45215
  • PLackó
    muszáj kötekedned?:P
  • eyecandy
    Mi az a PATH?
  • alert
    Van. De én eddig csak smswebes oldalon láttam. 7wrz-on talán. De megnézheted máshol is.
  • vki
    Van már a PATH-hez crack?
  • eyecandy
    Most egyébként az FMC vel kűzdök ha ahoz is írnál megköszönném
  • eyecandy
    Köszi várom. (tudom, hogy ez az alap, de a manual túl bonyolult nekem angolul, meg időm sincs nagyon azt böngészni :)
  • Nyiri
    A kikapcsolt muszer/motor az alap, mert az eletben is igy van (ott azert fel oraval az indulas elott mar az APU es az alap muszerek jarnak).

Egyszeruen nem lehet elmondani mert hosszu... Delutan leirom.
  • eyecandy
    Sziasztok, kis problémám van, a PMDG kikapcsolt műszerekkel, és motorral jön be, leírná valaki egyszerűen, hogyan lehet életet lehelni belé, köszi
  • DJ Skyline
  • Falconer
    Szedtem le Avsimról A340et + TU144est, nagyon fasza mind a kettő, de főleg a Tupolev, jók az effektek (légörvénylés a szárnyaknál stb.), le lehet hajtani az orrot, orrsegédszárny kihajtáj, utánégető, nagyon jó hangok (asszem 20mega).
    Ajánlom mindenkinek, ittvan néhány screenshot

• Kázmér
    Na kipróbáltam!
    Legalább 6 gép kell hozzá, és az érkezési idő előtt minimum 25 percel el kell kezdeni játszani! És akkor szépen lassan elkezdenek megérkezni :) Kicsit furcsálom, hogy ezt nem lehet normálisan leprogramozni, de ez van, Microsoft termék :))

• Papirzacsi
    Nem hallod az irányítókat, ha SLEW módban vagy, vagy ha asszem 4szeresnél nagyobb a gyorsítás, mert akkor nem kezeli a légiforgalmat.Tehát max 4szereben próbáld, mert ha annál nagyobbra állítod, akkor fogja magát az fs, és újratölti a forgalmat.
  • Kázmér
    Szia Papirzacsi!
    Előszőr is kösz a gyors választ!
    Pontosan ezt próbáltam ki, mielőtt írtam. Az történik időgyorsításnál / 5 perces intervallumban, úgy, hogy figyelem a légiirányítók beszélgetését, ha lenne :)/ hogy a gép nincs sehol, aztán egyszer csak egy 1 másodperces töltés, és már ott áll a beszállókapunál!
    Kipróbálom ezt a programot, és berakok vagy tíz gépet, aztán majd megírom, mi volt! :))
  • Papirzacsi
    Ő.. hát ez elég hosszú, de megpróbálom röviden.Igen, 11:19 van megadva érkezési időnek UTC szerint. Tehát nem budapesti helyi idő szerint 11:19kor érkezik meg a gép, hanem az időeltolódásnak megfelelően. (de vaszeg ezt tudod,..)
    A másik, az hogy 11:19 szerepel nem jelenti azt, hogy a gép pontosan 11:19kor érinti a betont. De még azt sem ,hogy akkortájt érkezik meg. Az fs csak az indulási időhöz ragaszkodik, az érkezést eléggé rugalmasan kezelni.Tehát te megadhatsz 11:19-t, de ha a gép fsnek beállított paraméterei (pl utazó sebesség) szerint a gép képes 1 órával előbb odaérni, akkor oda is fog. Lehet ez esetben ez a probléma. Nézd meg, EBBR érkezési időpontjához oda van téve egy @. Az azt jelenti, hogy bármennyi ideig is tart a gépnek az útvonal, az akkor is 07:34kor érkezik meg.. Persze ez sem azt jelenti, hogy a gép 07:34kor döccen a betonon.

