17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Tyler Durden
    Szal ps2-höz van a cucc, az Árkádban lévő médiamarktban vettem 3k-ért. Kapcsoló nincs rajta egy darab sem. Elvileg úgy működne, hogy betöföd ezt a 16 megás cuccot a gépbe a rendes sony memory cardot pedig ebbe a 16 megásba és ekkor ismeri fel a gép. Tehát kell hozzá normális memcard amit beledugsz. Haveromnál felismert belőle vmit, de ott meg azt írta ki, hogy corrupt data, szal most kurvára nem vágom mivan. Mondjuk a blokkot megőriztem, szal max visszaviszem, hogy ez 1 szartartály..
  • Sephi
    Hat az mar tul bonyorult :(
  • Seth
    Hát én erről azt hallottam hogy maga a ps2 nem képes rá menteni, csak mint tároló használható...tehát átmásolhatod rá a mentéseidet. Ehhez nem tom milyen progi kell, asszem valamelyik action replay-hez van ilyen memory management progi amivel megoldható
  • Sephi
    Eloszor is... az Ps2-re vagy Ps1-re van? Mert en ilyet csak Ps1-en lattam.
  • Al Age
    nincsen rajta valamilyen kis kapcsoló?
    van olyan nem "szabványos" memóriakártya, amin úgy fér el több adat, hogy lényegében több "memóriakártya" van rajta és egy kapcsolóval lehet váltogatni közöttük
  • Tyler Durden
    Kérdésem lenne hátha vkinek van tapasztalata az ügyben:
    szal vettem egy thrustmaster 16 megás memóriacardot /működési elve, ha beledugsz egy eredeti sony memcardot, akkor +16 megás kártyaként üzemel/
    nos nekem ezt nem hajlandó látni a gép.. hiába töföm bele az eredeti sony memcardomat leszarja..
    szal ha bárkinek van 5lete mi lehet a bibi akkor pls skribáljon ide a fórumba, thx előre is..
  • Sephi
    Vidd el kitisztitatni! A havernak es ez volt a baj es csodakat muvelt a tisztitas :)
  • barret
    Másoltam már át zenét vele királyul szól!:)
  • Al Age
    Tesco-ba veszel egy rgb pro kábelt. azon van 2 dugó, plusz a ps2-be menő dugó mellett kb 20-30 centivel egy kis doboz, rajta 3 rca kimenet: bal audio, jobb audio és video.
    veszel még egy olyan kábelt aminek az egyik végén 1 3,5-es jack dugó van, másikon meg kettő rca és értelemszerűen összekötözöd őket:)
    utóbbi kábelt általában készen lehet kapni különböző kábelhosszúsággal (1 m, 2 m, stb...)
  • JohnnySmith
    Hogyan tudnám a hangkártyába belevezetni a ps2 hangot... Pontosabban azt tudom hogy a line-in be kell, csak hogy létezik-e olyan kábel amivel össze tudnám rakni.
    THX
  • Tyler Durden
    hja, csak még nem tudom hova vigyem el, a Konzol kuckóra azt mondták okés
  • Jibe

Nem biztos, hogy rögtön csere kell, legtöbbször egy fejállítás/tisztítás kombó csodákra képes.

• Tyler Durden
    még semmit ((: el akarom vinni olvasófej cserére vmi megbízható helyre..
  • Jibe

És mit csináltál, hogy jó lett?

• Tyler Durden
    nemtom nekem is ezt produkálta, játékok meg mentek rendesen, max lassabban töltődött be..
  • Jibe
    Igen, de akkor a játéknál is gondok lennének, pedig nincs. Vagy nem?
  • Tyler Durden
    szerintem az olvasófejed ment el erdőbe amiatt produkál ilyen jelenségeket..
  • Jibe

Van-e valami ötletetek az alábbi hibára, mitől lehet?

EREDETI DVD filmnél iszonyatosan szaggat a kép és a hang, másolt játéknál pedig a Loading, ami hosszú időre megakad, aztán folytatódik tovább.
    Játék közben semmi probléma.

• rrroka
    van vkinek fénypisztolyos játéka kopizható...?
  • Sephi
    Hihe :)
  • Seth
    ez yooo :D
  • CrucifX
    Star Ocean ismét ;D

• Sephi
    Engem az nem erdekel kerem :))
  • CrucifX
    Gamespot finnyás kedvében volt, nem is merem postolni az értéket :)
  • Sephi
    Hmm...
  • CrucifX
    Star Ocean 3 / 9.8
  • Seth
    Találtam egy ilyet az e-bay-en ... ?itt
    Ilyet lehet kapno Mo-n
  • Seth
    Most egy kicsit más téma: lehet hogy már volt valamelyik topic-ban róla szó, hogy a PS2 joyot rátudom e kötni PC-re ,valamilyen konverter létezik e. Aki tud róla valamit az igazán segíthetne.
  • Tyler Durden
    legtöbb esetben én sem, de ez a Jackie Chan-es nem szívügyem, szal nekem még 1 próbát sem ér meg..
  • Sephi
    Mondjuk en a budos eletben nem fogok hallotakalapjan donteni egy jatekrol.

Remek pelda volt a The Black Mirror jatek ami Pc-re jott ki. 100%-bol 11% kapott? Hagyal mar. Az a jatek bennne van nalam a Rulez Top5 kozott :)
  • Tyler Durden
    vhogy éreztem, hogy ez lesz, akkor asszem ennyit erről (:
  • rrroka
    576ba lehúzták a JCt mint gyengus próbát
    Pedig én nagy rajongó vagyok a szakdolim egy multi CD volt róla :)))
  • Tyler Durden
    majd ha vki benyőg róla vmi pozitívat vagy vmi, mondom első ránázásre nem esetem a game..
    igaz igy voltam a Viewtiful Joe-val is, de arról Sephi biztosított, hogy allright (:
    most amúgy is elvagyok a DMC-vel, amíg nem jön a Börnó 3
  • Kaplan
    szerintem nem szar de ízlések/pofonok
  • Tyler Durden
    szart ha nem muszáj akkor nem írok meg
  • Kaplan
    akkor próbáld ki
  • Tyler Durden
    kint van, ftp-ről most le tudnám szedni..
  • Kaplan
    de még nem is jött ki
  • Tyler Durden
    nemtom kicsit fura a grafics + kiv lennék mi a sztori..
    amúgy nem mintha nagy Dzseki Csen rajongó lennék, de én nem emléxem olyan filmre amiben pecázott volna
  • Kaplan

Nem olyan rossz ez , de nem is a legjobb.