45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
zolee67 #1899 Segítségeteket kérem!!!
Valaki elmondhatná nekem,hogy lehet elindítani a PMDG LOAD managert.
Sajnos fogalmam sincs,hogy hol találom.
Előre is köszi -
#1898 Ha valaki tud segítsen mert sehogy sem tudok Flight Video-t készíteni. Akárhogy veszem fel a videót legyen az 1/4sec vagy 5sec-es "mintavétellel" visszajátszáskor akadozik az egész. Ugrál a gép a betonon, a műszerek össze-vissza járnak a hang is akadozik hol felpörög a turbina hol leáll és a gép előre hátra kicsiket ugrálva halad. Az az érdekes hogyha Instant Replay-el visszajátszok valamit, akkor semmi ilyet nem tapasztalok, tökéletesen visszajátsza csak ugyebár az a probléma hogy ott nem rögzíti minden műszer adatait (pl szarv mozgása stb). Nagyon dühít! -
#1897 mindegy,nem akarom szétcseszni a topicot nem flmelek.gyere msn-re ha bajod van. -
#1896 ne lengesd a pofád -
ZOLEE22 #1895 Igazad van nagyon égetem magam, főleg az ilyen hsz útán #1893 : )) -
Nyiri #1894 Nem, mert mivel total szabad a dolog igy a betaxizas utan betoltesz egy ugy FP-t es azonnal mehetsz tovabb. -
#1893 hmm.
miért,olyan nagy dolog lenne hogyha legalább jelezné a küldi végén hogy complete vagy mi?
ennyit nem lehetne elvárni?:P -
zizzenet #1892 Köszönöm. A következő kérdésért utálni fogtok, de járatlan vagyok kicsit ebben a témában. Szeretném kipróbálásra beszerezni valamilyen módon. 17 rongyot nem dobok ki elsőre, de még másodikra sem zsákbamacskára, demo meg nincs. A helyzet az, hogy szeretném egyben letölteni, de az is jó volna, ha tudná nekem valaki "pí"-attribútumú matérián kölcsönözni. Ha sértő vagy lámaszagú a kérdésem, előre is elnézésetek kérem. -
Nyiri #1891 Ha a realism maxra van nyomva akkkor igen, van ilyen problem -
zizzenet #1890 Nem ismerem ezt a játékot, de érdeklődésem lassan növekszik. Szóval van benne pl. olyan, hogy ha rosszul vezeted a géped, vagy elfogy az üzemanyag stb., akkor sérül a masina, esetleg le is zuhan? Avagy miként oldja meg ezt a játék? -
Nyiri #1889 Ha csendben maradsz, talan nem egeted magad. -
Nyiri #1888 Lehet, de mem egymas ellen, hanem egymas mellett :) -
Vlala #1887 LOL, jó, hogy nem kérdezik meg, hogy LAN-on lehet-e tolni egymás ellen... -
neuro #1886 Miért ne várhatnánk? -
ZOLEE22 #1885 Naon vicces! De szerintem az még viccesebb hogy valami hú de nagyot vártok el egy simulatortól!!! :P lol -
neuro #1884 ALT+F4 -
#1883 Nem lép ki. Csinálhatsz új IFR tervet vagy amit akarsz. Hogy hogyan kell szabályosan leállítani a hajtóművet azt majd valaki más... :) -
#1882 Hali!
Leszálltam(megvolt az engedély, "elkalauzoltak" a parkoloómhoz), de ciki, hogy most nemtudom mi legyen...a 747-esen hogy lehet kikapcsolni a hajtóműveket? ha leparkolok és leállítom a gépet akkor a játék ki lép magától? -
#1881 Köszi, sokat segítettél! ;) -
Nyiri #1880 Meg annyit, hogy leszallni altalaban 30as fekszarnnyal kell a 737-l es 130 koruli sebesseggel. Mikor a palya kuszobhoz ersz akkor gazt leveszed es szepen megemeled a gep orrat 5 fokra. Ha mindent jol csinaltal akkor a gep szepen lebegve leer es nem csapodik oda. Optimalis leerkezes az max 150 Feet/min sebessegu sullyedes kor van. Korabban mar beallitottad a spoilert ARM-ra igy leerkezeskor azonnal kinyilik + sugarfordito. Igy normalis idojarasban fek nelkul meg tudsz allni.
Altalaban van PAPI lights a palya mellett ez 4 lampat jelent, akkor vagy a palyatol levo tavolsagodhoz merten az optimalis magassagon, ha a 4 lampabol 2 sarga es 2 piros vilagit.
Ha tobb a piros akkor alacsonyan vagy es tobb a sarga akkor magasan, csinald ugy hogy mindig 2/2 legyen.
