17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Sephi
    Tevedsz! Az RGB kabelbol siman ki lehet iktatni a zoldet ha kihuzod a SCARTOT es egy direkt kabelel a RGB kabel kozepen levo kulbol vezeteted ki a sarga luykbol a nem RGB Scartba es ugy dugod a TV-be.
  • rrroka
    A TVm konkrétan tud RGBt szerencsére, ki is írja amikor bekapcsolom a ps2-t, meg látszik is a képminőségen,kipróbáltam :)
    akkor még egy kérdés: a kompozit kábellel akor nem zöldül, de rosszab minőségü lesz-e a DVD film ha azon át nézem?
  • hzx
    De lehet. Pár chip tudja, illetve a Datel -nek is van ez az X-free vagy mi a szösz cucca, az is tud ilyesmit, ha jól emlékszem.
  • hzx
    Na, akkor.

DTS - ezt csak az optikai kimeneten keresztül lehet kihozni a gépből, lévén digitális jelforrás, azt meg ugye a sztereó kábelezésű SCART nem viszi át. Ergo kell egy olyan erősítő is, aminek van optikai bemenete, és tud DTS -t dekódolni.

RGB - tényleg azért zöld a kép, mert a Sony nem akarta konkuráltatni a drága DVD lejátszóival képminőségben. Az RGB kábellel zöld/nemzöld témában pedig az a megoldás, hogy az RGB kábelnek nevezett SCART egy teljes, 21 tűs csatlakozó, amely képes RGB, s-video és kompozit kép átvitelére is. Azaz attól, hogy neked RGB kábel van a TV és a PS2 között, még vígan kompozit jel mehet át rajta, ami esetében ugye nem lesz zöld a kép - gondolom, a Sony TV-k érzékelik a sync on green -t, és visszaváltanak RGB-ből kompozira. Ha biztos akarsz lenni abban, hogy RGB képed van, akkor ezt a TV-nek is konkrétan meg kell mondani (menü beállítások).

Abyssx - lehet, hogy félreértettelek, de az s-video nem 1 video + 2 hang: az a kompozit. Az s-video 2 video (chroma és luma)+ 2 hang átvitel.
  • aabyssx
    Nem.
  • rrroka
    de lehet zöldteleníten az RGBt vhogy nem?
  • aabyssx
    Az RGB kép *CSAK* azért zöld, mer' akkoriban a PS2 (mint DVD lejátszó) konkurált volna az akkori 300 rugós, $ony asztali DVD lejátszójával. Direkt b*szták el zöldre, csak hogy ne kelljen a másik sz*rt olcsóbban adni.
  • 7th
    Szerintetek ebből is betegecske lesz az első széria?
  • barret
    Egyszerűen csodálatosan szép!
  • Sephi
    En nem tudom felfogni megis hogy sikerult ilyen picire?:)
  • Devla
    Az igazan profi az lett volna, ha lerakod a dvdt az asztalra es a gep forog rajta, ami alig nagyobb az olvasofej lencsejenel.
  • Alien!
    Az RGB kábelre azért gyanakodnék,mert a DTS hang köztudottan nem megy át scarton keresztül...Az RGB kép egyébként még azért is zöld,mert anno a macrovision védelmet nem tudták ilyen eszközökön alkalmazni,így szabadon másolhatóvá váltak a filmek...
  • Kaplan
    JA ;)
  • Sephi
    Ha! Ha pl rarakod a konyvespolcra eszre sem lehet venni:)))
  • Kaplan
    nekem nem tetszik az új ps2 jó, hogy nem lapkát csináltak :D
  • Al Age
    szwerintem az megy be a gép hátulján levő (takarófedél alatti) csatiba és abba megy bele a hdd dugója. szóval sztem ez egy afféle átalakító
  • UNREG
    A hw ugyanaz.
  • UNREG
    Ha van hozzá bemenet, miért ne működne...
  • lacokpatok
    Szerintetek ugyanúgy lehet majd chippelni ezt a gépet mint a "nagy régi dögöket"???
  • aabyssx
    Gőzöm sincs! Asse' tudom, hogy egyáltalán ez működik-e a PStwo-val. Csak egyik kinti fórumon linkelték, én meg megosztottam az info-t itt.
  • mb66
    ez sokkal jobb megoldás lenne szerintem, mint a dvd becsúsztatós cucc.arról nem beszélve, hogy tisztítani is könnyebb (igaz könnyebben is szennyeződik)
  • UNREG
    Az a memokártyához hasonlító izé, az mi?? (balról a 2.)
  • aabyssx
    > Akkor ez már az új PStwo-nál elképzelhetetlen

External HDD

http://www.ncsxshop.com/cgi-bin/shop/SCPH-10390.html
  • aabyssx
    > Akkor ez már az új PStwo-nál elképzelhetetlen

External HDD

http://www.ncsxshop.com/cgi-bin/shop/SCPH-10390.html
  • 7th
    http://www.hdloader.dk/hdloader/hvordan-uk.asp

Akkor ez már az új PStwo-nál elképzelhetetlen...
    Kár pedig csinos darab. Kíváncsi leszek mennyire fog lemennni még a ps2 ára. Ha belegondolok, hogy honnan indult!
  • rrroka
    ja itten. amikor videodigi kártyához akartam kötni videót akkro is mutogattak ilyen kábelt és Svideónak nevezte. a másikat asszem kompozitnak, de afene értetet már. "-olyan lapos sokcsatlakozósat kérek, mer én csak pék vagyok." -mondtam a boltosnak.
  • UNREG
  • aabyssx
    ?!?

http://www.weblogsinc.com/common/images/0130461946171236.JPG

• aabyssx
    Itt Európában?
  • rrroka
    arra gondoltam, de akkor melyik az a kábel ami ez:
    http://www.sbfilmaudio.com/svideo.jpg
    mer ez S-video néven fut.
  • aabyssx
    > a 3 vidókábelen is

?!?

Az S-Video-ra gondolsz? Mert az nem más, mint egy video és kettő hang vonal.
  • rrroka
    Félnék hogy eltöröm :)))

RGBzöldség: mondjuk tolhatnám a 3 vidókábelen is, csak nincs kedvem átdugdosni mindíg. vagy azon is zöld lenne?
  • UNREG
    Bár a Microsoft szánná el magát egy ilyen lépésre!
  • UNREG
    Nekem tetszik! :))
  • aabyssx
    BTW állati kicsi lett:

http://www.eurogamer.net/assets/articles/a56661/consolebox.jpg

SRY a nagy képért!
  • aabyssx
    Nekem $ony TV + RGB és tök zöld.

Az RGB kábelemen van egy kapcsoló, hogy RGB jel menjen, vagy nem.

(Régebbi verzióknál a warezmen-ek át tudták forrasztani, hogy ne legyen zöld. Lehet, hogy nálad azér' jó.)
  • UNREG
    Fura, nekem RGB-m van és nem zöld a kép. Igaz, Sony tv.
  • Ch_Slater
    már vannak képek. és ma jelentették be...
    Kütyü hírmondó, itt látható pár kép...
  • rrroka
    Tud vki olyan RGB kábelt gyártani amivel nem zöld a DVD kép?
  • rrroka
    Az kéne még csak, hogy ilyenekkel foglalkozzak, akkor maradtam volna a PCnél...