45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
HUmanHunter #1939 nekem is megvolt ez a game
felszállni felszálltam de irányítani nem tuttam:d
joystick kell hozzá?
mee nekem csak billem vvan
-
#1938 :(
Szokott valaki Lear jettel repülni? -
zolee67 #1937 Az ILS-t hogy lehet használni?Milyen gombokat kell benyomni,hogy ezzel tudjak leszállni? -
neuro #1936 s -
#1935 d -
#1934 valaki megtudná mondani hogy kell kameranézetet váltani? kisöcsémnek kellene, én nem játszottam vele, kösz -
sleepy-ke #1933 nincs valami magyar fs chat szoba? -
#1932 Csak azoknál a gépeknél lehet, ahol van (azt általában jelzik, az Active Camera nevű program segít ebben de a Flight 1-nak van ez a progija http://www.flight1software.com/files/F1View.zip ez is elég jó hozzá
-
#1931 Helló!
A Flight Sim-be hogy kell megnézni az utasteret? -
#1930 Köszi, elolvasom! -
neuro #1929 ..\Uires\lc01.htm
itt találsz egy teljes leírást
ez ugyan az mint a játékból a Learning Center -
neuro #1928 A helikopterben is két "kar" van. A kollektív és a botkormány (+pedálok). A kollektívvel adsz "gázt" illetve szabályozhatod a lapátok állásszögét.
http://www.thaitechnics.com/helicopter/heli_control.html -
Gomez #1927 hello!azt szeretném kérdezni, hogy nincs-e vmilyen leírás, hogy melyik műszer mire való vagy vmi kis manuál a játékhoz mert nem értek mindent a flightschoolnál az elején.tudnátok segiteni? -
#1926 -
#1925 Bp
-
#1924 Fraps. Nem tudom a webcímét sajna de keress rá google-el. Flight sim-hez van egy jobb ennél de ennek szintén nem tudom a nevét. Olvass vissza itt a fórumban leírták már. -
#1923 és van olyan progi aminek tudod a nevét? (videófelvevő) -
#1922 Nem lehet. Fraps-el vagy valamilyen más screen-capture progival fel tudod venni a képet visszajátszásnál ha van 2,5 GHz-s géped és 512 feletti ramod. Ekkor már 20 fps-el is tudsz felvenni egész jól. -
#1921 Hát, még gázt se tudok neki adni, vagyis a motor "jár" de nem tudok vele felemelkedni.. a repülőnél vannak "karok" ebben sajna nincs csak egy írányító kar. Akkor hogy lehet egyáltalán felemelkedni? -
#1920 Hogy kell a flight videót átalakítani pl. mpeg-re? -
#1919 Na megpróbálom mégegyszer, nekem nincs joystickom, csak bill.. -
streightholo #1918 Simán fel lehet szálni helivel is meg repülni is jó vele csak joyal mert mással nem lehet irányitani. -
#1917 Mi a baj vele? -
#1916 Ti tudtok helcsivel repülni? már mint felszállni? mert én sajna nem! -
#1915 TOMO GYERE TS-RE A KÖRÁSZ HARCÁSZATI SZOBÁJÁBA! jelszó: korasz -
#1914 Lago Hurghada-hoz serial valakinek megvan? -
Nyiri #1913 Talan igy:
-
#1912 Mé nem jó a kép???:(
-
#1911 Hááálelúúújá! Ha töltök le a netről egy gépet és felmegyek vele a netre azt mások is látják???
-
#1910 van msned? -
#1909 Én meg még elinditani sem tudom a multit:( -
#1908 CONCORD-ot honnan szedted? -
#1907 Sajnos zone.msn.com-on még egy magyart nem láttam.... :-( -
#1906 A multi abban jó hogy pl. köteléket repülünk Exta 300S-el meg vannak célok hová menjünk meg beszélgetünk stb.... :) -
#1905 HI
nem tudom mi a lényeg multiban de ha fölbirnék szálni egyáltalán a CONCORD-al elöbb érnék bárhova (de csak az orrát tudom mozgatni le föl) -
#1904 Hi!
Nekem is meg van a játék. Multiplayer-ben mi a "lényeg"? Tehát többen repültök egymás mellett, esetleg ki ér oda egy "xy" helyre előbb? -
#1903 Meg hogy lehet videót felvenni játék közben? -
#1902 Helló!
Valaki szokott játszani a neten? -
#1901 esetleg csinálj egy sortkatot belőle az asztalra, onnan könnyebb indítani -
#1900 :/FS9/PMDG