45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#2299 Flight simhez a legjobb egy szarvkormány de azt csak külföldről tudsz rendelni. Ez olyan 50 eFt körül van. A Logitech vagy Microsoft termékek még megbízhatóak. Forcefeedbacket nem ajánlom (engem speciel zavar). 10 eFt körül van jó Logitech joy. (Extreme 3D Pro) nekem ez van, megbízható, masszív :) -
#2298 thx
amúgy ti milyen joy al nyomjátok?
mit érdemes manapság venni? -
Since #2297 Nem akar elindulni a dolog, mindent próbáltam...Akkor ennyiben marad asszem :-( -
#2296 Amivel a flight training is kezdődik. Cessna C172. -
#2295 melyik masinát ajánljátok tanulógépnek? -
#2294 Próbáld a patch-het az a kisebb macera :) bár szerintem az nem fogja megoldani... de próba szerencse -
Since #2293 Oksi...előbb a driverfrissítést próbáljam meg vagy a játék patchet? Mit mondasz? :) -
#2292 www.omegadrivers.net a felső menüben rámész az nvidia gf-re majd alatta a win2k / xp vagy másra attól függ hogy milyen oprendszered van. Letöltöd. Mielőtt felrakod, az előző drivert szedd le! Vezérlőpult > Programok Hozzáadása/eltávolítása és a Display Drivert vagy nemtom nVidiánál hogy van kiírva lényeg hogy a videó drivert szedd ki. Utána restart és csak ezután telepítsd az omegát! -
Since #2291 Tudsz adni nekem linket? nemnagyn vagyok benne otthon...:( Köszi geforce 6600 gt -
#2290 Próbáld a patchet. Ha az se segít akkor másik video drivert. Mondjuk Omega-t. Azzal legalább nyersz pár fps-t is a gameban. -
thomka #2289 Nekem SP2 es windowsom van és teljesen jól fut -
Since #2288 Hmmm nem lehetséges hogy valami SP zavar be a játéknak? Egyébként nincsen fennt SP-m :-) Tök állat mert egyszer eljutok a menüig, onnan pedig pl a fligth training vagy hasonló és mindig kilép...Próbáltam felbontást váltani, gondoltam hátha nembírja az 1024et a monitorom levettem 800ra de ugyanaz...Egyszerűen nemértem...Lehetséges hogy videókártya driver probléma lehet? Vagy ez a 9.1es patch segít rajta? -
Since #2287 wandoorol... -
#2286 Nálad lesz a gubanc. Esetleg keresd meg a 9.1-es patch-et (az MS oldalon is fennvan) + ahhoz is a cracket valahol. Ha utána se megy akkor tuti, hogy valami a gépeddel/windowsoddal vagy egyébbel nem stimmel. -
thomka #2285 Várjál honnan szedted le a game et? -
thomka #2284 Át azon biztos futnia kell. -
Since #2283 penyo 4 1.9es 512 ram geforce 6600GT...Megoldás? -
thomka #2282 Ha a crack szar volna el sem indúlna a játék! -
thomka #2281 Szia!
Honnan szedted le a játékot?
Mondjuk nem hinném, hogy a crack lenne a szar.
Lehet hogy a géped nem bírja a játékot? -
neuro #2280 joy nélkül repszimezni olyan mint egér nélkül fps-t nyomni -
#2279 szval akkor könnyrbb:)
még tavaly én megprübáltam billel...
hááát naggyából ment minden de leszállni azt csak terrorista módra tudtam:D -
Since #2278 Az az érdekes, hogy a menü is egyszer bejön, egyszer nem jön be, de repülni sehogy se tudok mert kidob az asztalra... -
Since #2277 Elnézést ha warezről beszélek, gondolom sok embernek van meg a játék eredetiben...Kérdésem az az lenne, hogy crackelem a játlékot, és folyton kilép a kezdőmenüből ha választok egy opciót. Mi lehet a gond? Lehet hogy a crack a ludas? Köszönöm szépen a válaszokat, most lehet szídni...:) -
#2276 Joy nélkül élvezhetetlen és nagyon nehéz. -
Thanatos #2275 ált repszimekre igaz hogy joy nélkül neki se érdemes kezdeni...
bár ez alapban 8értsd mindenféle addon nélkül) nem annyira nagyon hardcoreos , hallotam már oylanról hogy valakinek billel is ment :) -
#2274 Az csak 2 -
#2273 joy al könnyebb valamennyire a játék? -
#2272 nah nekiálltam szedni azt ami a wanadoo n van
a 4-cd kivül még van +3 cd cucc de nemtom micsodák!?
+ még valami usa megapack 2 cd -
perko #2271 Innen leszedheted a az FS2004 billentyűkiostását. 104 KB pdf. formátum
http://www.fsrapid.com/2003/november/fs9keyref.zip -
#2270 LOL :) Egyszerre akarsz 5 reptéren leszállni???? :))) egyébként mit akarsz beállítani? Nem igazán értelek. A repülési tervben? Ott max 3at tudsz. (indulási megálló érkezés). De a valóságban sincs ez másképp. Ált nem mennek sok helyre a gépek vagy ha mégis akkor azt úgyis később tervezik meg amikor már eljutottak az "egyik" reptérre mert figyelembe kell venni az adott forgalmat, időjárást stb. -
#2269 Sziasztok lenne egy kis problémám.
Hogy lehet beállíttani mondjuk hogy 5 reptéren száljak le?Vagy csak egy -en lehet?
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
Thanatos #2268 már ugyis sikerült :PPP -
#2267 thy -
#2266 Valamilyen szinten csak növeli/tartja a szimulátor userek számát. Na mind1 ne barmoljuk szét a topicot. -
Thanatos #2265 a gyártokat csak a szintiszta profit ösztönzi, semmi más :) -
Thanatos #2264 nem hiszem hogy ez nagyon ösztönözne bárkit is :) -
#2263 De szebbé és jobbá teszik ergo több usert vonz > ösztönzés a gyártóknak is hogy talán a köv gamet többen veszik :))) -
Thanatos #2262 hát nem entik emg mert azokbol nicns bevétele a kiadoknak ergo nem fogják jobban eröltetni repszimeket... -
#2261 De ha visszaolvastál volna akkor is megtudtad volna :) -
#2260 Ha ingyen kell akkor bittorent, ha pénzért, akkor pl: wandoo.try.hu