PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien!
hidd má' el....Akkor vettem észre,amikor átrakatam a gyári kábelt...Eccerûen télleg sokkal szebb az rgb!!!!! Bazz 2 rongyot má csak megér....Ja és a dvd lejáccás(ha van rgb fix) akkor döbbenetes minõségû!!! Én a szörny rt-vel próbáltam,és hát eléggé mellbevágott...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Aramir
Tényleg nemtudom, én simán összefûzte a gi fájlokat, átneveztem iso-ra és kiírtam.
Alapanyag? Írási sebesség?

Adi
"Nagy fenet! Csodalatos sziekben pompazik a grafika ennel nem lehet jobb "
Alien-t lehet fére érteted. A grafika biztos nem lesz szebb. HANEM A KÉP. Nem lesz olyan homályos stb... bár te tudod. kiadsz 2e v. nem. Saját "boldogságot", csak nem szoktunk hülyeségeket mondani fõleg az "öreg" konzolosok.
Én nekem a 2. ps2-nél az volt az elsõ dolog, hogy beszereztem egy RGB kábelt.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
FWO-hoz sok idõ kell. Ami nekem nincs. és inkább játszok egy ps2 gamel... mint egy béta-val. Fére ne érts nagyon jó ez a FWO csak mint mondom nagyon-nagyon sok idõ kell hozzá.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Sephi
Nagy fenet! Csodalatos sziekben pompazik a grafika ennel nem lehet jobb es 75-os Sony-n jaccok! A masik a Samsungon fekete feher volt minden NTSC es a Pal szines volt de a Sony-n mindaketto remekul megy.

Egyebkent Arammir .gi atekovetralasa .iso-ra sikerult de a megiras utan a NFS7 nem tolti be a palyakat mert lefagy a True Crime meg el sem akar indulni. En csinaltam valamit roszat?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Laza
Hali...

most hozatam haza a Castlevaniat es a Ghosthuntert...
annyira jo mindketto, hogy nem is toom, mejkkel kezdjem.. :)

Azthiszem ledobom oket a harmadikrol, es amelyk elobb er le, az lesz a gyoztes... (v amelyk nem torik szet:)

ADI
nem nyomod mar a Fung Want???

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Alien!
akko azonnal rohannyá rgb kábelért....ég és föld a különbség....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Adi
:) pc-s versio biztos megy!!:)))))
UI.: indexen kedves duc.. ott kérdezd.. ott sokan nyomják.

duc
Üdv,

Próbálta valaki a XIII-at, hogy megy-e egérrel+billentyûvel?
Adi
Mond el, hogy csináltad.. most már érdekkel!:)

Adi
Az gáz!

Sephi
Nem hasznalok RGB kabelt :)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Adi
Akarom mondani, hogy még!

Adi
"RGB kabelnek hijak vagy mi."
Méh mindig nem használsz rgb kabelt??

Sephi
Egyebkent Aramit rajottem hogy kell megirni a .gi kitarjesztest! csak 4 estemet vette igenybe meg oranyi probalkozast de most sikerult... es tudod hogy ? Veletlenul rataltam egy topicban egy pasi beszolasat hogy o hogy csinalta es igy megy :))

Sephi
Nem volt eleg bogaram mert en kiprobaltam mindet! Aszonta haver hogy ha a TV nem birja akkor nem birja es kesz.

barret
nekem is tv-t kellett cserélnem!

Bérbe vehet? reklámfelület...

Sephi
Ja:) Nekem azert kellet kicserelni a Tv-emet. Bar alitolag van valami cuccos atalakito de nekem nem ment vele sem. RGB kabelnek hijak vagy mi.

barret
mennyi idõs a tv? ntsc normát tudja?

Bérbe vehet? reklámfelület...

Új akciós árainkkal, megújult (egyre bõvülõ) kínálattal várunk minden kedves vásárlót újonnan nyílt Online Konzolos Webshopunkban.
Itt mindent megtalálhatsz, (PS2, Gamecube, Xbox, Gameboy, Ps1, Dreamcast, és a retro konzolok) amit csak szeretnél, (játékok, kiegészítõk) gyors kiszolgálás, postai csomagküldés, személyes átvétel lehetséges!
Mindenre teljeskörû garancia, szervízszolgálat. Adás-Vétel-Csere-Szervíz!
[email protected], [email protected], 0630 25 85 034, 06 30 377 77 07
Sephi
Nekem alitolag titanium lite.

Al Age
Hja. Magic 3.3 van nekem

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Sephi
Ja... megyek holnap megnezem akkor a fene usse meg!

Aramir
#890 környékén már leírtam.
De asszem ott akadtál el, hogy nagyobb lenne, mint 4 Gb és nincs ntfs filerendszered, ami kezelné.

Sephi
De akkor eruld el nekem pontosan hogyan csinalod az oszefuzest... mert en nem ertem hogy kell.

Aramir
Csak ennél az egy dvd-nél van ilyen?
Nekem volt egy olyan, hogy megírta a dvd elsõ felét (xxx (11).gi), majd amikor jött volna a második fele (xxx (12).gi), akkor elbaxta.
Na akkor kellett összefûznöm a kettõ darabot.
Azért montam korábban, hogy elöbb írásszimulációval próbálkozz.

Sephi
Nem sikerult! A Stomp-ot feltettem nmajd az exe-et is es amikor elinditottam hogy irja meg a .gi filet (a legkisebbet asozntad azt kell a harom file-bol) akkor ugy 5% aszonta error es pasz es elbaszta a DVDlemezt is..
Fene egy meg...

