17159
WAREZ = azonnali BAN!
-
#17119 Milyen hangot ad?
Az enyém kb. azonos időközönként felpörög, majd lelassul. Ez gondolom fejhiba, és játéka válogatja, mennyire bírja még lejátszani. -
Tomcsi66 #17118 Boltban vásárolt originált játékokról van szó.A dobozukon csak annyi van,hogy 8 megás mem.kártya kell hozzá,de az megvan.Tehát nincs karc meg más hiba sem.A régebbi játékok már gyűröttebbek,azokat mégis játssza!Egyébként olyan,mintha nem tudná beolvasni,mert hallom,hogy felpörög,de aztán le is áll. -
#17117 Véletlenül másolt játékok, nyomtatható felülettel ? Vagy cd játékok? Vagy új olvasófej kellene? Nagyon karcosak? Ennyire értek csak hozzá. -
Tomcsi66 #17116 Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni.Van egy PS2-es gépem és az a baja,hogy a most vásárolt gyári játékokat nem akarja lejátszani.A régebbi játékokat viszi rendesen.Kitakarítottam a gépet,de úgy sem működik.Mi lehet a baja?Előre is köszi a válaszokat! -
#17115 http://aprod.hu/hirdetes/tancszonyeg-sony-playstation-2-hoz-IDI2Rn.html -
#17114 Tudjátok e hogy mit kell állítani és hol az xpben hogy lássa a ps2 a PS2SMB néven megosztott mappát? hogy tudjak a számítógépről játszani? -
#17113 USB 1.0 de képes rá igen :) USB Util 2.0 ezzel tedd pendrájvra a játékot ! Próbálj több indítót . OpenLoader ,USBAdvance stb .. FAT32 formázd a pen -t !! -
elims #17112 Persze,azt tudom,hogy kell hozzá a softmod.Csináltam már több ilyen kártyát. Az egyik gépem chipelt.
A dealextreme-ről vettem a 64mb-os kártyát.Pár Ft.
De a ps2 gyári usb bemenete képes olyan gyorsan olvasni a pendrive-ot,hogy nyugodtan lehet játszani??
Köszönöm a segítséget!! -
#17111 kb 3Mb foglal be a memo-n . A Soft Mod ról bőven van magyar leírás a neten. Nem túl bonyolult csak egy chippelt gép kell hozzá. Ha nem megy privátba segíttek ! -
#17110 Neeem.
Memóriakártyára előtte fel kell oktojálni a softmodot. Namost ha a standard 8mb-os kártyád van akkor lehet rá se fér, vagy a mentéseknek nem igen lesz helye.
Hogy hogyan kell fogalmam nincs, mert egyrészt banner, másrészt nem foglalkoztam vele, mert chipet kapot a sajátom. -
elims #17109 És csak simán berakok egy pendrive-ot az usb-be? Persze rajta az iso-val? -
#17108 a demók és az átvezetők kicsit akadnak de a játék maga nem !
Sajnos nem megy minden játék pen -ről de szerencsére ami engem érdekelt azok mennek . Na meg van több .elf amikkel végig lehet próbálgatni .Nekem van egy 32 GB és 16 GB ezeken el is fért ami érdekel. Sajna az enyémnek is haldoklik már az olvasója . Az eredeti game is már csak így fut nálam .
USB -s HDD ről több megy mint penről. Volt régebben egy "fat" gépem ahoz épp itt hekkeltük hozzá az usb vinyót :) már nem emlékszem ki segített de nagy sikerélmény volt :) Szóval az a soft -ver sokaknak segíthet ! Nem csak a warezhez jó ! -
elims #17107 Pendrive-ról hogy tud olvasni?
Nem lassú ahhoz az usb olvasó része? (a programot ismerem) -
#17106 itt pécsen van egy PS2 3000ft ! nem olvas már gyárit sem ! chipes, soft mod-al HDD ről vagy pendrive ról még tökéletesen használható :) -
elims #17105 Pár hete adtam el egy slimet 6-7e Ft. körül a hardveraprón. (volt egy kis alku,meg nem kellett a vevőnek a játék ezért nem emlékszem pontosan)
Hibátlan állapotban 2joy-jal (egyik sem volt tökéletes).
Nem kell ahhoz jelzálog,sajnos már csak ennyit ér.
Van nekem még 2gép,egy fat -chipelt- szinte 0perces fejjel és egy gyári slim.Sok eredeti,karcmentes játék (ico,shadow of the colossus,colin,final f-ik,stb.) és sok karcmentes írott játék.
