17159

WAREZ = azonnali BAN!

• shineddark
    helló!
    most akarok veni ps2 őt és szerinetek meik a legjobb chip bele?
  • krunyec
    hardot birom még vele
  • Seth
    Csak normal felett,addíg laza XD
  • xido
    lehetni éppen lehet kontrollerrel,de hamar idegbajt kapsz úgy:)
  • krunyec
    az összes guitar hero-t lehet gitár nélkül tolni?
  • Csabesz6
    Én nem próbáltam.
  • Seth
    Én tökjól elvoltam vele. ^^
  • Csabesz6
    Red ninja.
    Marha jó kritikát kapott anno
  • PoisonChihuahua
  • DJS8
    nem gondolod hogy most már abba kéne hagyni? Háromszor teszed fel ugyanazt a kérdést... felsoroltak egy halom játékot, nem elég?
  • barnazo
    Köszönöm a segítségeteket, megoldódott a probléma.
  • csani8
    mondjatok valami nagyon jó játékokat ami szerintetek jó mert akkor megszerezném... meg hogy milyen az a játék és miért jó...
  • jaszy
    Pedig azzal jónak kell lenni, kivétel ha gagyi minőség volt és nem volt bekötve benne az RGB. Már láttam olyat! Vagy a Ps-en nem állítottad át!
  • barnazo
    akkor mindegy hogy a mert az utóbbi nem volt jó :( Vagy te melyiket ajánlanád?
  • PoisonChihuahua
    Ugyanaz, nekem is olyan van, annyi a különbség, hogy van RCA kivezetése a hangnak (pl. hangfalra, HiFi-re, stb).
  • barnazo
    az elsővel nem próbáltam, de olyat nem is láttam még, de a másodikkal se próbáltam, és az lehet beválna. Az miben mássab mint az utánnad hozzászólóé. Lényegében nincs közbeiktatva egy olyan csatlakozó nem, de amúgy ugyanaz? Vagy nem?
  • barnazo
    igen ilyennel próbáltam, de nem volt jó
  • jaszy
    Nem a csatlakozót kell a gyári kábelra dugni!
    RGB kábel kell ahhoz hogy színes legyen!
  • PoisonChihuahua
    Ugye nem ilyennel próbáltad? Mert az semmin sem változtat.
    RGB kábel nem attól RGB, hogy SCART a vége...
    Ilyennel próbáltad?

Antennát felejtsd el, LCD TV-n meg komponens-kábel a nyerő!

Többször le lett írva, de tessék itt van mégegyszer, PS2 kábelek minőségi sorrendben (egyébként kis műszaki tudással saját erőből is kitalálható):
    - antenna kábel
    - kompozit (sárga), S-video
    - RGB (SCART)
    - komponenes (vörös, zöld, kék)

• barnazo
    mint azt már említettem, már próbáltam RGB (scart) -os csatlakozót. És sajnos úgy se ment. Nem értem. Most találtam egy olyat ami régi tv-khez van ahol csak sima antenna bemenet van, azt még kipróbálom és ha az se jó akkor nem tudom.

Ja azt még elfelejtettem amlíteni hogy Amerikából hozták, de igazábó ez se változtat a dolgon, mert már egy tv-n jó volt. Meg próbáltam már Sharp LCD-n is, ott tudtam állítani a kódolást, de az se ért semmit. Na mindegy. Azért köszönöm hogy próbáltatok segítni.
  • Seth
    Hát ne azt a 3 színűt dugd be , hanem inkább egy rgb kábelt
  • barnazo
    hát az lehetséges, de amikor bedugom azt a 3 színű kábelt, akkor nekem automatikusan AV csatornán jön be a konzol, és ott pedig nem tudok a menüben változtatni :(
  • Sergey06
    god of war 1,2,prince of persia 1,2,3,mafia,ico,shadow of the colossus,onimusha quadrologia,the warriors,okami,metal gear solid snake eater,gta-k,bully,black,killzone,area 51,spiderman-ek,dragonball budokai tenkaichi3,resident evil 4,silent hill... van egypár jó játék :)
  • Wucc
    Splinter Cell Double Agent(küldetés,taktikai)
    Coldwinter (fps,küldetés,jó graf.)
    Black (fps,rombolható környezet,jó graf.)
    Commandos Strike Force (hasonló mint a cod,jó graf.,világháborus)
  • Wucc
    A Sniper Elit nevü játékot ajánlanám még.Aki leszedi nem csalódik benne.
    Adrenalin pumpáló,mester lövészes game.
  • csani8
    monddjatok vmi nagyon jó játékokat ami szerintetek jó mert akkor megszerezném... meg hogy milyen az a játék és miért jó...
  • Wucc
    én ugy szoktam a tv-n beállítani a pal-t vagy ntsc-t menüben, lehetséges,h ntsc-én van a tévéd?
  • barnazo
    ja meg van egy ugyanolyan daewoo is mint amit említettem csak egy nagyobb 51cm-es kivitel.
  • barnazo
    http://origin.samsung.com/hu/products/tv/oldmodels/directviewtvs/cw29m64v.asp

ez a fajta tv-énk van, de már próbáltam rajta állítgatni, és az se segített.
  • Wucc
    barnazo!milyen tévéd van és,mikori?

