146
  • Imremagdi
    #146
    wcr mod-ot érdemes felrakni hozzá ?
  • Andie
    #144
    Szasztok!

    Nemtom olvassa-e még valaki ezt a fórumot, de azért benyögöm ide, hátha :
    Most raktam fel a game-t, tetszene is, de a hangok iszonyat szörnyüek!!
    Ahogy megyek a géppel, olyan röcsögös, gurgulázós, hörgös hangja van (föleg a fordoknak), mintha viz került volna a kipuff rendszerbe. Szabályosan csattog a hangszóróm, iszonyat zavaró! Szerintem ez nem feature a játékban, nyilván valami beállitás vagy driver probléma. A menüzene jó, még játék közben is ha próbálom a röcsögést elfelejteni, hallom a háttérben a visitást, meg a motorhangot, de mindent elnyom ez az éles hang, ami mintha egy ezeréves kimustrált de még utoljára beinditott véntraktor halálhörgését próbálná utánnozni...
    Mi lehet?
  • Danecay
    #142
    Most lehet, hogy Te értetted félre a többieket, de az is lehet, hogy én ertettelek félre téged. Na szóval nem az internetről kell letöltened CODECET ,hanem a te gépedről kell eltávolítanod a codecet vagy codec csomagot. Nekem is volt ilyen gondom, de miután eltávolítottam az ACE MEGA CODEC PACK-ot egy ből elindult, illetve ha XP oprendszered van akkor uninstalláld a régit és tedd fel ezt: ACEMCP590PRO vagy újabbat, lehet akkor menni fog ha ez is fent van. Remélem tudtam segíteni.
  • RoadkilleR78
    #136
    Szasztok!
    Kb 1 hónapja próbáltam ki a gémet, aztán gyors iramban le is szedtem. Most valamilyen tudatalatti vezérletére újra feltettem. És ... megtetszett. Nem mondom, hogy jobb lenne, mint a 2, vagy az 'istencsászár' rally trophy (a fizikája nagyon messze van), de nem rossz. És az sem rossz, hogy az én kis R7500-ös kártyámmal 1024-ben tökéletesen gyorsan fut. A japán verseny a kedvencem, az ablaktörlő nagyon állat, meg a vizes aszfalt. :-) Néha olyan érzésem volt, hogy tényleg egy igazi autóban ülök :-) Szóval szerintem nem olyan rossz, csak nem kell tőle többet várni, mint ami. :-)
  • N.E.O.!!!
    #131
    A 2-ben a kocsikon kívül nem sok dolog volt ami 3d-s benne.

    Ezek közé nem tartoznak a fák és a bokrok.MIndenhol 2d-sek voltak.

    Bezzeg az útmenti kövek...
  • Skynet
    #129
    Elkeserítelek a bokor a C3-ban csakis kizárólag az út mellett 3d beljebb haladva a susnáysban ugyanolyan lapokból álló szar..Ugyanez érvényes a fákra is..:)
    A belső nézet még 96-ban sem lenne frankó,nemhogy 2003-ban...
    Az irányítás valahol a szánkó és a légpárnás között van (gondolom ezért is lehet kinyerni egy légpárnást) ,de a realitáshoz 0 köze van...
    A hangok röhejesek,büdös életben nem volt ilyen robogózümmögő hangja egy rallygépnek (hja robogózümi + némi turbóhang)....
  • reszcsi
    #122
    Törlődjön ez a játék ...
  • Skynet
    #118
    Ez igen erős kijelentés volt főleg ha a gran turismo 3-at vagy a 4-et nézzük aminek a grafikáját semmilyen konzol és még a pc sem űberelte le eddig kocsigame grafikában...:)
    Amúgy a 75 hz csak súgok pont határérték attól nem vakulsz,arról nemis beszélve hogyha flatron vagy plazma tv akkor végkép nem :))
    Nem unjátok ezt a konzol vs pc faxságot??? Volt játék ami leveri a konzolokat...és volt játék ami leveri a pc-t...ennyi:)
  • _Allen
    #99
    Kérte már tőled a game a d3d9.dll-t?
  • Skynet
    #92
    Látom p00h még életében nem vezetett autót...:DD
    De azért lefikázza a Rally Trophie fizikáját ami pc-n talán az egyik legjobb,ami a legjobban megközelíti a valósághű fizikát..:))))
    Megsúgom hogy egy régi hátsókerekes autó úgy reagál bizony a terepen ahogy abban a kocsik:)))
    De csóóónak...persze gondolom neked a Colin 3 a bálvány,az isten a szimulációk szimulátora..:)))