Ha alacsonyan vagy, akkor ne rantsd fel az orrat, hanem hozd egyensbe es majd szepen elered a kivant magassagot es utana tolhatod finoman lefele. De ez csak VORD/NDB es Visualnal van, ILS-nel kovetheted a flight directort. Ott is ovatosan kell iranyitani es nem hajszolni a muszereket. A jo pilota iranyitja a mutatokat es nem koveti.
Sok sikert. -
Nyiri #1879 Gyorsan :) Bovebben is kerdezhetnel. -
Nyiri #1878 Azert adogattak at egymasnak mert mas frekin kezelik a Erkezo, Indulo, Athalado forgalmat, sot egy repteren kulon van Torony, Gnd, Clearance stb...
Ha erkezel, akkor a CENTER (athalado forgalom es fl190-200 folotti (altalaban) elkezd sullyeszteni, majd atad az approachnak, ami ravezet a palyara, ha a finalen (egyvonalban a palyaval) vagy, akkor atad a Toronynak, aki megengedi hogy leszallj. (vagy nem, akkor atstartolni kell. Kerek visszahuz, gaz max es elrepulni palyairanyon (vagy ahogy a terkep adja) es szolni a toronynak hogy missed app es atad ujra az approach frekire).
Ezen felul van Visual, VOR/NDB es ILS approach egy palyara, a VISUAl termeszetesen a latas utani leszallas, a VOR/NDG az VOR/NDB muszerek alapjan, az ILS pedig localizer es glideslope (irany/siklopalya) segitsegevel le is hozza a gepet automatan a palyara.
IFR terv meg azert kell, mert az iranyito nem tudja az ujjabol kiszopni, hogy merre akarsz menni. -
#1877 Ti hogy tudtok Onlineban repülni? -
#1876 NAh most jól elbaxtam...Elrepültem Ferihegyről - Zurich-be és mikor megérkeztem, folyton IFR(asszem) tervet akartak velem készítettni, meg adokattak át egymásnak, végül meguntam és leszálltam, csak hát így nem igazán akartak tovább velem beszéllni,, ezért magamtól kellet kilépni..:D Amúgy a leszállás is érdekes volt, mert nem sikerült úgy lelassítanom ahogy szerettem volna, és 220-al MAX autorbreak-el kicsit átfarolgattam a kifutót, de azért sikerült, hiába, ez volt a 2. leszállásom jettel.:DDD -
neuro #1875 Most komolyan, miért nem olvasod el a kézikönyvet. Amit itt megkérdeztél, mind benne van... -
Nyiri #1874 En Virtualis Legitarsasagnal (malev) repkedek. Online halozaton.
Neve VATSIM itt normalis, realis angol fonia-val kommunikalunk es hus-ver iranyitok vannak. Minden orszagban olyan emberek akik ott is elnek. Mondjuk, ha Parisba megyek, akkor egy este beszelek, osztrak, nemet, belgium, francia iranyitoval is. (Ha van online ATC, de altalaban este europa tele van).
Igy mar total realis a hangulat es jo buli. Szamomra es sokak szamara megunhatatlan. Ha nincs penz valos repulesre igy marad ez. -
Nyiri #1873 ATC menupot "0" vagy "ö" gomb.
-
#1872 Jah még azt gyorsan, hogy hogy kérhetek leszállási engedélyt? -
#1871 Amúgy ha nem haragszotok, megkérdem, hogy ti mi a frászt csináltok ebben a gémben? Ide-oda repkedtek? Mert sztem egy idő után elég uncsi lesz nem? -
#1870 oks műxik minden, thx all!!! -
Nyiri #1869 Nem bonyolult az. Jah es hiaba 2002 a 2004ben ugyanolyan a b734. -
#1867 http://alert.fx3.hu/fs.jpg
de megint figyelmetlen voltál :) -
Nyiri #1866 AZ A/T melett jobbra. De figyelhetnel jobban is a gepen, mert tenyleg nincs sok kapcsolo az alap 734n -
#1865 " A/P CMD-re allitod " <--- ez a gomb(kar) hol van? -
#1864 oks, figyelmetlen voltam...:DD -
#1863 úgyvan... -
#1862 IAS-t csak akkor tudod benyomni hogyha az AP melletti kar (A/T) felfelé áll (ARM) állásban. -
#1861 Valami nem stimmel, mert benyomom az autopilot-ot és leszarja hogy hova tekertem...az IAS-gombot bedig "nem lehet benyomni" -
#1860 Így már megy köszi! -
Nyiri #1859 ALT -t betekered. ALT gomb benyom es a A/P CMD-re allitod (figyelj az altimeter beallitasara (legnyomas), neha nyomd meg a B gombot, ez automatikusan beallitja).
Sebessegre:
A/T -t OFF-rol ARM-ra, majd a betekert sebesseget megtartja ha IAS gomb aktiv, 26000 lab folott mar MACH ajanlott.