45215
  • thomka
    Nem tudjátok mi annak a kiegészitőnek a neve amiben benne van a Concord?
  • PLackó
    pff,nyami
  • Nyiri
    Hogy nez ez ki? Abacus siman harcba szallhatna a legrosszabb fs kieg keszitoi cimert a Wilcoval szemben.
  • grizzly21
    akkor adjátok amit töltöttetek. most raktam fel a bp patchet. az most működik automata?
  • alert
    Emberek minden létező gépet le lehet tölteni szinte minden létező festésben :D www.avsim.com csak egy regisztráció kell hozzá. Azonban ezek a képen ahogy látom fizetősek. Jó drágák. Ez az A380 pedig siralmasan rossz. Hogy néz ki a hajtóműve? Ez nem a wilco-s? A wilco borzasztóan gagyi cuccokat csinál. Van ennél jobb fizetős modell is sokkal. Nem tudom fejből a nevet.
  • grizzly21
    a nyálam csorog. honnan tudok ilyeneket szerezni?
  • thomka
    Az A380 at melyik oldalon találtad? Bele is lehet rakni a játékba?
  • Falconer
    Abacusék tudnak vmit

• scorpeeon
    kösz már megvan bocs h feleslegesen irtam
  • Falconer
    Na ez nem semmi:

• Falconer
    Pontos url nincs, regisztrálsz ezen az oldalon és utána rákeles Hungary néven a sceneryben, és akkor kiadja. És szépen letöltöd. Nem egy nagy ördöngősség
  • scorpeeon
    hi. mgevan a Flight2K4 és le akarom tölteni hozzá azt a cuccost amivel MAgyarország részletesebb lesz mert elég siralmas a dolog. Valaki adjon már pliz egy pontos url-t, jó lenne nagyon
  • thomka
    Hali!
    Nem tuja valamelyikötök miért lehet az hogy felrakom SquawBox 3 at és amikor menék fel multizni nem történik semmi csak elfeketedik a monitor?
  • Falconer
    Hát van benne valami.
  • neuro
    Erről már rengeteget írkáltunk ezeken a fórumokon: egy fps-t vagy gagyi rts-t, amit olyan nagy kiadók jelentetnek meg mint az EA vagy az Atari én sem szívesen vennék meg, de a szimulátoros piac olyan kicsi, hogy amit csak tudok megveszek, mielőtt végleg kipusztul a stílus.
  • Falconer
    Nem azért mondom, de ha megnézed hány ember játszik eredeti játékkal, meg hány másolttal...
  • neuro
    ja, igazad van, a véleményemet meg inkább megtartom magamnak :)
  • Falconer
    Nem hiszem, hogy ő büszke rá, de akkor sincs semmi ha az
  • neuro
    én nem lennék erre ilyen büszke
  • grizzly21
    hm. az alapjáték 17rugó +scenerynként 10es? BillGAtesnak van pofája. na mind1,
    nem veszem meg, mintahogy az alapjátékost se vettem:P
  • alert
    :D Ha Magyarországon veszed 10 ezer. Ha külföldről rendeled akkor 5 ezer. Most ne hidd, hogy drága, mert vannak sokkal drágább cceneryk is :) Vagyis alapvetően drága, de viszonylag olcsó :)
  • Thanatos
    én nem és én se fogom :P
  • grizzly21
    mivan itt mindenki megvette?
    mennyi egyébként? gondolom megavn 2 rugó
  • Thanatos
    szived joga :)
  • grizzly21
    tök mindegy, mert nem veszem meg. ennyi:DD
  • alert
    :-)
  • Thanatos
    de ennek mi köze a megéréshez? erkölcsileg gazdaságilag igy a jó tény de ettől nem fogja jobban "megérni" ami az én olvasatomba ugy eazt jelenti hogy oylan minőségi a cucc hogy tényleg ér annyit, mig amiatt hogy maygarok vagyunk lehet full nem éri meg de legalább támogatjuk vele hazánkat mai kcisit más tészta nemde? :)
  • grizzly21
    hogy magyarok vagyunk? :D és így visszajön a péz. de komolyan
  • Thanatos
    mi az összefüggés a maygar termék és a megérés között? :)
  • alert
    Ahogy gondolod. Te tudod, hogy neked mennyit ér. Egyébként magyar termék, ezért is mondtam hogy megéri.
  • grizzly21
    köszi. lehet hogy érdemes, de nem tudom, 17 vagyok és ha valamit megveszek az a sony PSP.
  • alert
    Ha az alábbi cuccokat felrakod/megcsinálod akkor egész jó fps-t lehet elérni a sceneryben. Ha berakod a Malév gépeket meg forgalmat akkor már szaggatni fog. Egyébként a scenery nem tartalmazza a gépeket azokat neked kell összeszedned (ingyenesek) plusz beprogramozni őket automatikus forgalomra stb szal az már nehéz ügy. www.projectai.com.. erre felé tapogatózz. De legjobb ha megveszed az FSTraffic vagy MyTraffic progit. Húzós az áruk, de akkor lesz valós forgalmad. Ha olyan Gépeket akarsz, amivel repülni tudsz (mert a mesterséges forgalomban lévő gépek és a repülhető gépek különböznek) akkor pl: www.avsim.com ingyenes regisztráció után tölthetsz le. A Budapest Scenery-t innen letöltheted, serial-t pedig... keress.. de sztem ha már mást nem ezt az egyet érdemes megvenni.
  • grizzly21
    malév gépek, meg rendes hidak? nagyon jó
  • grizzly21
    ez a kép nagyon jól néz ki.
    A honnan lehet ezt leszedni? serialt szedek hozzá az nem probléma,
    a gépem megfelel?
    P4 2.9Ghz,512MB DDR, Ati 9600XT
  • alert
    Autogen mappába rakd bele és írd felül az ottlévőt:
    autogen

