PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van -e élet a halál elött?
vhol olvastam, hogy van EU verzió, meg platinum, de most honnan tudjam melyik fog müxeni...?
Elviszem a memokártyát aboltba és kipróbálom? 😊)))
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
És mondjuk az ízlése is sokkal jobban tud változni!!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Eszméletlen. Olyan mint a GTA+Burnout
áááááá
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Action replay II chippel nem lehet sehogy se írott dvd- játékot játszani?Ha van rá mód léci írjátok meg !
Ksz.
Van -e élet a halál elött?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
A készítõket meg elolvastam, ezért hoztam a zombis példát. És igen, demókat csak hivatalos PS magazin adhat ki.
------------ A legújabb generáció: http://www.b13.hu
AZ ujság igenis ígényes és van jövõje. Dvd demókat ne várjon senki, hiszen én pl ugy tudom csak a hivatalos Ps magazinnak vannak demói a dvdn.
De nem venném meg a DVD miatt az újságot, méga tesztekkel se.
Szerintem a DVD dolgot nem kéne erõltetni és ugyanugy ezer alatt kéne lenni az újság árának. A teszt videókat bazi angy tárhellyel neten közzétenni, + link a trailerekre, na annak lenne értelme.
De a csak nézhetõ DVD felejtõs szerintem is. Én vettem már 2 PSGURUT de a DVDkrõl csak a FFX-" meg a Gladius tesztet.
Mondjuk lehet hogy az a baj,hogy mi márt nagyon természetesnek vesszüka netezést,és van rengeteg lappangó PS2 tulaj aki nem jut semmi képi infóhoz az újságok fotóin kívül.
A kérdés az, hogy volt nagy kutatás az offlineok közt hogy kellenek-e nekik videók, vagy csak tipp.
Adott az 576 Konzol, a maga átlagon felüli, színvonalas cikkeivel, az egyedi stílusával, kinézetével és szintén eléggé egyedi tartalmával. Azt az újságot öröm olvasni, rengeteg olyan ember is veszi rendzseresen, akinek nincs konzolja. Én már akkor vettem a 576 konzolt, amikor még tervbe se volt véve a PS2-õm, ez azért jelent valamit. Oh, és nem utolsó sorban olcsó, ez itthon nem kis dolog!
És ekkor jön mégegy ilyen újság, ami az irreálisan magas árért (egy PC-s újság 2 DVD-vel sem kerül ennyibe!) voltaképpen semmi olyat nem tud nyújtani, amire azt mondaná az ember fia, hogy na igen, ez megéri azt a plusz majdnem 1500 forintot. Mert a videókkal teli DVD (meg tesztek, aminek megint nem látom túl sok értelmét a DVD-re pakolni) nem ilyen! Ha videókat akarok nézni, akkor letöltöm a netrõl. Ha meg valakinek nincs nete és számítógépe, akkor könnyen elõfordulhat, hogy erre sem fog (tud) kiadni ennyi pénzt havonta. Annyi újság halt már meg, ami ezt az utat követte, erre jöttök mégeggyel és meg se próbáltok újdonságot csempészni ebbe az újba, követitek a kitaposott utat (ami eddig még mindig a halálba vezetett), mint valami zombik. Az se igazán jó dolog, hogy kizárólad PS2 magazin, ezzel eleve elvágjátok magatokat egy rakás elõfizetõtõl.
Szóval nem rossz indulat, de én ennek az újságnak sem jósolok túl nagy jövõt. Majd, ha egyszer lesz olyan, amihez játszható demókat mellékelnek a DVD-n, mint az Offical Playstation Magazine, akkor gondolkodás nélkül meg fogom venni. Addig viszont csak azt tudom mondani, hogy számomra "felejtõs" egy ilyen próbálkozás...
Játszahtó demokat akarunk! 😊))
Ha figyelmesen olvasnál, akkor láthattad volna, hogy tesztek is lesznek a DVD-n.
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Ha lenne demo cd,akkor még gondolkoznék is a megvételén!Bérbe vehet? reklámfelület...
Bõvebb info:
STATION 2 INFO
Ha lat vki errol az albumrol egy letoltheto verziot, azoljon plz... nagyon kene 😊
Etro Anime - See the Sound
Egy kis izelito 😊
Etro Anime - Danger
Egyebkent ez az anime stilusu PS2-es Digital Devil Saga jatek Trailerjenek zeneje...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
For those of you who dont know shit, the yaroze is a playstation development
system, capable of running homemade cd's, first run this cd, then run your
homemade cd. Ofcouse the folks at playstation made a copy protection, so that
this CD could not run on any playstation without the special Yaroze keycard
(looks like a memory card), however this have been cracked 😊
here's how to make this thing work:
1. Burn this image to a CD using Adaptec EZ CD Pro 2.1
2. Run this CD on your playstation
3. Insert and Play your copied cd's without needing a modded psx!
.. Repeat steps 2 and 3 each time you wish to play a copied CD.
Ez ugye akkor most azt jelenti, hogy csak ótvar CD-ket visz? 😞
Siren: 8.000.-
Star wars racer revenge: 4.000.-
Warriors of m&m : 2.000.-
RGB kábel: 1.000.-
06303216228
Most csinálnak vmi olyat, hogy csak dvd kell és megy is!
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Thanx
Siren: 9.000.-
Ratchet & Clank: 4.000.-
Jak & Daxter: 4.000.-
Hitman 2: 4.000.-
Warriors of M&M: 3.000.-
Star Wars racer revenge: 7.000.-
Bloodrayne: 4.000.-
0630-321-6228
Bár a Champions_of_Norrath-ra kiváncsi leszek, az inkább bejövõs!
Csak okosítanám már fel, basszus...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Nem kapkodtad el a dolgot bazzeg?
Én most a ps2 picit fújjok!!
Onimusha 3-nál kicsit kikészülnek az ember idegei.
A boss-oknál (fõleg a gyönyörû szõrös 2 fejû jeget és lángot fújjó kutyánál) AKAD mikor kivered belölük a kisplazmákat("erõt").
Belassul az egész kép és kész vagyok tõle!😄
Meg az a hülye kisfiú is idegesít, a hülye hangjával.. Meg õõõ tudja, hogy történik vmi az apjával 500 ével ezelöt(más dimensioba van). Aztán még találkozik a halott anyjával is bassza meg.. -Azt hittem, hogy fére hányok. Hogy lehet ilyen nyálas egy üsd-vág!! Akciót kéne és nem ilyen faszságokat, a kisfiú-val. És az a szinkron hang amit adtak neki.. Hááát szörnyû.
Nem is a ps2-vel hanem a Onimushával vannak nekem komoly gondjaim!!
Mondjuk másolt és ntsc-s de szerintem ha pal változat lesz az se lesz jobb!!
még nem vitted végig a 0-t??? Én már rég végigtoltam 😛
---
Most beszéltem egy sráccal, 10ért vállal Magic ICE-t, szerintetek???
És milyen a Siren? 😄
Én meg nyomom a Resi 0-t a GC-n... 😄
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
nem szar, csak most ez az új és már GT3azni meg REZIDENT áutbrékezni akarok!!!! vááááá
---
komoyra fordítva a szót, megérdeklõdtem csomó helyen: tök nevetséges: 15K a chip és default MagicV!!!
megnéztem egy olasz online oldalt, lehet rendelni: 19 EURÓ!!! gondolom plusz shipping+meg beszereltetés, jobban megérné, nem?