45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#2379 És hol regisztráljak? :O -
#2378 Nem linkelek mer annyi van mint a rosseb,de pár kép:
itt regisztrálod magad ingyen és azt töltesz amit akarsz,ez a pár kép csak igy a több ezerből (persze nem mind ilyen) lett kiszúrva.. -
#2377 Ez hülyeség!
Mindjárt linkelek pár oylan gépet,ami tök ingyenes és beszarsz oylan király! -
#2376 !!!???
A googliban 1 k**** gépet sem fogsz találni ami normális és ingyenesen tölthető.
Csak szar hjulladékokat amiknekt még Cockpitja sincs meg kereke sincs.
Mint a messzeremnek. Sőt annak még propellere sincs. -
#2375 Jolvan na,Góbéhoz vagyok szokva -
#2374 Asszem', ha egy ilyet előadnál (gy.k.: sebesség korrigáció) a való életben, úgy rúgnának két lábbal seggbe, hogy hazáig csúsznál!
alert: Jah, fizetős. KapitánySzimuláció Legendás Héccázhét -
#2373 Ez fizetős? Ha igen mi a neve? Ki csinálta? -
#2372 heh lehet h kicsit téll nagyok:/
nah majd legközelebb 800*600
sry
Üdv: Lt.Balu (HA-FUN) -
#2371 Na hogy ne csak civakodás legyen,pár kép (kicsit nagyok,dehát aki kiváncsi rá,az kivárja...):
Felszállás előtti ellenőrzés:
Az emelkedés:
Pár forduló:
Helyezkedés leszálláshoz:
Itt már final-on:
Kis sebesség-korrigáció:
És a küszöb felett már-már biztonságban:
-
#2370 A repülés nyelve az angol. Akkor így fogalmazok :) -
thomka #2369 Köszi a linket meg a segítséget, a Tu 154 est már beraktam a játékba de a malév festéssel még el fogok szorakozni szerintem egy ideig. -
thomka #2368 NA báz rosz helyre írtam:) -
thomka #2367 Én németet tanulok de az FS ben szart sem érek vele -
ZOLEE22 #2366 http://www.protu-154.com/index_e.html
-
ZOLEE22 #2365 www.avsim.com
Project tupoljev tu-154b2 v9.4/9.5 erre keres rá ott és kokai tibi-re mert ha jól tudom az ő munkájáról van itt szó! van egy sima festés hozzá meg ez a cargo-s
Apropó cargo-s szegény gép! nincs valami nagy formábba... mármint az igazi!
Egyébként ha a keresőjébe / avsim nem gogi / még be írod hogy malév elég sok gépet fogsz még ott találni azon az oldalon!
-
#2364 Azt keresni kell hozzá!Amit én láttam az orosz gép volt. -
thomka #2363 Még egy kérdésem lenne:)
Malév festést is keresnem kell hozzá vagy van alapból ha letöltöm? -
#2362 Tu-154-es a gép tipusa.Ha megveszed a PCG*** nevü ujságot abban van, ha nem akarsz keresgetni és töltögetni 54Mb az egész . -
thomka #2361 Én csak a repülő gép típusát szeretném megtudni, és akkor rákeresnék neten. (kezdő vagyok még nem tudom milyen repülő lehet a képen, de jól néz ki és szívesen letőlteném) -
#2360 Nnnne kezdd már te is pls!!! -
thomka #2359 Köszi a segítséget. Sokra mentem vele. -
#2358 Jah. Hála Kráter ecsénknek... -
#2357 mi ez,dedó? -
#2356 Ennyi idő alatt, míg ezt a hozzászólásodat megírtad, meg is találtál volna vagy 1000 helyet ahonnan tudsz gépeket letölteni. De ha ennyire lusta vagy, jáccál csak a default gépekkel vaze. -
Crat3r #2355 na oszinten honann lehet letölteni nincs kedvem a goglet basztatni??!! PLZ -
#2354 Neked is ajánlom a #2353-ban szereplő linket! -
#2353 Tudsz vele játszani, csak megfelelő fantázia és képzelő erő kell hozzá!
Ha nem megy, próbáld meg itt! -
#2352 Hát ha te le tudsz tölteni repülőt a gépedre akkor nagyon ügyes vagy. :D
Akárhogyis nézem ez még a szovjet számítógépekbe is csak nehezen fér bele nemhogy ezekbe az üreges kis 10 centis aprócska gépházakba amik nekink vannak.
-
thomka #2351 Clidey ezt a gépet honnan lehet letőlteni? Ilyen maláv gépet még nem is láttam. -
Crat3r #2350 kosz ugy gondoltam hogy honann lehet letölteni hogy játszhassak vele???? -
#2349 Például innen is. Katt a képre jobb egérgombbal, mentés másként...
-
Crat3r #2348 Help! Látom hogy valamejikőtöknek vannak malév gépei !!!honann lehet letölteni????????, -
#2347 Megvan mi a hiba ! TERRAIN.DLL !! Ha kicserélem az eredetivel az elég? -
#2346 codec packot nem használok , a hangot és videokártyát újrapakoltam már
azt gyanítom az ffshow volt az oka, de majd idővel kiderül.
Jó szelet!
-
#2345 Codekek eltávolításakor lehet inkább probléma, mert néhány codecpack eltávolítja az alap wav és mp3 codekeket és akkor az fs-ben de másban sem, ami wav-ot vagy mp3-at használ nem lesz hang. Néha a feltelepítés is bezavarhat ha "rosszul" piszkálja meg az említetteket. Talán egy teljes codec eltávolítás és egy codec pack (vagy ha értesz hozzá egyenként jobb) újratelepítése és a hangkártya driver újratelepítése segít. De próbáld először csak az utóbbival. -
thomka #2344 Én felraktam a gépemre Codec et de nem lett semi változás. -
thomka #2343 Nem hiszem hogy a Codec miat lenne. Probáld meg ujra telepíteni a játékot vagy butics a grafikából. -
#2342 Bele. Bár a legelterjedteb probléma bizonyos kódekpakok telepítésekor vagy eltávolításakor jön elő. És olyankor eltűnik a hang. Ha okos windóz/szgépszakértőnek tartanám magam, aztmondanám, hogy format c:. De nem mondok ilyet. :-) -
#2341 Szerintetek codekek feltelepítése belehányhat az FS-be? Mostanában már fagyogat.Gondolom hangkezelés,miegymás....
És persze mindig "ON FINAL" fagy ki! grrrrrrrr -
#2340 Igen az is csinálja, de érthető, mert az még a 2002 időszakában készült. És a két fs effect filejai nem igazán kompatibilisek.