45215
  • oneal1
    senki nemtud egy oldalt ahonnan le tudnám szedni a programot??
  • alert
    Mondjuk görgess lejjebb és nézd meg a képeket az oldal alja felé :)) Ez a fizetős Rome sceneryből van. Ha visszanézed a topicot találsz még 1-2 képet azt hiszem.
  • alert
    Értem amit mondasz, részben egyet is értek. Mondjuk én úgy vagyok vele, hogy a repülőszimulátorok iránti érdeklődés elenyésző a többi játékhoz képest, szóval ha a fizetős addonok mentik meg a piacot és a játékélményt akkor a jobbakért talán megéri.
  • Since
    Egyébként szép a játék grafikája? :) Mondjatok már valami infót :)
  • Thanatos
    de izlések és pofonok, énse vagyok büszke a warezorásra tény de hogy ezen csoa sceneryk és egyebek készitő egy petákot nem fognak látni tőlem az is tuti
  • Thanatos
    te nem réted amit én modnok ugytünik...
    az addonok alapelve pont az hogy ingyenesek, más gameknál érdekes egynél se divat érte pénzt kérni pedig állitom soknál sokszor annyi munka van vele mint egy egy csoáért amiért itt pénzt kérnek... (pl total conversion modk bármelyik gamehoz szinte mind iylenek, sjaát 3d-s modellekel etc..) mégse kérnek érte pénzt...
    azt meg én nem is mondtam hogy eredeti gameban kellet volna jónak lenni midnenek egyből, ez ammár nem divat... , én csak ahoz hasonlitottam hogy ez kb olyan (némelyik alapbabb gépnél pl) mintha egy game patchjeiért pénzt kérnek...
  • alert
    Kezd el a Flight Traininget a játékban :) Abban minden benne van részletesen az alapoktól.
  • Since
    Nem muszáj magyar, jó nekem angol is csak hogy tudjam mit kell nyomni :)
  • alert
    A játékban benne van (Flight Training). Rengeteg infó van róla neten. Magyart ne is keress, max ha már tudod kezelni később 1-2 bonyolultabb dologhoz van magyar leírás. Egyébként nincs, de nem is szükséges, mert a repülésben úgy is minden angolul van, tehát angol nélkül elég nehéz elsajátítani bármit is ezzel kapcsolatban.
  • alert
    Ha azt nézed, hogy ha a nagyobb reptereket kidolgozták volna, akkor nem hogy nem férne rá a vinyóra, de az életben nem lettek volna kész vele. A sceneryk több hónapos munka eredményei, cégek vagy játékosok hobbiból csinálják őket és ők mgauk döntik el, hogy kérnek-e érte pénzt. De ha megnézed, amiért pénzt kérnek az ált. nem "gagyi". Egyébként rengeteg ingyenes minőségi és nem minőségi kiegészítő van. Nem hinném, hogy ha te belevágnál egy ilyen munkába több hónapig dolgozol rajta, és elérsz egy elég professzionális minőséget, akkor nem kérnél érte pénzt (ha megfizetnék). Hidd el a készítők is csak addig kérnek érte ilyen sok pénzt amíg van aki megveszi... Nem gondolom, hogy pofátlanság. Valószínűleg Te nem látod át vagy nem vagy tisztában egy ilyen munka elkészítéséhez szükséges elméleti és gyakorlati tudás nagyságával. Természetesen lehet vitatkozni arról, hogy miért pofátlanság pénzt kérni és miért nem, mert én is láttam már olyat, amiért pofátlanság. Egy ország bizonyos területeinek fotorealisztikus scenery-jén plusz 1-2 fontosabb vagy érdekesebb repülőtér kidolgozásán hónapokat dolgoznak. Mondjuk, hogy 4-5 hónapot, ha egy ember dolgozik rajta. És ez nem számít sok időnek. Akkor a világ nagyobb repterei mennyi ideig tartottak volna a Microsoft csapatának? Szóval gyakorlatilag a lehetetlenről beszélünk, ha azt mondjuk: miért nem dolgozták ki jobban a játékot?!
  • Since
    Valaki tud olyan oldalt ahol részletesen levan írva a játék kezelhetősége, illetve ahol infok vannak a játékról? Köszi
  • Thanatos
    miért ha meg rárakod +sceneryket ráfér? amugy meg nem csak scenerykre értettme hanem ugy mindenre, ltászik hogy arra lett ktialálva hogy majd addonokal megodlják dolgokat..., ez kb olyan mintha csinálnak egy gamet , magárahagyák aztán majd más cégek gyártanak hozzá patchet amit pénzért árulnak..., én szembemben ez valahogy pofátlanság tetje, ennl még mmo is humánusabb :)
  • Charly
    Sziasztok lenne egy kis problémám.

