PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1974 plz!!!

Van -e élet a halál elött?

szerintetek ha veszek egy gyári FFXet, akkor a kopi FFX mentéseim menni fognak?
vhol olvastam, hogy van EU verzió, meg platinum, de most honnan tudjam melyik fog müxeni...?
Elviszem a memokártyát aboltba és kipróbálom? 😊)))

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

CrucifX
Köszönöm, tudom, én is közéjük tartozom ;D (és az egóm is szép nagy)

Adi
Tudod miért?? Mert sokkal kevesebb a gondja mint mondjuk egy 35 évesnek. Pl: nincs (jó esetbe) gyereke, és még a (jó esetbe) szüleire számíthat.
És mondjuk az ízlése is sokkal jobban tud változni!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Driver 3 topic. Ott fejts ki a véleményed. HAGY CSOROGJON a pc-seknek a nyála!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Ehh. PSSESEK! Meg kaptam szombaton a driver 3-at.
Eszméletlen. Olyan mint a GTA+Burnout
áááááá
Sephi
Errol van szo. Par pisis aki meg fenet sem tud az eletrol olyan cikkeket ir hogy lesik a pofad.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CrucifX
Ez is bizonyítja, hogy a kor nem számít semmit (csak az ismerõsõk, legalábbis a hazai médiában...)

Sziasztok!
Action replay II chippel nem lehet sehogy se írott dvd- játékot játszani?Ha van rá mód léci írjátok meg !
Ksz.

Van -e élet a halál elött?

Sephi
Nem mondom el a cimet es hogy milyen orszage de letezik egy olyan Pc/Konzol magazin aminek a szereksztoje 22 eves es az oszes cikkiro 20 even aluli es hihetetlen sikere van.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Barpi
Hi All! Lenne egy kérdésem. Milyen mikrofont érdemes venni a PS2-höz? Van ez a SingStar game, amihez eredetileg adnak ugyan 2db usb-s mikrofont, de sajnos nekem ez lemaradt. Nem dobozos a példányom. Viszont szeretnénk kipróbálni.

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

Rincewind
Nem suxolok, pusztán leírtam a véleményem, mindenféle elõítélet nélkül. Én így gondolom, de nem kötelezõ egyetérteni vele. És nem mondtam, hogy nem igényes az újság, nem is mernék ilyet kijelenteni elolvasás nélkül, fogalmam nincs honnan szedted... Azt meg, hogy van-e jövõje majd az idõ eldönti.
A készítõket meg elolvastam, ezért hoztam a zombis példát. És igen, demókat csak hivatalos PS magazin adhat ki.
* Készíti a Playtime!, MultiPlay!, PS Guru és még ki tudja hány újság zsoldoskompániája. Hányattatásaink színes történetét majd egy globalizáció-ellenes kiáltvány formájában tesszük közzé...

------------ A legújabb generáció: http://www.b13.hu

Bazzeg Rince! Egyszerüen láccik hogy elsem olvasod ami levan irva az infokba, hanem egybõl suxolsz. A lapot NEM mi készítjük, mi csak segitünk a készítõknek népszerûsíteni.

AZ ujság igenis ígényes és van jövõje. Dvd demókat ne várjon senki, hiszen én pl ugy tudom csak a hivatalos Ps magazinnak vannak demói a dvdn.

Szerintem a tesztek jobbak mint a trailerek,mer azokat ugye le lehet szedni netrõl akit érdekel. a teszt meg mégis ugy mûködés közbe mutatja a játékot.
De nem venném meg a DVD miatt az újságot, méga tesztekkel se.
Szerintem a DVD dolgot nem kéne erõltetni és ugyanugy ezer alatt kéne lenni az újság árának. A teszt videókat bazi angy tárhellyel neten közzétenni, + link a trailerekre, na annak lenne értelme.
De a csak nézhetõ DVD felejtõs szerintem is. Én vettem már 2 PSGURUT de a DVDkrõl csak a FFX-" meg a Gladius tesztet.

Mondjuk lehet hogy az a baj,hogy mi márt nagyon természetesnek vesszüka netezést,és van rengeteg lappangó PS2 tulaj aki nem jut semmi képi infóhoz az újságok fotóin kívül.
A kérdés az, hogy volt nagy kutatás az offlineok közt hogy kellenek-e nekik videók, vagy csak tipp.

