17159

WAREZ = azonnali BAN!

• shenmuedc #14519
    Mennyire megbízhatóak a régi vastag ps2-k. Van e egyáltalán különbség megbízhatóságban _(fej)?
  • DJS8
    na én így csináltam
  • Ákos90
    Nos! utána néztem ennek a central station-os témának és a megoldás a következő! Central Station már nincs a ps2-nek szal azért nem lehet csatlakozni hozzá :( (ami elég szomorú) és ha neten szeretnél játszani ugye kér egy handle és egy pass-t amit anno a central station-on lehet megcsinálni egy regisztrációval. Megoldás a következő ha meg van minden papírja a ps2slim-ednek akkor kapsz egy ps2 regisztrácios papírt amin rajta van egy "Network Access Code", ha ez meg van akkor fel kell menned erre a honlapra Network Gaming Serviceés itt meg kell adnod elsősorba a papíron lévő 14 számból álló kódot ha ez meg van akkor innentől kezdve simán egy regisztrációs ügy megy és onnantól tudsz játszani a ps2 slim-en
  • Ákos90
    áhá és te most be tudsz lépni a central stationba mert nállam valamiért nem akkar ??:S
  • DJS8
    WRC: Rally Evolved. Nekem ez megy Central Station account-al.
  • PoisonChihuahua
    Van, ára változó akár 1000-2000Ft-ig.
  • krunyec
    hosszabító van kontrollerhez?és ha van mennyibe fáj?
  • jaszy
    Ott nem megy a controller. (másért van ott)
  • shenmuedc #14511
    dehát van ps2-n is usb port tudtommal nem?!
  • Ákos90
    egyébként van pc-re olyan átalakító ami segítségével ps2-es joy-t tudsz rakni a pc-be. használni még nem használtam szal nem tok tapasztalatot mondani rolla
  • PoisonChihuahua
    A PS2-nek ilyen a kontroller csatlakozója, szal nem hiszem, hogy lenne olyan ami kompatibilis a PC-vel. Max olyan kontrollert tudok elképzelni amin y alakban van PS2-es és USB port is. Egyébként a Logitech-en kívül az összes utángyártott PS2-es kontroller használhatatlan, nekem van három különböző is. Kisebb mértékben nyomásérzékenyek a gombok, analóg-ok meg a no comment kategóriába tartoznak. PS2-es kontrollerből csakis SONY!
  • shenmuedc #14508
    tudnátok olyan kontrollert ajánlani ami kompatibilis pc-hez és ps2-höz is? Tudtommal vannak ilyenek. Linket is megköszönnék!
  • Ákos90
    lehet 2-en de offline-ba vannak helyek ahol vannak multiplayer ikonok abba belemész és egy bizonyos karakterel lesz a jóbarátod akivel játszanál nagyon fun az egész ;)
  • ChuckyHUN
    Első szigeten van az első házhoz közel egy hely ahol lehet aktiválni a 2. playert
  • barnie1990
    Valahol hallottam, hogy a San Andreas-t ps2-n lehet ketten tolni. Én leszedtem de nem találtam ilyen játékmódot. Valóban nem létezik?
  • Ákos90
    :S Akkor az lenne a kérdésem mien netes játék van ami még aktív vagy ezt a central station regisztrációt valahogy pc-n keresztül??
  • jaszy
    Már nem igazán működnek a Ps2 szerverek!
  • Ákos90
    sziasztok ! megoldotam az internet kapcsolódást a ps2slim masinámal! na most közbe jött egy szép kis gond amit nem értek :S ! leteszteltem ahogy kell és minden gömb zöld lett, de a central stationhoz nem akkar kapcsolódni :S amit nem értek miért! ki probáltam megint csak a killzone-al a kapcsolódást minden szép és jóó csak kér egy felhasználó nevet és jelszót amit elméletileg a central stationba lehet kreálni! Valaki nem tudná nekem leírni utána mit kell tennem ?
  • PoisonChihuahua
    Akkor jól sejtettem, mindegy nekem OTP-s van azzal megy.
  • lowdog
    8k-ból postával együtt itt van angliából, vagy még olcsóbban is ha türelmes az ember és kifog egy jó ajánlatot a zíbéjen...
  • lowdog
    mindig a kibocsátó banktól függ, hogy az adott (nem dombornyomott) kártyával engedélyezi-e az internetes fizetést
  • shenmuedc #14498
    Ha nem kapok annyiért akkor nem veszek. Kicsit úgyis elszálltak az árakkal itt Magyarországon. 30k-ért meg kapni néhol újan is, egy memóriakártya sem nagy összeg manapság. Nehogy már egy használt gép annyit érjen mint egy új, bár egyesek ezt gondolják.
  • PoisonChihuahua
    A PS2-es progik kiterjesztése az ".elf", olyan mint PC-n az ".exe".
    Több féle módon is lehet ezeket futtatni:
    1. Kiírod lemezre és a PS2 elindítja mint egy játékot (modchip szükséges).
    2. Rárakod memkarira (valamilyen filekezelővel pl. UlaunchElf) és onnan indítod. A memkariról való boot-oláshoz vagy olyan modchip kell ami rendelkezik ilyen funkcióval vagy rárakod a memkarira a FreeMCBoot-ot és azzal indítod (ez utóbbi módosítja a PS2 fömenüjét és onnan lesznek indíthatóak a memóriakártyán lévő progik).