Hogy lehet beállíttani mondjuk hogy 5 reptéren száljak le?Vagy csak egy -en lehet?

Válaszotokat előre is köszönöm.
  • Since
    És tudsz valamilyen magyar oldalt ahol részletesen kitérnek a kezelőfelületre illetve a billentyűkiosztásra hogy mi mire való pontosan? Mert emlékszem anno hogy leszedtem kipróbáltam, és valahogy nehézkes volt :)
  • Lt.Balu
    DX9 + pixelshadert támogatja accem
  • Lt.Balu
    Ha belegondolsz,hogy mondjuk minden főváros meg lenne csinálva fele iylen minőségben gyárilag,hát szerintem nem lenne az a vinyó,amire ráférne a szim:)
  • Since
    Gyerekek lehet hogy hülyeséget fogok feltenni, de ez a játék támogatja a geforce 6600gt-t illetve a directx9et illetve pixel shadert? Azt látom hogy 2004es a játék de azért megkérdezem :)
  • oneal1
    nmetudja valaki hogy honnan leeht leszedni a játékot???
    néztem boltban mielőtt lehurrognátok csak még mindíg marha drága:(
  • Thanatos
    ha ők tudják akkor minek irtad be ezt a kirohanást? :)
    én spec meg ugy állok hozzá hogy iylen addonokért amit már full gameban rendesen kellet volna megcsinálni pofátlanság pénzt kérni, nézőpont kérdése ugye... :)
  • Lt.Balu
    Ehh,legalább a magyar termékek készítőit megtisztelhetnéd avval,hogy megveszitek a kiegészítőt,vagy ha nem ,akkor legalább ne ilyen nyilvánosan linkelgesd hozzá a srialokat,hanem pl egy mailben...Én tudom,hogy milyen munka áll emögött a scenery mögött,ezért érzem jogosnak a véleményem.De Ti tudjátok.
    Üdv:
    Lt.Balu (HA-FUN)
  • thomka
    Szedd le inkább a Budapest Scenery 2004-et innen:
    http://www.simmarket.com/online/lago/BUDA_200_ENG_FS2004.zip
    CD kulcsot meg itt keress:
    http://www.cracks.am/s.x
  • eine
    ????????
    Köszi
    Hello
  • eine
    Hello

Nem tudjátok, hogy hogyan kell feltelepíteni a Budapest Scenery 2003-at az FS 2004-re úgy, hogy működjön
  • thomka
    Igy már értem
  • thomka
    Jah köszi:)
  • Nyiri
    Amugy 25000Lab. De figyelj az Altimeter beallitasra is.
  • Nyiri
    Akkor eloszor vidd vegig a training-t.
  • thomka
    Ezt hogy érted hogy Massz fel 250 re?
    Bocsi de még kezdő vagyok.
  • Nyiri
    Massz fel fl250-re minel hamarabb.
  • thomka
    Hali
    Amikor ezt mondja be az irányító központ akkor mit kell csinálni?
    Landmark 1123, please expedite your climb to FL250.
  • Clidey
    Lendmark ván-ván-tú-szrí, plíz expedájt jór klájmb tu flájtlevel tú-fájv-ziró

Ne légy má' ennyire lusta!!!
  • thomka
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem ez mit jelent:
    Landmark 1123, please expedite your climb to FL250.
    Léci mondjátok meg mit jelent.
  • thomka
    Köszi a segítséget
  • Papirzacsi
    De találhatsz magadnak az avsimen egy rakás kieget. Vagy ott vannak a default gépek. Azokat könnyű kezelni.
  • eyecandy
    Nem találod, mert nincs rajta. Fmcvel tudsz tájékozódni, vagy a map-pal. Ha el akarsz rajta igazodni látogass el ide, regisztrálj, és töltsd le a manualját (már ha ezt a 340-est szedted le). Nagyon jól meg van csinálva könnyen megtanulható.
  • thomka
    Nem tudtok egy olyan kiegiszitőt adni amiben könnyen kezelhető gépek vannak?
    Mert leszedtem az A 340 Professionalt de bonyolultnak tünik még nagyon.
  • thomka
    Az Airbus okon hol találom a GPS gombot? Már fél órája keresem de nem találom.
  • Nyiri
    Ha az nl-2000-rol huztad le akkor ingyenes.
  • thomka
    Serialt hol találok az Amsterdam Scenery hez?
  • eyecandy
    A LAGO-s Amsterdam eredetileg fs2000-re készült, ezt nyomták tovább 2002-re. FS9-re nemjó