    Aki erre a játékra azt mondja hogy fizikailag frankó....vagy hogy nem arcade...az még életében nem vezetett autót,vagy nem dobott 1etlen kézifékes kanyart sem,csak úgy nagyapósan vezetgetett...És most jöhet a sok FFÚÚÚÚ meg HÜLLYE KISGYEREK UGAT BE szöveg...EZ TÉNY....EZ A JÁTÉK FIZIKAILAG A BÉKA SEGGE ALATT VAN
  • Breki33
    #85
    szedd le azt a xart

    ezt most kivételesen az ace-ra értem
  • Messino
    #84
    Sehogy se megy tele van a faxom, én nem szórakozok vele tovább. Leszedtem mindent, telepítettem, amit ajánlottál, így se megy. Szórakozzon vele, akinek hat anya van és egy se mostoha!
  • Messino
    #82
    Help!
    Egy hete nem tudom elindítani ezt a k*** játékot, csak a kezdő kép jön ki és megáll, nem fut tovább a progi. Azt olvastam valamilyen codec kell hozzá, csak azt nem tudta senki megmondani milyen. Nekem csak az ACE Mega CoDecs Pack van fenn. Mit tegyek fel, hogy menjen?
  • Steroid
    #79
    Hali mindenkinek!

    Hozzászólnék itt a dolgokhoz, először a kocsi irányítása tényleg messze nem tökéletes, egyébként ki lehet bírni kivéve a finn rallyt mert ott kurzorrral irányíthatatlan! Ezt némileg kárpotólja a játékélmény. Az hogy nincs benne árnyék az nem igaz csak szűkösen az Amcsi rallyn szinte végig van árnyék pl.: mikor elmegyünk egy kőfal mellett ott van az árnyék! A Játék még legnehezebb szinten se olyan borzasztó nehéz mivel sikerült elsőre végig vinnem és én nem vagyok az a hardcore rallys játékos! Ja és ki lehet lépni a bajnokságból futam közbe is egy egyszerű exittel, és ha visszatöltjük az utsó stagtől kezdődik! Üdvözlettel Steroid
  • _Rico_
    #76
    p00h: Mondom számomra a legnagyobb traumát az jelenti, hogy kivették a multit, meg az arcade-ot, meg, meg, meg... És szerintem az ember megcsinálja max 2 nap alatt a championshipet, és utána meg megy a polcra a game. És akkor is azt mondom, hogy rohadjon meg a codemasters és ne higgyje azt, hogy ha csinál nekünk 1 ilyen PS2 átiratot akkor mindenki hasra fog esni. Másfelöl viszont vannak okos dolgok a játékban, de ezek szerintem elhanyagolhatóak ha megnézzük mennyi dologban visszafejlődött a játék.

    Az irányítás és a grapics szerintem tök körrekt.
  • N.E.O.!!!
    #71
    Igaz azt írtam régebben, hogy nem szerzem meg ezt a játékot, de a hülye haverom viszont ahogy kiadták rögtön söpört a boltba megvenni ezt a szart és ugyebár mivel jó haverok vagyunk odadta nekem is.
    A környezetet, a fákat, a hangokat, a fizikumokat és az irányítást leszámítva egész jó játék lett.
    Mi is maradt?
    Jaaa...
    Az autók azok nagyon szépek.A többi egy rakás szar.
  • Skynet
    #70
    "A betöltés után azonnal felfigyelhetünk a kezelőfelületre, melyhez hasonló minőségűt még nem láthattunk"

    Nahja....Olyaaan..Baromi pixeles betük a háttérben baromi pixeles videóval..:))
    Ehez képest már láthattunk más kocsis játékban szép menüt,és háttérben jó minőségü videót..:)

    Amúgy hja....Az irányítás egy szar, a kocsi olyan mint egy szánkó,ha fejlődik ha nem ez röhej...
    A kocsi külseje szép,de a belseje?? Az egyik legtrágyább amit valaha láttam,Colin 1 ezerszer szebb volt...Műszerfal az luxus:)

    A grafika szép szép,de a fák 3d-sége csak részleges...az út szélén 3d picit beljebb már 2 lapból áll a törzs + alakban beljebb pedig vissza a 2d-s fakorszakba:)
    Persze a kocsi a kis tujákat továbbra is iszonyat mamutfenyőnek veszi..:)))

