PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Vajon mennyire drágul meg mire ideér? És a játékok mennyibe fognak kerülni?
Majd meglátjuk, de ez is egy jó iránymutató...
Ha majd lesz gyerekem, veszek egy ikerbabakocsit, és azt mondom majd neki, hogy volt egy ikertestvére, de nem fogadott szót..
PSP Japán ára
Ezek szerint a konzol ára 33 000 jen lesz, ami kicsit több mint 300 dollár. Ez azt is jelenti hogy a Sony kétszer annyiért adja a masinát, mint a rivális Nintendo a DS-t.
PSPHa majd lesz gyerekem, veszek egy ikerbabakocsit, és azt mondom majd neki, hogy volt egy ikertestvére, de nem fogadott szót..
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
ez pedig az rgb cable pro:

De ilyen 3+2 RCA-s csak USA-ban van, mert ott nem SCART csatlakozót használnak (a hülyék 😉.
www.youtube.com/aabyssx
Én még nem láttam olyan TV-t, ahol a video jelet 2 mazzag' szállítaná (lehet, hogy az USA TV-k ilyenek).
www.youtube.com/aabyssx
s-video kábel:
mint látható itt kettõ rca dugó van (jobb és bal audio), valamint egy s-video dugasz, ami kinézetre: egy körön belül (ez az árnyékolás sztem) asszem még négy kis tû
komponens kábel:
itt 5 db rca dugaszról beszélünk. a szokásos két audio, valamint a három másik az a három szín (R-piros, G-zöld, B-kék)
kompozit kábel:
ez pedig jár a ps2-höz alapból. kettõ audio (ez mindig piros és fehér) valamint a kompozit video jel rca-ja (sárga)
Ha van RGB kábeled gyári, s rgb bemenettel rendelkezo tvd minden meg van oldva... minek ezen vitazni?😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
.hzx
.hzx
Inkább az a mûvészet, hogy jön jel RGB-n és s-video-n is, akkor ne az RGB-t jelenítse meg.
BTW nagy-nagy különbség van az RGB kép és az s-video kép között is. A pixelek közötti ~átütésen nagyon látszik. És a piros színen is. Ha a piros bordó, akkor nem RGB. Ha a piros télleg' piros (mint egy monitoron), akkor RGB.
www.youtube.com/aabyssx
S-Video = 1 video (video + szinkron) + 1 bal hang + 1 jobb hang = 3 mazzag'
www.youtube.com/aabyssx
Ezek szerint, ha én veszek egy RGB kábelt és bedugom, az még nem garancia arra, hogy RGB képet látok, ha nem állítottam be? Lehet, hogy évek óta ebben a hiszemben nézem a TV-t, közben valami "silányabbat" látok?
De mehet rajta az egyszerü videójel+2 hang is.
Söt talán rá lehet varázsolni a S-Video (2 video+2hang) jelet is.
Ja persze meg megy digitális modban is ha progresziv scan rõl beszünk 😊)) (de azt ha jól tudom a PS2 nem tudja)
http://www.agumi.hu/
Na, akkor tisztázzunk valamit.
Ez ugye az RGB:
A kérdés, hogy értelmezheti-e másként is a TV az RGB jelet, ha nincs külön beállítva?
pedig nem egy nagynevû tv, schneider 72cm-s de ajánlom mindekinek nagyon sokat tud és olcsó.
És marad az S-Video jel. Az *NEM* RGB kép.
Ezért hivják az ilyen kapcsolós RGB kábeleket RGB/S-Video kábelnek.
www.youtube.com/aabyssx
Ezzel még nem válaszoltál a kérdésre. 😊
Az én TV-men is van egy rakás bemenet, de mi történik, ha "nem mondod" meg a TV-nek, hogy az egy RGB jel? S-Videonak veszi, vagy mi?
"Ha biztos akarsz lenni abban, hogy RGB képed van, akkor ezt a TV-nek is konkrétan meg kell mondani (menü beállítások)."
Ezt nem értem. A (jobb)TV-k nem automatikusan ismerik fel az RGB jelet? És mi van ha nem állítom be a menüben, akkor minek veszi?
én arra gondoltam, hogy az RGBn lévõ sárgát kötöm össze a TV sárgájával, a hang nálam ugyis hifire megy.
ez jólesz nekem? 😄

akkor még egy kérdés: a kompozit kábellel akor nem zöldül, de rosszab minõségü lesz-e a DVD film ha azon át nézem?
.hzx
DTS - ezt csak az optikai kimeneten keresztül lehet kihozni a gépbõl, lévén digitális jelforrás, azt meg ugye a sztereó kábelezésû SCART nem viszi át. Ergo kell egy olyan erõsítõ is, aminek van optikai bemenete, és tud DTS -t dekódolni.
RGB - tényleg azért zöld a kép, mert a Sony nem akarta konkuráltatni a drága DVD lejátszóival képminõségben. Az RGB kábellel zöld/nemzöld témában pedig az a megoldás, hogy az RGB kábelnek nevezett SCART egy teljes, 21 tûs csatlakozó, amely képes RGB, s-video és kompozit kép átvitelére is. Azaz attól, hogy neked RGB kábel van a TV és a PS2 között, még vígan kompozit jel mehet át rajta, ami esetében ugye nem lesz zöld a kép - gondolom, a Sony TV-k érzékelik a sync on green -t, és visszaváltanak RGB-bõl kompozira. Ha biztos akarsz lenni abban, hogy RGB képed van, akkor ezt a TV-nek is konkrétan meg kell mondani (menü beállítások).
Abyssx - lehet, hogy félreértettelek, de az s-video nem 1 video + 2 hang: az a kompozit. Az s-video 2 video (chroma és luma)+ 2 hang átvitel.
.hzx
www.youtube.com/aabyssx

Ha majd lesz gyerekem, veszek egy ikerbabakocsit, és azt mondom majd neki, hogy volt egy ikertestvére, de nem fogadott szót..