45215
  • neuro
    Azzal én is, de az FS repülési modellje sokkal nehezebb :)
  • tmate6
    Nem rossz ötlet te is jonnél?

Pls majd válaszolj!
  • tmate6
    Nekem de nagyon lassan menne át de ha tudsz vmit csrébe és a 10kb megfelel akkor beszélhetunk :)
  • Nyiri
    Jah es kozben elsajatithatnatok az angol foniat repules kozben. Ugy az igazi.
  • Nyiri
    Miert nem probaltok meg hostos repet?
    Bementek vagy 6-7 en hostra (barki csinalhat)
    es teamspeak segitsegevel repultok egy jot.

Hangulat ezerszer jobb, mint offline hulye AI ATC-vel repulni.
  • Falconer
    Nincs meg vmi DC snek a Budapest scenery?
  • tmate6
    Nem igaz 2 hónapja várom a malév regemet!!!
  • Csirke4
    Nekem nem. Én már játszottam az Enemy Engageddal! :)
  • Falconer
    he he
  • neuro
    az oldalkormánnyal :)
  • Falconer
    Oldalra csavarod a joyt, ha meg szar joyod van akkor meg megnézed a controlst
  • Falconer
    Hát most hogy mondod, lehet
    Oldalra mivel lehet mozgatni a gépet?

Másik érdekes dolog: Be van kapcsolva az autopilot, de ugyanúgy tudom irányítani a gépet... viszont van amikor nem...
  • tmate6
    Inkább maradok a műrepcsiknél bár csak egy van :(((((
  • neuro
    nehezebb fokozaton azért elég jól lehet érezni a repülőgépek lendületét, a motor nyomatékát, a stabilitás csökkenését
  • Falconer
    Szerintem sem, de egyébként sok különbséget nem veszek észre az amatőr meg a rendes között (legalábbis a csúszkás résznél).
    Egyedül helikopternél érezhető nagyon
  • neuro
    hát ja, de amatőr fokozaton meg nem túl élvezetes játszani :)
  • Falconer
    Iszonyat finoman kell az tény. Úgy kell bánni vele mintha hajszálon függne az életed. Egy mm elmozdulás a joysticken már elég ahhoz hogy rendesen elmásszon, ha meg több akkor meg bepörög mint állat. Úgy egyszerű ha az élethűséget leveszed. Akkor egyszerű nagyon
  • neuro
    helikopter vezetni kész művészet :)
  • Falconer
    Ne told annyira alőre a joyt, vagy vedd kissebre a gázt.
    Egyébkét én úgy szoktam, hogy szinkronban növelem a joy dőlésszögét, meg a tolóerőt
  • tmate6
    hát pl neke a toloero novelésével egy fontebb de toltom elore a joyt és megy elore deelkezd zuhanni na ezt hogy kell megcsinálni?
  • Falconer
    Mindegy, mondjad mi kell
  • joe69
    no prob:)
  • tmate6
    Bocs nem voltam tul kedves de csak az igazat mondtam
  • tmate6
    bazzeg nem igaz 2 perc akkor eg ne siránkozz
  • joe69
    es ha nincs kedvem regelni?
  • tmate6
    Mi vagyis?
  • Falconer
    Vagyis?
  • tmate6
    Ha vki jol vezet helikoptert egy kicsit tanithatna msnen vagy itt vagy valahol! megkoszonném
  • Falconer
    AVSIM
  • joe69
    dobna valaki egy linket ahol lehet repuloket, helcsiket letolteni
    thx!
  • neuro
    Van magasságtartó autopilóta üzemmód is...
  • FREAK
    nem mindegyik gép tudja, de amelyik tudja, annál bekapcsolod az AP-t és a NAV/GPS kapcsolót NAV-ra állítod

nekem így működött, de a magasságot nekem kellett állítani
    Köszi a segítséget, közben rájöttem (nem kevés idegeskedés árán) ezekre a dolgokra, már csak egy dolog izgat borzasztóan!Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy kinézek egy uticélt, beírom a koordinátáit, és a gép szépen ránavigál a helyes irányra, én pedig nézelődök :) Az autopilóta sebesség/magasság dolgait nagyjából értem, a GPS-t is próbálgatom, úgy hogy a Flight plannerben beállítok neki valamit és próbálom a lila vonalra rávezetni a gépet és úgy navigálni. Hogy működik ennek a precízebb módja?
  • FREAK
    minek a térkép, ott a GPS

vagy kempingeket keresel? :)
  • MikroID
    A térképet nem tudod megváltoztatni, de használhatod helyette az FSNavigator-t.
  • MikroID
    Overspeed-ed attól lehet, hogy manuálisan használod a gázt! Az IAS-t(indicated air speed) a PITOT csőn keresztül átfolyó levegő sebessége és nyomása alapján számolja ki a gép. Minnél magasabban vagy annál alacsonyabb fokozaton kell járatni a motort a kivánt sebességhez! Ezért célszerű a computerre bizni a kiszámítását, ezt az autópilótától függetlenül is használhatod!
    Hát ennél elbaszottabb térképkezeléssel mint ami ebben a játékban van még nem találkoztam! Kijelző mérete 5*5cm és zúmojjá bazmeg... kösz! Hogyan lehet használhatóvá tenni?
  • tmate6
    lassu, korlátozott adatforgalom
  • berczy #1619
    mi a baj a chelloval?