45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#1979 Akkor ezt most érthetően plz! -
#1978 ugye az aircraftos mappában van panel mappa és azon a képeken sincsenek műszerek -
#1977 Az avsimos gépeket mennyire tartod jónak/tűrhetőnek. Mondjuk nem azokra a 2MBos szarokra gondolok, hanem a nagyobb komolyabb kinézetű dolgokra -
#1976 Hát talán olvasd el a redmejét, ált van hozzá
-
neuro #1975 Nem ilyen egyszerű a dolog.. ha a zipben volt Gauges és Effects könyvtár, akkor azoknak is jó helyre kell kerülniük. -
#1974 én az fsplanet.com-ról szedtem le de ott a legtöbb géphez nincs műszerfal. Tudtok más oldalt ami jó? -
#1973 én valósztínübbnek tartom a műszerfal hiányát mert ugyanis én nem installáltam hanem kicsomagoltam az aircraft mappába. -
neuro #1972 Biztos a letöltött repülőgéphez nincs műszerfal. Vagy rosszul installáltad. -
#1971 letöltöttem egy gépet (sőt kettőt, de ne,m emulet használtam) és a kabinban eltűnnek a műszerek. ez miért van? -
Thanatos #1970 amugy nem emule.com , hazsnálj gúglit... -
Thanatos #1969 filecserélő progi..., elszeded felrakod rákeresel, töltesz, enyi -
#1968 hát beirtam hogy www.emule.com de tovább nem jutottam. HELP! -
Thanatos #1967 e-mule pl, viszont számics á hogy kurva lasu lessz -
#1966 valaki? -
#1965 azt hol lehet? (a letöltésre gondolok :)) -
Nyiri #1964 Veszel normalis gepet az interneten. Rosszabb esetben letoltod nem eppen legalisan. -
#1963 és hogy lehet normális gépekkel repülni? -
#1962 oké csak mondom. mivel helyi vagyok egyből szemet szúrt nekem hogy a város helyére odanyomtak néhány házat (ha nem ott laknék nem szurna szemet). most per pillanat svédben vagyok (és egy darabig itt is maradok :()és a mostani városom felé is elrepülgettem a közeli bázisról felszállva, hát mondjuk az itteni környéket elnézve, ezt bizony jobban megcsinálták. -
#1961 ja az lehet :) -
Nyiri #1960 Mivel kozel benne van a vilag osszes reptere igy azert meg is el kell ismerni a keszitok munkajat. Ne vard ell hogy tobb 10 ezer repter total ugy fog kinezni.
Vannak scenery-k. Melyeket felrakva valosagosabb reptereket kaphatsz.
A geppark meg meg sok is. Aki picit igenyes az normalis gepekkel repul nem az fs beli szarokkal :)
Itt megtalalhato majdnem az osszes repter ami talalhato magyarorszagon. Valosagosabb formaban.
Hungary - 2004 Scenery -
Thanatos #1959 ha kevesebb reptér lenne akor a kecskeméti élből nem lenne benne pl..., de kb egyetlen magyar reptér se :D -
#1958 jó játék csak lehetett volna bele több típust és mondjuk egy kicsit kevesebb repteret tenni. semmi értelme olyan sokat mert pl a kecskeméti egyeltalán nem hasonlít magára -
#1957 NYíri írtam privit! -
#1956 megesik hogy a gép leesik :) -
#1955 Na ezt holnap megpróbálom :) -
#1954 Ja, bár amilyen az fsben a turbulencia, és amilyen fos flightmodellek , a szarv vagy joy se megoldás. A default dc3 pl a legkisebb turbulenciába is simán késbe vágja magát mialatt pislantasz egyet. -
#1953 Azért még sincs rendesen kiosztva. :) Szóval a lényeg a parking listben lévő sorrenden van. Ugyanis az fs a listában lévő sorrend szerint kezdi el feltölteni az állóhelyeket. Tehát változtass a sorrenden, és akkor nagyobb esélyed lesz arra ,hogy a kpuhoz állj. De ígyse biztos a siker, mert ha pl előre teszed a csápos helyeket, akkor az ai is azt kezdi el feltölteni először, és ha sok az ai akkor bizony te lemaradsz a csápról. -
#1952 Dehát a hivatalos sceneryhez járó afcad fájl van meg. Próbáltam a patchel is. Megpróbáltam szerkeszteni az afcaddel is semmi baja rendesen vannak kiosztva a parkolóhelyek. -
#1951 Ez azért van , mert fos az afcad fileod, vagy olyan géppel mész, amit az fs olyannak értelmez, ami nem állhat arra a helyre ammit szeretnél. De szerintem az AFCAD file lesz az oka. -
Nyiri #1950
05.02.26 -i forgalom VATSIM-n :
Kek gepek azok a pilotak
Iranyito:
Piros keret : Center
Zold Kor : App/Dep
Sarga torony: Tower
Sarga kis "kalapacs": Ground
Itt minden mogott egy - egy ember van :) Nagyon hangulatos :)
-
#1949 Azt hogy kell megcsinálni, hogy az autopilot a végig kijelölt uton menjen?
