45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Nyiri #2019 Multiplayer menupont. -
Nyiri #2018 Miert kellene devkit? Bemesz a gep konyvtaraba ott vannak a skinek. -
Nyiri #2017 Be lehet nezni. Active Camera a progi neve. -
#2016 Pedig valahol láttam már képen.
Ja! Még egy kérdés: Hogy lehet ON-LINE játszani? -
#2015 Lenne még egy kérdésem:
Van valami devkit a játékhoz?
Saját skin-t szeretnék csinálni a boeinghez. -
#2014 szerintem sehogy:(
prdig ténylegg király lenne ;) -
#2013 Hogy lehet benézni egy repülőnek az utasterébe (nem a pilótafülkébe)
-
#2012 De én CVN-70-et akaróóóóók! :) -
#2011 Próbáltam, ha azt akarod, hogy veregessék a vállad, hogy milyen jól repülsz Autopilottal, töltsd le, de Nyírinek tök igaza van, a minőség nagyon gáz.
Csak hogy a Flight1-en meg nincs ilyen karrier progi.
gpont: Ha van óra a kezeden és ránézel (ha nincs képzeld magad elé) előtted van a 12-es na az 12 óra, 5 óra pedig jobbra mögötted van, ott ahol az 5. Éerted?
A többi is így szépen.
www.virtualairlines.hu/ itt olvasgass -
Nyiri #2010 Flight1 cuccok jok. -
Nyiri #2009 A minoseg nagyon gagyi. -
Thanatos #2008 miért? -
Nyiri #2007 Just Planes-nel minden szar. -
neuro #2006 5 óra
Ja, a Just Flight-os Airliner Pilot-ot próbáltátok már? -
Nyiri #2005 Nezd meg az orad es talan rajossz merre van 5 ora. -
#2004 jah ez a #2002 1.-esre ment :)) -
#2003 én pl azt csináltam, hogy beállítottam a magasságot x lábra és akkor már egyből a levegőben voltam és nem a felszállópályán... -
gpont #2002 Szioasztok. Koszonom a letoltesi helpet egy csomo dolgot letoltottem mar. Ami viszont egy picit akad. De mindegy is. Ket kerdesem van
1: a default gepek kozott van egy vitorlazo repulo, amit az istennek sem tudok vezetni. Nem szall fel, mert nincs aki huzzon. Hogy kell vele elindulni?
2 Leszallni nem tudok sehogyan sem. barhova leszallok, csak a palyara nem sikerul. Mindenfele siklopalyarol meg megkozelitesrol beszelnek, de3 amikor azt mondja a radios h 5 ora iranyaba vanm a repter hat 5 ora ezeknel hol van???egyszoval egy kis leszallasi help kene. Megkozelites hogy tudok ugy a repterhez erkezni h a leszallopalya ne keresztbe legyen stb. Van aki megszan engem?:) -
Nyiri #2001 Ez flight simulator nem boat ;) -
#2000 CVN-70 Carl Vinson anyahajót tud valaki?
(olyat ami műxik is...) :) -
#1999 http://www.virtualairlines.hu/vaos.php?lang=hun
ja ez lemaradt -
#1998 Itt nézz körül, megtanítanak mindenre, én is itt tanultam, navigáció, sebességek, magasság stb... -
#1997 Van általam leggyakrabban használt két oldal:
http://www.surclaro.com/
http://www.simviation.com/downloads.html
Ha egy valahova el akarsz repülni, akkor játék alatt nyomdd meg az ALT-ot, ott az első menüben menj rá a Flight Planner-re. Ott állítsd be az indulási helyet, és az érkezési helyet. Az útvonalat állítsd Direct-re. Ezek után a GPS-en ki lesz rajzolva az útvonal. -
Thanatos #1996 hát csatahajórol tuti nem fogsz te felszálni semmivel se se a gameban se a valóságban..., najó helivel talán de ahoz se akármilyen csatahajó kell :) -
gpont #1995 ha megbocsajtjatok, hogy nem olvastam el az osszes hozzaaszolast, akkor megkerdeznem, hogy hol lehet repulogepeket letolteni a programhoz? ezek mukodnek biztonsagi masolattal is? es egy masik kerdes is van, szoval honnan tudom pl ha felszalltam hogy merre kell forduljak frankfurt fele, mert felszallok es gozom sincs. Igaz ehhez tartozik meg az is hogy irja guruljak ehhez es ehhez a felszallohoz, de a foldon vagy rohadtgyorsan megy a gep, es nem tudok megallni, vagy kozepgyorsan megy es nem tudok bekanyarodni ahova akarok. Tuudom sok a kerdes, de ha volna jotet lelek aki segitene, hu annak nagyon orulnek am. Koszi elore is a helpet. -
#1994 csá!
