45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
antijedi #1738 -
neuro #1737 akkor lehet, hogy azért ugrál mert a 2004-et nem kell patch-elni, de te mégis ráraktad? :) -
#1736 OK...,de nekem 2004-van, meg van peccselve, és még így is el van csuszva. Plusz a gépek ugrálnak budapest reptéren.
Ez van... -
antijedi #1735 nem egyszerübb egyből a 2004hez vakót használni? :) -
ZOLEE22 #1734 Vazze!!! ha felrakod az fs-re a budapest 2003 és nem pecseled jó hogy el van csuszva budaörs.
itt a pecs -
#1733 van valami értelmes Budapest Scenery, ami nem fizetős?? -
neuro #1732 de ha nincs, akkor a Lago Support-on belehet jelenteni, hogy hibát talált a drága pénzen megvett kiegészítőben: [email protected]
-
neuro #1731 nem tudom.. én Magyarországon a Ferihegy-Kecskemét-Debrecen útvonalakat szoktam csak repülni :) -
#1730 Az alapban is van Budaörs? -
neuro #1729 az alapjátékról van szó vagy valami külső scenery? -
#1728 Ja és van mégegy. Budaörsön olyan, mint ha mindkét futópályára még egy layer huztak volna, de az el van csuszva és igy a számok is. -
#1727 Srácok, tényleg senki nem tudja, hogy miért ugrálnak a gépek ferihegyen? Pattognak, mint a rugólábserrif.
Please segítsetek, mert nagyon idegesít. -
neuro #1726 http://www.grover.co.nz/movies/f-14.zip
jó kis F-14 video -
#1725 ha a shift+e után nyomsz még mondjuk egy 2-est, akkor ha olyan a géped, ki nyilik még pl a teher ajtó is. -
#1724 köszi -
tmate6 #1723 shift+e -
#1722 Mivel lehet ajtót nyitni? Thx -
#1721 Na szal akkor pontosan melyik fájlt kell kitörölni hogy menjen? -
#1720 Sziaszutok!
Segítsetek pls!
MIért van az, hogy amikor kapcsolgatok a nézetek között akkor, amikor a spot nézetre vált akkor minden gép elkezd ugrálni. Miért van ez nem tudja valaki, mert eléggé zavaró.! -
#1719 Mert kitötöltem azt, kitöröltem az Aircraftban a C172t, akkor is uez -
#1718 Az fs9.cfg-t kell törölni? -
Nyiri #1717 Bocsi.
Falco-t akartam irni.
Az a lenyeg hogy alapbol be akarja tolteni a 172-s cessna-t lehet torolted es amiatt keresi -
#1716 Én is azt hittem az enyémre válasz!
De azért kösz, mert megoldotta a gondomat. -
#1715 És mért documents and settings\Berczy\????? -
Nyiri #1714 Mert a tiedre a valasz. -
#1713 És ez mér az enyémre válasz? -
Nyiri #1712 Torold le a c:\documents and settings\Berczy\Application\microsoft\fs9
a config fajlt torolod. -
#1711 Beraktam az update-et a budapest scenery-hez, de nem jött helyre a pályaelcsúszás. Mi lehet a baj? -
#1710 Vazze, vmit elcsesztem amikor raktam fel, most kiirja, hogy nem lássa C172t és kilép! A fene -
#1709 És a Mesh-re tud valaki megoldást? -
#1708 Ezer THX! -
Nyiri #1707 Csak neked, csak most :D -
#1706 :-) De most komolyan! -
Ott alul, megvan? -
#1704 LAGO??? Nem igazán értek ennyire hozzá!
Az hol van? -
Nyiri #1703 LAGO -
#1702 Honnan lehet megszerezni? -
Nyiri #1701 A BP 2004 keszitoje rossz helyre rakta be az ILS-t
Van patch hozza -
#1700 Sziasztok!
FEltettem a BUdapest 2004-et. (Ezer köszönet DanielT-nek)
Két gondomm lenne:
Az egyik, hogy a domborzat nem az igazi. Ez azt jeleni,hogy pl. a dunából dombok állnak ki, meg a meder keskenyebb mint a duna és ezért a meder oldalára is felmegy a duna és nem néáz ki túl jól. Tehát szerintem a mesh nem az igazi. Hogy lehet ezt megcsinálni?
Másik, hogy amikor Active Runaway-t választok a Ferihegynél és onnan akarok felszállni akkor a pálya mellé rak jobbra vag 5 méterre a közepétől. Ez mitől lehet.
Elsőre ennyi. -
#1699 Akkor ok, csinál vki egy szerrvert?