17159

WAREZ = azonnali BAN!

• item
    Ja és ez sem egy utolsó dolog: Updateable (Re-programmable) Flash Memory Integrated Circuit on board for update via CD. (tehát cd-ről frissíthető a chip bios-a)
  • item
    Új okosságok amit a chip nyújt!

NEW - HDD (Hard Disc) Support (original HDD or any computer HDD).
    NEW - DVD Region FREE for all PAL consoles.
    NEW - DEV.olution Mode for loading apps from memory card.
    NEW - Only 18 wires to solder.
    NEW - RGB FIX for all PAL consoles (DVD movie mode 3x reset).
    NEW Easier Chip disable feature (press reset and keep it pressed for 3 seconds from standby).
    NEW - MacroVision OFF for all PAL consoles. NEW ULTRA fast PS2 boot (keep pressed the SELECT button during reset or power on).
    NEW No more to press square for DVD and circle for PSX.
  • item
    Igen csak fel kell írni egy cd-r, vagy RW lemezre és települ!

Sajna amint mondtam csak a ripper 2 gold chippel mükszik!

Itt nézz körül, ez az oldaluk!
  • Ramza
    Akkor ez csak nálam volt így.
    Ezek szerint szerencse (?) - nem haragszom érte :)
  • Sephi
    Kezdetben voltak gondban mert a mostani chipek csak ugy szalnak benne. Semmi gond nincs mar vele. De kezdetben mindegyikel baj volt szal nem tudom miert eppen a PsOne-t emelted ki mert az meg a jobbak kozott volt.
  • CrucifX
    Ugyanakkor sokkal silányabb, jócskán kisebb strababírású a PS One, a warezelő egyének pedig gondban voltak kezdetben (most sem elég kiforrott a helyzet).
  • Sephi
    A PsOne is sokkalta praktikusabb volt. Meg a szervizi szinten is konnyeben lehetett kicserelni elromlott dolgokat benne. En lattam Psone-et belurol es rohelyes milyen kicsi az alaplapja.

Ps1 nel ha utangyartott memoria kartyat hasznalsz akkor az siman ossze tudgya cseszni a memoria modulokat a gepbe de a PsOne-nal ezt as problemat is siman meg lehet oldani egy sima integratus kicserelesevel amit a sarki muszaki boltba potom penzert meg lehet kapni....

• UNREG
    "Csak lehúznak egy újabb bőrt a ps2 ről s szerintem még drágább is lesz ugyanaz."

140$, számoljál!
  • barret
    Ojjjan chip nekem nincsen:((
  • barret
    :)) Csak lemezre kell írí és kész is?
  • rrroka
    szerintem az originál fekete minolit kinézet a legjobb. ez a csicsa fénylő izé már nem ps2... viszont a 140$ ár egy GT4 játékkalelég durva, 30eFt...
  • item
    Itt megtalálod : PS 2 NAVI

De csak a ripper 2 gold chippel működik együtt.
    Azért próbáld ki!
  • Al Age
    áá, köszi. asszem akkor maradok a jelenleginél. viszont a sonynak is fülébe jutott úgy néz ki a slidetool + swapmagic megoldás és ezért az új gépen már nem tálcás lesz a cd...
  • mb66
    Szvsz teljesen felesleges ez a PsTwo mizéria..
    Csak lehúznak egy újabb bőrt a ps2 ről s szerintem még drágább is lesz ugyanaz.
    most nem jó ugy ahogy van? minek még1x kiadni??
  • UNREG
    PStwo infók
    Hardver - 2004-09-17

Elég nagy a csend a Sony PStwojának háza táján: a japán cég állítólag már erős egy éve fejleszti a Playstation2 kicsinyített / újradizájnolt verzióját, de részletek - pláne képek - eddig még nem láttak napvilágot. Most japán kereskedőktől szivárgott ki némi információ a géppel kapcsolatban, ezeket persze a Sony hivatalosan nem erősítette meg. Lássuk, mi a helyzet a zanzásított PS2-vel:

A kicsinyítésnek köszönhetően többé nem lehet külön merevlemezt építeni a gépbe, viszont elképzelhető, hogy a boradband / modem adapter eleve, gyárilag beépítésre kerül a PStwo-ba.

A Sony dobja a tálcás DVD-meghajtót, helyette Slot-in ("becsúsztatós")technológiát alkalmaznak (mint egyes autós CD-lejátszóknál, a mellékelt képeken jól látszik, hogy miről van szó).

