PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barret
nekem van be-beee! eredeti szürke sony

Bérbe vehet? reklámfelület...

Én is ahhoz veszek 😊

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Sephi
Lattam enis 1 megast. Aszem olyat veszek majd a FFIX kedveer mert ujra le akarom jaccani,

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi!
Az indexen azt olvastam egyfelõl, hogy a noname ps1 memok nem tuti jók, másmeg aszondta neki a 700 pénzes tescogazdaságos zsírul megy. a mediamarktba most 1111 a tokos 1mb-s, 699 a nemtokos gagyin kinézõ. a multips1 kártyákmeg tuti nemjók (2 és több megások).

Sephi
Egyebkent beraktam a FFIX-et a Ps2-be es bealitottam a ket extra opciot a BIOS-ba es kicsit leesett a pofam. Ha az ketto nincs bealitva akkor borzalom a grafik (ha belegondolojk hogy ez a grafik meg 2000-ben egy csoda volt!) de ha ha bevan akkor a hater megmarad atlagosnak a de a szereplok nagyon szepek!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

torrente
Sajnos nekem nem lehet rákötni. Egy a tápért felel, a másik meg a pc-vel van összekötve. IIyama monitor; 2 éves.

Rincewind
Lol, nem az egy Neovo analog tft monitor. 😊
A másik a mezei.
barret
most már látom,hogy a moncsi fekete... elsõre nem tûnt fel.azt hittem,tesco-s Tft moncsi!

Rincewind
Sima mezei AV csatlakozó, amit alapból adnak hozzá, volt bemenet a monitoron (kivéve a hangnak azt az erõsítõre kellett kötni). Viszont a másik tft (amin a DAoC fut) spec nem tudta ezt, ezért hangsúlyoztam ki, hogy a PS2-es moncsi analog volt.
barret
hú,most nagyon irigyellek! milyen csatlakozót használtál?minden Tft tudja ezt???

Rincewind
Persze, hogy lehet! 😊
És speciel nekem nem is kellett hozzá semmi kütyü, csak simán rádugtam és már játszottam is. Ez egy analog TFT moncsi volt egyébként. Viszont a kép nem volt valami nagyon jó, TV-n klasszisokkal jobban néznek ki a játékok. Kis felbontás, kis képernyõn nem valami nyerõ látványilag. 😛
barret
ugye-ugye?nem megmondták, hogy ne gépezz annyit!?egyébként egy vga box nevü kütyüvel nasználhatod a monitort,bár nem megy minden monitorral.nekem szimpatikus az ötlet,a tévém csak 50 hz,Dreamcast 60 hz-en ment vele,de ott a játékokban ki lehetett választani.

Adi
Sokan kérdezték már ezt.. ne tedd

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
hehe hányni fogsz...

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

torrente
PS2 gépet lehet csatlakoztatni pc-monitorhoz (lcd-tft)? Igaz hogy kisebb lenne a kép, de a szememnek jobb lenne (mûtötték).

Miert? Boltban kb egy ezresert hozzadvagjak az 1 megas kartyat.

Sephi
Ja meg lehet valami speedet is alitani rajta. De mind1 mert en nem fogok ps memkartyat venni szal 😊

Nem. PS1 memkartyat kell venni, a csatlakozoja ugyanolyan mint a PS2es valtozate tehat siman belemegy a gepbe es mukodik minden PS1 jatekkal. Egyebkent a PS2 bekapcsolasa utan ha elohozod a version infot (haromszog gomb) es ujra haromszoget nyomsz a PS1 driver menunel akkor be lehet allitani smooth texture mappinget, igy elvileg sokkal szebb lesz minden psx jatek ps2n mint psxen. Ugy tudom, hogy ezt elfelejti kikapcsolasnal, szoval mindig ujra be kell allitani...

Dzson
Ja, nem lehet, csak ps1 memcard-ra. Én csináltam volna sony helyébe emulációt arra is, egy mega helyet feláldozva egy 15 blokkos ps1 kártyát modellezni.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Sephi
Aze' neztem egy nagyot amikor ugy masfel oraja elkezdtem jaccani egy Ps1-es gamat a Ps2-on es amikor menteni akartam nem tudtam. Szal akkor a 8 megas mem kartyara nem lehet Ps1-es gamakat menteni ?!!?

vgaben
.. kábelt

vgaben
Jaa azt hittem ,hogy Pc -s kábel . Nekem akkortól csinált ilyen szín túltengést mikor egy scartba tettem be a PS2 és PC s-videot

barret
enyém is pro dobozos...

Al Age
Pontosan így voltam én is. Elsõ kábelt nem szedtem szét azért, hogy kicseréljék, másodiknál már sz@rtam rá. Az lett a tesztkábelem. Egyébként az tény, hogy amivel lehet, spóroltak. Mindenesetre a Tesco-ban már sokan vettünk RGB kábelt és eddig mindegyik mûködött.
Viszont lehet kapni olyat is, hogy DVD Cable Pro (az rgb kábel neve: RGB Cable Pro, a Pro mindkét esetben a "dobozt" jelenti a 3 RCA-val)
Szóval, DVD kábelt senki se vegyen, én is megjártam vele. Azzal reklámozzák, hogy a DVD filmeket is színesben nyomja. Naja. Kompozit. A lényeg az, hogy a kép éppolyan fos, mint a gyári kábellel.
A DVD kábelben az az extra, hogy minden csati aranyozott rajta, + a gépbe menõ csatin van egy kapcsoló, hogy GAME-DVD. A game állás lényegében az rgb, a dvd meg kompozit. Ezekért viszont nem ér kétszer annyit, mint a sima RGB kábel...

