45215
  • neuro
    jaja lehet, meg főleg scenery-k használják még ezt a dll-t
  • Falconer
    aha, oks
    Majd az autosetupos gépeket nem rakom fel, gondolom azok nyomattak mindenféle szar dll-t
  • neuro
    ez az fsuipc hibát máshol is olvastam. összeakad a patch valami kiegészítővel. egy tiszta installra rekd fel a patch-et úgy jó lesz.
  • Falconer
    Na vazze, ilyen nincs
    Felraktam a peccset, felkrekkeltem és ez van:

• Falconer
    Áhá, mekkvan
    thx
  • ZOLEE22
    http://www.gamecopyworld.com/ 9.1
  • neuro
    majd fent lez gamecopyworld-ön előbb-utóbb
  • Falconer
    heh, az a legegyszerűbb
  • kiskorúbézoltán #1770
    Passz , nem kerestem , aljas módon egy hónapja megvettem az eredetit ... sry
  • Falconer
    Hát ez zsír
    És hogy lehet leszedni?
  • gizzda
    rerrsr
  • kiskorúbézoltán #1767
    Egyébként hatalmas különbséget nem tapasztaltam patch után .
  • kiskorúbézoltán #1766
    Mintha már lenne valami...
  • Falconer
    Vazz
    Akkor szólj hogy mikor lesz hozzá crack!
    thx
  • Nyiri
    Javitottak memoria es egyeb fagyasokat az fs9.exe-ben is. Igy nem jo a 9.0-s crackelt
  • neuro
    a fórumokon azt olvastam, hogy ha visszarakták az "eredeti" nocd-t, akkor tökéletesen futott. Mondjuk egy nap alatt nem hiszem hogy kiderült, hogy a javítások megmaradnak-e a régi exe-vel. Ha más nem, majd megvárjuk az 1.1-es nocd-t.
    Én sajna nem tudom tesztelni, mert nincs joy-om, a régit leépítettem, az új meg még nem érkezett meg.
  • Nyiri
    pedig frissiti az fs9.exe-t is
  • neuro
    elvileg az eredeti nocdvel is elmegy, mert az fs9.exe csak egy indítófájl...
  • Nyiri
    crack?
  • PLackó
  • neuro
    Kint van a patch, letölthető innen: http://bop.agria.hu/letoltes.php

- Belassuló grafika kiküszöbölése az Autogen és a memória hibák miatt.

- Kijavítva az évszakváltoztatáshoz kapcsolódó lefagyás.

- Egyéb stabilitási problémák javítása.

- A különböző konfigurációs fájlok módosításai, mostantól helyesen jelennek meg a játékban.

- AZ FS2002-höz hasonlóan újra használhatóak a 19 méteres magassági adatok.

- 160 új vagy eddig hiányzó híd.

- Új grafikus objektumok a Kenendy reptér közelében.

- A tréning mód első küldetése után már helyesen kapjuk meg az elismerő oklevelet.
  • ZOLEE22
    Na akkor egy kis felvilágosítás!!! / mer látom nem megy ez nektek /

A LAGO-féle Budapest és azt hiszem hogy az aerosoft is kiadta az egy kb 200-300Mb-os Budapest ami tartalmaza Budapestet meg a környezö repülöterekt

Ferihegy
    Budaörs
    Tököl
    Hármashatárhegy
    Dunakeszi
    +Budapest lemodelezve teljesen

Ez egy fizetös kiegészitő és az elöbb emlitet, helyeken kell utána keresgélni / vagy a LAGO-nál vagy az Aerosoft-nál /

Ezen kivül készült néhány ingyenes kiegészitő is.
    Többek közöt a várhegyiék által kiadot hungary ez a magyarországon megtalálható reptereket modelezile /volt szovjet repterek valamint a ma is müködöeket/ és tv- adótornyokat csak ajálani tudom nekem föleg Györ tetszik belöle!