    A hangok...Hááát....Ebben mi a jó? Mert nem ilyen a hangja a gépeknek az tuti...A turbóhang okés...de a kocsihangook szarok...
    Állj egy mitsubishi mellé rallyversenyen és fülelj;))))

    Az alapvető röhejről hogy a régi ford van a játékban és colin már nemis fordos nem is beszélek..:)
    Ez a játék szar ahogy van...Codemasters kezd buktamasters lenni..
  • _Rico_
    #68
    Az a véleményem a játékról, hogy ha már van egy jó dolog (CMR 2) akkor azt miért kell totálisan tönkretenni. Nem értem ezt az értékelést amit itt olvastam.
    Grapics: Az egyetlen jó dolog a játékban. Nagyon tetszik, hogy felizzik a féktárcsak, és a mind a pálya, mind a kocsi elég kidolgozott, de még mindig 2d-sek az emberek a pálya mentén, és ha lebutítva játszol akkor a nap olyan mint mikor 3cm-ről belenéznél egy spotlámpába(színes csillag). A videók ugyancsak szarok, ráadásul rátettek vmi pixel efektet amitől még gázabb lett.

    Multiplayer: A legidegesítőbb, hogy kivették a multiplayert a játékből az a hot seat szerü dolog egy kalap sz...

    Zene: Van egy szám a játékban és az megy a menüben és ha nyersz a pódiumon is.

    Gameplay: Minden irányítás kivettek a kezedből: Automata a javítás, és minden service ponton már be van állítva a legoptimálisabb beállítás, szóval csak menni kell. Ráadásul menni is csak a Focussal lehet a championshipben, mert ugye a jó öreg colin most ide szerződött. Igaz Single stage módban mehetünk más kocsival, csakhogy, akkor nem állíthatunk be semmit, csak a pályát, meg hogy automata legyen-e a váltás. Ha egyébként játszol, akkor már semmit nem tudsz állítani, csak kilépni, és folytatni, se a hangot nem lehet levenni, semmi. Van 3 kamera nézet, de aki eddig a bumber nézet híve volt, vagy a távolabbi nézeté, akkor most bebukta, mert ezek megszüntek létezni. Ugyancsak NEM választhatunk hogy a kijelzök hogyan mutassák, amit mutatnak(analog/digital), ami van azt kell szeretni.