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

barret
én kábelem sem mûködött!! még jó hogy a szétszedésével kezdtem.egyszerre vettem a ps2-vel még azt hittem volna,hogy a gép rossz!egyik szin nem volt rendesen beforrasztva,(többi is épphogy oda van ragadva) ki spórolták még az ónt is belõle,és az árnyékolása sem tökéletes. 1000 ft volt... de müxik,és van doboz a közepén 3 rca-kimenettel.

Al Age
Az + semmin sem változtat, hogy a gyári kábelt milyen scart átalakítóba dugod be. Úgy értem olyanba, amin az összes érintkezõ rajta van, vagy olyanba, amin csak 1-2. A gyári Sony-n csak azok vannak rajta, amik feltétlenül szükségesek. A többi láb max. azért jó, hogy a csati stabilabban legyen a helyén. A lényeg: így is-úgy is csak kettõ láb lesz fontos, ha csak a sárga RCA-t dugod be

Al Age
Tisztázzuk a dolgot:
RGB kábel: egyik végén a csati, ami a ps2-be megy, másikon pedig egy scart. Közte lehet egy "doboz", amin három RCA van, (piros-jobb audio, fehér-bal audio, sárga-kompozit video)
Azért, mert a gyári kábelt bedugod egy scart-os átalakítóba, nem lesz RGB kábeled, hanem a TV-d a scart-os csatin keresztül kapja majd a kompzit jelet.
Apropó RGB kábel: Tesco-ban 1000 Ft és az télleg RGB kábel. Én elõször vattem egyet KS-ban, szar volt, kicserélték, az is szar volt. (Elsõn a piros szín nem jött ki, másodikon a jobb audio) Bementem Tesco-ba és féláron vettem egy ugyanolyan kábelt, ami viszont tökéletesen mûxik...
Gyári kábelen összesen jel van:
-kompozit video
-jobb audio
-bal audio
+az árnyékolás, mindhárom RCA-n ez a külsõ érintkezõ
RGB kábelen viszont több jel van
-piros (Red-R)
-zöld (Green-G)
-kék (Blue-😎
-két szinkronjel (vízszintes és függõleges)
-két audio jel (jobb és bal)
-valamint az árnyékolás
És RGB kábelnél pont azért lesz jobb a kép, mert nem csak 1 összetevõn jön ki a jel.

Sephi
En lattam de sajnos mindaharom szin egy SCART ba vegzodik 😞

Najó tudok róla hogy van, de látni még nemláttam bótba...

Sephi
Olyan kell nekem!

Télleg van 3 kimenetes RGB meg SCARTos RGB kábel is.
Lefogadom az 1500ös MMs az a fajta ami sephinek is szar volt és semmit nem turbóz a képminõségen 😊

Sephi
15 meter a fenet 😊 valami 2 meter...

vgaben
Nekem is ugyn ez van, azt mondták ez lehet az miatt is hogy gagyi a kábel, meg hogy túl hosszú (15m) és "összeszed" valami interferenciát.

Sephi
Nekem aszonta valaki hogy az a jo RGB-es SCART ahol tele van pinekkel. A Ps2 hoz alapbol nekem olyan Scartot adtak ahol nem az oszes pin van... majd vettem egyet boltba amin minden pin ott vande attol nem lett jobb.

Majd azt csinaltam hogy vettem egy eloszto kebelt mivel idegesitett hogy folyton valtogatni kellet hatul a kabeleket mert nekem van az egyik kabel ami a gepbol jon hogy ugye TV-en nezem a filmeket es a Ps2 sarga kabelje. Es oszekotottem oket egybe egy elosztoval (vagy mivel) es hirtelen azon kaptam magam hogy amikor a Ps2-ot elinditottam minden szinessebb volt a kelletenel! Csoadalatos volt de sajnos borzaszto vonalak jelentek nmeg a keprenyon ... ez a gepi kabel miatt van de nem ertem hogy az miben jarul hozza a spontan szinvaltasnak. Ezert nem tudom hasznalni az eloszotot 😞

Alien!
de! csak a scarton jön RGB....a többi csak normál kivezetés

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Aramir
Ja, nembaj, én asszem értem, hogy mit akar

Sephi
Nem ugy ertettem hogy hulyeseget mond. Egyszeruen nem tudom mirol van szo 😊

Aramir
Nembiztos, hogy hülyeséget mond. Az az rgb kábel, amin van egy kis doboz a három kimenettel, azon a video kimenet nem lehet elvileg rgb, csak egy kompozit videokimenet, nem?
És csak a scart dugó tartalmazza az rgb jelet. Vagy rosszul gondolom?

Sephi
Juj ....

Az RBG cable nem olyan hogy 3 cuccon megy külön a piros, kék meg zöld szin? Akkor hogy mehetne 1 rca-n?
Sephi
Ez olyan mintha en neke most elmagyaraznam hogy kell egy vamnyilatkozatot csinalni T1-esel es globalis garanciaval Asycuda++ programmal.

"vki kagylózza le a rizsáját!"

barret
csinálj magadnak kábelt... r,g,b,és a két szinkronjel. s-video ötös dugó.

örüjjé bazmeg! 😊)))))))
bocs ez nagyon magas labda volt 😊

Aramir
ja

hifire meg két TVre...?

Aramir
Na, akkor márcsak venned kell egyet.

Aramir
Hogy a hifire rátudd kötni a hangot.

Sephi
Micsinajak?

Dehát má van! duplikáld! 😊