PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az indexen azt olvastam egyfelõl, hogy a noname ps1 memok nem tuti jók, másmeg aszondta neki a 700 pénzes tescogazdaságos zsírul megy. a mediamarktba most 1111 a tokos 1mb-s, 699 a nemtokos gagyin kinézõ. a multips1 kártyákmeg tuti nemjók (2 és több megások).
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bérbe vehet? reklámfelület...
És speciel nekem nem is kellett hozzá semmi kütyü, csak simán rádugtam és már játszottam is. Ez egy analog TFT moncsi volt egyébként. Viszont a kép nem volt valami nagyon jó, TV-n klasszisokkal jobban néznek ki a játékok. Kis felbontás, kis képernyõn nem valami nyerõ látványilag. 😛

egyébként egy vga box nevü kütyüvel nasználhatod a monitort,bár nem megy minden monitorral.nekem szimpatikus az ötlet,a tévém csak 50 hz,Dreamcast 60 hz-en ment vele,de ott a játékokban ki lehetett választani.Bérbe vehet? reklámfelület...
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Viszont lehet kapni olyat is, hogy DVD Cable Pro (az rgb kábel neve: RGB Cable Pro, a Pro mindkét esetben a "dobozt" jelenti a 3 RCA-val)
Szóval, DVD kábelt senki se vegyen, én is megjártam vele. Azzal reklámozzák, hogy a DVD filmeket is színesben nyomja. Naja. Kompozit. A lényeg az, hogy a kép éppolyan fos, mint a gyári kábellel.
A DVD kábelben az az extra, hogy minden csati aranyozott rajta, + a gépbe menõ csatin van egy kapcsoló, hogy GAME-DVD. A game állás lényegében az rgb, a dvd meg kompozit. Ezekért viszont nem ér kétszer annyit, mint a sima RGB kábel...
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
RGB kábel: egyik végén a csati, ami a ps2-be megy, másikon pedig egy scart. Közte lehet egy "doboz", amin három RCA van, (piros-jobb audio, fehér-bal audio, sárga-kompozit video)
Azért, mert a gyári kábelt bedugod egy scart-os átalakítóba, nem lesz RGB kábeled, hanem a TV-d a scart-os csatin keresztül kapja majd a kompzit jelet.
Apropó RGB kábel: Tesco-ban 1000 Ft és az télleg RGB kábel. Én elõször vattem egyet KS-ban, szar volt, kicserélték, az is szar volt. (Elsõn a piros szín nem jött ki, másodikon a jobb audio) Bementem Tesco-ba és féláron vettem egy ugyanolyan kábelt, ami viszont tökéletesen mûxik...
Gyári kábelen összesen jel van:
-kompozit video
-jobb audio
-bal audio
+az árnyékolás, mindhárom RCA-n ez a külsõ érintkezõ
RGB kábelen viszont több jel van
-piros (Red-R)
-zöld (Green-G)
-kék (Blue-😎
-két szinkronjel (vízszintes és függõleges)
-két audio jel (jobb és bal)
-valamint az árnyékolás
És RGB kábelnél pont azért lesz jobb a kép, mert nem csak 1 összetevõn jön ki a jel.
Lefogadom az 1500ös MMs az a fajta ami sephinek is szar volt és semmit nem turbóz a képminõségen 😊
Majd azt csinaltam hogy vettem egy eloszto kebelt mivel idegesitett hogy folyton valtogatni kellet hatul a kabeleket mert nekem van az egyik kabel ami a gepbol jon hogy ugye TV-en nezem a filmeket es a Ps2 sarga kabelje. Es oszekotottem oket egybe egy elosztoval (vagy mivel) es hirtelen azon kaptam magam hogy amikor a Ps2-ot elinditottam minden szinessebb volt a kelletenel! Csoadalatos volt de sajnos borzaszto vonalak jelentek nmeg a keprenyon ... ez a gepi kabel miatt van de nem ertem hogy az miben jarul hozza a spontan szinvaltasnak. Ezert nem tudom hasznalni az eloszotot 😞
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
És csak a scart dugó tartalmazza az rgb jelet. Vagy rosszul gondolom?
bocs ez nagyon magas labda volt 😊