Valamint készült még Ferihegy-i ingyenes kiegészitő is amit Rucz Gábor készitet, azt hiszem a malév va-jan fent is van de ez csak ferihegyet tartelmaza, /mást nem!/

Na most már akkor, csak nem fogtok találgatni!!! :)
  • Falconer
    Hát én is leszedtem egyet az avsimról, az 3-400mega volt asszem
  • Marcell
    Rajottem hulye kerdes volt. A Varhegyi 24mb, a LAGO meg 240.
  • Marcell
    A Varhegyi fele Hungary-2004 Scenery az ugyanaz, mint a LAGO fele? Mert elobbit ingyen le lehet tolteni INNEN.
  • lybrahu
    Üdvözlet!

Csak jelzem annak aki még nem látta,hogy a http://gaming-invasion.warez.hu/ oldalon fent van a Megascenery 2004 New York dupla cd! Most töltöm. Remélem nem fogja nagyon megakasztani a masinát!
  • berczy #1752
    Hi!

Lenne ismét két problémám:

1, Fennt van a HUngary2004 a gépen, de az össze reptér (kivéve BP) körül van egy szürke, vagy kék téglalap a zöld fű helyén. Baromi zavaró és nagyon hülyén néz ki.

2, Van fent nekem egy csomo plusz gép az FS-hez. Azonban van egy pár aminek ha váltogatom a nézeteket akkor a hang elkezd eszetlenül sisteregni, majd egy idő után abbahagyja, majd ismét elkezdi.

Tud valaki esetlag valami megoldást a fent említett problémákra, mert nagyon zavaróak.

Előre is köszi!
  • Falconer
    Na hát az jó lesz! Remélem csinálnak hozzá illetékesek krekket is
  • neuro
    októberben jön egy hivatalos fs2004 patch. javítanak a játék grafikus motorján is, hogy gyorsabb legyen.
  • Nyiri
    Mit vartal? Az FS motorja nagyon szar. Altalaban szaggat a BP2004.
  • berczy #1748
    Sziaszok!

Lenne egy hatalmas kérdésem! Alul látható a gépem! No, az a gondom,hogy fent van a budapest scenery 2004 és nagyon szaggat a cucc ultra high-on. Szerintetek ez normális, vagy valami nem kóser. A szaggatást 10-12 Fps-alatt értem!
    Engem nagyon zavar!
    Előre is köszi a válaszokat!
  • berczy #1747
    Nem tettem fel semmi más sceneryt.
    Ezek szerint csak én szopok a porblémával...
    :-(
  • neuro
    nekem semmi probléma vele, még patch nélkül is tökéletesen működik.

Nem lehet, hogy összeakad egy másik scenery-vel? Tettél fel mást is?
  • berczy #1745
    Zolee: Fennt van. Az sem segít? Pedig már a Win-t is ujraraktam, de semmi. BP scenery nélkül nem ugrál. Csak nálam van ez a gond? Kerek szemekkel állok a probléma előtt.
  • ZOLEE22
    Az afcad pecs fennvan? lehet hogy az volna a megoldás, mert ugye az csinálja a pályát a helyére!
  • neuro
    éredekes... szerintem akkor ne rakd fel a budapest scenery-t és kész.
  • berczy #1742
    Aha.
    Sajna csak ott. SPOT-ra váltok és elkezd ugrálni veszettül. Amikor a betonon áll. Amikor gurulok akkor is és füstölnek a kerekek. :-)
  • neuro
    és ez csak a budapesti reptéren jön elő?
  • berczy #1740
    Sziasztok!

Ujraraktam az egész FS-t és a Budapest Lago-t is.
    Semmi más nem volt fent és így is ugrál minden repcsi amikor SPOT nézetre váltok.
    Nem tud valaki megoldást?
  • ZOLEE22
    Az kizárt dolog nekem fenvolt a 2003 azon elvoltak csuszva a dolgok de mikor pecseltem már nem, és fenvolt 2004 azal meg semit nem kellet csinálni mer alapól jó volt viszont ahoz is van pecs! úgyhogy vagy felraktál egy gagyi bp-et amit nem szetél le és utána az egyiket vagy ... passsz