PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most néztem meg:
A doa2-é 4.35 Gbyte
A Xenosaga 4.372 Gbyte (=Devil May Cry 1 Demo DVD lemezével)

Szerintem nem csak a TOC mérete befolyásolja(mondjuk anno én is azért vettem csak meg cd-n a devil my cry 1-et , mert több helyen is írták hogy csak a demo lemezének elég nagy a TOC-ja) mert nekem a Xenosaga-t is sikerült elindítanom aminek jóval nagyobb a mérete(nem hiába hisz eleve 2 rétegü lemezrõl lett rippelve) mint a Dead or Alive 2-nek(én is ezt használom)
,viszont 2 játék nálam se volt hajlandó elindulni(Forever Kingdom és valami japán rpg,de egyiknek se haladja meg a mérete a DOA2-õt)

Sephi
Nekem is volt ilyen de velem mindig rendesek voltak :)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

mb66
Igen az átjáróházban tudsz cserélni, bár õk fõleg GC vel foglalkoznak ; aztán a jászain ami onnan közel van 5 perc:Szt. István körút 10 ben is van egy konzolos bolt elég jo szvsz és sok olcso ps2 es game.
van egy még az oktogonnál is , a mcdonalds oldalan indulj el a nyugati felé.

www.hordamusic.hu

Aramir
Elképzelhetõ. Valami olyasmi a lényeg, hogy a gyári játéknak a TOC-ja nagyobb legyen, mint a másolt játéké.
Én amikor egy demo dvd-vel próbálkoztam, akkor csinált hasonlókat némelyik játék. Pl Treasure Planet: menüig elment, még pályát is tudtam választani, aztán lefagyott.
Lehet, hogy kifogtál 2 olyan játékot, amihez nem elég a Dead or Alive 2 TOC-ja.

A Skála mellett az Átjáró üzletközpontban van egy kis konzolbolt, ott szerintem lehet.
Aramir
Milyen gyári játékkal swappolsz? Nem mind jó. A Dead or Alive 2.-t szokták ajánlgatni.

shevy
valaki nem tudja hogy miskolcon van-e ps2 gamekölcsönzõ? ha kiveszek egy játékot és azt copyzom, akkor chipelt gépen elvileg mennie kell? vagy nem copyzni kell hanem hogy?

musha
no meg az Onimusha széria

shevy
a PES 3 milyen? Milyen tapasztalaitok vannak?

Al Age
Nem kötekedés, de ps2-n a legjobb a Polyphony Digital, persze ez is japán, ezért írtam, hogy nem kötekedés.
A Konami vetekszik vele (MGS a GT után a legjobb élményt nyújtó játék sztem....)

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Kaplan
Hát eléggé.
Mondjuk Xbox-on is van pár jó játék, szerintem

-Kaplan-

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Ez mind jó és szép csak ez az én nevem.
Légyszí írs át Kaplan2-re vagy ilyesmire...
Amúgy jók ezek a címek amit írtál, de kihagytad
Conflict: Desert Storm 1-2
Socom 1
ennyi...

Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Petyus_
"Figy az X-box erõsen "amerikai" stílusu gamek vannak rá.
Míg ps2-re erõsen "japán" stílusu gamek vannak rá."

Well said!

Nekem ezért szimpatikus mindhárom - az X az amerikai és (ex-)PCs játékipar nagyjaival (Halo, KOTOR, Fable..) plusz pl. a Rare (bár még nem nagyon bizonyítottak)..

PS2-n meg a legjobb Konami, Namco, Square cuccok, amelyek már önmagukban is naggyû tennék a Sony konzolját, de ott van még mellettük mennyi minden más.

