45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#2139 Hát ha ide beírja, hogy Budapest, akkor kap hozzá serialt (márha a Bp Sceneryről van szó) Klikk -
#2138 Különben meg megéri az árát. Persze csak ha erős géped van, mert az ilyen grafikai szint élvezhetőségéhez egy 2.4Ghz, 512DDR SDRAM, 128 MB jó videókártya ajánlott... http://fsaddon.uw.hu/kep/kepek.html -
#2137 Mo. trial nincs! Magyarországhoz vannak ingyenes domborzati sceneryk amivel reálisabb lesz a táj. Létezik egy ingyenes Ferihegy scenery amivel nem néz ki annyira rosszul a reptér. De ami neked kell az gondolom a Budapest Scenery 2004, ami Budapestet és Ferihegyet teszi teljesen életszerűvé. Nincs trial! Letöltheted előre, de serial-t csak akkor kapsz hozzá ha megveszed. -
#2136 tök jó videó. nálam nagyon nem ilyenek se a gépek (modell hol van), se a táj, -
#2135 vki belinkeli a Mo. trialt? -
#2134 ha valakit nem csak Bp érdekel
www.megascenery.com/downloads/sfo640x480.wmv -
Thanatos #2133 csak éppen a fs belső leirásátol is ugy lehet gyk "kérdezgetni" a kulcsszavakkal ugye..., és akinek az angol nem probléma negyed annyi idő alatt emgtalálja a dolgot ingame mint itt a forumon... -
#2132 Megmondom. Mert kérdezgetni egyszerűbb, és várni a megoldást, mint utánnanézni. -
#2131 Ez esetben én sem értem, hogy miért itt kérdezel? A kézikönyvben és a learning centerben minden benne van. Azonnal választ kapsz belőle a kérdéseidre... még várnod sem kell, mint itt a fórumon. Természetesen ha nem tudsz jól angolul és nem "hogyaaan kell felszállniiii???" jellegű kérdést teszel fel vagy olyat kérdezel, ami nincs benne a leírásban, akkor segíteni fognak. -
Thanatos #2130 vagy ugye ott a training is egy ilyen falyta kiválóan megfeleltnek :) -
Thanatos #2129 ha "kiválóan megfelelet" angol nyelvvizsgád van minek szenvedsz maygar ekresgetésel? :) -
neuro #2128 akkor kamatoztasd az angol nyelvtudásod és kezd el olvasgatni a kézikönyvet - elérhető a játék főmenüjéből -
#2127 hohó! 1.abszolút a poén kedvéért csinálom
2.kiválóan megfelelt angol nyelvvizsgám van
casak kérdezetm -
#2126 Magyar sehol. Elég bajos a repülés bármilyen területével foglalkozni angol nyelvtudás nélkül. -
#2125 select approach villog de nemtok rámenni holvan kézikönyv? magyar? -
neuro #2124 átkapcsolsz gps üzemre (nav/gps váltó)
autopilótának nav és alt mód be
de mint már írtam ez mind benne van érthetőbben a kézikönyvben -
#2123 ajjaj. gps megvan de ennyi hogyan tovább? -
neuro #2122 Gps=EGLL - autopilótát be aztán várod hogy megérkezzen
Ha ennyi infó nem elég olvasd el a manuált, mert itt kicsit bajos lenne mindent leírni. -
#2121 Valaki adjon segítséget, de ne linkeket!!! el akarok menni Bpről Londonba azzal a gyors magánrép kinézetűvel. Mindig baszakodik Segítsetek. Lehet pl olyat hogy automata odamegy ahova akarom? mert ha kanyarodok és utána autopilot, akkor egyszerűen elszarodik utána és kezelhetetlen... -
#2120 vagy terveznek egyeltelán vmilyet is? -
#2119 nem tudjátok, a Saitek-nek nem lesz-e valami új joystickja mostanában? -
#2118 honnan lehet leszedni azt trialt, amiről beszéltünk? egy link kéne. köszi. -
thomka #2117 Hát megprobálok muterékkal egyezkedni:) -
Thanatos #2116 nemtom nekem ez az egész addonért pénz biznic büdös... :/ -
#2115 Nos ja, nagy biznisz az fsaddon. Ahhoz hogy legyen egy igazán jó szimed, ku..vasokat kéne rákölteni. Hülye aki rá is költi a pénzét. Főleg, mert elég sok addont láttam már, ami az fshez készült, és állíthatom, hogy 80%-uk nem éri meg a pénzét. Annyira nem, hogy sok freeware addon ráver minőségben a fizetős cuccokra.Ilyen fizetps addonok pl az Abacus,Alphasim, Just flight egyes termékei. Újabban a Lago se ad ki jónak nevezhető cuccokat.
És még sokat ide lehetne sorolni. Szóval aki ezek közül vásárol, azt csak szánni tudom. -
Thanatos #2114 én meg ugy vagyok vele hogy nekem elég a teljes gamekat megvenni, nem fogok sima addonokért is fizetni..., mongyuk eleve nekem az addonok alapelvével áll ellentétben ez az egész fs-os addonos megvevősdi okosság... :) -
#2113 Akkor kérd a legközelebbi ünnepre. :-) Vagy álapodj meg a szüleiddel, ha mindenből legalább 2-es leszel, megveszik. Vagy vmi. :-)Legalább lesz okod jól tanulni. :-)
Amúgy csak itthon kerül ilyen sokba. Ha jól rémlik, akkor pl az aerosoftnél olcsóbban meg lehet venni. Igaz az külföldi oldal, és ott kártyával kell fizetni. Ha jól emlékszem.
Thanatos: Nos lehetetlen.:-) Enyémbe se lehet beleverni. De ezt meg pár dolgot igenis megvettem. Ezt már csak azért is, mert mindíg használom, és megérdemli a készítője, hogy ne lopják el.Persze tudom ,a készítője kapja belőle a legkevesebb dohányt. Emelett szerintem még meg is éri az árát. Na nem a 9000 rugót, amit a magyarok kérnek érte. Hanem azt a nem tom mennyit, amennyit pl az aerosoft.Szóval legalább ezt tessék megvenni. Elég a többit ellopni. :-) -
thomka #2112 15 évesen 9000 ért nem tom megvenni -
Thanatos #2111 ez a jó hozzáállás
ellenben szeirnted mennyi az esélye annak hogy ezt egy magyar ember fejébe beleverd? :) -
#2110 Inkább vedd meg. Elég jó kieg ahhoz, hogy megvedd. HA meg nem, akkor ne is használd. -
thomka #2109 Melyik a hivatalos oldal? -
thomka #2108 Köszi megprobálom -
#2107 Ez a Budapest Sceneryvel még talán megoldható de fizetős cuccok 99%át nem lehet előre letölteni vagy cracket találni hozzá főleg nem google-vel. -
#2106 ne legyetek már lámák... letöltöd a hivatalos oldalról ingyen(!) a próbaverziót, aztán beirod google-ba, hogy Budapest Scenery Serial és kb ennyi... kicsit gondolkozzatok... remélem most nem azzal jöttök, hogy mi az a google.. -
thomka #2105 Ingyenes oldal vagy valami warez oldal nem nagyon van ugye ahonnan lelehetne szedni? -
#2104 http://www.pilotshop.hu/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=74_91&products_id=198 -
#2103 olyasmi kellene nekem is -
thomka #2102 Hali!
Nem tudtok esetleg olyan oldalt ahonnan hozzá lehetne jutni a Budapest Scenery 2004-hez? -
#2101 vki magyar cdről tude? -
#2100 lehet, sajnos itt élünk