45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
tmate6 #1698 Hazudik :) Mi 3an voltunk és egy ember hostolt és csak az egyik csávó szaggattott! -
#1697 Nemá! Télleg?!
A fene! Akkor semmi értelme az egésznek -
Nyiri #1696 Nem kell...
Olyan rossz a multi kod hogy akarmit csinalsz szaggat.
Ugy sem a folytonossag a lenyeg. -
#1695 Akkor összedobunk vmi multi gamet?
Kéne hozzá egy kábeles ember aki hostol -
#1694 Oké, bocsesz nem tudtam, hogy ez irritáló.
Csak mindig aláírom a dolgaimat, de nem gond.
Mégegyszer bocs... -
tmate6 #1693 Egyetértek! -
#1692 figyi, tudjuk, hogy Berczy a nicked, lennél szíves mellőzni az "aláírást"?
vagy ha ennyire muszáj, írd bele a rendes aláírásba, de ez így kurva irritáló :) -
Nyiri #1691 A gyari gepek nagyon alapok. Semmi kozuk valosaghoz. Ez az fs direkt azert ilyen jol modolhato, hogy majd ugy is keszitenek hozza cuccot. Ezert sem csinal az MS komoly gepeket+panelt hozza. -
#1690 Nyiri:
Előző oldalakon láttam egy nagyon szép 737-es olimpiai gépet? Azt a festést honnan lehet magamévá tenni?
Berczy -
#1689 Ami alapból van az FSben. Merhogy van -
#1688 ami benne van a játékban gyárilag..... -
#1687 Jaja, mennyél fel az avsimra, ott van Bombardier CRJ900, meg Cessna Skylane, ha ilyesmi gépek kellenek.
Van még egy pár, csak nekem ezek vannak ebben a kategóriában -
#1686 De, jó, semmi gond nincs vele, de ahogy elnéztem néhány kiegészítő gép képeit, nagyon igényesek vannak.
-
#1685 MIlyen gyári? -
#1684 nem jó a gyári? -
#1683 Na, ez engem is érdekelne :)) Vagy bármi hasonló profi gép. Lear Jet is jó lenne! :) -
#1682 Nem dc-zik valaki olyan akinek megvan a PMDG 737-es, esetled a 800/900 addon is és meg tudja nekem osztani ma este.
Berczy -
#1681 Mégegy!
Hogyan lehet kitolatni egy terminal elől? Mert ugye a fordulás kissé ütközésveszélyes?
Berczy -
MikroID #1680 Itt egy pár: http://www.captainsim.com/
http://www.dreamfleet2000.com/
http://www.phoenix-simulation.co.uk/
http://www.precisionmanuals.com/
a legutolsó a legminőségibb, fizetés pedig kártyáról átutalással! -
#1679 Hi!
Ti hogyan szereztek fizetős kiegészítőket.
Hogyan kell fizetni érte?
Tudtok mondani oldalakat?
Berczy -
ZOLEE22 #1678 dokumentumok/flight sim... -
ZOLEE22 #1677 he-he :))))))) -
tmate6 #1676 Hali!
Újra kérdéssel fordulok hozzátok! Fölvettem egy ideót nektek de nem találom egyik mappában sem. Hova menti ezeket a videókat a game??? -
antijedi #1675 nem gond ha nem ingyenes csak ugy tovább tart elszedni :D -
Nyiri #1674 Itt a jo link.
Az elozo 2002-hoz volt. Ez a 2004-s -
#1673 Hopsz. akkor rosszul tuttam -
Nyiri #1672 Nem de tudok egy nagyon jo kis cessna 172-st ami ingyenes.
Van ilyen az fsben, de ennek sokkal jobb a fizikaja.
Itt megtalalhato
AVSIM link ugyhogy kell reg. -
#1671 Mellik hubon vagy? -
#1670 ja -
antijedi #1669 ezek ingyenesek? -
#1668 Hát télleg jobbra csavarod a joyt. VAgy megnézed a controlsban, többet nem tudok elmondani. Nem rosszindulatbol irtam -
tmate6 #1667 csak aki hostol annak jo netnek kell lenni na szoal hogy vannak járuvek neked ferihegyen? -
#1666 Ja, az oldalra...... -
#1665 Ok, milyen kérdés? -
Nyiri #1664 Lehet rola szo. -
Nyiri #1663 En eloszor is kisgepeket ajanlanek. Ha kicsivel let tudsz szallni akkor naggyal is. A leszallasnal a legfontosabb dolog a jo lebegtetes. Nem szabad docennie a gepnek. Ezt kisgepekkel nagyon is jol lehet gyakorolni. Persze nem az alap gyari gepekre gondolok.
Ajanlom a:
Flight1 - Dreamfleet altal keszitett:
Cessna 310
Cessna 421
Cessna 441
Carenado altal keszitett:
Cessna 210
Ezekkel ha szepen le tudsz szallni akkor lehet megprobalni a nagy gepeket. Sok kezdonek a legnagyobb hibaja, hogy mindig nagy geppel akar menni. Pedig higyjetek el nagyon elvezetes a kisgepes rep is. VFR (Vizualis Tajekozodas) Virtual Cockiptel nagyon!!! hangulatos a repules. -
#1662 Falconer: dc-n is vagyok, meg is van osztva a bp scenery 2004, úgyhogy ha hajlandó vagy értelmesen válaszolni az előző kérdésre, akár le is töltheted tőlem. -
#1661 A Mrija az neked vadász? Akkor esetleg ugy hogy AN225 beugrik vmi! -
tmate6 #1660 haggyál már a vadászgéppel én eg ajd megyek Zeppelinnel :) -
#1659 Ja, Mrijával lenyomok mindenkit :)