PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen típusu a gép? 50004-hez van tálcamechanikám!
nyilvan arra gondolt hogy mond el neki h mit NEM kene csinalnia h tonkre tegyen dolgokat... egyertelmu h nem is kell szetszedni egyebkent,egy meleg vizzel teli mososzeres vodorbe kell bent aztatni kb fel napot,utanna meg hidegvizben obliteni.. ennyi
van az a feher bizbasza ami kitojja a dvd trayt vegulis.. ugy hogy oldalra mozog es a talcan meg beakad ide oda,es hat ott az a sin meg minden..aa feeher fogaskerekek egyike hajtja meg..
szoval letort vmi kis kb 2 mm es lofaz.. es hat gondoltam kicserelem egy masik ps2 bol kivettre ,de rohattul nem egy forma..
hol lehet ijet rendelni ,vagy mondana vki mocsok eros ragasztot pl v nemtom...?!? kosz..
Sziasztok! Irja le nekem valaki please; h. hogyan tudok megtisztitatni egy PS2-öt, kivel-belül..lencse+mechanika...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Ps2-re hol találok snes illetve gba emut? Ha egyáltalán léteznek ilyenek.
Nes-es emum van rá...
Nes-es emum van rá...
Kösz!
Sziasztok!Nem tudja valaki,hogy az nba 2k9 megjelenik e ps2-re?
Törölt felhasználó
OK kössz
van abba is... mondom lépj rá az online mode-ra
Törölt felhasználó
Helló nemtudja valaki hogy a fifa 07-ben van-e network setup??
Nagyon szépen köszönöm 😊
Az R3 és az L3 gomb az a két analog kar mert nem sak irányitásra való hanem az R3 és az L3 is egyben ! Ugy jöttem rá hogy az egyik konzol játékban az R3+L3 kombót lehetett csinálni !
Hi!
Benyomod a jobb oldali analog kart!
Benyomod a jobb oldali analog kart!
MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória
Szevasztok.
Azt akarom kérdezni újdonsült PS2 tulajdonosként hogy az R3 gomb melyik?😄Nem bírok rájönni.Légyszíves segítsetek.Elõre is kösz.
Azt akarom kérdezni újdonsült PS2 tulajdonosként hogy az R3 gomb melyik?😄Nem bírok rájönni.Légyszíves segítsetek.Elõre is kösz.
Köszönöm a tanácsokat! Remélen sikerrel járok!
Törölt felhasználó
Ja és van eredeti exicte truckom wii-re is
Törölt felhasználó
MOst már csak egy gond van régóta tervezem hogy vegyek egy fifát most eljött az ideje akinek van eladó fifa08-a az irjona a [email protected] cserében lehet egyeszkedni vagy pénzben.Van sok jó játékom eredeti!Mind
régiek újak
régiek újak
Törölt felhasználó
Kössz mindenkinek
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
öhh amugy a Fifa 08-ban van Network Setup amikor rálépsz a Multiplayer-re
A DNAS patch a másolt játékok online játszhatóvá tételéhez kell, mert enlékül DNAS hibát írna ki csatlakozáskor, de ennak SEMMI köze a Network Configuration File-hoz. A beállítási file-t mindenképp meg kell csinálnod különben semmivel sem fogsz tudni online játszani, szal a DNAS patch-et most NE keverjük ide!
Törölt felhasználó
És ezt a patchet honnan lehet letölteni?
Kössz a helpet mindenkinek!!!!
Kössz a helpet mindenkinek!!!!
Az online játszható játékokon rajta van a konfigurációs program. Elsõ csatlakozáskor indul. Rakj be egy online is játszható játékot (eredeti) és végezd el a szükséges beállításokat, utána a gép ment egy Network Configuration File-t a memkártyára aztán nyomhatod. Már ha találsz játékost. 😞((
slim gépet ha beregisztrálták ps2 honlapon (dobozban papirokon a cim talán),akkor küldenek tán lemezt.
Törölt felhasználó
És honnan lehet ilyen lemezt szerezni??