Ezt a texturesbe (épület textúrák):
    resautogen

Ezt is a texturesbe (felhők):
    cloud

A textúráknál figyelj, azt hiszem néhol a mappával együtt van betömörítve, tehát csak a textúrákat kell a textures mappába másolni és felülírni az ottlévőket.

Keresd meg az FS9.cfg fájlt. Alapból WinXp esetén itt van: C:\Documents and Settings\Felhasználónév\Application Data\Microsoft\FS9

Ha nem látod az Application Data-t akkor kapcsold be az Eszközök > Mappa beállításai > Nézet -ben a rejtett fájlok mutatását.

FS9.cfg-t nyisd meg notepaddal vagy vmivel és keress rá erre:
    TEXTURE_BANDWIDTH_MULT
    Írd át az értéket 400-ra. Ez meggyorsítja a textúra betöltést. Magasabb értéket ne nagyon adj neki ezt is csak akkor, ha 128 megás videokártyád van.
  • Falconer
    Az elég jó, főleg amikor olyan 10körül jár az ember :)
  • alert
    Nekem AI forgalom nélkül így 10-13-al több az FPS-em.
  • Falconer
    Nagyon vágod te ezeket a dolgokat... És azt honnan lehet leszedni?
    Nálad megy faszán?
  • alert
    Létezik egy texture size reduce pack, ami a felhők és a házak textúraméretét redukálja valamint egy jobb kód a terep generálására... a grafika romlása szinte észrevehetetlen (csak ha 1 méterről nézed a házakat. A repülőtérre nem vonatkozik csak az automatán generált házakra) ... és kb 40%-al jobb lesz a teljesítmény.
  • Falconer
    Hát az enyém olyasmi, egy 9600Pro val egy kicsit tuningolva, és ha very densre veszem a dolgokat, akkor azért szaggat rendesen, nagyon el van cseszve a játék grafikai motorja ilyen téren sajnos.