190
\"A\" fesztivál. Jöttök?
-
#190 Burzsoá Nyugdíjasok? Nekem megvan. -
robotkam666 #189 HONAN LEHET LESZEDNI A 20 FORINT A MELEG LÁNGOST ??
-
KennyG #188 az meglehet! -
#187 Na jó, lelövöm a poént : PestiEst sátor, kocsma melletti szélső pad, ott ültetek, én meg nem messze egy barátommal, aki Ossianos polóban volt, mindketten hátrafogott hajjal, ő sört én meg ásványvizet ittam és éppen a Napalm Deathről pofáztunk végig :D -
KennyG #186 0:) -
#185 nővel ültél padon -
#184 :) -
KennyG #183 és akkor faszért nem szóltál rám, hogy "szia kenny"! :)
mire én" szia koj(i)n)"! -
#182 :-)))
-
#181 Napalm Death morzsolt, továbbá láttam Kennyt a Szigeten :D -
KennyG #180 Spook and the Guay - francia reggae, ska zenekar kurva jó hangulatot csináltak, nekem nagyon bejött
Voodoo Glow Skulls - Szintén nagyon jó volt, bár nekem igy idő után montonnak tűnt
Anima S. S. - no comment : )[bár nem kéne minden számot 6-7 percig játszani]
Massive Attack - imádom őket, de az, hogy egy órát késnek és csak 1 órát játszanak az azé' durva! : ( Viszont a vizuális megjelenítés az eddigi legkirályabb volt! -
#179 Az igazi sziget élményhez hozzá tartozik az utazás is, BP. Keleti---- EGER, 4:34--7.10 minden kis homokbuckánál megáll a vonat a kaller már (még) 4-kor részeg, csupa "érdekes" ember vesz körül :)) -
#178 :))) -
#177 Túléltem :)) bár a járással még vannak problémáim. :) -
KennyG #176 na, ma kifogok menni! :D HUUUUÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Spook and the Guay
Voodoo Glow Skulls
Anima S. S.
Massive Attack
-
#175 áhh pedig egy olyanra beneveztem vóna... -
#174 Slayerék frenetikusak voltak, jobbak, mint tavaly SR-on, és Araya megint azt mondta, hogy "see you next year"...a tavalyi ígéretét betartotta. Azért el tudnék viselni évente egy Slayer koncertet.
Amúgy Annihilator is jó volt 2 napja, kellemes csalódás, előmelegítettünk Szlélyerre.
Aki meg nem jött ki bánhatja, a hangosítás állat volt, Lombardo a végén meg szétzúzta a dobszerkót. 2 méteren múlt, hogy nem lett dobverőm. -
#173 most jutott eszembe nem akart volna vkio felhini hgoy vmit elcsipjeka koncertbol?:) -
#172 vége? -
#171 hülye kérdés! jó -
#169 kis naív :) -
#168 slayerre kimentem volna, de 1. nincs hetijegyem 2. meggondoltam magam, élni akarok, ,szép az élet -
#167 Galy: állitolag szar volt az electricity. mondjuk oke, en ebbol semmit sem erzekeletem, sepec asse tom hol voltam az elso fel oraban, fel se fogtam mi volt:). utana mar minden rendben volt.ugy az utolso 1, masfel oraban, mar nem voltak gondok az arammal, es azert volt hangulat rendesen. akko rmár nagyon jo volt. -
#166 igen "lol" az is lesz... -
#165 lol az is lesz? :))) -
#164 ma van a halál nap, ha valaki túléli Slayeréket akkor rohanjon Hammerba Testamentre. -
#163 Egyik szakadt rákkör arcon egy, ilyen poló volt : Hörgés Party Aréna
akkorát röhögtünk :DD -
#162 nem, inkább a poharat választottam. -
#160 A De phazz atom jó volt tegnap.
Bementünk Bëlgára a wan2 sátorba, de 4-5 szám után kijöttünk, mert elviselhetetlen meleg volt.
Pedig hatalmas hangulat volt. -
#159 :) -
#158 thx -
#157 jó :) Gúd lák -
#156 most Egerből felmegyek vonattal aztán majd holnap valahogy hazajutok hogy mikor és mivel azt majd akkor eldöntöm :) -
#155 vonattal mész? és hogy jössz? vagyis az majdnem mindegy :)) de viggyázzá magadra... -
#154 jaja lassan megyek a vonathoz. -
#153 heh hétfő van :)) -
KennyG #152 állítólag. -
#151 én is ott leszek -
#150 Azt hallottam, hogy iszonyat szar volt a Clawfinger koncert! (és errőlk nem a zenekar tehetett)
igaz ez?
Az egyetlen zenekar, ami miatt kimentem volna a Szigetre....
-
#149 NA! A MAI MENÜ PVD A PÖRGÉS ARÉNÁBA!!!
HÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ALIG VÁROM:)