17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Dante2
    Gyári full garos volt neki mind a 4, rendes üzletben vette.
    Nem tudtak mit mondani a neki a hibára, hiszen elméletileg a fej nem tudja karcolnia dvd-t, de neki vhogy mégis :)

Amúgy nem kell félteni, 2 Ps2-t szószerint szét ütött EA játékok alatt, de másnapra már ott volt az új.

Jólmenő vállalkozásuk van.
  • Yoz
    Én tényleg örülök, hogy nektek minden klappol...
    És nagy a valószínűsége hogy engem a tudatlanságom is idegesít, ezért szeretném ha valaki közületek erőt érez magában és télleg vágja a csippelős témát, esetleg szerelt is már gépet, és válalja hogy esetleg hülye kérdéseket etszek fel neki az dobjon nekem egy mailt ahol megdumcsizzuk a dolgot...
    Előre is thx
  • Riker
    a ps2t főleg a xar cdrip ek basszák el.én ritek g04 dvdre iratom ki,és se a gépnek,se a dvdknek nincs semmi baja.
  • Adi
    Hol veszi a spanod? Gondolom nem vmi nagy elektronikai üzletbe. Ha nem akkor jó nagy hülye. Ha én már ennyiszer beszoptam volna és tudom, hogy nem csipeltettek akkor biztos, hogy nem vmi konzol studióba veszek vagy vmi magánemberkétől...
    Ha megelektronikai boltba veszi akkor ha elromlik vissza viheti nem de?!
  • Adi
    Egyszerű ecsém a dolog:) a ps1 lemzekből is eredetit kell beletenni igazából!
  • Dante2
    Ez hulyeség ! A sapnom 1szer nem csippeltette ki a ps2jét mégis, összekarcolta olvashatatlanra mind a 30 gyári játékát. Azóta már a 4. ps2jét végzi lassan ki. 2-t a fifa 2003 vitt el...
  • Jinchuu
    Nos erre elég egyszerű a válasz. A ps1, max. 2x sebességel olvasott, így ha ps gamet raksz bele ami ugye cd-n van akkor sem fog 2x-nél gyorsabban olvasni róla, ami valljuk be nem valami nagy sebesség. Viszont ha a ps2 dvd gameit cd-ripes változatban nyomod, akkor bizony már más a felállás, mivel ha jól tudom a ps2 dvd-ket 2x sebességel olvassa, így sokkal gyorsabban pörög benne a cd mint azt igazából lehetne és mivel nehezebben olvas az írott anyagról ezért erőlködni fog néha a fej.
  • bobo11
    sziasztok

nekem azvolna az észrevételem hogy a ps2 kompatibilis a ps1-el amire cd-s gamek voltak akkor miért bassza szét a ps2-es fejet a cd ha kompatibilis,szerintem csak olyat szabad belerakni másoltbol ami minöségi alapanyagra van irva és normálisan nem full sebességen hanem max 2vagy4x-en,igy szerintem megvanrá az esély hogy sokáig mükődő képes lessz ,de ettől még lehet kifogni szart,mondom ez az én meglátásom és nem vitázni szeretnék

üdv:bob
  • Sephi
    Faszt! Ha jol van chipelve a gep akkor attol tuti nem romlik el. Az uj 50004 -es szeriakban mar egy olyan ket darab chip megy ami sehogy! sem rongalja a gepet es arra van bealitva hogy ne eroltese a fejet.

A Ps2 gapake a CD-re irott jatekok baszak el es a minosegtelen No-Name DVD-ek.

Cd-ket nem belerakni es ha mas DVD-et akarunk akkor olyat vegyunk aminek az alja sotetebb amolyan lilas. Pl. TDK vagy Traxdata vagy EREDETI (angol/ir) VERBATIM-ot!
  • Jinchuu
    Na akkor jöhet a PS vs PS2 vita is! :D
    Nekem ugyanúgy bejön a ps2 mint régen a ps, mindkettő masinára vannak tökéletes gamek, amik a hírnevet hozzák mindkettő gépnek és mivel a ps2 lejátsza a régi játékokat, így ez külön öröm! Az, hogy a ps2 rosszabbul összerakott gép lenne? Hmm, hát nem tudom, lehet, hogy tényleg ki lehet fogni olyan szériát ami hamarabb tönkremegy, de nekem már pl. lassan 2 és fél éve megvan és nagyon jól müködik még most is, a lényeg, hogy vigyázzni kell vele és nem cipelni sehová sem. Amúgy tényleg semmi értelme "rettegni", hogy mikor romlik el, ezzel majd akkor foglalkozz amikor ténylegesen is beadta a derekát a gép, addig meg inkább élvezd, hogy milyen jó kis masina! :D
  • Yoz
    A lényeg hogy ha kicsipelt géppel játszik az ember még nagyobba para, de ha nincs kicsipelve úgyis kifpghta olyat hogy meghal, összebassza a lemezeket, amiket nem félpénzért vett hozzá...
  • Yoz
    Én sem szarakodom vele, ő szarakodik velem még kalapács alá nem kerül...

