45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#2219 Köszönöm, már töltöm is. (meg volt ez nekem, de azt hittem csak vfr és nem használtam) -
Nyiri #2218 Ez ingyenes amit adtam. -
#2217 Ingyenes is van úgy emlékszem, www.avsim.com -on, de van egy fizetős még 2002-es: Amsterdam Schiphol 2002 gondolom megy fs2004-el is, de azért olvass utána. -
Nyiri #2216 A gepigeny is :) -
Nyiri #2215 http://www.nl-2000.com/
BRUTALIS! Nagyon durva. -
#2214 Szia Nyiri, kösz a 767 tippet, megvettem, nagyon szép, és jó kis gép. A héten Berlinben voltam és volt szerencsém körbe járni egy Delta 767-et. naggggyon jó érzés :)
Amsterdam sceneryt tud valaki fs9-re? -
#2213 Budapest Scenery 2004. Pl itt. -
#2212 Melyik a legújabb Budapest Scenery? -
#2211 Hát ha már a terminálban állsz, akkor kár tolatni bárhova is. :-))) -
#2210 1: kiszúrja a szemed a robotpilóta kb mindegyik panel felső része az :) Beállítod a paramétereket (HDG - irány; ALT - magasság; VERT SPEED - függőleges sebesség; IAS/MACH - sebesség) aztán bekapcsolod a gombjaikat (ált alattuk van). És benyomod az AP-t (auto pilot főkapcsoló). Az is valahol ott van. Ha a gombok fölé viszed az egeret kiírja, hogy micsoda. Az IAS-t nem fogod tudni benyomni addig, amíg az AutoThrottle gomb nincs bekapcsolva. Ez a "tolóerőszabályozó" főkapcsoló. Ez a funkció külön működik a robot többi részétől. Szintén valahol a műszerfal tetején van. (nem fent)
2: SHIFT+P a tolatás, ugyanezzel állsz meg. Ha SHIFT+P után rögtön 1-est nyomsz, akkor balra tolat ki a gép, ha 2-est akkor jobbra. (miután megnyomtad az 1-es vagy 2-est nem egyből fordul, egy kicsit még megy). -
Matteus Schaaf #2209 Szevasztok!
Új vagyok, úgyhogy lenne egy pár kér(d)ésem.
1.,Hogyan lehet beállítani az ALTITUDE-ot, és a kívánt paramétereket (ahová repülni szeretnék), ha egyáltalán létezik ilyen lehetőség?
2.,Hogyan lehet a terminálból kitolatni? -
#2208 Igen. Az fsben nem mügg a külső modeltől a gép repülési tulajdonsága.
Az X-planeben meg igen, de ott is szarul .:-) -
Nyiri #2207 Jah... Meseltek korabban, hogy tesztbol beirtak egy air-ba a 747 adatait es ugy repult mint egy vadaszgep :) -
#2206 Az a bajm hogy sehol sincs meg jól megírva, csak jobban. Sajna az fs eléggé nagy korlátokat szab az "írásban". Pontosabban az a baj, hogy mégsem. :-)
Sok barom adatot kér, ami többnyire több másik dolgotól függ a valóságban. De az fs mindegyiket kéri hogy add meg. Így viszont irdatlan nagy baromságok jönnek össze.
Ha már itt tartunk, az X-plane se külömb, mert az meg egy egy furább menőver közben division by zero-val elszáll mint állat. :)
Szóval jó nincs, csak job mint a többi. ;-) -
Nyiri #2205 Ha jol van megirva a "fizika" a gephez akkor eleg jo tud lenni :) -
Nyiri #2204 Scenery valogatja es csak kiegeszitoknel van. -
#2203 Bocsi ,de a halikorpterszimulátor enyhe túlzás. :) Meg úgy az egészre igaz. Szimulál, csak nem a legjobban. De más nincs. :-( -
#2202 Visual Docking Guidance System. A kapuhoz való beállást segíti. -
Nyiri #2201 Az mi? -
#2200 Sziasztok. Tudtok abban segíteni, hogy hogyan tudom elővarázsolni dokkolásnál a VDGS-t? Kössz :) -
Nyiri #2199 4 -
bgabor #2198 Ja. Fizetős, gondolom.
Amúgy az alap FS2004 hány CD?
Csak mert valahol 3-nak, valahol 4 nek írják. -
Nyiri #2197 Ez is az FS-ben kieg. -
Nyiri #2196 Koszi :) -
bgabor #2195 Ehh... Nem tudná valaki megmondani, honnan tudnám letölteni a FS2004 harmadik CD-jét? Privibe is jöhet... -
bgabor #2194 Ez publikus szimulátor? Vagy most fejlesztik? Vagy mi ez?
Nagyon ott van a grafika. És végre egy helikopterszimulátor.
-
alexking #2193 Nyiri gratula a 767-es kinevezésedhez -
Nyiri #2192 Jah -
#2191 Jah, néztem én is... Az is meg van csinálva, amikor kinyílik meg összecsukódik a gép? -
Nyiri #2190 Haverom megvette es azota keresi a padlon az arcat. Meg hordozohajot is adnak hozza. -
#2189 Neszivassál! Tényleg?! Hihetetlen, irtó szép, kiváncsi vagyok, megütné e nálam a 10FPSt :) -
#2188 Márpedig ez FS :-) -
#2187 De ez nem is FS -
Nyiri #2186 Ez a minoseg... -
#2185 Hát azért szerintem nem egy rossz darab
-
Nyiri #2184 Jah... Csak nem tudtam mit valaszolni mert nagyon keves infot mondtal el. -
#2183 :-) Nyiri írtam tegnap privátot, megkaptad? -
thomka #2182 Még régebben kérdeztem, hogy honnan lehet letőlteni az FS 2004 és akkor adták ezt az oldalt:http://wandoo.try.hu/
Azt mondták hogyha jól körül nézek akkor van az oldalon egy kiegészitő amiben benne van a Concord. Csak nem tudom melyik kiegészitőben van benne... -
Nyiri #2181 PSS Concorde...
http://www.phoenix-simulation.co.uk/default.asp?pss=moreinfo&ID=512
Sok sikert :) -
#2180 Róma:
:-)