Marad a PS1 kompatibilitás. A gép ezüst és kék színben lesz kapható.

A PStwo Japánban előreláthatólag valamikor november végén jön ki. A karácsonyi szezonban állítólag kapható lesz egy PStwo + Gran Turismo 4 bundle is. A készülék ára 140 dollár körül fog mozogni. A Sony jövő héten nagy sajtókonferenciát tart - gyanúnk szerint itt mutatják be hivatalosan a PStwo-t.

Végül: méret és dizájn. A PStwo állítólag (mind méretében, mind kinézetében) a Sony DVP-F41MS DVD-lejátszójára fog hasonlítani.

[576.hu]
  • Al Age
    milyen új ps2?
  • UNREG
    Tudom, hogy csak hasonlít, de mindenhol ezt a Sony DVD lejátszót mutogatják, mint amelyik a legjobban fog hasonlítani a PSTwo-hoz méretben és funkcióban egyaránt. Igazi kis high-tech kütyü lesz. :))
  • CrucifX
    Balra egy DVD lejátszó található, max. csak hasonlítani fog rá (külalakban persze)
  • UNREG
    Ha tényleg ilyen lesz az új PS2, nekem kell egy! :))
  • CrucifX
    Az elsőszériás, öregecske darabok nem támogatják, nézd meg a kütyüd specifikációit, de a jelek szerint ezt a funkciót kispórolták belőle.
  • Sephi
    A poen hogy az enyimben is van allati chip es megsem ment ugy.
  • CrucifX
    Sony szándékosan tette bele, hogy azért mégse működjön teljességel úgy, mint egy asztali DVD lejátszó. Chippel, vagy akár egy egyszerű kis módósítással (akár szoftveresen) is kiüthető.
  • Al Age
    haveroméknál rákötöttük 72 centis sonyra (kb 5-6 éves lehet a tv) de ott nem tűnt el:(
  • Sephi
    Hat nekem jelenleg Samsung van szal :)
  • barret
    Honnan lehet letölteni ezt a Ps2 navi progit?
  • Ramza
    Ez így van, de a hanghoz nem hiszem, hogy köze lenne az rgb-kábelnek.
    Ja, és egy érdekesség, amire eddig nem találtam magyarázatot: a zöld jelenség hipp-hopp eltűnik, ahogy Sony tv-t használsz... Ezt az árukapcsolást :)
    (legalábbis nálam eltűnt...)
  • Sephi
    RBG kabel nekem is baszakodott. Pl akarmilyen DVD muvit akarok megnezni a gepemen ha az RBG kabel csatlakozva van akkor minden zold. Ha a eredti alap kabelt rakom akkor mar minden szines :)
  • Alien!
    vki megtudja mondani,hogy az ezüst színű ps2 dvd lejátszásánál,miért nem engedi a DTS hangot kiválasztani?? Én az RGB kábelra gyanakszom,de hátha vki tudja...
  • item
    Továbbá ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt :
    Scientific Computing on the Sony PlayStation 2
  • item
    Elnézést kérek,valószínüleg rosszul fogalmaztam meg a mondókámat!
    Természetessen alaphelyzetben egy játékgépről van szó.

A mostani gép ami nálam van az bizony elkezel mindenféle winyót, mérettől és típustól függően. A memóriakártyára installálva van egy PS2 Navi program, amely tetszés szerint képes adathordozókról ( USB Pendrive, usb ZIP drive),memóriakártyáról információkat, adatokat ps2 höz írt programokat futtatni! Ezenkívül installálva van egy Media Player is ami képes Mp3-at XVID-et, DivX-et, JPG-t Ogg-t lejátszani! Azért nemrossz egy általános 300Mhz-s MIPS magtól, 32 Megabyte memóriával teljesképernyős Xvid/ Divix AVI-k lejátszása akadásmentessen.(+ feliratkezelés) Ebben a gépben lévő chip "ripper 2 gold" rendelkezik egy Dev-Móddal is ahol elérhetők olyan funkciók is amit az erdeti (gyári) PS2, vagy a régebbi verziójú megcsippelt gépek bizony nemtudtak.

