45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
neuro #1778 jaja lehet, meg főleg scenery-k használják még ezt a dll-t -
#1777 aha, oks
Majd az autosetupos gépeket nem rakom fel, gondolom azok nyomattak mindenféle szar dll-t
-
neuro #1776 ez az fsuipc hibát máshol is olvastam. összeakad a patch valami kiegészítővel. egy tiszta installra rekd fel a patch-et úgy jó lesz. -
#1775 Na vazze, ilyen nincs
Felraktam a peccset, felkrekkeltem és ez van:
-
#1774 Áhá, mekkvan
thx -
ZOLEE22 #1773 http://www.gamecopyworld.com/ 9.1
-
neuro #1772 majd fent lez gamecopyworld-ön előbb-utóbb -
#1771 heh, az a legegyszerűbb -
kiskorúbézoltán #1770 Passz , nem kerestem , aljas módon egy hónapja megvettem az eredetit ... sry -
#1769 Hát ez zsír
És hogy lehet leszedni?
-
#1768 rerrsr -
kiskorúbézoltán #1767 Egyébként hatalmas különbséget nem tapasztaltam patch után . -
kiskorúbézoltán #1766 Mintha már lenne valami... -
#1765 Vazz
Akkor szólj hogy mikor lesz hozzá crack!
thx -
Nyiri #1764 Javitottak memoria es egyeb fagyasokat az fs9.exe-ben is. Igy nem jo a 9.0-s crackelt -
neuro #1763 a fórumokon azt olvastam, hogy ha visszarakták az "eredeti" nocd-t, akkor tökéletesen futott. Mondjuk egy nap alatt nem hiszem hogy kiderült, hogy a javítások megmaradnak-e a régi exe-vel. Ha más nem, majd megvárjuk az 1.1-es nocd-t.
Én sajna nem tudom tesztelni, mert nincs joy-om, a régit leépítettem, az új meg még nem érkezett meg. -
Nyiri #1762 pedig frissiti az fs9.exe-t is -
neuro #1761 elvileg az eredeti nocdvel is elmegy, mert az fs9.exe csak egy indítófájl... -
Nyiri #1760 crack? -
#1759 -
neuro #1758 Kint van a patch, letölthető innen: http://bop.agria.hu/letoltes.php
- Belassuló grafika kiküszöbölése az Autogen és a memória hibák miatt.
- Kijavítva az évszakváltoztatáshoz kapcsolódó lefagyás.
- Egyéb stabilitási problémák javítása.
- A különböző konfigurációs fájlok módosításai, mostantól helyesen jelennek meg a játékban.
- AZ FS2002-höz hasonlóan újra használhatóak a 19 méteres magassági adatok.
- 160 új vagy eddig hiányzó híd.
- Új grafikus objektumok a Kenendy reptér közelében.
- A tréning mód első küldetése után már helyesen kapjuk meg az elismerő oklevelet.
-
ZOLEE22 #1757 Na akkor egy kis felvilágosítás!!! / mer látom nem megy ez nektek /
A LAGO-féle Budapest és azt hiszem hogy az aerosoft is kiadta az egy kb 200-300Mb-os Budapest ami tartalmaza Budapestet meg a környezö repülöterekt
Ferihegy
Budaörs
Tököl
Hármashatárhegy
Dunakeszi
+Budapest lemodelezve teljesen
Ez egy fizetös kiegészitő és az elöbb emlitet, helyeken kell utána keresgélni / vagy a LAGO-nál vagy az Aerosoft-nál /
Ezen kivül készült néhány ingyenes kiegészitő is.
Többek közöt a várhegyiék által kiadot hungary ez a magyarországon megtalálható reptereket modelezile /volt szovjet repterek valamint a ma is müködöeket/ és tv- adótornyokat csak ajálani tudom nekem föleg Györ tetszik belöle!