Adi
Aham... hát nekem szerencsére semmi ilyet nem kell csinálnom.

Aramir
Ja.

Sephi
Tankson.

Szal feltelepitem a Stomp Recornd Now Max -et es azutan felteszem ezt a kis exe-et amit adtal ugye?

Aramir
A Primonal nemtudom, RecordNow-al igen.

Sephi
Orok hala!!!

Ez akkor muxik a Primo-nal es a Stump RecordNow Max 4.5 el is?

Aramir
A Messiás nem visz mindent, próbáld meg a cdrip-es SSX-et elindítani :)

Aramir
Netet nem, pc-vel nem, cd-t és dvd-t igen.

Aramir
Aramir
Elképzelhetõ, ahány chip, annyi szokás :)
A Magic 3.x-es chipnél is így kell.

fm
ps2 téren totál nulla vagyok. vki felvilágosítana mire képes ez a cucc? lehet zenét,filmet,netet nézni/használni vele? összeköthetõ pc-vel? cd-t olvas,vagy csak dvd-t? bocs a láma kérdésekért..és thx elõre a válaszokért

Sephi
Hat en fobe lovom magam! Nem tudom megirni rendesen a .gi kiterjesztesu filokat.

pxEngine408.exe nem tudom letolteni sehogy mert regizni kene a cuccost :(

Adi
Ez érdekes!
Nálam ilyen "hülyeségeket" nem kell csinálni!
Akkor nekem nagyon jó chip van benne? (amúgy vmi titanium van benne)!:) Meg szanaszéjel van hackelve a picike!:)

Al Age
Furcsa. Igazából a messiás az 1ik legjobb chip, igazából mindent vinnie kéne. Hol chipeltette a gépet? Elképzelhetõ, hogy átverték a haverodat. Ha az originál játék megy és a másolt nem ment soha (ergo új a gép), akkor átverték. Ha a másolt régen ment, most nem (tehát a gép nem mai gyerek), akkor gáz van...
AR: eredeti gémhez nem kell AR, tehát ha nélküle sem olvassa be, akkor lehet, hogy a lemezzel van gond.
DVD filmeknél próbáld ki a "hosszú" resettel történõ indítást:
DVD film berak, gép kikapcs. (piros LED világít)
Megnyomod a resetet és nyomva tartod, amíg a "kék köd" bejön.
Ekkor elengeded.
Vigyázz, hogy mire a Sony Computer Entertainment felirat bejön, mindenképpen engedd fel, mert különben a gép újból készenléti állapotra kapcsol.
DVD nálam így megy.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

shevy
Aramir kösz a segítséget

Aramir
Ezek szerintem a döglödõ lézerfej tünetei.
Próbáld meg beállítatni valahol, esetleg egy pucolás ráférne.

Sziasztok!
Segítsetek léci!Van egy érdekes probléma.A haveromnak van 2 ps2 gépe.Az egyik AR2 a másik messiás cippes.a messiás-s nem olvas sem másolt dvd-t se írott cd-t.Az AR2 csak másolt cd-t olvas eredetit nem,és egyik se olvas dvd-filmet.

Van -e élet a halál elött?

Aramir
DOA2 : Dead or Alive 2., egy verekedõs játék.
AR2 : Action Replay 2, egy kis kártya + 2 cd. Eredetileg csaló-kódok bevitelére alkalmas, gyakorlatilag a másolt ps2-es lemezek elindítására használják megtámogatva egy NEO chippel. Elavult, az új chipekhez nem kell ilyen kártya.

shevy
mi az a DOA2 meg AR2? valami chip? nincs ps2-m ezért nem tudom

Én úgy vagyok vele,hogy amíg a játékok 99%-át le tudom játszani,addig marad a neo2+ar2 páros(persze csak addig amíg nem terjednek el a kétrétegü dvd-s játékok amiket nem lehet majd 4.7-es DVD-re lerippelni és hát sajnos legnagyobb bánatomra az eredeti NTSC-s gémek se futnak így(pl.xenosaga2
amit 80% hogy meg fogok rendelni ha kijön angolul)
Persze akik eddig már jártak nálam(újdonsult ps2-es tulajok)
mind kinevettek hogy mit szenvedek itt ezzel a lemezcserélgetéssel

Amúgy egy 2.01-es AR2-õt mennyiért lehet reális áron manapság eladni ?

Sephi
Csieplve ket joyal es egy meem kartyaval ugy 85.000 FT be kerul.

shevy
szeretnék venni egy ps2-t, de sokallom a játékok árait. Valaki segítene hogy milyen chipet érdemes belerakni, meg hogy mennyibe kerül? és ezután már akármilyen írott cd vagy dvd menni fog rajta? bocs, de nem vagyok otthon a témában, még csak most szeretnék venni egyet! kösz

Aramir
Lehet, én ezt így hallottam annakidején. Elképzelhetõ, hogy más is befojásolja.
Add el az AR2-t meg a DOA2-t és már majdnem megvan a pénz egy jobb chipre

cenobite
Lehet azért olcsóbban is játékokhoz jutni. Ott vannak pl. a Platinum cuccok, azok eleve asszem olyan 8-9ezer körül vannak, no meg van ugye a www.cheapboy.hu oldal... :)
Meg idõnként Metro, Cora, MediaMarkt, Tesco stb.-ben is rá lehet akadni olcsó cuccokra. Futurama pl. 5000-ért volt nemrég a Metro-ban....

gamertag: kenobita