután DC-n, mert ekkor le is tudnám szedni. Nagyon megköszönném.
Berczy -
#1604 Nekem is meg tudnád adni privátba, ha megkérlekí,
Berczy -
#1603 Sziasztok!
Tudom, hogy nem szeretitek, de egy olyan kérdésem lenne, hogy valakinek akinek megvan a megascenery + a budapest2004 azzal mehg tudom valakivel bizniszelni, hogy felirja nekem, természetesen ellentételezlés fejében. Nagyon megköszönném!
Előre is köszi.
Berczy -
#1602 Nah, találtam egyet, úgyhogy projekt lefújva :) -
#1601 Kellene nekem egy crack, vagy serial a LAGO féle Budapest Scenery 2004 hez, köszi! -
MikroID #1600 Az ajtó nyitás az oké, ez eddig is működött, de arra, hogy megnyomom az "1"-st nem jön le a rámpa! Biztos a PMDG-s verziót írtad? -
MikroID #1599 Köszi! :) -
#1598 Na végre feltették a kérésemre erre a warez oldalra szerintem 200 forintot megér ... -
neuro #1597 Ajtó nyitás alapból "Shift+E" utánna "1" -
MikroID #1596 Huh, köszi hogy válaszoltál, már azt hittem nem jársz erre! Ha esetleg nem találom meg, hogy melyik gomb az, akkor elárulod nekem? Meg most jut eszembe! Miért van az, hogy néha nem működik a rádió? Mármint nem tudok manuális pl. ILS frekvenciát beállítani a PMDG-nél? -
Nyiri #1595 Ez gepe valogatja. Pl a PMDG-nel egy bill kombinacira az ajto alatt kinyilik egy pici ajto es kijon a lepcso. -
MikroID #1594 Nyiri, ha esetleg erre jársz, akkor segíthetnél, hogy mit kéne feltelepítenem az FS-hez, hogy legyen lépcső a nyitott ajtajú parkoló gépeknél! Köpike! -
emberke #1593 Ja ja közben én is rájöttem -
#1592 ez így ebben a formában nem igaz
sebességfüggő hogy süllyed, emelkedik, vagy szinten marad
lassú és/vagy nehéz gép alapból süllyed, egy Cessna full gázon emelkedik -
#1591 Ha rendesen betrimeled a géped a jelenlegi sebességre akkor nem fog sűlyedni és a joy-t se kell folyton kézbe fogni. Pl egy hoszabb úton elég fárasztó lenne így szinten tartani a gépet. -
emberke #1590 akkor megnyudodtam :) -
tmate6 #1589 kicsit mindig sullyed -
emberke #1588 Srácok az valós, hogy folyton süllyed a gép, vagy a joy nincs rendesen kalibrálva :)? -
#1587 :D -
tmate6 #1586 nekem jó volt :D mind a 4 -
#1585 Ej ej, hogy bánahattok így szegény Hmuda gyerekkel? Hát nincs nektek lelketek? :D -
#1584 "rohadjon meg"... :D -
#1583 nekem csak a 3.cd volt hibás hmuda-nál. -
#1582 Kipróbáltam, hogy kitömörítem a cdket, és a harmadik totál hibás.. szedem mindet rohadjon meg.... -
#1581 Csak az elsőt, mivel eddig si csak azzal volt gond. -
#1580 Szedem újra az egészet, hogy rohadjon meg halomra! -
#1579 Másnak is volt már ilyen. Szerezd meg máshonnan az első CD-t, mert tőlem mindenki hibásan szedi :-))) (pedig nekem tökéletesen műxik).