PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

torrente
A Doom3 ps2-re nem fog megjelenni a közel s távoljövõben?

Sephi
Igaza van Ai-nak. Meg kell nezni az oldalakat mert ott le vagyon irva minden.

De en neked nagyon megelegen ajanlom hogy ne probald meg egyedul segitseg nelkul. Ugyertem legyen valaki melleted aki mar csinalt ilyet mert egy apro millimeteres melleforasztas a geped halalat okozhatja.

Es nem csak 18 forrasztas hanem 46 korul forog az uj ripper3-hoz. Igaz abbol is van ket fajta de en a jobrol beszelek.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

KillYou
Itt igazából az ár dönt mert ugye ha normális áron beszerelik akkor nem kezdek el én barkácsolni.

http://www.agumi.hu/

Al Age
az a 18 vezeték az csak 18 vezeték...
nézd meg a gyártó oldalát, ott pontosan leírnak valószínûleg mindent a beszerelésrõl és a chip végleges helyérõl is

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

KillYou
Nagyságrendileg mennyiért himeznek meg kishazánkban egy ripper3 al egy gépet.
Sok macera belevarázsolni? Nem ijedek meg egy forrasztópálka látán. De 18 vezeték elsöre soknak tünik.
Hova kell fizikálissan beletuszkolni hogy ne zavarjon utána semit?

7th
Link hdloader mûxik!
HDloader tapasztalatok

Ha majd lesz gyerekem, veszek egy ikerbabakocsit, és azt mondom majd neki, hogy volt egy ikertestvére, de nem fogadott szót..

vki
Köszi szépen!

ACER Aspire 5738ZG

Sephi
Ha akarod akkor neked is!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sir Quno Jedi
Ezmosnekem ?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sephi
A 156-as paragaf allat alot 67-os torveny szerint amit te kerdeztel erosen serto jellegel jarhat a kotztarsagagi ugyintezmenyeg es a sarki fuszeres felett.

Oak oaj oau !

Most komolyra forditva a szot : Adok linket este csak erjek ma' haza.

Sir Quno Jedi
Emberek, akinek vannak tapasztalatai (saját) a crackolt HDDloader+memkáryta+HDD gammázásról az jó lenne ha megoszatná velem, mert most gondolkozok ilyesmiben ! Érdekelne, hoyg mire sikerült jutni vele, mik a hátulütõi stb. !

Azért érdekel, mert ez egyrészt nyilván növeli a PS2 fej+mechanika élettartamát, másrészt nem kell bámulni a "loading..." feliratokat ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CrucifX
Sajna most nem tudok várni rá, google sajnos nem dobott ki konkrét véleményeket, csak ismertetõket, az alapján nem tûnt rossznak.

Lammer
VÁRD KI A RIPPER-t!!!
sÕÕÕT JÖN A RIPPER3!!!! elõnye: automatic boot mindenre(elvileg)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

CrucifX
Egy kis aljasmocskoswarezos kérdés:
megérné beruháni egy MAGIC ICE chip-re? (sajna a Ripper 2 Gold elfogyott)

Sephi
Ugyvan! 😊))

7th
Tudtam, hogy bennetek nem fogok csalódni!

Ha majd lesz gyerekem, veszek egy ikerbabakocsit, és azt mondom majd neki, hogy volt egy ikertestvére, de nem fogadott szót..

Nem. szerintem ha vki vmit nem tud akkor basszuk le vagy informáljuk félre.

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Sephi
Igazad van!!!

Adi a mutkori torny dologrol! Azert latszik roszul mert mesze van!!

Aby a Bosnyak teran a korte kiloja csak 250 Ft!

7th
Segítsük egymást gyerekek! Elvégre azért van a fórum, hogy tapasztalat és eszmecsere follyon kultúráltan. Egyébként ha lámának tûnõ kérdéssel találkoztok nem leszólni kell, hanem linket, esetleg utalást adni, hogy hol találhat bõvebb infót az emberke! De persze ez csak az én véleményem...