    Most hirtelen ennyi jutott az eszembe, de ez nem az összes amit rossznak véltem. Ez mind belefért 3,12 GB -ba, és sikerült 3 CD-re összecsomagolni. Gratulálok a Codemastersznek sikerült okoznia egy kurva nagy csalódást a felspanolt embereknek. Mindenkinek kellemes játékot kívánok, és higyjétek el nem túloztam sehol!
  • Csudri #64
    Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet összekoszolni az autót? Mert valahogy mindig tiszta marad (már ami megmarad belőle). Valamit a menüben kell állítani? Vagy esetleg dx9-es kari kell? Vagy csak simán béna vagyok???
  • Pöty
    #61
    Mit takar ez az LFS mert igy nem találom? :)
  • Pöty
    #57
    Utolsó normális autós játék amivel játszottam a Sports Car GT volt. Na meg még a 4x4 Evolution de egy idő után az lehetetlenül nehézzé vált. Azóta egyre csak ömlik a szar autós fronton is. De ez jellemző az egész játékiparra. Ezek a autózgassunk a végtelenségig cél nélkül, fizika nélküli szarok nem hatnak meg. Majd ha tavasszal jön az uj NFS tuningolós-utcaiversenyes cucc az talán végre betölti az űrt. :) Csak nehogy olyan legyen mint a porschés, gondolok itt az út széli bokorral egy méterrel beljebb történő ütközésre és hasonlókra...
  • Zsoltee
    #56
    Hát ez a rally nem igazán váltotta be a rememényeket legalábbis nekem.Igaz kormánnyal még nem játszottam, de billentyűzetről borzalmas. Az eredeti progival is szánkózik a kocsi. Kicsit nyomok a balra billentyűn erre megpördülök...? Az ember ellen kormányzik erre kocsi farol egy kicsit lemegyek az utról és hiába minden má szánkozok is befele a susnyásba. Na mindegy akinek bejön sok sikert de ezt a rallyt tanulni kell egy ideig.
  • RelakS
    #49
    Én még csak a 2-vel játszok, de abban amióta figyelek a navigátorra, jobb eredményeket érek el.
    Mindenesetre az expert fokozathoz látás előtt be kell szereznem egy kormányt, meg a karambolok is igenfurcsák. Pl: bal oldalamat 3-masban hozzácsapom a falnak, erre vagy kipördülök jobbra, vagy a bal oldalamra dőlök...
  • csomi
    #47
    Nah ez aztan az abszolut onbizalom. Meg szinte ki sem jott a CMR3 es mar van pofajuk hirdetni a 4-et. Most ez vagy azert van mert ok is erzik, hogy a 3 kurva szar lett es igy probalnak hinteni, vagy meg vannak gyozodve rola, hogy 3 tenyleg egy tovabblepes es mar most keszulnek a jovore. Mindenesetre a latott alapjan CMR4 hasonloan szar lesz sot a video alapjan meg raadasul rondabb is :). Ezek tenyleg lazak. Akit erdekel nezze meg CMR4 elozeteset itt:
    http://www.576.hu/upload/M_18/rek1/625/cmr04_movie_mpeg4.zip
  • Sub
    #45
    Hát abból nem sok pénzt kapnának...
  • Gabest
    #37
    Screamer2-nél nincs jobb rally! De tényleg :)
  • Sub
    #35
    Wake up Neo! :))) nézd meg jobban azokat a képeket...
  • N.E.O.!!!
    #34
    Apropó, a képek alapján a fák sokkal jobbak lettek mint az előző részekben.Erről ennyit.
  • N.E.O.!!!
    #33
    Apró a képek alapján a fák sokkal jobbak lettek mint az előző részektől.
  • N.E.O.!!!
    #32
    Nekem megvan a 2 és az első 3 pálya után meguntam az egészet. Az itt leírtak alapján úgy döntöttem, hogy ez a rész sem lett sokkal jobb az előzőeknél. Egyébként az NFS sorozaton kívül (habár azok nem rallys játékok) nem játszottam még olyan autós játékkal ami igazán lekötött volna.
  • Sub
    #31
    hát ez az egyensúly a Colin 3-ban totál nem sikerült :D
  • Csudri #27
    Ez egy rakász szar! Arról volt szó, hogy azért késik a program 8!!! hónapot a PS2 verzióhoz képest, mert tökéletesítik a fizikát, azért, hogy ne legyen már annyira 'árkéd-fos'. Ha 8 hónap alatt erre voltak képesek, akkor a negyedik résznek inkább neki se fogjanak.

    Ennél nagyobbat, csak a Masters of Orion 3-ban csalódtam!
  • sztavrosz
    #26
    Jól beszélsz!
  • Cat #18
    de legalább szép :D
  • csomi
    #16
    Nagy hulyeseg azt allitani, hogy a konzolos atirat miatt lett szar. Konzolon ugyanis ennel a silany jateknal nagysagrenddel jobb autos jatekokok vannak. Talan az arcados jelzot lehetne rahuzni, de a viselkedese alapjan annak is silany. Sajnos hiaba a nagy mult, Colin neve, a Ford tamogatasa a jatek szanalmas lett. Bizom benne, azert Codemastersnel is van legalabb egy ertelmes ember aki belatja ezt, felteve ha ezutan a resz utan erdekel meg valakit ez a jatek.
  • reszcsi
    #13
    Hát elég konzolos, szerintem elcseszték, ennyi.
    Azért el fogok játszadozni vele, de gyanús, hogy a Colin 2. nem fog a polcra kerülni ...
    A sprite-os megoldás pedig egészen egyszerűen vérlázító.
  • Sub
    #12
    Nekem 7500-am van és fut(ott) rendesen
  • Gyurcika
    #10
    Engem igazibol az lepett meg nagyon, amikor elolvastam a readmet. Ebben ilyen van leirva: The following video cards are NOT supported:

    ...
    Radeon 7200/7500
    ...

    Azert ez huzos volt toluk.
  • RoadkilleR78
    #8
    "a játék most először jelent meg konzolokra is"
    Lehet, hogy én tudom rosszul, de szerintem a cmr összes verziója megjelent konzolon. Sőt nem, hogy megjelent, de az első 100%, hogy konzol átirat volt. Kedves Alex mielőtt leírsz valamit legalább nézz utána. És nem tudom, hogy láttad e valaha a cmr1-et és a 2-t, de ha szerinted a grafika az autókon kívül semmit sem változott, akkor nézd meg mégegyszer.
  • Sub
    #7
    Ja és ez lett a Need for Speed (HP2) sorsa is!
    Gagyi konzolos átirat!