45215
  • Nyiri
    http://www.sochi.microlana.ru/pt_tu154_v9.4.exe
  • Falconer
    Egy linket adnál amivel le lehet szedni, mert itt nézem, van update meg minden, de a rendes gépet nagyon nem találom.
  • thomka
    Még egy kérdésem lenne vagyis kettő. Ha csinálok egy utvonalat hogy én (pl: Budapestről Müchenbe) akarok repülni és amikor már leszáltam Müchenbe akkor honnan tudom hogy melyik terminálhoz kell odagurulnom? És ha odagurultam az adott terminálhoz akkor mi történik? És mégegy kérdésem lenne. Hogyan tudok multiba játszani? Meg ha a valamelyikötök tud esetleg egy olyan oldalt ahol van magyar leírás az FS-ről az léci adja meg a linkjét.
    Előre is köszönöm.
  • Nyiri
    Azert vannak tobben, mert nem veszik szigoruan.
  • Nyiri
    Epp azert, mert szar. A Vatsim-n komolyan veszik es komolyan kovetelik is a szabalyzatot. Az IVAO-n eddig akarmikor mentem mindig szanalmas volt.
  • alert
    És mennyiben rosszabb az IVAO? Ahogy elnéztem servinfoval ott mindig többen vannak.
  • Thanatos
    apropo vatsim, valaki anno irta itt ezt a VA dolgot, kereszteskérdés: ha valaki belép iylesmibe akkor ő szabja meg miylen utakat repül vagy a "vezetőség" osztja ki? mert lehet kiprobálnám de nekem nincs időm egyhuzamba 10 órákat repülni iylen bp-washington távok miatt...
  • Nyiri
    Oda Ivappal, de nem ajanlom :) Ha tanulni akarsz akkor inkabb Vatsim.
  • alert
    Heló mindenki!

IVAO hálózatra hogy lehet felmenni? VATSIM-re tudom, de IVAO-ra is squawkbox-al?
  • vki
    Lehet, hogy már volt ez a kérdés:

Hogy lehet megcsinálni, hogy anyahajóról szálljak fel?
  • Thanatos
    amugy én nemc sak gépekről beszéltem , van még ezer+1 fajta kieg :)
  • Thanatos
    thx, amugy ilyen esetben igen..., egy addonért nem igen fogokfizetni...
  • Nyiri
    Jah es ezek a gepek mar nagyon komoly panellal rendelkeznek, nagyon valoszinu hogy ha nemreg kezdted az FS haszanalatat akkor motorinditasig sem jutnal el vele, nemhogy repulni.

Itt egy proba: http://www.protu-154.com/index_e.html

Ez egy ingyenes fullos profi gep. Ha ezzel nem tudsz mit kezdeni, akkor ne nagyon keresgess jobb gepeket. :)
  • vki
    AVSIM
    SURCLARO
    SIMVIATION
  • Nyiri
    Az eszedbe se jut hogy valamit megvegyel?
    A normalis minosegi gepek altalaban Flight1 wrapper vedettek vagyis installkor neten csatlakozik es ker egy licence key-t ezutan keri a bankartyad szamanak egy reszet amivel vasaroltad. Ha ez kesz, akkor general egy lic fajlt amit be kell rakni az fsbe, csak akkor mukodik a repcsi. Ez a lic fajl felfoghato hardverkulcsnak is mert csak azon a gepen megy amin generaltad.

Sok sikert.
  • Nyiri
    www.avsim.com
    www.flightsim.com

Mind a 2 regisztracios, de ingyenes
  • thomka
    Plusz repülöket honnan tudok letölteni a játékba?
  • Thanatos
    #2033-ra valaki? :)
  • thomka
    :)És vannak magyar nyelvü leírások is?
  • Nyiri
    kb 5636347634723452432432765273272572735 db van a neten :)
  • thomka
    Valki esetleg valmi leírást tudna adni a játékról?
  • thomka
    Köszönöm a segítséget örök hálám:)
  • vki
    Bittorent, vagy ha kell akkor van pénzes itt a játékok 1-es szekciójában. Ha körülnézel, még van egy Concordos Kieg. is.
  • thomka
    De ha olyan oldalt tudtok mondani ahonnan a Demot lelehet szedni akkor azt is megköszönném.
    Van egyátalán demo?:)
  • thomka
    Sziasztok!
    Nem tudtok esetleg olyan oldalt ahonnan lelehetne tölteni az FS 2004-et?
    Mert nekem még megvolt régen az FS 98 és az is tetszett nagyon :), de ahogy megláttam a képeket az FS 2004 ből nagyon király játék lehet. Szóval nagyon megköszönném ha valaki megtudná mondani hogy honnan tudom letölteni.
    Előre is köszi
  • Nyiri
    Hela!
    Par kep a Budapest reloadrol:
    Csak LSGG az odauton.
    LSGG-LHBP
  • Thanatos
    amugy jó modokat , + repcsiket honnan lehet beszerezni? mert mindenholl csak fizetős verziok vannak... :/ vagy esetleg valami oylan site ahonnan leszedhető azt már csak egy serial kell hozzá? (esetleg valami specifikált torrent oldal is jó, vagy hasonlo emgoldások... :P)
  • vki
    ÉRdekelne a Naboo Starfighter-nek egy FS2004-es verziója, mert a 2002-es nagyon bejön, csak hiányolom a virtual cockpit-et.
  • valdez
    jumboval :-)
  • valdez
    sziasztok!

egyik barátom ma mutatta meg ezt a remek játékot :-)
    mentünk gyakorlókört 737el meg sikerült felszállni egy jummboval is! :-)

kérdésem az, hogy tört játékkal is lehet-e online játszani és pl csatlakozni a malév virtual airlineshez?
  • alert
    Hogy lehet a PMDG 737 robotján vagy az fmc-ben a max dőlésszöget beállítani? És mitől lehet az, hogy VNAV-ra megbolondul a gép? Össze vissza süllyed, emelkedik + sebesség stb. Pedig jól állítom be (szerintem). Vagy hogy lehet azt megcsinálni, hogy nem használom a VNAV-ot hanem én kezelem a speed-et a roboton? (a vertical speedet engedi, de az auto-throttle-t nem.)
  • Thanatos
    de minden gépen van ami utasszállitó.. mármint a valóságban... :P
    itt viszont a léyneg a lényeg hogy nem mindenhol van emgcsinálva, tény :)
  • Nyiri
    Nem jo a megfogalmazas. Nem minden gepen van utaster.
  • Thanatos
    jah valszinű meg én mrá jó rég probáltam de ettől függetlenül nem az egyszerüség mitnaképe volt :P
    ráadásul ezt az utastér nézetet ha jól emléxem nem is minden madáral engedi... :)
  • Nyiri
    Tudni kell kezelni :P
  • Thanatos
    jah bár active camera azért eléggé bonyira sikeredett szerintem, vagy inkább a káoszos a jobb kifejezés :D
  • vki
    kössz
  • Nyiri
    mert dxt3 formatumban van.
    az ms oldalan levo gmax sdk-ban vagy egy imagetool
    ami at tudja konvertalni
  • vki
    De nekem nem látja a servereket. A bmp-s skinekkel meg az a baj, hogy nem tudom megnyitni a photoshoppal, mert hibát ír ki.
  • neuro
    van devkit. a microsoft oldaláról lehet leszedni, de ha jól tudom repülőgép átfestő nincs benne.