7th
Figyike! Vissza kell olvasni ezt a fórumot és mindent megtalálsz róla! Hol lehet beszerezni, hogyan kell használni...
Röviden arról van szó, hogy fogsz egy ps2-õt, egy hálózati adapter (broadband adapter beszerezhetõ pl. cheapboy 14e) és egy vinyót, (pl. 120 Gb 7200 rpm Seagate, számtech bolt kb. 20e) és ezeket szépen összedugog. Aztán kell egy hdloader vagy eredeti vagy egy crakkelt. Elõnye a crakkeltnek, hogy ha chip is van a gépedben (figyelem nem minden típusú chipet támogat!!) akkor ezt memkártyára mented és lényegében csak a másolás idõtartamáig lesz a game a gépben. Utána a vinyóról fut az egész és csak a power on gombot kell nyomni! Egy 120 Gb-os vinyóra, közel 60 darab 2 Gb-os játék fér és ez nem semmi! A töltési idõk is szinte eltûnnek (1-2 mp) és a fejet sem cseszed szét.
HDloader képekben
Fõmenü

Sephi
Aszem draga baratom te osszeteveszted a SG-et a Kerdez Felelek jatekkal 😊))

vki
Beírtam ,de csak angol leírás van. Esetleg egy magyar megoldás?
Magyarországról lehet-e rendelni?
Ha igen. Mennyibe kerül.
És hogyan lehet a vinyót rákötni?

ACER Aspire 5738ZG

CHEAPBOY
pl, beirod googlebe hogy HD loader, biztos talalsz rola okosakat... de ezt mondani kell....?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Sephi
Nekem azota is a winyomon van a HD loader de meg soha sem probaltam. Egyenlore nem is akarom....

Kaplan
engem is érdekelne ....

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

vki
Hi!
Tudom hogy lámának tartottok ezért, de hol találhatnék
bõvebb leírást errõl a winchesteres és HDloaderes dologrók.
Köszi!

ACER Aspire 5738ZG

aabyssx
A HDLOADER a PS2 kalózkodást olyan egyszerûvé tette, hogy nem csoda a $ony-tól a HDD elvetése, és inkább nagy memóriában gondolkoznak a HDD-t használó játékokhoz.

www.youtube.com/aabyssx

Lammer
Az eredetit használokat sem kell feltétlen kizárni a HDLOADER-böl, elvileg ARRA találták ki... 😛
akkor is kibaszás... 😞

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

7th
Lehet, hogy több hely lesz a TV alatt, de azért egy hackelt vinyós ps2, inkább foglaljon több helyet, de akkor a vinyóról mennek a játékok, divx filmek, memkártyáról a hdloader és ki sem kell nyitni a tálcát. Lehet, hogy kisebb, de a sok lemez csak foglalja a helyet! Nesze neked formatervezés, a használhatóság rovására. Tudom, hogy valakik csak és kizárólag eredeti game-ekkel nyomulnak, hát õk vegyék meg az új PStwo-t mert nekem nem kell!

Sephi
En meg akkor a te #2532 -re regaltam ami abbol indult ki hogy emulalas nem chipeles.

De nem mind1? A lenyeg hogy legyen mar a kezunkben a cucc! 😊

Al Age
nézd Sephi, az én #2536-os hozzászólásom a Te #2535-ös hozzászólásodra ment. márpedig abban a csipelésrõl dumáltál.

Sephi
Es ize! Nemmegmondtamhogyneideajjalesneszojabemertirgumburgum!

Sephi
O a lemezekrol beszelt. Az Pc emulator "alapban" netrol letoltheto cucukra szoktak erteni. Bar igaz hogy a Ps emulator en meg CD-ekkel hasznaltam de a tobbit lasd SNES , SEGA , GBA netrol toltottem le...

UNREG
Al_Age is arról beszélt...

Sephi
En emulalasrol beszelek emberem es nem maga a gep chipeleseben!

Tehat ugy hogy Pc-en jacchatoak legyenek a PSP jatekok!

