17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Adi
    :)))
    Volt itt pár ember akik nagyon sokat küzködek a ps2-vel.
    De a másik konzolok is behalnak. Csak mivel ps2-ből van a legtöbb így mindenki azt mondja, hogy az a rossz. Hát persze, mert 10-ből 6 embernek ps2-je van és a maradék 4 közül vagy gc, vagy x. Ennyi.
    Megéri venni. Chipeltetni meg a konzol kuckóba jó. Lehúzzhatak volna egy halom pénzel, annyit kellet volna mondaniuk, hogy fejcsere közbe meg csak alaplap javítás és fej beállítás volt.
    UI.: Mhh ha dvdback up kell szólj... privátba.
  • Davidus
    Vegyél egy gémet aztán majd azt cserélgeted 2-3 ezer forint ráfizetéssel.
  • CrucifX
    Szeretném a segítségetek kérni.

Tervbe vettem egy PS2 vásárlást, de magyar ember lévén nem nagyon van pénzem eredeti játékokra. Épp ezért gondoltam a kedves kis chipekre, azonban visszaolvasgatva a fórumot megrémültem.

"Attól függ milyen ps2-t veszél. Vkinek éveken átmüködik minden gond nélkül vkinek 1hónap után behal"

Nagyon durva lenne, ha egy frissiben vásárolt ps2 egy hónap után behalna emiatt, tényleg kiugranék az ablakon. Mennyi az esély rá, hogy egy zsírúj hw ilyen rút módon végezze? Egyáltalán megéri-e a kockázatot?
  • Adi
    Végülis vmi olyan jelet küld vissza a ps2-nek, hogy hé haver olvasd már be, mert ezek eredetik.
    Ps2: Ja bocs... máris olvasom. :)
  • Adi
    Kicsit lazítsál már ember....
    Nem kell ennyire feszültnek lenni vazzeg.
    Hülyéskedek veled....
  • Neme.
    Pontosan. Eredeti CD-k/DVD-k nyomásánál olyan jeleket nyomnak a lemezre, amiket CD írókkal nem lehet reprodukálni, a chip viszont a megfelelő időpontban képes őket szimulálni. Vagy valami ilyesmi.
  • Jimmy77
    ÉRtem...Tehát ahhoz, hogy másolt játékot tudjak használni ps2ben chippeltnek kell lennie?
  • Sephi
    Mi kamu? Felsorojam? FFX2 , meg anno a Dark Cloud 2 , Fatal Frame 2 es Ratchet And Clank 2 - ez aze' mert havernak megvan. Habar mind megvan havernek.
  • Neme.
    Ehhez kell valami memkártyaszerűség is? Ha csak egy sima CD az egész, akkor biztos le lehet szedni valahonnan, nem? :)
  • Aramir
    Ehez annyit fűznék hozzá, hogy nekem Nyko gyártmányú memóriakártyám volt és semmi gond nem volt vele.
    Csak 8MB-s kártyát vegyél, mert egy ismerősnél a 16 megásra nemtudott menteni a Gran Turismo 3-mal.
  • Adi
    "Ezek csak azert vannak mert nembirom kivarni amig megjelennek EU-ba :)"
    Kamu!!!!!
  • Adi
    :)...
    Persze, hogy angol.
    Figyelj a chipelés arra kell, hogy beolvassa neked a másolt dvdbakckup-okat. Azzét írok dvd-t mert cd-t nem nagyon ajánlom, hogy bele tegyél a ps2-be mert szörnyű hangja lesz és szvsz nagyon sokat erőlködik egy cd alatt.
    Amúgy meg teljesen mindegy milyen száma. Lényeg ha van pénzed inkább az újat vedd meg, mert halkabb is. Másik még:
    Írta Sephi, hogy tönkre basza a ps2-det a chipelés. Nem minden esetben igaz ez. Vkinek 2 hónapig jó a chipeletlen ps2-je vkinek a chipelt már évek óta meg van. Szerencse kérdése az egész, hogy milyet fogsz ki.
    Memoria kártya is kell a ps2-höz ha esetleg nem tudnád. SZVSZ ne olyan memoria kártyát vegyél ami nem ERDETI sony. :)
    Még vmi. Ha a tv-d támogatja az RGB-t akkor vegyél hozzá egy RGB kábelt, mert attól szebb és színesebb lesz a kép.
    Mhh ha pedig megbízható dvd másoló kell akkor szólj. :)
    Mhh játékok terén ajánlom neked az ICO-t és a Gran Turismo 3-mat. Ezek olyan
    "alapcsomagok" a ps2-höz!:)
    Ez a kettő tuti nincs a másik két platformon.
    Figyelj ajánlom figyelmedbe nagyon kedves barátunk oldalát
    http://ps2.suveg.hu/ - ez elég mélyen foglalkozik a ps2-vel... Számodra ez ESZMÉLETLEN FONTOS.