Rincewind
Amúgy félre ne érts, nem leszólni akarom a munkátokat, és nem is vagyok egy született fanyalgó. Csak egészen egyszerûen nem látom értelmét egy ilyen újságnak.
Adott az 576 Konzol, a maga átlagon felüli, színvonalas cikkeivel, az egyedi stílusával, kinézetével és szintén eléggé egyedi tartalmával. Azt az újságot öröm olvasni, rengeteg olyan ember is veszi rendzseresen, akinek nincs konzolja. Én már akkor vettem a 576 konzolt, amikor még tervbe se volt véve a PS2-õm, ez azért jelent valamit. Oh, és nem utolsó sorban olcsó, ez itthon nem kis dolog!
És ekkor jön mégegy ilyen újság, ami az irreálisan magas árért (egy PC-s újság 2 DVD-vel sem kerül ennyibe!) voltaképpen semmi olyat nem tud nyújtani, amire azt mondaná az ember fia, hogy na igen, ez megéri azt a plusz majdnem 1500 forintot. Mert a videókkal teli DVD (meg tesztek, aminek megint nem látom túl sok értelmét a DVD-re pakolni) nem ilyen! Ha videókat akarok nézni, akkor letöltöm a netrõl. Ha meg valakinek nincs nete és számítógépe, akkor könnyen elõfordulhat, hogy erre sem fog (tud) kiadni ennyi pénzt havonta. Annyi újság halt már meg, ami ezt az utat követte, erre jöttök mégeggyel és meg se próbáltok újdonságot csempészni ebbe az újba, követitek a kitaposott utat (ami eddig még mindig a halálba vezetett), mint valami zombik. Az se igazán jó dolog, hogy kizárólad PS2 magazin, ezzel eleve elvágjátok magatokat egy rakás elõfizetõtõl.
Szóval nem rossz indulat, de én ennek az újságnak sem jósolok túl nagy jövõt. Majd, ha egyszer lesz olyan, amihez játszható demókat mellékelnek a DVD-n, mint az Offical Playstation Magazine, akkor gondolkodás nélkül meg fogom venni. Addig viszont csak azt tudom mondani, hogy számomra "felejtõs" egy ilyen próbálkozás...
Mondjuk a teszt még vmennyire értelmes, de ez az újság ugyanolyannak tünik mint a PS guru. utód, vagy konkurencia?
Játszahtó demokat akarunk! 😊))

Rincewind
Hát, aminek nem látom értelmét...
Heh !! Neked minden felejtõs
Ha figyelmesen olvasnál, akkor láthattad volna, hogy tesztek is lesznek a DVD-n.

Hmm, akkor most a PS Guru is megszünt már és ez egy újabb újság tõlük?? Mert ha a PS Guru még él, akkor szinte ugyanazt adja majd mind a 2 újság. Kíváncsi vagyok, hány ugyanolyan újság jön még ki! 😄

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Rincewind
A számból vetted ki a szót. Videókat letöltöm a netrõl, 576 adja a színvonalas, stílusos cikkeket. Akkor mit tud ez, hogy én ki akarjak adni érte 2000 forintot? Demókért kiadnék, mert olyan nincs itthon! Egyébként viszont ez is felejtõs.
barret
Játékvideoért nem veszem meg...Azt letöltöm,a többit meg megnézem a Konzolban.Ha lenne demo cd,akkor még gondolkoznék is a megvételén!

Bérbe vehet? reklámfelület...

Sephi
Nana... vajon uti majd a Konzolt?

Rincewind
A DVD-n csak videók vannak?
Június 18-án, egy verõfényes pénteki napon megjelenik a Station2 magazin elsõ száma!!!

Bõvebb info:
STATION 2 INFO

Laza
ide is beteszem 😊))

Ha lat vki errol az albumrol egy letoltheto verziot, azoljon plz... nagyon kene 😊

Etro Anime - See the Sound

Egy kis izelito 😊
Etro Anime - Danger
Egyebkent ez az anime stilusu PS2-es Digital Devil Saga jatek Trailerjenek zeneje...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Szvsz, hogy hány nyelvû a progi! Pl. van benne angol, francia, olasz stb. választható nyelv!

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

torrente
Az mit jelent, hogy Pal Multi 3, Multi4 vagy Multi 5?

Sephi
Ez azt jelenti de egyebkent nem igazan hiszem hogy ilyen letezhet... es kulombenis... cd-ek... jajjj 😊

CrucifX
Srácok, lenne egy kérdésem. Fél perce letöltöttem egy ilyet (/sony_ps2_hack_(no_mod_chip_needed).exe), ez pedig a readme-je:

For those of you who dont know shit, the yaroze is a playstation development
system, capable of running homemade cd's, first run this cd, then run your
homemade cd. Ofcouse the folks at playstation made a copy protection, so that
this CD could not run on any playstation without the special Yaroze keycard
(looks like a memory card), however this have been cracked 😊

here's how to make this thing work:

1. Burn this image to a CD using Adaptec EZ CD Pro 2.1
2. Run this CD on your playstation
3. Insert and Play your copied cd's without needing a modded psx!
.. Repeat steps 2 and 3 each time you wish to play a copied CD.

