45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
neuro #1658 Azzal én is, de az FS repülési modellje sokkal nehezebb :) -
tmate6 #1657 Nem rossz ötlet te is jonnél?
Pls majd válaszolj! -
tmate6 #1656 Nekem de nagyon lassan menne át de ha tudsz vmit csrébe és a 10kb megfelel akkor beszélhetunk :) -
Nyiri #1655 Jah es kozben elsajatithatnatok az angol foniat repules kozben. Ugy az igazi. -
Nyiri #1654 Miert nem probaltok meg hostos repet?
Bementek vagy 6-7 en hostra (barki csinalhat)
es teamspeak segitsegevel repultok egy jot.
Hangulat ezerszer jobb, mint offline hulye AI ATC-vel repulni. -
#1653 Nincs meg vmi DC snek a Budapest scenery? -
tmate6 #1652 Nem igaz 2 hónapja várom a malév regemet!!! -
#1651 Nekem nem. Én már játszottam az Enemy Engageddal! :) -
#1650 he he -
neuro #1649 az oldalkormánnyal :) -
#1648 Oldalra csavarod a joyt, ha meg szar joyod van akkor meg megnézed a controlst -
#1647 Hát most hogy mondod, lehet -
#1646 Oldalra mivel lehet mozgatni a gépet?
Másik érdekes dolog: Be van kapcsolva az autopilot, de ugyanúgy tudom irányítani a gépet... viszont van amikor nem... -
tmate6 #1645 Inkább maradok a műrepcsiknél bár csak egy van :((((( -
neuro #1644 nehezebb fokozaton azért elég jól lehet érezni a repülőgépek lendületét, a motor nyomatékát, a stabilitás csökkenését -
#1643 Szerintem sem, de egyébként sok különbséget nem veszek észre az amatőr meg a rendes között (legalábbis a csúszkás résznél).
Egyedül helikopternél érezhető nagyon -
neuro #1642 hát ja, de amatőr fokozaton meg nem túl élvezetes játszani :) -
#1641 Iszonyat finoman kell az tény. Úgy kell bánni vele mintha hajszálon függne az életed. Egy mm elmozdulás a joysticken már elég ahhoz hogy rendesen elmásszon, ha meg több akkor meg bepörög mint állat. Úgy egyszerű ha az élethűséget leveszed. Akkor egyszerű nagyon -
neuro #1640 helikopter vezetni kész művészet :) -
#1639 Ne told annyira alőre a joyt, vagy vedd kissebre a gázt.
Egyébkét én úgy szoktam, hogy szinkronban növelem a joy dőlésszögét, meg a tolóerőt -
tmate6 #1638 hát pl neke a toloero novelésével egy fontebb de toltom elore a joyt és megy elore deelkezd zuhanni na ezt hogy kell megcsinálni? -
#1637 Mindegy, mondjad mi kell -
joe69 #1636 no prob:) -
tmate6 #1635 Bocs nem voltam tul kedves de csak az igazat mondtam -
tmate6 #1634 bazzeg nem igaz 2 perc akkor eg ne siránkozz -
joe69 #1633 es ha nincs kedvem regelni? -
tmate6 #1632 Mi vagyis? -
#1631 Vagyis?
-
tmate6 #1630 Ha vki jol vezet helikoptert egy kicsit tanithatna msnen vagy itt vagy valahol! megkoszonném -
#1629 AVSIM -
joe69 #1628 dobna valaki egy linket ahol lehet repuloket, helcsiket letolteni
thx! -
neuro #1627 Van magasságtartó autopilóta üzemmód is... -
#1626 nem mindegyik gép tudja, de amelyik tudja, annál bekapcsolod az AP-t és a NAV/GPS kapcsolót NAV-ra állítod
nekem így működött, de a magasságot nekem kellett állítani -
#1625 Köszi a segítséget, közben rájöttem (nem kevés idegeskedés árán) ezekre a dolgokra, már csak egy dolog izgat borzasztóan!Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy kinézek egy uticélt, beírom a koordinátáit, és a gép szépen ránavigál a helyes irányra, én pedig nézelődök :) Az autopilóta sebesség/magasság dolgait nagyjából értem, a GPS-t is próbálgatom, úgy hogy a Flight plannerben beállítok neki valamit és próbálom a lila vonalra rávezetni a gépet és úgy navigálni. Hogy működik ennek a precízebb módja? -
#1624 minek a térkép, ott a GPS
vagy kempingeket keresel? :) -
MikroID #1623 A térképet nem tudod megváltoztatni, de használhatod helyette az FSNavigator-t. -
MikroID #1622 Overspeed-ed attól lehet, hogy manuálisan használod a gázt! Az IAS-t(indicated air speed) a PITOT csőn keresztül átfolyó levegő sebessége és nyomása alapján számolja ki a gép. Minnél magasabban vagy annál alacsonyabb fokozaton kell járatni a motort a kivánt sebességhez! Ezért célszerű a computerre bizni a kiszámítását, ezt az autópilótától függetlenül is használhatod! -
#1621 Hát ennél elbaszottabb térképkezeléssel mint ami ebben a játékban van még nem találkoztam! Kijelző mérete 5*5cm és zúmojjá bazmeg... kösz! Hogyan lehet használhatóvá tenni? -
tmate6 #1620 lassu, korlátozott adatforgalom -
#1619 mi a baj a chelloval?