-
#1948 Egy kis segítség plz! Ha repülés közben mentek a PMDG-n, mikor visszatöltöm elszáll az FMC, valaki tudja mi a megoldás?
le lehet menteni az FMC programozást?
Esetleg le lehet tölteni valahonnan, hogy ne keljen mindíg pötyögni? -
#1947 JA és még valami! Miért van hogy újratelepítettem az FS2004et és felpakoltam gépeket de többnél azt írja hogy a ... valamilyen gau fájlt nem tudja betölteni.. és nincs műszerfal. Pedig a fájl ott van a helyén. -
#1946 Sziasztok!
2 kérdésem lenne:
Megvan a LAGO-s Bp, de amikor megérkezem a reptérre soha nem a folyosókhoz állítanak hanem vagy a parkolóba vagy pedig pl Ferihegy 1 hez a kisgép parkolóba (737el). Próbáltam ha nagyra rakom az AI trafficot meg ha leveszem semmi változás. Pedig a Parking to the Gates-et választom de ha nem ezt akkor is jelentkezik a probléma...
Más:
Van egy igényes A340es kiegészítőm is és kaptam egy másikat is tehát van A320 és A330is részletes Virtualis fülke kidolgozottsággal is de egyiknél sem találom a NAV1 és NAV2 beállításokat! Csak a COM1 és 2 van. Ez mi? -
#1945 Pl billel viharban :) -
#1944 :-D
Egy szóval se mondtam, hogy nem nyomnád jobban. Sokkal jobban lehet nyomni joyyal, de billentyűről is éppen elég jól kezelhető, hogy megtanulj benne repülni. Kerülni kell az olyna helyzeteket, ahol hirtelen kormánymozdulatokra lenne szükség. Mondjuk ezt joyyal is ajánlott. ÉS menni fog. Ráadásul elég jol edzi az ember ujjait is, szal utánna már nem lesz nehéz megtanuln izongorázni.Legalábbis ami a kézügyességet illeti. ;-) -
#1943 jó,gyere csak feszengeni így meg úgy.lehet hogy béna is vagyok,de 100 szor jobban nyomnám joyyal. -
#1942 Sziasztok!
Arra nem gondoltatok, hogy nem a joy hiánya lehet a legfőbb ok?Én hosszú évekig nyomtan a flightsim különféle verzióit billentyűről,
mert hogy joyom nem volt. És vhogy mégis le tudtam szállni, sőt, felszállástól, leszállásig sose volt gondom az irányítással. NA jó, műrepülni nem lehet jól, sőt egyáltalán, de ha leszállás közben mörepültök, akkor ott bizony nagy baj van. -
#1941 biztos vagyok benne,én is billentyűvel nyomom és így élvezhetetlen.egyáltalán nem bírom irányítani.leszállni meg főleg... -
Nyiri #1940 Termeszetesen kell joy, de leginkabb szarv. Az a tuti. Most akarok venni egyet :)
Sajnos csak kulfoldrol lehet rendelni. Itthon nincs forgalmazo.