Al Age
igen, a flip-top coverrel valószínûleg nem érzékelte a gép, hogy nyitva van-e tetõ vagy nincs, viszont itt, mint pl a playstation 1-esnél is tuti érzékeli. viszont én a pöcök beakasztására nem gondoltam, ebben tényleg igazad lehet

aabyssx
PStwo will not support HDD
"We are also looking into other memory options that would be compatible with the new PlayStation 2."

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=56681

www.youtube.com/aabyssx

Nyilvan valamilyen pocok erzekeli, hogy csukva van-e a teto. Eleg leszerelni az egeszet, majd valamilyen celszerszammal beakasztani a pockot, lehet meg egyszerubb is mint a slidetool.

Szinte pont ilyen modositott hazat adtak partiz euroert a swap magic melle, fliptopnak hivtak es a slidetool alternativaja volt.

Al Age
ez a megoldás simán arra volt jó, hogy az egyetlen mûködõ csip nélküli másolt játék lejátszási lehetõség (swapmagic+slidetool) se mûködjön😊

7th

Ezt tényleg jól összerakták! Ennyit a lemez behúzós technológiáról!

7th

barret
Meg tartalék akksikat a laptophoz! Meg hátizsákot,a tartalék akksikhoz.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Al Age
veszel mellé egy laptopot is...

Seth
Mivel hozzá lehet kötni pc-hez onnan meg majd biztos be lehet tölteni a cuccokat(mint gamecube-nál), ezért szerintem ezzel nem lesz gond, csakhogy akkor a gép mellett kellene ülni és akkor már tényleg semmi értelme,mivel nem tudom elcipelni a játékokat mondjuk a buszra-vonatra-kempingbe...,mikor ez benne a lényeg

PSN ID.: Beegabor

Al Age
persze a védelmét biztos ki lehet majd játszani, mint minden konzolét, de én a lemezekrõl beszélek, mert az már a jelenlegi helyzet szerint egészen más tészta...

KillYou
Azért ha elgondolkozol nem olyan bonyolult (elvi szinten) megtörni a psp-t. De ez nem ennek a topicnak a témalyába vág.

Al Age
persze ez tény, de a PSP-hez olyan lemezek lesznek majd, amik speciális tokozásban lesznek és a tokkal együtt kerülnek majd bele a gépbe. viszont ilyen "lemezt" írni-gyártani tudó készülékei csak a Sonynak vannak tudtommal és a játékgyártók is ott fogják legyártani majd a lemezeket.
a tokon belül pedig valszeg nem lehet majd lemezt cserélni, mert azt valszeg úgy csinálták meg, hogy ha egyszer szétszeded, akkor ne lehessen újra összerakni, plusz ugye maga a lemez sem egy mai pc-s szabványnak megfelelõ cucc.

Sephi
Te soha sem lehet tudni!

Lasd a chippelest! A Sony szerinted nem lett volna ra kepes olyan rendszer kifejleszteni hogy ne lehessen chipet rakni a gepbe?

Sokak szerint a Sony direkt hagyta nyitva a kiskaput.

A Nintendo azzal gizdult hogy a GC-et nem lehet manipulani es latod megis volt egy okos ember aki megoldotta. Igaz nem 100%-os a dolog de csomo jatek siman fut kaloz verzaban is.

Banyeg, a kábel mizéria évek óta tisztázva van a konzol.suveg.hu -n, csak olvasni kellene. Itten az url:

http://konzol.suveg.hu/tech/audio_video.htm

Ja, még 1 megjegyzés. Az RGB nem egyenlõ a komponens -el. Mindkettõ a színjelek közvetlen továbbítására épül, de mégis más protokol. Nem véletlen, hogy a PS2-ben is lehet állítani, hogy RGB vagy komponens kimenetet kérünk. Egyébként meg mindegy, hány madzag vagy kábel megy innen - oda, a lényeg, hogy 4 fajta átvitel van: RF, kompozit (SVHS), s-video és RGB (vagy komponens Amerikában).

.hzx