A net szolgáltatótol
A net szolgáltatótol
IP konfiguráláshoz kell az a lemez ha jól tudom (soha nem próbáltam),de ha minden igaz az EA játékok többsége(Fifa,NFL,FBI, anyámkínja 3 betûsek ^^) ezt elvégzi
PSN ID.: Beegabor
Törölt felhasználó
Heloosztok remélem tudtok segíteni vettem egy patch vagy aki így érti net kábelt és beledugtam a ps2-be a másik végét a routerbe és amikor el indul a játék akkor a router érzékeli is de amikor beleakarok menni a multyplayer módba akkor azt írja ki hogy valami network acces diszk kell neki.Erre mi a megoldás????????
hát én a ginx tv oldalát (http://ginx.eu) ajánlanám ahol vannak játékleírások de az oldalnak csak negyede magyar
Sziasztok!!! valaki tud e segíteni interneten van e olyan oldal ahol részletes játékleírást találhatok a Spyro Eternal Night rõl mert elakadtam benne.Vagy aki játszotta tud e segíteni.Köszi E-mail címem:[email protected] ide írhat a ki tud segíteni
császtok.eladó playstation 2, fél éves, 2 karral az egyik eredeti sony,egy 8 mb-os memóriakártyával,modbo 760-as chip van benne.semmi baja sincs kifogástalan állapotban van.adok hozzá 12 játékot is ingyen.a játékok: FIFA STREET 2,MOTO GP 07,MEDAL OF HONOR VANGUARD,MX vs ATV,CALL OF DUTY 3,FIFA 08,NFS PRO STREET,FURY 4,TOCA RACE DRIVER3,WRC RALLY EVOLVED,F1 2006,URBAN REIGEN.érdeklõdni ezen a számon lehet: 0670 275 8998.a mobil számon ha lehet csak 3 óra után keressetek.a ps2 borsod abauj zemplén megyében található szerencsen
Egyszerû:
-Beteszel egy eredeti lemezt.
-Mikor a PS2 logó bejön, gyorsan kiveszed.
-Majd mikor kiírja, hogy nincs bennt lemez, felhívod a haverod és megmondod neki: Veszel egy új Péjjest kunyád'!!!
<#banplz>#banplz>
-Beteszel egy eredeti lemezt.
-Mikor a PS2 logó bejön, gyorsan kiveszed.
-Majd mikor kiírja, hogy nincs bennt lemez, felhívod a haverod és megmondod neki: Veszel egy új Péjjest kunyád'!!!
<#banplz>#banplz>
Vagy verd meg... 😊
Vagy legalább a javítási költéseget állja. Már ha meglehet javítani... 😞
Vagy legalább a javítási költéseget állja. Már ha meglehet javítani... 😞
Mondd meg a haverodnak, hogy vegyen neked egy másikat.
Papesz
Hellosztok!Nagy gondban vagyok. Egyik haverom leejtette a ps2-õm és azóta amikor berakok egy dvd-t azt irja ki h disc read error.Azelött minden ment simán .Kérem aki tudja h mit csináljak az kérem irjon.Elöre is köszönöm.
Hellosztok! Lenne egy olyan problémám a Final Fantasy X-el hogy egyszercsak átváltott az egész játék képe szélesvásznúra. Semmit nem csináltam vele,egy ideig hanyagolva volt,aztán visszatértem rá,és ilyen lett.Már a kezdõképernyõ is ilyen,szal nem a memkariról szedi a beállításokat.Am pal-os a game. A játékban nincs semmi ehhez hasonló beállítási lehetõség,szal nem tom mi van.:S Pls help
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Itt van pár jó oldal, ahol vannak gamek!
sziasztok!!ha valaki esetleg tud formula one 06-hoz magyar leirást megköszönném!!Meg jo oldalakat ahol vannak gamek!!Kösy!ha tudtok írjatok privibe.Köszönöm
Nagyon jó ps2 gamek olcsón írj ide: [email protected]
csak mondom az a bajom hogy mint már írtam nincsenek ilyenek és még más játékok amiket keresek de van elég sok.
Ha valaki ezt érti fordítsa már le nekem.
Ha valaki ezt érti fordítsa már le nekem.
nem hanem az ujjakra gondoltam egyébként téllek olcsó.csak mondom az a bajom hogy mint már írtam nincsenek ilyenek és még más játékok amiket keresek de van elég sok.
ok de csomónak drága pl ami kijönn.meg nem hagyják hogy rendeljek.és amiket keresek azok nincsenek pl:saolin leszámolás,god of war stb...
Minek chip? A Ps2 játékoknak ma már iszonyatosan lement az ára. Nézz körül itt: Vatera, Tesz-vesz, játékaim.hu. Hidd el megéri.
hali!lehet nem ide tartozik de nem tudnátok olyan helyet mondani ahol ps2-t olcsón garival chippelnek???<#help>#help>