45215
  • Papirzacsi
    Sztem nem furcsa. Simán az van, hogy a digót gépek mint dxt textúrákat használnak, sok sok mipmappel. Az addonok nagyrésze pedig nem. Azok legtöbbször csak sima 32bites bmp-t használnak. Azon meg egy deka mipmap nincs.
  • Nyiri
    Nalam is a Clidey fele tuskoval volt 2 iranyu kondenzcsik
  • alert
    Nekem nem a pmdg hanem a magyar gyártmányú tu154 csinált ilyet a kondenzcsíkkal. A textúráknál meg elég furcsa, hogy csak az alap gépeknél csinálja. Próbáld meg újratelepíteni a videókártya drivert, és inkább a driverben állítsd a szűrőket és a grafikát mert gyorsabb lesz a játék, mintha az fs-ben állítanád. (az is lehet, hogy a driver beállításait állította el valami).
  • neuro
    A gépeknél lehet hogy a textúra szűrés van elállítva: válassz linear-t vagy aniso-t. (bár lehet hogy a gf2mx nem is tud anizotropikus szűrést). De az is lehet hogy a mipmap értéken kell állítani, vagy az aircraft textures-t kell felnyomi egy kicsit a setupban.
  • Papirzacsi
    Vmelyik addon hazavágta a kondenzcsíkot. Aszem a PMDG csinált ilyet. Előveszed az eredeti fs cédédet. megkeresed azt a cab filet, amiben a kondenzcsík effekt fileok tárolódnak, és kimented őket. Utánna felülírod a telepített fsben. És máris nem esik le a földre a csík.
  • Z Cargo
    Üdv! FS9 hardveres problémám adódott: A repülők textúrája annyira el van kenve hogy egy paca az egész(de csak az eredeti gépeké,az addonok élesek)
    + a kondezcsík ketté válik, a normális mellett elindul egy a föld felé is!
    GeForce2 MX400 32MB/detonator 43.45, PIII733 .
    Ötlet?
    Segítségeteket előre is köszönöm
  • Thanatos
    amugy arra a krédésre hogy miért a szarik az a válasz hogy a logitech által hazsnált potik minősége elég ratyi újabban..., a régi joyok jokvoltak tény, de az az idő már elmult :)
  • Nyiri
    Ahogy mondod en is ebben hittem, de mostanaban nagyon szar minoseget nyomat
  • Thanatos
    igy is volt... 4-5 évwe, de újonnan nem érdemes már venni :)
  • Falconer
    Megnyomod az Alt billentyűt és a fenti menüben megkeresed, majd kipipálod a megfelelő szorzót
  • cenobite
    Sziasztok! Repülés közben mivel tudom az időt gyorsítani? Előre is köszönöm a választ!
  • alexking
    Á, ez frankó lesz így. Ha majd kijön az FSPassengers progi, akkor aztán már tényleg nagyon élethű lesz az egész repkedés. Utasok, stuvik, ha még repülés közben a kávém is megkapnám...
  • alexking
    Ha kiváncsiak vagytok, kérdezzétek Nyiri kollegát:) Röviden összefoglalva: a Malév Virtual Airlines pilótáinak készült program, mely adatokat szed az fs-ből repüléskor (előtt, után, közben), pl. block time, flight time, üzemanyagfogysztás, útvonaladatok, időjárás,stb. Repülés végeztével ezt elküldi a pilóta a VA-nak, amit jóváhagynak (ha minden adat passzol, tehát egyfajta ellenőrző szerepe is van), így megkönnyíti a PIREP elküldését(vagy helyettesítését). Bővebb infó a www.virtualairlines.hu oldalon. Minden profi virtual légitársaság általában csinál egy ilyen logger progit, amit Nyirinek köszönhetően a malévosok is használhatnak ezentúl.
  • eyecandy
    Tényleg mi az az FSLogger?
  • Nyiri
    A CEO talalt egy Stuvi-t aki felmondja a hangokat, ha ez kesz akkor lesz uj.
  • Clidey
    Na ezt jól meg magyar aszontam!
  • Clidey
    Itt találsz egy rövid összefoglalót dióhéjban.
  • alert
    Mi ez az FSLogger? :)
  • alert
    Szia! Ezer leírás szól erről a neten, keresgélj! pl google
  • alexking
    Az FS hivatalos honlapján találsz az SDK-ban olyan progit, amivel meg tudod nyitni a .bmp fájlokat. Aztán onnantól kezdve sima képszerkesztővel tudsz kreálni festéseket. Többet nem tudok segíteni, annyira nem vágom a témát, de biztos akad vki, aki jártas a dologban.
  • alexking
    Szia Nyiri! Nagyon frankó lett az FSLogger. Ezer köszönet érte! Mikor kigurultam az állóhelyről és megszólalt a Malév zene, azt hittem behugyozokHangok terén mikor várható frissítés?
  • Z Cargo
    Szevasztok Pilóták! Tud valaki segíteni repülők TEXTÚRÁJÁNAK szerkesztésében? Nem tudom megnyitni az eredeti .bmp-ket. Szeretnék csinálni saját,egyedi festést.Valaki,valami ötlet?
  • Falconer
    Mi volt a bay a logitechel? Nekem egy wingman force 3D van, eddig semmi bajom nem volt vele.
  • Csirke4
    Rosszúl írtam
  • Csirke4
    Repülők
    És ha nem húzom fel hátulról telibenyom :D
  • eyecandy
    Sziasztok TU-154-hezjelent meg update
  • Nyiri
    Ahogy mondod :)
  • Clidey
    Start of process -> Read -> Think twice -> Write your comment -> Send it -> End of process
  • Nyiri
    Ahogy mondod, ezt elkurtam.
  • Clidey
    Nanemá!
  • Papirzacsi
    Gondolom a #2307-re válaszoltál.
    Elgurult a gyóccered! A rudder az oldalkormány, de ne mond el senkinek.
  • Nyiri
    Csurolapokat tudod iranyitani. Az egyik legfontosabb
  • oneal1
    az király de mi az?:D
  • Nyiri
    Nekem Rubmle Force van, de vegulis mindegy csak legyen rajta Rudder.
  • oneal1
    és abból melyik?
  • Nyiri
    Nekem Logitechem volt es jopar haveromnak es mind kuzdodtek vele. Saitek az minoseg :)
  • thomka
    Nekem egy Saitek Rumble Force joyom van, megvagyok vele teljesen elégedve. Nekem azt mondták hogyha repülni akarok akkor ne vegyek logitech et mert azzal nem lehet olyan jól repülni, mit egy Saitek joyal. Mondjuk én nem értek hozzá, nekem a Saiteket ajánlották ugyhogy ezt vettem meg.
  • oneal1
    én is úgy tudom hogy a logitech jó cuccokat gyárt!
    megnézem majd valahol ezt a 3d prot!
    elég jónak tűnik
  • alert
    Ezt most miért mondod? Nekem mindig is Logitechem volt és soha semmi baja nem volt egyiknek sem. Teljesen pontosak, egyik se fáradt el rugó se pattant tehát abszolút semmi.
  • Nyiri
    Bocsi, de Logitech az egyik legszarabb gyarto. Saitek ami minoseget gyart.