Elnézést kérek mindenkitől akit megzavartam ezzel a nem kevés sorral,én csupán olyan "hozzáértő" emberkét kerestem,keresek aki szintén érdeklődik és ért ezekhez a dolgokhoz!
  • Zozo76
    "Mert azért a játékok, nemigazán tudják kihasználni a PS2 erejét, ezért szeretnék linuxot is futtatni."

Akkor mi hasznalna ki ha nem a jatek?

Reszlet a konzol.suveg.hu -rol:

"Sony természetesen nem engedhette, hogy a PS2 gépén minden jöttment programozó alkothasson (ki fizetne akkor sok-sok millió forintnyi dollárt a fejlesztő eszközökért, ugye?), ezért létrehozott egy olyan Linux kiadást, amely ügyesen elrejti a gépben lévő legjobb lehetőségeket a programozók elől. A Linux rendszermagja GPL licensz alatt áll, miszerint azt forrás formában is ki kell adni, ezért nem írhatták meg úgy, hogy közvetlenül a hardveren fusson, mivel ekkor annak elemzésével napvilágra kerültek volna a PS2 belső felépítésének információi, amiért a Sony szintén pénz szeret kérni az érdeklődőktől. A trükk egy közvetítő réteg (RTE) bevezetése volt: amikor a gép boot-ol, a DVD -ről először ez kerül betöltésre, majd erre épül rá a Linux rendszermagja. A Linux modern operációs rendszer, amiben a programozók nem közvetlenül a hardvert programozzák, hanem a rendszermagot szólítják meg a hardver kezelésére.
    Mivel a rendszermag az RTE-n fut, pedig pontosan meg lehetett szabni, hogy a programozó mihez férhet hozzá és mihez nem. És bizony a határok elég szűkösek: semmi sem elérhető, ami miatt érdemes lehet PS2-t használni vagy programozni. Nem elérhető a DVD lejátszás, a CD hallgatás, az MPEG2 CSS dekóder, a memóriakártyán a játékmentések vagy a hangalrendszer érdekesebb részei. A merevlemez egyedi kódolású, PC-hez nem kapcsolható.

És mindezt nagyon drágán mérik: a PS2 alapgép, a Linux Kit, további memóriakártyák és SOG-t támogató monitor, ami szintén nem olcsó. A PS2 Emotion Engine processzora kiválóan alkalmas multimédia tartalom (aka játékok) feldolgozására, de mint általános célú processzor, csak egy 300Mhz-s MIPS mag, 32 Megabyte memóriával. Ugyanezért az összegért egy teljesen felszerelt PC is vásárolható, amiben minden hardverelem tetszés szerint elérhető, programozható vagy cserélhető. A végső tanulság az, hogy egész egyszerűen nem éri meg a PS2-t általános célú számítógépként használni. Arra ott vannak a PC-k és a Mac-ek, ha pedig valaki az igazi PS2-t akarja programozni, mert pl. játékokról álmodik, az interneten elérhetőek a PS2 közvetlen (igaz, nem teljesen legális) programozását lehetővé tevő eszközök és a szükséges dokumentációk."
  • item
    Sziasztok, Linux for PS2 keresek, "iso" a ps2 höz minden hardver megvan hozzá, már csak ez a cd vagy dvd kellene! Ha van aki tud ebben segíteni jelezze legyen szives! Mert azért a játékok, nemigazán tudják kihasználni a PS2 erejét, ezért szeretnék linuxot is futtatni.
  • Sephi
    Motma' en sem :))
  • rolika
    najó, mégis: eyetoy, de azt csak bekapcsolni kell :-)
  • rolika
    :)
    én illumináltan közelébe se megyek a cuccaimnak
  • Sephi
    En egyszer veletlenul kiszedtenm a mem-et mikozben mentet a jatek. Minden mentes ami rajta volt megment... ja es reszeg voltam na.
  • Tyler Durden
    Ugyanerre jutottam én is. Vannak rajta mentések, már csak az maradt hátra, hogy szűz kártyával próbálkozzak (: Az eredetileg rajtahagyott mentéseket nem olvassa..
  • Ramza
    A chip vagy a fej szarakodik. Szerintem.
  • Ramza
    Frissen formázott kártyával próbáltad, vagy olyan mentést próbáltál beolvasni, ami már rajta volt?
    Utóbbi szerintem nem megy. Szerintem.
  • Fosamax
    Nálam jól működik egy másolt játék, de haveromnál akadozik. Mi(ben) lehet a gond?