Lenne két kérdésem:
1, Lehet-e multiban játszani, és hogy?
2, Van-e olyan mod, vagy valami, aminek segítségével fel lehet szállni pl. csatahajóról. -
#1993 Avsimen pár száz kilobájtos dolgok....
Szerintem nyisd ki a szemed jobban, meg nézd meg a hónap letöltéseit stb. Nekem van avsimról több mint egy giga anyagom, és pl csak a magyarország azthiszem 200mega, fentvan még alaszka (kb400), stb. Igaz, hogy baromi sok festés van, meg pár száz kilos cucc, de azért sok jó is van, amivel nagyon el lehet lennni. Úgyhogy menj fel az avsimra megint, és legyél sokkal körültekintőbb -
gabori #1992 Hello minkdenki!
SurClaro-ról leszedtem a 737800_lfpp filet (komplett KLM 737-800,panelokkal,pilótafülkével stb.)mert úgy láttam az a legnépszerűbb,nagyon sokan letöltötték már.
Telepítettem ahogy kell,minden Ok is lenne,csak sajnos a kapcsolók,gombok közel 70 %-a HIÁNYZIK!
Ha tud valaki,kérem segítsen!
Előre is kösz! -
gabori #1991 Hello Mindenki!
Teljesen kezdő vagyok az fs-ben,látom van mit tanulni,de lelkes vagyok! :) (A fórumot végigolvastam,de egy kezdőnek eléggé átláthatatlan és tőmény az anyag)
Segítség kellene ahhoz,hogy van-e valamilyen összefoglaló magyar leírás fs-hoz,amivel el lehetne kezdeni tanulni,illetve honnan lehet letölteni scenery-ket,repülőket,és Maléves "cuccokat"?
Dc-n nem sok mindent találtam,Avsim-en pedig csak pár száz kbytes dolgok vannak.
Bármilyen segítséget szivesen fogadnék!
Előre is köszönöm, üdv: gabori -
#1990 tudom,hogy vagyok,de hogyan lehet multizni?Leírná valaki pontosan?Kipróbálnám ezt az utas dolgot,de semmi nem jön be a multinál!Reg megvolt,de mégis teljesen üresek az oszlopok a menüben!Egyébként mit kell beírni a portnál?Ahol a default 23456! -
Nyiri #1989 Mar probaltuk. Eleg jo. Meg utaskent is jo hangulata van. -
#1988 Sziasztok, ha valakinek régi álma, hogy hálózaton, közösen repüljön valakivel egy gépen mint f/o vagy mint utas annak valóra vált az álma: http://gates.to/index.php
Még én sem próbáltam ki, ha kipróbáljátok, osszátok meg a tapasztalataitokat.
-
#1987 A normálisabbakhoz van, egyénként írja hogy melyikhez nincs és melyikhez van, el kell előtte olvasni, mielőtt leszeded. Nagyon sok fél megás szar van, meg csomó hulladék, de erről a méretei is árulkodnak -
Nyiri #1986 Ugyanonnan. -
#1985 hát én erről az avsimről is töltöttem de még mindig müszer nélkül maradtam. külön kell hozzájuk a paneleket letölteni? -
#1984 Mindegy szerintem hogy azon mivan, nemszámít, ha van benne kép akkor szinte mindig van müszer
-
#1983 Tudom, már van vagy egy giga anyagom onnan -
neuro #1982 Hát gépe válogatja. Töltöttem már le onnan jót és rosszat is. Érdemes azokat megkeresni, amiket a Bear nevű tag ajánl a review-ban.
Az avsim azért jó, mert sokkal nagyobb a sávszélessége, mint a flightsim.com-nak, így sosem kell várni a letöltésre. -
#1981 érthető volt? -
#1980 OK!na akkor: az aircraft mappában van a repülő mappája abban meg egy panel nevű mappa. abban találhatóak képek és azokon sincsenek műszerek!