A Nintendo az meg Nintendo: és természetesen ez a legjobb. =))

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Adi
A ***** pc-s:):
Föci órának vége... épp kicsöngetnek. Háttérbe hallom két osztálytársam beszélget. És vmi pc téma megy, hogy egyiknek akad a játék vagy vmi ilyesmi volt.
Mondom nekik: gyerekek ezért kell ps2-t venni. Ott nem fog akadni.
Mondja az egyik(R.): de nekem nem akad. Csúszik a játék. Meg az a game amúgy sincs ps2-re, mert az még nem jelent meg rá.
Én: igen?! És mi az?
Õ: POP
Én: elkezdek nevetni... mondom hát azt már végig vittem(mondjuk pont tegnap vittem végig)
Õ: The Sands Of Time?
Én: Ja.
Õ: Aha..... de ps2-n nem lehet állítani a grafikát.
Haverom: DE SOKKAL SZEBB!!:)

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Na azzér van sokkal több game ami ps2 exluzive...
Figy az X-box erõsen "amerikai" stílusu gamek vannak rá.
Míg ps2-re erõsen "japán" stílusu gamek vannak rá.
Meg az, hogy te a ICO-t és az FF-t tartod ps2-n a legjobb játékoknak az a te véleményed. Van még jó pár játék ami nincs X-en és nagyon sok embernek az tetszik pl.: elég sok rpg van ami x-re nem jelenik meg.(mondjuk én nem annyira csípem az rpg-ket)

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Aramir
Persze, hogy nem szar. A lejobb szvsz a Yoshi's Island volt SNES-en.

Sephi
Tan azert volt jobb akkoriban az a sok 2D gama mert egyszeruen elore kellet menni es tok szok palya volt. Emlekszem a kedvencem a SMB2-3 volt :) Meg a Cipet Csapat es a Tiny Toons meg a Top Gun es a Zelda. Persze ezeken NES-re :) Mindig lementem a Sugar-ba es ott probaltam ki oket es ha teccet megvettem mert akkoriban nem is voltak dragak.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Aramir
De az retro, a mai fiatalok csak röhögnek rajta.
A múltkor az asszonykám is megmosojgott, amikor a Giana Sister remake-jét kipróbáltam
Hidd el én is jobban elvagyok egy 2D-s ugribugrival, mint a mai 3D-s szutykokkal. Tisztelet a kivételnek.

mb66
õket pont meg lehet etetni mariokkal, hiszen õk azok a réteg akik ezeken nõttek fel és tudják hogy ezek a játékok kincset érnek :)
mit gondolsz én miért kapcsolom még be a NES emet a SMB3 mal, néhanapján?

www.hordamusic.hu

Aramir
LOL!

Sephi

Petyus_
Nana, azért Dévényi Tibi bácsi már akkoriban is érezte.

Aramir
"Ezek a gyerek játékok szerinted véletlenül lettek anno premierként adva n64-hez?
vagy a sonic 2 a megadrivehoz?"

Azért változtak azóta az idõk, régebben fõleg a gyerekeknek készültek a konzolok. Manapság már egy 40-50 éves is odaül egy konzol elé. Õket nemlehet megetetni Mariókkal.

Sephi
Ohhhh.... gyerekek :((((

Bocsanat jo? Nehogy mar oszeveszunk megint :((((

Sephi
Jo na! Nekem nem az a velemenyem van hogy jobban nez ki X-boxon egy jatek mint ps2. Komolyan.

Aramir ki fogom oket probalni igerem!

Akkoris nalam a Ps2 rulah...

Aramir
Aramir
Ja, az új rész? Azthittem a régire gondolsz. Bocs, nem szoltam.

Petyus_
Snake Eater nem PS2 exkluzív?

Aramir
A MGS van X-re is.

Petyus_
Nekem pl. elég nagy dillema a lent említett játékok miatt, hogy X-et vagy PS2-t vegyek a GC mellé..