Javaslom, amúgy, hogy próbaképpen tedd ki magad a gép érkezése elött olyan 30perccel a reptérre, majd használj 2-4*-es időgyorsítást, és figyeld az ATC- vagy ha van, akkor olyan progit, ami megmutatja a környék forgalmát (pl SDK). Azzal tudod ellenőrizni, hogy a gép tényleg megérkezik e. De vigyázz, mert az fsben a gépek a legritkább esetben (soha :-) ) érkeznek meg az adott időpontban, folyton késnek... Így van megírva az AI. Jó példa erre az indulás. Monjuk van egy géped, ami 12:00kor indulna. beteszed magad 12:05-kor a reptérre, és lám.. Ott a gép a állóhelyen, és azonnal kéri a pushbacket. Sőt, ha nagy a reptér, és te 12:10-re rakod be magad, a gép akkor is ott fog állni a kapunál. Egyszerűen ilyen az AI.

De mondom, próbáld ki időgyorsítóval, hogy megérkezik e vmikor akkor amikorra várod, és ha igen, akkor hagyd úgy, mert megjavítani az fst úgyse tudod. Még az MS programozói se, pedig jópár éve ügyködnek rajta :-D
  • Nyiri
    Nem repulok csak multiban igy nemtok segiteni :)
  • Kázmér
    Sziasztok!
    A Project AI-hoz kérnék segítséget. A flightplan-ben már sikerült megszerkesztenem, hogy akkor induljanak el a gépek Ferihegyről, amikor én akarom. De nem sikerül megcsinálni, hogy a beállított visszatérési időpontban leszálljanak, hanem egy betöltéssel egyszer csak oda "születnek" a repülőtérre. Hol rontom el?

pl: AC#6385,HA-LNA,90%,24Hr,IFR,06:14:04,@07:34:03,320,F,0426,EBBR,08:00:25,11:19:45,290,F,0430,LHBP

Ha jól látom, 11:19-kor kellene visszaérnie Budapestre!

Előre is köszönöm:
    Kázmér

ui: Esetleg ha valaki le tudná írni, milyen egyéb szerkesztési lehetőségek vannak, mert sehol nem találom :))
  • ZOLEE22
    Hát nem tudom ki ajálngata, hogy fen van ftp-n fen van :PPPP
  • Nyiri
    www.flight1.com meg lehet venni :P
  • ZOLEE22
    Hol a faxban van ez az ATR! de olyan amelyik mükszik is rendesen!
  • rgida666
    Nagyon vicces gyerek vagy!
  • rgida666
    Ezeket már figyeltem leszállásnál, csak nem tudtam, hogy ez a neve.
    Köszi a segítséget!
  • Nyiri
    A palya mellett levo 4 lampa (sorban egymas mellett). Approach kozben segit. Ha 2 piros es 2 sarga-t latsz, akkor pont jo helyzetben vagy talvolsag es magassag szempontjabol a touchdown ponttol.
    Ha tobb a sarga lampa mint a piros akkor magasabban vagy ha pedig tobb a piros mint a sarga, akkor alacsonyan. Visual Approach-nal sokat segit.
  • Dansky
    Antromorph, a standard Windows-os audio codeceket kell használnod. A legegyszerűbb, ha csinálsz egy Windows javítást, az visszarakja ezeket.
  • Falconer
    Az az apának a becézett formája, ilyen pl: fater, papa, papi stb... :D
  • rgida666
    Sziasztok!

Megmondaná Nekem Valaki, hogy mi az a "PAPI"?

Előre is köszi
  • rgida666
    Köszi
  • Antromorph
    Szasztok

Van egy kis gondom az fs2004-gyel: Egyszerűen a Boeing gépeknek nincs turbinahangja, és nincs kommunukációs hang sem. Minden játéknál megy minden hang, csak itt nem működik megfelelően. Most raktam fel a az fs2004-et. Nem tudtok erre valami jó megoldást? C-Media 3d integrált hangkártyám van, és régen jól működött minden hang az fs2004-ben.

thx
  • Nyiri
    1.: Ne Active Runway legyen beallitva a starthenynek, hanem valamelyik kapu.