Ma remélem tudtam neked segíteni. Bye.
    Amúgy itt leírja a sorszámokat is. Mi a különbség. Hallkabb, mi nincs benne stb. Mi az i-link.
    Amúgy ps2 net is van már.... Ezt kevesen tudják.
  • Sephi
    FFx angol van... szvsz mar japant nehezen lehet elerni :)
  • Jimmy77
    Az ff10 és ff10-2 legalább angol? Vagy krixkrax japán karakterek?
  • Jimmy77
    Jó szóval akkor az alap ps2esek is jók, csak nem annyira jók az alkatrészei...Mi az hogy chippelt? Az mihez kell?
  • Sephi
    Termeszetesen azt is ide irom hogy a masolt gamak elrontyak egy ido utan a gepet. Nekem szamszerint 20 erdeti es 4 masolt jatekom van. Ezek csak azert vannak mert nembirom kivarni amig megjelennek EU-ba :)
  • Rincewind
    A különböző sorozatszámú gépek közt nem lesznek kompatibilitási gondok, lévén azért ez mégicsak egy hardware! Elvileg tök ugyanaz a gép, gyakorlatilag meg annyi a változás, hogy az újabb szériaszámúakban kicseréltek pár alkatrészt jobbra (pl. a fej jobb minőségű) és asszem az újakban már nincs I-link lehetőség, de ez téged nem nagyon fog zavarni. Ha van pénzed megéri az újabbat venni, de régivel sem fogsz rosszul járni.
    A második kérdésedre nem tudok válaszolni, én original gammákkal nyomom. :)
  • Sephi
    Na sorban.

1.Minnem nagyobb a SCPH szam annal jobb a gep.

2.FF jatek mindegyiken fut de ha chipelve van akkor az egyes pont a legmegfelelobb masina.

3. Igen lehet megirni leginkabb Pioneer 106 DVD irot javaslok es Traxdata 4.7 GB DVD lemezre irjad oket Nero6-os progival es kotelezoen 1x sebbeseggel.

4. Ahoz hogy egy jatekot megirjal nem eleg az eredeti lemasalasa. Vagy netrol toltod le a jatekot mar feltorve vagy csinalsz othon egy erdetirol masolatot (image file) es netrol letoltod a torest es belerakod bar ez egeszen bonyorult muvelet es el is lehet baszni.
  • Sheltem
    Sziasztok! Én kezdő ps2es vagyok most akarok majd venni...de nagyon kezdő vagyok a témában így kérdeznék 1-2 dolgot...1. Cheapboy oldalán (http://www.cheapboy.hu/console.php?machine=1) látom, hogy több fajta ps2 van SCPH30003 - 50004 ig... Ezek miben különböznek? (A külseje nem érdekel csak a kompatibilitás).. Én főleg final fantasykkal szeretnék majd játszani.. Milyen ps2t ajánlotok hozzá? Ill. mi szükséges? 2. kérdésem: ps2es játékokat simán lehet írni pcn dvdíróban? Ha igen milyen dvd lemezre? Előre is köszönöm ha valaki segít!
  • Adi
    Nekem szanaszéjel van hackelve a gépem. Háátt igen.. Nekem kop-kop-kop semmi problémám nincsen vele.
  • Aramir
    DVD Region X?
  • Neme.
    Úgy hallottam, van olyan bootlemez, amivel RGB-n gépmódosítás nélkül lehet dvd-t nézni. Hallott erről valaki?
  • Sephi
    Nekem az egesz Ps2 vilag szintelennek tunik oszinten. Aztan amikor volt kolcson RGB kabelem akkor kurva szines volt de sajnos a gepen valami vonalak jelentek meg. Nem volt jo a jel.
  • barret
    nekem is RGB van hogy jobb-e? az a tv től függ! tudja-e fogadni az RGB jelet! az hogy van kép,még nem jelenti azt,hogy RGB módban megy a kép!nekem picivel jobb,nincs "drasztikus" különbség! de majd jönnek mások,osz't jól kijavítanak engem...
  • lacokpatok
    Azért kérdeztem volna, mert most s-video kábelen vagyok. Érdemes-e lecserélni RGB-re, lesz-e szemmel látható külömbség??? Vagy hagyjam így???
  • barret
    természetesen az RGB!
  • lacokpatok
    Hali!
    Volna egy kérdésem: Melyik ad jobb képminőséget S-Video vagy RGB kábel???
  • Aramir
  • shevy
    Ádi: de, inkább zöld, ilyen zöldessárgás féleség, nem tudod mi a gond?
  • Aramir
    Hmm. Ezt nemis tudtam.
  • Sephi
    Ugyanaz a csapat csinalta meg a Sega , Neo , Snes es GBA emulatorokar de persz mar nem Bleem cimmel mert feltek.
  • Aramir
    Valamit átkell forrasztani a gépen bellül, de szvsz annyit nem ér meg. Inkább cserélgesd a kábeleket.
  • Aramir
    Még mivel? Tényleg érdekel, mert én csak a Psx emujáról tudtam.
  • Sephi
    A Bleem az nem csak Ps emukkal foglakozot bogaram.
  • barret
    előtag:Bleem.
  • Adi
    Mhh nem zöld?
  • Sephi
    O pardon! Errol latod nem is tudtam :( Na hari...

En ugy tudtam hogy a Bleemcast az DC emu ...
  • shevy
    hello, Al age lenne egy kérdésem: vettem tescos rgb kábelt amilyet mondtál, rgb cable pro, a játék megy is vele faszán, de a film sárgás, nincsenek szinek, a sima scart kábellel meg megy a film királyul, nem lehet valahogy megoldani a dolgot, hogy a film is szines legyen kábelcserélgetés nélkül?
  • duc
    "A Bleemcast az egy DC emulator"

ez így, ebben a formában nem igaz :))))
  • duc
    Úgy, hogy a Bleemcast az egy Playstation emulátor Dreamcastra, futtatja a PS játékokat. A PS2 is futtatja a PS játékokat, ezért mertem a kettőt összehasonlítani.

példa: Tekken3 Dreamcaston nagyobb felbontásban fut, mint PS-en vagy PS2-őn.