Bár asszem PS2 lesz, az MGS "trilógiát" végig fogom nyomatni egymást követõen konzolon, the way it's meant to be played =)

Petyus_
Jól van, én nem harcolni akarok, félre ne értsd, csak nekem az a véleményem, hogy a véleményed megalapozatlan, és egy közhelyre épít. =)

X-re meg próbáld ki pl. Panzer Dragoon Ortát, DOA3-at, Shenmue II-t.. meg pl. érkeznek olyan játékok, mint a Fable, Jade Empire, HALO2.

Aramir
És halkan megjegyzem, hogy amire azt írtad, hogy boahh meg nagy szar, az létezik Ps2-re is. Ps2-n tetszene?
Azért mert a jobb játékokat, amik a többi gépre is kijönnek, csak Ps2-re szerzed be, attól nem lesz rosszabb gép a többi

Aramir
Akkor még Xen próbáld ki ezeket is:
Voodoo Vince
Project Gotham Racing
Kung-Fu Chaos
Fist Of Lotus
Halo
Midtown Madness 3.
Shenmue 2.

Amiket felsoroltál, azok tényleg szutykok, kivéve a Kotor és a D&D Heroes.

Sephi
Figyuka amit en elirtam lejjeb a #905 -nel az az envelemenyem a dolgokrol. Komolyan. Es most hiaba irsz nekem ilyeneket mert nekem nem fogod megvaltoztatni. Nehogy mar ezen oszeveszunk. Nem eleg a sok Pc-es hulye aki belenk kot most mi egymas kozt is ezt tegyuk ?:(

Sephi
Ohatpersze

akkor ami van X-box-on :

Mission Imposible Mision Surma - nagy szar
Nba Inside Drive 2004 - ez meg elmegyen
Kotor - valahogy jobb Pc-en
Grabbned by the ghoulies - nem teccik
Dungeon and Dragons Heroes - errol nem tudok nyilatkozni
Maximum Chase - ez egesz jo
Top spin - ez havernak teccik nekem nem
Backyard wresling - boahh...

A tobbi ami jo lenne az van Ps2-re is szal nem sorolom

Gamecube

Mario Kart DD - 10/10 ez tenyleg nagyon jo
Mario Sunshine - unalmas ...
Burnout - jaj anyam...
Pacman Fever - hat na azert nem annyira rosz de ...
Legends of wresling - borzalom
1080 Avalanche - eleg jo ..
Viewtiful Joe - hmm hat jobb a mario akkor
YuGiOh Flashbound kingdoms - ez kurva jo bevallom
Mario party 5 - gyerekeknek elmegyen.
Bomberman enerations - ez is nagyon jo
Metroid Prime - unalmas
Zelda WW - unalmas

Amit felsoroltam azok vannak most meg nekem. Volt persze mas is de azt meg se tartottam.
Azert mondom mert lehet masnak teccik par amit fent leirtam de nekem nem teccenek. Ps2-on pedig az egyetlen jatek ami nem teccik az ia a VF4 meg a Mega man x7 es most nem fogom ide leirni az oszes Ps2 jatekot.

Aramir
Egy pár címet mondanál? Nem kötekedés, csak kiváncsiság.

Sephi
Jovan gyerekek errol lehetne most vitat nyitni de valahogy nincs hozza kedvem. Ezt mesze nem dicsekedesbol mondom de nekem van CG-em es X-em is (igaz az a havere de nalam log mindig)) Es Ps2-om is de valahogy csaka Ps2-re vannak a jo jatekok.

CG-re eddig a legjobb jatek az az uj Mario Kart.
X-boxra semmi jo jatekom nincs mert mindent amit kiprobaltam nem teccet.

