45215
  • kiskorúbézoltán #2099
    Nem ! Tipikus magyar ár ... A Nagy Lavór-on túl már fél évvel ezelőtt 18 dolcsi körül volt ...
  • grizzly21
    tipikus microsoft ár:)
    én most szedem le éppen egy ftpről, de az fizetős:(
  • oneal1
    ehh most találtam meg az árát:((
    17 ezer!
    öjj ha:D
    tud valaki akkor egy helyet ahonnan le leehtne szedni a progit?
  • oneal1
    mennyi most a boltokban ez a játék??
    ha lement az ára nem lene rossz megvenni:)
    tud valaki egy oldalt mondani?
  • grizzly21
    fizetni nem fogok, viszont te nem tudsz adni egy két fizetőset?
  • alexking
    www.avsim.com itt találsz mindenféle cuccost (repülők, festések, scenery-k, panelek), persze mivel ezek többnyire ingyenesek, így nem biztos hogy akkora élményt is nyújtanak. Vannak fizetős kiegészítők, amik közül sok minőségi cuccos van, de azt meg kell fizetni, cserébe kapsz egy hatalmas élményt:) Lásd PMDG 737:)
    Ha magyar "patch"-et akasz fizetősnek ott van a nagyon szép Budapest Scenery 2004, de van az avsim-en egy néhány megás, Rucz Gábor készítette ingyenes Ferihegy. Ha Magyarországot szeretnéd kicsit "valóságosabbá" tenni, akkor keress hungary mesh kiegészítőket, van néhány az avsim-en.
  • alexking
    Joyban nem sok infót tudnék mondani, nálam a controllerek között a Logitech az első.
  • Thanatos
    saitek nagyon nem tartozik a drága márkák közé de mind1...
  • PLackó
    csak akinek ezekre nincs kerete..
  • Nyiri
    Tudunk
  • grizzly21
    tudtok ti letölteni magyar patchet hogy jobb legyen Magyarország? Vagy vmi hasonló nincs? pl gép patchek?
  • Nyiri
    Csodálkozol?
  • neuro
    Joyból csak Thrustmaster vagy Saitek...
  • PLackó
    én is ilyet néztem ki,nagyon kéne már egy joy,(IL2 is nagy kedvencem).
    mi a véleményetek róla?
  • AMDFan
    Mindjárt itt az első: gondolom nem árt ha van Joystick. Számít, hogy milyen márka/típus? GENIUS F-23U MAXFIGHTER-t néztem, ez olcsónak tűnik. Vélemény?
  • AMDFan
    OK Köszi. Úgy tudtam, hogy az eredeti játékhoz adnak kézikönyvet. Vagy lehet, hogy az angol? Mindegy. a virtualairlines.hu -t nézegettem, remélem elég lesz, külföldi leírásokkal viszont vigyázok mert ugyan tudok angolul de jobb ha le van írva magyarul mert nem vagyok otthon a szakkifejezésekben. Nemsokára elkezdem én is a röpködést (egyelőre földön, motorindítással :)) és ha nagyon elakadtam kérdezni fogok ;)
  • alexking
    Sajnos ilyen könyv létezéséről nem tudok, ha jobban bele akarsz merülni a témába, először ismerkedj meg a repülés alapjaival, aztán minden menni fog meglátod. Ajánlom a www.virtualairlines.hu oldalt, ez a Malév virtuál légitársaság honlapja, vagy még érdekes dolgokat olvashatsz a www.vacchun.hu oldalon, de sok jó külföldi oldal is létezik. Ha konkrétan érdekel valami kérdezz! Azért vagyunk:)
  • alexking
    azért írja ki hogy overspeed, mert túl gyorsan mész, nagy a hajtóműteljesítmény:) a 340 csomóban értendő...
  • grizzly21
    ezek jó kérdések, engem is érdekelne!
  • AMDFan
    Tudja valaki, hogy a magyar nyelvű Fligh Simulator kézikönyv fennvan-e neten valamilyen formában? És ha igen hol? Kösszépen.
  • thomka
    Hali!
    Valaki nem tudja megmondani hogy az összes repülő mért irja ki 340 nél hogy overspeed?
  • grizzly21
    Na, van egy CD, amivel Magyarország kidolgozattabb.
    1.honnan lehet leszedni?
    2.nincs ilyen CD pl Angliás verzióban, hogy legyen Big Ben
  • grizzly21
    honnan lehet letölteni a játékot?
  • grizzly21
    Itt törlik a hszeket, vagy rossz helyre írtam?
  • alexking
    kár:)
  • Nyiri
    Hulye vagyok az airbushoz :)
  • alexking
    És PSS airbus-hoz mennyire értesz? Ott is akadnak gondok...:(
  • Nyiri
    Az a gep tipikus wilco. Tele van hibaval. Csak azert repulok vele, mert szeretem a tipust.
    De nemsokara (remelem) kijon a Digital Aviaton CRJ. Nah az minoseg lesz.
    www.digital-aviaton.de
  • alexking
    eyecandy: ha jól olvastam, nincs autothrottle, így nekem kell a sebességet szabályozom, ami mondjuk megközelítésnél kicsit bonyodalmas. Jól értesült vagyok, tényleg nincs A/T?
  • Papirzacsi
    Elgurult a gyóccered ember!
  • Clidey
    Jajj, Zacsi, mosmékell fikáznod? Hisz ez GYÖNYÖRŰ!!!!!
  • Papirzacsi
    Nembeszélve az ultrarealisztikus hmű szívócsatornáról.
    példaként egy kép az igaziról
    Szóval ennyit a gépről. Gondolom repülni is megszólalásig úgy repül mint az igazi. :-)
  • Papirzacsi
    Tényleg nagyon szépek. Főleg ez a félig leszakadt orrsegédszárny:
  • eyecandy
    Hahó! Valaki próbálta már a WILCO A380-at? A képek nagyon szépek, de jó lenne tudni, milyen a levegőben
  • eyecandy
    Mi a baj?
  • alexking
    Szia Nyiri!

Láttam a Reloaded-on készült képeidet. Csak nem Wilco Crj-vel repültél? Ha jól sejtem igen, ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem. A panel használatában kisebb akadályokba ütköztem, ehhez kellene segítség, akár emailben is. Köszi előre is!
  • vki
    Az oldalakat vágom, de nekem ingyen kellene. (Kicsi vagyok és vagyontalan)
  • Falconer
    Német
    Angol

Ez Qrva jó! Ilyen kell nekem is
  • Falconer
    Connection refused.... Remélem csak a szerverük van offline. Azért kösz
  • vki
    Nem tud valaki valamit erről a FSGLOBAL 2005-ről?