Apropó..ha már játék,nincs vkinek eladó silent hill 2-3? -
picuri91 #17104 Vettem egyet 7500Ft + postáért. Kapok hozzá 4 kart, 10 játékot, memóriakártyát meg kábeleket. Úgyhogy a lehetetlen létezik. Csak működjön is :) És azért volt olcsó mert jelzálogja van az eladónak és mindent el kell adnia. -
#17103 Hmmm. 8k-ért akkor is bűzlik.
Ha megvan egy beszámolót kaphatnánk, hogy van-e vmi gondja?
Csak mert az enyémnek kb, ennyibe lenne a szervíz :D -
#17102 Most nagyon megy lefele az ára. Nem úgy mint a NES meg SNES ezek már most annyiba kerülnek 1 játékkal mint egy ps2 néhány játékkal. ps2-t multkor vettem egyet 12000ért, adtak hozzá 12 játékot is meg írottat is lejátsza. Előtte 17000ért vettem másikat. Most veszek majd mégegyet azt éppen 8ért ideadják. játékok nélkül. -
#17101 8000 ért nem nagyon kapsz :) -
picuri91 #17100 Ps2-t szeretnék venni, árban max 8000Ft-ig. Ha valakinek van, kérem írjon!
Legalább 1kar, 1játék, kábelek legyenek hozzá. És működjön rendesen! -
saresz77 #17099 De olyan csak a akitől vettem az beleírta a leírásba, hogy ps2-re köthető!
Mikor megvettem akkor derült ki, hogy TV-re lehet csak!
Bár ő azt mondta, hogy használták számítógépen is!
Azért gondoltam USB átalakítóval működne-e ps2-n!! -
#17098 Ez nem valami tévé játék szőnyeg? Vaterán látam ilyesmi sőznyegeket. -
saresz77 #17097 Sziasztok!
Van egy ps2 gépem most szereztem hozzá egy táncszőnyeget ddr001 tipusút!
Azt mondták rá lehet kötni a gépre, de AV és RCA csatlakozó van rajta így szerintem nem lehet rákötni!
A kérdés a következő!!!
Van hozzá valami átalakíto ami RCA-ból USB-t csinál?
Vagy átvertek mikor megvettem a szőnyeget? -
#17096 Ahhoz jó, van benne infra vevő. -
#17095 Jó. Akkor 75004 . -
#17094 "SCPH 700504" nem létezik! -
#17093 Működik az scph-10172 távirányító a slim ps2 SCPH 700504 géppel? a távirányító IR adapter nélkül is? -
#17092 Yes :) -
#17091 Rosszul emlékszel :) -
#17090 A Supergamertől rendelt valaki? Megbízhatóak? -
#17089 Vagy csak azért szürke a dobozuk mert későbbi újrakiadások olcsóbb áron? -
#17088 VAlami mmindig eszembe jut. Jól emlékszem hogy a platinum játékok azok duplarétegű lemezek? -
#17087 Mindkét fejjel gyártották, nem lehet csereberélni őket! -
scisis #17086 Sziasztok!
Van egy eladó PS2 konzolom (a ducibb, de hálás fajta), hátha valaki lecsap rá... =]
Jár mellé egy 8megás kártya, egy kontroller és ezek az eredeti játékok:
-Fifa Street 2
-Gran Turismo 4
-Fifa Football '05
-X Games Skateboarding
-Burnout Revenge
-Fifa Cricket '07
-Legends of Wrestling
-11 demó játékot tartalmazó lemez
nem volt szerelve, nem volt chippelve, és sajnos használva sem nagyon, ezért adnám el.
Az ár en bloc: 18.000Ft
képek, kérdésekre válasz a [email protected] címen keresztül kérhető. -
#17085 SCPH-75004 gépbe PVR-802W vagy SPU317 ? Melyik a jobb? a csippet befolyásolná ha pvr helyett spu-t tennék bele?
Amúgy meg mindkettő gépembe ugyanaz pvr802W van, egyiknek a lencséje kicsit lilásabb árnyalatú a másiké fehér. 1. A fehér az szokott néha zörögni. 2. a lilább mintha jobban olvasná a karcos lemezt( igaz még csak két napja vettem, nem tapasztaltam még ki ) és nem csipelt, lehet hogy a 2. fej az újabb ? a 2. gép 70003-as.
-
igor1 #17084 Igen annyiért,igen pollákos,de nem én hanem Budapesten forrasztattam rá.
Egyébként 80gigás a hdd. -
#17083 Ez igen. Annyiért amennyit írtál? Te magad forrasztottad bele? Csak nem pollákos voltál? -
igor1 #17082 Az egyiket elvitték,már csak a wincseszteres ps2 van. -
igor1 #17081 Mind a kettő slim.
-
#17080 amúgy slim?