Ez ugye akkor most azt jelenti, hogy csak ótvar CD-ket visz? 😞

Eladó eredeti cuccok:
Siren: 8.000.-
Star wars racer revenge: 4.000.-
Warriors of m&m : 2.000.-
RGB kábel: 1.000.-
06303216228
jaaaa!

És ez a boot dvd-t honnan lehet megszerezni?
Adi
Már mint egy boot dvd...

Adi
Az más!!
Most csinálnak vmi olyat, hogy csak dvd kell és megy is!

Vmi action replay kártya meg egy gyári CD szokott lenni a megoldás, és nem tízbõl egyszer megy, de majd kifejtik akik így csinálják.

zippofcy
Valahol valaki írta hogy nem kamu csak kínlódás. 10 próbálkozásból 1x mûxik.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

HI!Lenne egy kérdésem:igaz az hogy a chipelésen kivül semmilyen módja sincs az írott cd és dvd játékok futtatására?Hallottam valamilyen indítólemezrõl ez kamu?
Thanx
Eladó eredeti PS2 játékok:

Siren: 9.000.-
Ratchet & Clank: 4.000.-
Jak & Daxter: 4.000.-
Hitman 2: 4.000.-
Warriors of M&M: 3.000.-
Star Wars racer revenge: 7.000.-
Bloodrayne: 4.000.-

0630-321-6228
Adi
Nekem bejönnek ezek az üsd vágok egy ideig(sok nincs, de néha jól esik), de ez az idióta gyerek a történetbe... Nagyon idegesítõ. Ezért felújítottam a pc-met bf-zek meg far cry-zok!😄

Adi
Az meg "felül" nézzetbõl üsd vágd!!

Lammer
Onimusha sajna a stílusa miatt(üsdvágd hent) nem jön be annyira...
Bár a Champions_of_Norrath-ra kiváncsi leszek, az inkább bejövõs!
Csak okosítanám már fel, basszus...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
Köszi, de lehet aztis megkérdeztem már tegnap, és sajna 15 az nekem most sokkk...

Adi
"Végre egy PS2 boldog tulaja lettem én is... 😊"
Nem kapkodtad el a dolgot bazzeg?
Én most a ps2 picit fújjok!!
Onimusha 3-nál kicsit kikészülnek az ember idegei.
A boss-oknál (fõleg a gyönyörû szõrös 2 fejû jeget és lángot fújjó kutyánál) AKAD mikor kivered belölük a kisplazmákat("erõt").
Belassul az egész kép és kész vagyok tõle!😄
Meg az a hülye kisfiú is idegesít, a hülye hangjával.. Meg õõõ tudja, hogy történik vmi az apjával 500 ével ezelöt(más dimensioba van). Aztán még találkozik a halott anyjával is bassza meg.. -Azt hittem, hogy fére hányok. Hogy lehet ilyen nyálas egy üsd-vág!! Akciót kéne és nem ilyen faszságokat, a kisfiú-val. És az a szinkron hang amit adtak neki.. Hááát szörnyû.
Nem is a ps2-vel hanem a Onimushával vannak nekem komoly gondjaim!!
Mondjuk másolt és ntsc-s de szerintem ha pal változat lesz az se lesz jobb!!

Adi
Konzol kuckó!!!!

Lammer
kabbbbe!!!
még nem vitted végig a 0-t??? Én már rég végigtoltam 😛

---
Most beszéltem egy sráccal, 10ért vállal Magic ICE-t, szerintetek???

Anubys
okés...
És milyen a Siren? 😄
Én meg nyomom a Resi 0-t a GC-n... 😄

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Lammer
Veled meg majd külön beszélek, majd felhívlak Vasárnap akkor rabiga van, oszt beszélünk...

Lammer
naszal rossz a szmájli:

Lammer
kabbbe
nem szar, csak most ez az új és már GT3azni meg REZIDENT áutbrékezni akarok!!!! vááááá
---
komoyra fordítva a szót, megérdeklõdtem csomó helyen: tök nevetséges: 15K a chip és default MagicV!!!
megnéztem egy olasz online oldalt, lehet rendelni: 19 EURÓ!!! gondolom plusz shipping+meg beszereltetés, jobban megérné, nem?