Valamint készült még Ferihegy-i ingyenes kiegészitő is amit Rucz Gábor készitet, azt hiszem a malév va-jan fent is van de ez csak ferihegyet tartelmaza, /mást nem!/
Na most már akkor, csak nem fogtok találgatni!!! :) -
#1756 Hát én is leszedtem egyet az avsimról, az 3-400mega volt asszem -
#1755 Rajottem hulye kerdes volt. A Varhegyi 24mb, a LAGO meg 240. -
#1754 A Varhegyi fele Hungary-2004 Scenery az ugyanaz, mint a LAGO fele? Mert elobbit ingyen le lehet tolteni INNEN. -
#1753 Üdvözlet!
Csak jelzem annak aki még nem látta,hogy a http://gaming-invasion.warez.hu/ oldalon fent van a Megascenery 2004 New York dupla cd! Most töltöm. Remélem nem fogja nagyon megakasztani a masinát! -
#1752 Hi!
Lenne ismét két problémám:
1, Fennt van a HUngary2004 a gépen, de az össze reptér (kivéve BP) körül van egy szürke, vagy kék téglalap a zöld fű helyén. Baromi zavaró és nagyon hülyén néz ki.
2, Van fent nekem egy csomo plusz gép az FS-hez. Azonban van egy pár aminek ha váltogatom a nézeteket akkor a hang elkezd eszetlenül sisteregni, majd egy idő után abbahagyja, majd ismét elkezdi.
Tud valaki esetlag valami megoldást a fent említett problémákra, mert nagyon zavaróak.
Előre is köszi! -
#1751 Na hát az jó lesz! Remélem csinálnak hozzá illetékesek krekket is -
neuro #1750 októberben jön egy hivatalos fs2004 patch. javítanak a játék grafikus motorján is, hogy gyorsabb legyen. -
Nyiri #1749 Mit vartal? Az FS motorja nagyon szar. Altalaban szaggat a BP2004. -
#1748 Sziaszok!
Lenne egy hatalmas kérdésem! Alul látható a gépem! No, az a gondom,hogy fent van a budapest scenery 2004 és nagyon szaggat a cucc ultra high-on. Szerintetek ez normális, vagy valami nem kóser. A szaggatást 10-12 Fps-alatt értem!
Engem nagyon zavar!
Előre is köszi a válaszokat! -
#1747 Nem tettem fel semmi más sceneryt.
Ezek szerint csak én szopok a porblémával...
:-( -
neuro #1746 nekem semmi probléma vele, még patch nélkül is tökéletesen működik.
Nem lehet, hogy összeakad egy másik scenery-vel? Tettél fel mást is? -
#1745 Zolee: Fennt van. Az sem segít? Pedig már a Win-t is ujraraktam, de semmi. BP scenery nélkül nem ugrál. Csak nálam van ez a gond? Kerek szemekkel állok a probléma előtt. -
ZOLEE22 #1744 Az afcad pecs fennvan? lehet hogy az volna a megoldás, mert ugye az csinálja a pályát a helyére! -
neuro #1743 éredekes... szerintem akkor ne rakd fel a budapest scenery-t és kész. -
#1742 Aha.
Sajna csak ott. SPOT-ra váltok és elkezd ugrálni veszettül. Amikor a betonon áll. Amikor gurulok akkor is és füstölnek a kerekek. :-) -
neuro #1741 és ez csak a budapesti reptéren jön elő? -
#1740 Sziasztok!
Ujraraktam az egész FS-t és a Budapest Lago-t is.
Semmi más nem volt fent és így is ugrál minden repcsi amikor SPOT nézetre váltok.
Nem tud valaki megoldást? -
ZOLEE22 #1739 Az kizárt dolog nekem fenvolt a 2003 azon elvoltak csuszva a dolgok de mikor pecseltem már nem, és fenvolt 2004 azal meg semit nem kellet csinálni mer alapól jó volt viszont ahoz is van pecs! úgyhogy vagy felraktál egy gagyi bp-et amit nem szetél le és utána az egyiket vagy ... passsz