Az optikai kimenetet tudtommal nem lehet RCA-ra "átalakítani" max erősítőre kötheted rá és az erősítő RCA kimenetein "jön ki", én max így tudom elképzelni. A PS2 AV kábelén csak sztereó hang jön.

"ha 18-ért árulnak ps2-t és azt mondják jó állapotban van,akkor az kamu?"
    Vékony vagy vastag, hány éves, modchipes (milyen típus), fejhiba van-e, tartozékait adja?
    Ezekre kell általában rákérdezni, de 18k-ért gyanúsan olcsó, én legalábbis nem venném meg. Ez kb. olyan mint a 25-30k-s "jól működő" Xbox 360...
  • PoisonChihuahua
    Most néztem, villámár: 20k! LOL ez hülye.
    Maga a szerkezet kb. 8k-t ér.
    És már van is rá licit: 16k!!! Kis tudatlanok.

Emlékszem amikor anyám mondta, hogy rakjam már föl a régi mosógépünket Vaterára, mert csak ott áll a folyosón évek óta, én meg mondtam neki, hogy úgyse vinné el senki, fölösleges feltenni.
    Lehet, hogy újra át kéne gondolnom...
  • hunbasser
    és ez az sms player úgy működik,hogy rácsapom memkarira és ennyi?

fu,az 5.1-et meg úgy lenne jó megoldani,hogy 3 db rca,de ha nincs rajta 3 rca direkt 5.1-nek akkor átalakítóval is meg lehet oldani,az a lényeg.

akkor azt mondod,hogy ha 18-ért árulnak ps2-t és azt mondják jó állapotban van,akkor az kamu? :S
  • PoisonChihuahua
    Nekem is Visa Electron van (OTP) és vígan megy, csak szólok! Régen volt ilyen probléma vele (OTP) aztán ez bennemaradt a köztudatban, persze lehet, hogy más bank kártyáit valóban nem fogadja el.
  • Banyapapa
    naja, régebben 9k-ért vettem,akkor nem nagyon vitték a boltbol anno.
    bár egy ilyen ketyere megéri az árát.
  • stockhouse
    nem azért, de a bárónak sincs ennyi pénze rá
  • Banyapapa
    vateran árulnak épp egyet network adapterböl,bár kissé huzos az ár.
  • stockhouse
    ok, köszi, csak reménykedtem, ebay meg felejtős mert visa electron a bankkártyám, és a paypalhoz viszont az nem jó, csak dombornyomásos, na mindegy, azért még1x kösz.
  • PoisonChihuahua
    "a ps2 le tudja játszani az avi filmeket?"
    Alapból nem, de az SMS Player nevű homebrew progival igen.
    "ps2-re rá lehet kötni 5.1-et?"
    Igen, van rajta optikai kimenet.

Egyébként 20-asért tényleg nem kapsz módosított PS2-t, de ha mégis találsz, akkor én messze elkerülném a helyedben.
    A 30k szerintem reálisabb.
  • hunbasser
    sziasztok!

úgy gondoltam veszek egy használt ps2-t csippelve.lenne 1-2 kérdésem: a ps2 le tudja játszani az avi filmeket? másik kérdés: ps2-re rá lehet kötni 5.1-et?
  • hunbasser
    de
  • krunyec
    20ezerért még a büdös életben nem veszel csippelt pées2t :\
  • lowdog
    nincs ilyen program.

network adaptert viszont ebayről könnyen beszerezhetsz.
  • shenmuedc #14484
    Keresek ps2 slim gépet, módosítva, memóriakártyával, 20e ft-ig.
  • stockhouse
    sziasztok!
    szerintetek meg lehet oldani hogy ps2 slimet összekötöm a géppel UTP kábellel és valamilyen homebrowe programmal el tudjam inditani az isokat, mer vastag ps2höz szinte lehetetlen network adapter szerezni hogy vinyórol játsszak, de az usb túl lassú, viszont az utp 100Mbites, ami sztem jó szávszél a játékoknak, csak az a kérdés hogy van-e ilyen program és hogy a vinyón is kellene egy partíció ami meg van formázva neki. ha hülyeséget kérdeztem bocs, válaszokat előre is köszönöm.

üdv.
  • thesnowy
    köszi PoisonChihuahua
    de elmondod hogy hogy irjam ki speciálisan? (küldd pm-be de ide is irhatod)
  • PoisonChihuahua
    UlaunchElf.
    Ez egy filekezelő, .elf indító, stb. Vagy kiírod lemezre (speciálisan kell, nem csak rárakod) vagy ha van FreeMCBoot-od akkor penről boot-olod.
  • thesnowy
    hi all!
    sajnos egy barátom nagyon elbaszott nekem egy játékot, vagyis a mentését. 8,5 óra kemény munka volt benne. azt szeretném kérdezni, hogy láttam ps2-hez mentés fájlokat, és azokat milyen átalakítóval/ olvasóval lehetne rárakni? köszi szépen!