45215
  • eyecandy
    Köszönöm, már töltöm is. (meg volt ez nekem, de azt hittem csak vfr és nem használtam)
  • Nyiri
    Ez ingyenes amit adtam.
  • alert
    Ingyenes is van úgy emlékszem, www.avsim.com -on, de van egy fizetős még 2002-es: Amsterdam Schiphol 2002 gondolom megy fs2004-el is, de azért olvass utána.
  • Nyiri
    A gepigeny is :)
  • Nyiri
    http://www.nl-2000.com/
    BRUTALIS! Nagyon durva.
  • eyecandy
    Szia Nyiri, kösz a 767 tippet, megvettem, nagyon szép, és jó kis gép. A héten Berlinben voltam és volt szerencsém körbe járni egy Delta 767-et. naggggyon jó érzés :)

Amsterdam sceneryt tud valaki fs9-re?
  • alert
    Budapest Scenery 2004. Pl itt.
  • Csirke4
    Melyik a legújabb Budapest Scenery?
  • Papirzacsi
    Hát ha már a terminálban állsz, akkor kár tolatni bárhova is. :-)))
  • alert
    1: kiszúrja a szemed a robotpilóta kb mindegyik panel felső része az :) Beállítod a paramétereket (HDG - irány; ALT - magasság; VERT SPEED - függőleges sebesség; IAS/MACH - sebesség) aztán bekapcsolod a gombjaikat (ált alattuk van). És benyomod az AP-t (auto pilot főkapcsoló). Az is valahol ott van. Ha a gombok fölé viszed az egeret kiírja, hogy micsoda. Az IAS-t nem fogod tudni benyomni addig, amíg az AutoThrottle gomb nincs bekapcsolva. Ez a "tolóerőszabályozó" főkapcsoló. Ez a funkció külön működik a robot többi részétől. Szintén valahol a műszerfal tetején van. (nem fent)

2: SHIFT+P a tolatás, ugyanezzel állsz meg. Ha SHIFT+P után rögtön 1-est nyomsz, akkor balra tolat ki a gép, ha 2-est akkor jobbra. (miután megnyomtad az 1-es vagy 2-est nem egyből fordul, egy kicsit még megy).
  • Matteus Schaaf
    Szevasztok!
    Új vagyok, úgyhogy lenne egy pár kér(d)ésem.
    1.,Hogyan lehet beállítani az ALTITUDE-ot, és a kívánt paramétereket (ahová repülni szeretnék), ha egyáltalán létezik ilyen lehetőség?
    2.,Hogyan lehet a terminálból kitolatni?
  • Papirzacsi
    Igen. Az fsben nem mügg a külső modeltől a gép repülési tulajdonsága.
    Az X-planeben meg igen, de ott is szarul .:-)
  • Nyiri
    Jah... Meseltek korabban, hogy tesztbol beirtak egy air-ba a 747 adatait es ugy repult mint egy vadaszgep :)
  • Papirzacsi
    Az a bajm hogy sehol sincs meg jól megírva, csak jobban. Sajna az fs eléggé nagy korlátokat szab az "írásban". Pontosabban az a baj, hogy mégsem. :-)
    Sok barom adatot kér, ami többnyire több másik dolgotól függ a valóságban. De az fs mindegyiket kéri hogy add meg. Így viszont irdatlan nagy baromságok jönnek össze.

Ha már itt tartunk, az X-plane se külömb, mert az meg egy egy furább menőver közben division by zero-val elszáll mint állat. :)

Szóval jó nincs, csak job mint a többi. ;-)
  • Nyiri
    Ha jol van megirva a "fizika" a gephez akkor eleg jo tud lenni :)
  • Nyiri
    Scenery valogatja es csak kiegeszitoknel van.
  • Papirzacsi
    Bocsi ,de a halikorpterszimulátor enyhe túlzás. :) Meg úgy az egészre igaz. Szimulál, csak nem a legjobban. De más nincs. :-(
  • Giovanni #2202
    Visual Docking Guidance System. A kapuhoz való beállást segíti.
  • Nyiri
    Az mi?
  • Giovanni #2200
    Sziasztok. Tudtok abban segíteni, hogy hogyan tudom elővarázsolni dokkolásnál a VDGS-t? Kössz :)
  • Nyiri
    4
  • bgabor
    Ja. Fizetős, gondolom.

Amúgy az alap FS2004 hány CD?
    Csak mert valahol 3-nak, valahol 4 nek írják.
  • Nyiri
    Ez is az FS-ben kieg.
  • Nyiri
    Koszi :)
  • bgabor
    Ehh... Nem tudná valaki megmondani, honnan tudnám letölteni a FS2004 harmadik CD-jét? Privibe is jöhet...
  • bgabor
    Ez publikus szimulátor? Vagy most fejlesztik? Vagy mi ez?
    Nagyon ott van a grafika. És végre egy helikopterszimulátor.
  • alexking
    Nyiri gratula a 767-es kinevezésedhez
  • Nyiri
    Jah
  • Falconer
    Jah, néztem én is... Az is meg van csinálva, amikor kinyílik meg összecsukódik a gép?
  • Nyiri
    Haverom megvette es azota keresi a padlon az arcat. Meg hordozohajot is adnak hozza.
  • Falconer
    Neszivassál! Tényleg?! Hihetetlen, irtó szép, kiváncsi vagyok, megütné e nálam a 10FPSt :)
  • alert
    Márpedig ez FS :-)
  • Falconer
    De ez nem is FS
  • Nyiri
    Ez a minoseg...
  • Falconer
    Hát azért szerintem nem egy rossz darab
  • Nyiri
    Jah... Csak nem tudtam mit valaszolni mert nagyon keves infot mondtal el.
  • alert
    :-) Nyiri írtam tegnap privátot, megkaptad?
  • thomka
    Még régebben kérdeztem, hogy honnan lehet letőlteni az FS 2004 és akkor adták ezt az oldalt:http://wandoo.try.hu/
    Azt mondták hogyha jól körül nézek akkor van az oldalon egy kiegészitő amiben benne van a Concord. Csak nem tudom melyik kiegészitőben van benne...
  • Nyiri
    PSS Concorde...
    http://www.phoenix-simulation.co.uk/default.asp?pss=moreinfo&ID=512
    Sok sikert :)
  • alert
    Róma:

:-)