2.: Ilyen az FS. De ezen lehet segiteni. Ezt a fajlt szedd le es a benne levo readme-t csinald vegig, ezutan minden gep full kikapcsolt allapotban toltodik be.

3.: Ezt akkor tudod megoldani, ha csinalsz egy repulesi tervet, ezutan kovetned kell a gepi iranyito utasitasait. Ha minden oke, akkor az ATC elmondja hogy taxi-z a palyahoz es ha leszaltal akkor hogyan menj az allohelyhez.
  • rgida666
    Sziasztok!

Nemrég kezdtem a játékot, repültem egy Szolnok-Debrecen útvonalat. Lenne pár kérdésem lenne ezzel kapcsolatban.

1. a gépem már a kifutópályán volt, miért nem kellett oda elgurulni?

2. a motorbeindításával sem kellett bajlódni, pedig szerettem volna a 0-ról kezdeni.

3. Leszállás után honnan tudom, hogy hova kell mennem?

Előre is köszi

• ZOLEE22
    Nincs mitt!
  • Glpetyus
    Köszi
  • ZOLEE22
    Hoppá Airbus A-319 :)
  • ZOLEE22
    Helló! ugyan nem innen de...

eurowings 2004= Aerosoft terméke tartalma az alábbi ATR42/72
    BAe 146
    Airbus A-219
    Virtual cockpit nélküli gépek de szépen meg vanak csinálva és e mellet fmc található benne!
    Nice scenery
    Francia ország és monaco közöt található Francia kisváros

Archer= Nagy valoszinüséggel egy Piper Archer kis gép

A-330-340 professional= PSS terméke fmc-s virtual cockpites airbus330/340 kivülröl nem rossz de belülről...
  • Glpetyus
    hi
    A wanadoo-n fenn van az eredeti gém mellett még pár okosság =

Archer
    Eurowings

Namost,ezek mik? :)

+ van még USA mega scenery+A 340 professional,ha vkit érdekel :)
  • Falconer
    Hát nekem nem installálós sceneryk vannak, hannem csak be kell őket nyomni az addon mappába aztán kész
  • Papirzacsi
    Nos általában a sceneryk azok amik nem használják az fsuipc-t, persze van kivétel. Leginkább a repülőgépek pl a PMDG az ami használja, és a külső progik, mint pl az Active Sky.
    "Akkor egy addon sceneryvel el lehet b***ni az egészet?"
    Nem, csak érteni kéne hozzá. Van olyan scenery install, meg repülőgép install, ami képes az új verziót régebbire kicserélni, de ez ritka, és kb fél perc alatt orvosolható, csak vissza kell tenni az újabb verziójú fsuipc-t

"Igan, de hiába a legújabb fsuipc, ha addont teszel fel elszáll az egész, én pont a PMDG miatt vártam az upgradet de így nem tudom használni."
    Elszáll persze, ha lopott az fsuipc-d, és nincs kulcsod a legújabbhoz. VEdd meg, és nem lesz ilyen problémád, bármikor frissítheted.
  • eyecandy
    Igan, de hiába a legújabb fsuipc, ha addont teszel fel elszáll az egész, én pont a PMDG miatt vártam az upgradet de így nem tudom használni. Hátha előbb utóbb erre is lesz megoldás...

Szerintetetek melyik a legjobb 737, 747, 767 -es kiegészítő? Nem baj, ha fizetős
  • Nyiri
    Csak a legujabb fsuipc-vel megy.
  • neuro
    itt nézd meg:

http://www.simhq.com/simhq3/sims/boards/bbs/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=101;t=001132
  • Falconer
    Akkor egy addon sceneryvel el lehet b***ni az egészet?