Szerinted milyen a játék???

vajon miért idegesít hogy szar amire kiadtam ennyi pénzt, mert igenis nekem kúr.. sok pénz volt a ps2 megvétele...
  • Rincewind
    Rettegés helyett inkább játsz vele. ^.^
  • barret
    Semmi baja a gépnek, 5004-es,és állandóan attól rettegek ,mikor fog elromlani...Ps1 örökös,szinte elnyúzhatatlan! 5 évig simán elmegy.
  • Adi
    Most ez másolt játék vagy nem???
  • Adi
    Én nekem volt ps1 és van ps2.. számomra ugyanolyan a hangulat, és nem szoktam szarakodni a ps2-mel!
  • barret
    Ahogy mondod! PS2 nél valahogy ezt a HANGULATOT nem érzem...Biztos bennem van a hiba!
  • barret
    Ahogy mondod! PS2 nél valahogy ezt a HANGULATOT nem érzem...Biztos bennem van a hiba!
  • Dante2
    A Ps1nek hangulata van !!!
  • Rincewind
    Ahha
  • cenobite
    A PS2-m nincs csippelve és nem is szeretném. PS1-est viszont csippeltet veszek, mert arra írott cuccaim már vannak és írottat tudok is szerezni.
  • Rincewind
    Minek, PS2 futtatja a PS1-es game-eket is.
  • Riker
    nekem megvolt a ps1 is,és az is nagyon faja volt,csak hamar meguntam a pc mellet.a ps2 elött viszont le a kalappal,nagyon faja kis konzol,ha "csak" játszani akarsz.
    bár a wincsivel,modemmel,kamerával stbvel lassan már a konzolok is pcsek lesznek:)
  • cenobite
    Nekem majd' másfél éve van meg és maximálisan meg vagyok vele elégedve. A PS1 sajnos kimaradt az életemből, de mostanában tervezem, hogy veszek egyet. Van rá néhány játékom, amiket nagyon szívesen kipróbálnék.

• Yoz
    Nos eddig én nem tapasztaltam a játékaimnál a PES3-ig szaggatást ezért, nekem nagyon is meglepő és idegesítő volt.

(Én már megbántam hogy vettem ezt a "SONY" playstation 2-őt, mert én nem merném ráírni hogy Sony, a sok szarakodás miatt, és most beszélek egy kalap alatt a csippes és nem csippes gépekről.
    Én azért vettem meg a 2-est mert annó a Sony Playstation-om nagyon fasza volt, és nem volt vele semmi baj, úgyhogy ennyi...)
  • cenobite
    Szóval arra lennék kíváncsi, hogy eredeti -e a játék, vagy sem? Mert ha másolt, akkor esetleg nem meglepő a szaggatás/fagyás ilyesmi, ha eredeti, akkor tényleg nem túl jó dolog.
  • Yoz
    Természetesen DVD lemez és annyira nem mint egy pc-s gamnma, inkább a kapus környékén hasonlóan mint a játék pc-s verziója, nállam az belassult a kapus közelében.
    A többi játékommal semmi ilyen probléma nincs.

Ha fps lenne lehet nem is lett volna gond, de mikor cselezgetek vagy kapura lőnék akad és már nincs is nállam a ball, ciki...
  • Adi
    Szóval most ezek backup-ok? Cd v. DVD?
  • Adi
    Kajakra akad? Mint egy pc-s játék? Mondjuk mikor a far cry-t elinditott fullon egy 1.2 ghz gépen vagy ilyen ricc-röcc a game?
  • Yoz
    Jó kis játék, nekem megvan a WSWE7I-is és annak semmi baja, csak japán ügye...
    Szóval ha nem lenne meg a japán PES3 lehet nem törtem volna miszlikre a dolgot.

"De ez a szaggatás hogy van? Mindenkinél így szaggat vajon a cucc? Vagy "back-up" volt? Mert akkor tárgytalan."

Hát ezt nem vágom de ha tudod mitől akadthatott nállam akkor elmondhatnád pls...
  • cenobite
    Hmmm.... Én most gondolkodom, hogy megvegyem. A 2 ugyanis nagyon tetszik és a 3-ról is jókat írtak. Ha nem lenne törött megvenném Tőled. :P
    De ez a szaggatás hogy van? Mindenkinél így szaggat vajon a cucc? Vagy "back-up" volt? Mert akkor tárgytalan.
  • Yoz
    Nem tudom titeket mennyire szokott dühiteni a játék akadása, én tegnap öszetörtem tokostul a PES3-at mert nagyon zavaróan akadozott a játék, szerintem játszhatatlanul.
    És azóta sem bántam meg, sőt újra meg újra megtenném
  • rrroka
    Há akkor ezt beszívtam :)
    warez... ejnye! :))))
  • Riker
    majdnem,ahogy adi mondja,csak 1 betü a különbség:P
    engem max warez körökben láthatsz...
  • Adi
    Nefast!:D
  • Adi
    :) Riker nem = Reiker-rel!:) Szerintem te arra gondolsz.
  • torrente
    Nagy valószínűséggel itt nem találsz nagy Sims-est. Inkább keress egy másik fórumot (pl az indexen).
  • lacokpatok
    Ehh???
    Wazzer :-))
    SEGÍTSETEK!!!
  • Sephi
    Ehh :)
  • lacokpatok
    Hali!
    Kéne egy kis segítség. Elakadtam a Sims Bustin Out-ban.
    Még pedig a Kiállítótermes pályán, valaki mondja már meg hogyan kell megnyitni a kiállítást.
    Előre is köszi!