A Cold Fear játéknak utána nézhettek akár youtube-on is.
    Végig vittem,de párszor majd nem beszartam én is,mutánsokat kell leszedni egy hajón.
  • barnazo
    Sziasztok!

Nekem már nagyon régóta van egy problémám. Chippelve van a PS2-őm és valami oknál fogva nem minden tv-n játsza színesben a PAL-os játékokat. Ahol chippeltettem ott volt egy kis gagyi daewoo 30 akárhány centis tv, és ott meg ment rendesen színesben, ami nekem otthon fekete-fehérben. Nem tudom hogy volt e másnak valami hasonló problémája, de ha igen akkor várnám a segítséget. Már próbáltam scart-os átalakítót is.

Várom az ötleteket, és előre is köszönöm!
  • csani8
    neked mik a kecvenc játékaid vagy te miket szeretsz seth?
  • Seth
    Milyen az a Gregory Horror Show? Már néztem róla videókat és felkeltette az érdeklődésem,de még nem vettem rá magam XD
  • csani8
    köszönöm szépen ! Mercenaries II megtetszett!! köszönöm hogy ajánlottál várok még ajánlásokat hogy szerintük melyik jó játék ... köszönöm
  • Banyapapa
    ugrabugra játék,jak&daxter elsö része,klonoa 2 ,és ape escape3
    estleg kalandjáték akkor ICO,és az igen debil gregory horror show:)

Vagy jrpg,akkor ff10 (nem 12),és másik kedvencem grandia 3 (ami PAL-ba nem leledzik sajna,).
    És nagy kedvencem klonoa után a Dark cloud 2.
    Ha fps akkor nálam maximum serious sam.
  • PoisonChihuahua
    - Ace Combat-ok [Squadron Leader, Belkan War](gyönyörű grafikájú repülős)
    - Gran Turismo-k [3, 4](autós, ezt remélem nem kell bemutatni :)
    - Killzone (nagyon hangulatos FPS)
    - Timesplitters-ek [1, 2, Future Perfect]("humoros", időutazós FPS)
    - Devil May Cry-ok [1, 2, 3](rohadt nehéz hack-n-slash, de ezért szeretjük ;)
    - God of War I-II (epikus kalandjáték, görög mitológia, gyönyörű graf.)
    - Prince of Persia-k [SoT, WW, T2T](kalandjátékok a javából)
    - Medal of Honor-ok [Frontline, Rising Sun, European Assault, Vanguard](Másodok Világháborús FPS)
    - Call of Duty-k [Finest Hour, Big red One, 3](szintén Második Világháborús FPS)
    - Max Payne I-II (film noir hangulatú TPS)
    - Burnout-ok [1, 2, 3, Revenge, Dominator](autók, nitró, eszetlen száguldás)
    - Black (hangulatos FPS rombolható környezettel, szép graf.)
    - Mercenaries I-II (GTA-khoz hasonlító játék csak hadsereggel zsoldosokkal és nagyon-nagyon sok robbanással...)
    - Metal Gear Solid-ok [Sons of Liberty, Snake Eater]("Tactical Espionage Action" ;)
    - Tomb Raider-ek [Legend, Anniversary, Underworld](kalandjáték, TPS)
    - Resident Evil-ek [?](túlélőhorror)
    - Silent Hill-ek [?](túlélőhorror)
    - Tekken-ek [?](verekedős)

Személyes kedvenceim:

- GOD HAND ("humoros" beat'em up)
    - James Bond 007: Everything or Nothing (James Bond-os, TPS)
    - SSX on Tour (hódeszkás, de nem akármilyen... :)
    - Mortal Kombat-ok [Shaolin Monks, Deadly Alliance, Deception, Armageddon](verekedős... ;)
    - Area 51 (51-es körzet, idegenek, lövöldözés, FPS)
    - Okami (egyedi, festményszerű grafika)
    - Heroes of the Pacific (2. VH-s repülős, szép graf.)
    - SOCOM-ok [1, 2, 3, Combined Assault] (taktikai TPS, hangvezérlés PS2 headsettel)
    - illetve azok amik most nem jutottak az eszembe... :)

Én ezeket tudom ajánlani.
  • csani8
    ismerem:D
  • DJS8
    Killzone
  • csani8
    monddjatok vmi nagyon jó játékokat ami szerintetek jó mert akkor megszerezném... meg hogy milyen az a játék és iért jó...
  • krunyec
    hát elég lassúak a slimhez képest,és újabb játékokat nem nagyon szeretnek a swap magicesek