Azért ez így butaság! Nagyon jó programok vannak PS2-re talán majd egyszer veszek is az FF sorozat miatt, de nehogymá' máson ne lehessen játszani! Nézd meg a mostani pc-s kínálatot: a sok gagyi vacak közt nagyszrerû rpg-k jönnek ki, és a The Longest Journey sikere óta újra jelennek meg nagyszerû kalandjátékok is. Én nemrég vettem GC-t és még egy "gyerekes" programom sincs, bár biztos veszek majd, mert nem hiszem hogy a Mario Kart kevésbé lenne szórakoztató mint a GT akárhanyadik része, más de nem rosszabb.
Petyus_
Vagy esetleg Te nem próbáltál ki mást a PS2-n kívül, Sephi? =)

Az tény, hogy PS2-re van a legtöbb jó játék (meg a legtöbb szar), ezt nem vitatja senki.

Viszont X-re is kapásból lehet mondani rengeteg olyan játékot, ami zseniális.. bár igaz, hogy sok az átfedése PC-vel. Plusz elõnye, hogy multiplatform játékok igen nagy része Boxra sikerül a legjobban.

"Kockara meg gyerek jatekok vannak Mario es ezek amiket eleg egyszer vegig vinni es pasz" - na ez a legköcsögebb duma és a valósághoz sincs köze.. GC-re kezdõ játéklista pl. szerény személyemnek Metroid Prime, Rezi Evil, Eternal Darkness - Sanity's Requiem, Rebel Strike, Soulcalibur II.. sehol egy Mario, sehol egy Donkey Kong, sehol egy Pikachu. Egyébként a Mario is van olyan komoly játék, mint a Rezi Evil (sõõt..), csak másképp az. Autós játékok, RPG terén tényleg elég csehül áll a GC, na de akció-kalandban már csak Metroiddal, Zeldával is csont nélkül elvszi a prímet a jelenlegi konzolgenerációban.

Aramir
Igen, sajnos nem a minõség, hanem a program választék adja el a gépeket. A GC és az XBOX azért olcsóbb, hogy egyátalán megmaradjanak a PS2 árnyékában és ne jussanak a Dreamcast sorsára.

Sephi
Latod baratom ebbol is latszik hogy eletedben nem lattal meg konzolt. Vagy ha lattal is nem probaltad ki a gemeket rajtuk.

X-Box on alig van minosegi jatek csak par 10-20 amit ismerunk a tobbi loszar. Szo szerint. Persze tisztelet a kivetelnek....

A Kockara meg gyerek jatekok vannak Mario es ezek amiket eleg egyszer vegig vinni es pasz.

Ps2 re minden van! Autos , bunyos , akcio , kaland meg miden ami kell.

Sephi
Nekem a Ps2-om alapbol nem eszi a ujrairhatot :)

Egyebkent enm sikerult a file combine mert egyfeszt ket disket vagy mas helyszint baszu :(

Aramir
És a RecordNow Max nem megy? Próbáld újraírhatóra, azt ha jó, mehet élesben. Esetleg szimulált írás?

Sephi
Huha aszem ez az lesz... tobb lesz ez mint 4 giga... :)

A fene s nincs ntsf-em jelneleg. na nem baj...

Aramir
Hehe, igen, olyannal én is próbálkoztam, de csak odáig jutottam, hogy a Nero meg a CdrWin elhasalt a lemez felismerésénél, viszont egy CloneCd vagy Alcohol simán átvitte a cuccot.

Neme.
Hehe, oks. :) Egyébként pont ezen a site-on olvasgattam a copy protection reprodukálásáról szóló fórumot (néhányan még több év elteltével is rendületlenül próbálkoznak). Ajánlom figyelmedbe, elég érdekes olvasmány. :)

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Aramir
Ja, és ha nagyobb 4 Gb-nál, akkor NTFS filerendszert használj a wincsin, amin dolgozol.

Aramir
Nemjól nevezted át.
Épp most próbáltam.
level1.txt
level2.txt
Ezekbõl csinált nekem egy level.out nevû filet, amiben ott volt egymásután mindkét levél tartalma.
Nevezd át így õket, ez elvileg jó kellene legyen.

Sephi
Te en adtam ra combinet de amikor 100% ra ert asoznta Please insert next disk or give a different location

micsinajak?