Sziget 2003

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

signs
Burzsoá Nyugdíjasok? Nekem megvan.

www.sabian.com

HONAN LEHET LESZEDNI A 20 FORINT A MELEG LÁNGOST ??
az meglehet!

Coine, The A&O
Na jó, lelövöm a poént : PestiEst sátor, kocsma melletti szélsõ pad, ott ültetek, én meg nem messze egy barátommal, aki Ossianos polóban volt, mindketten hátrafogott hajjal, õ sört én meg ásványvizet ittam és éppen a Napalm Deathrõl pofáztunk végig 😄

0😊

Coine, The A&O
nõvel ültél padon

Punker
😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

és akkor faszért nem szóltál rám, hogy "szia kenny"! 😊
mire én" szia koj(i)n)"!

Galy
:-)))
Coine, The A&O
Napalm Death morzsolt, továbbá láttam Kennyt a Szigeten 😄

Spook and the Guay - francia reggae, ska zenekar kurva jó hangulatot csináltak, nekem nagyon bejött
Voodoo Glow Skulls - Szintén nagyon jó volt, bár nekem igy idõ után montonnak tûnt
Anima S. S. - no comment : )
Massive Attack - imádom õket, de az, hogy egy órát késnek és csak 1 órát játszanak az azé' durva! : ( Viszont a vizuális megjelenítés az eddigi legkirályabb volt!

Punker
Az igazi sziget élményhez hozzá tartozik az utazás is, BP. Keleti---- EGER, 4:34--7.10 minden kis homokbuckánál megáll a vonat a kaller már (még) 4-kor részeg, csupa "érdekes" ember vesz körül 😊)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

PResident Evil
😊))

Punker
Túléltem 😊) bár a járással még vannak problémáim. 😊

na, ma kifogok menni! 😄 HUUUUÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Spook and the Guay
Voodoo Glow Skulls
Anima S. S.
Massive Attack

[HUN]PAStheLoD
áhh pedig egy olyanra beneveztem vóna...

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Coine, The A&O
Slayerék frenetikusak voltak, jobbak, mint tavaly SR-on, és Araya megint azt mondta, hogy "see you next year"...a tavalyi ígéretét betartotta. Azért el tudnék viselni évente egy Slayer koncertet.

Amúgy Annihilator is jó volt 2 napja, kellemes csalódás, elõmelegítettünk Szlélyerre.

Aki meg nem jött ki bánhatja, a hangosítás állat volt, Lombardo a végén meg szétzúzta a dobszerkót. 2 méteren múlt, hogy nem lett dobverõm.

magus
most jutott eszembe nem akart volna vkio felhini hgoy vmit elcsipjeka koncertbol?😊

PResident Evil
vége?

[HUN]PAStheLoD
hülye kérdés! jó

Coine, The A&O
kis naív 😊

magus
slayerre kimentem volna, de 1. nincs hetijegyem 2. meggondoltam magam, élni akarok, ,szép az élet

magus
Galy: állitolag szar volt az electricity. mondjuk oke, en ebbol semmit sem erzekeletem, sepec asse tom hol voltam az elso fel oraban, fel se fogtam mi volt😊. utana mar minden rendben volt.ugy az utolso 1, masfel oraban, mar nem voltak gondok az arammal, es azert volt hangulat rendesen. akko rmár nagyon jo volt.

Coine, The A&O
igen "lol" az is lesz...

[HUN]PAStheLoD
lol az is lesz? 😊))

Coine, The A&O
ma van a halál nap, ha valaki túléli Slayeréket akkor rohanjon Hammerba Testamentre.

Coine, The A&O
Egyik szakadt rákkör arcon egy, ilyen poló volt : Hörgés Party Aréna
akkorát röhögtünk 😄D

Coine, The A&O
nem, inkább a poharat választottam.

Lteebee
A De phazz atom jó volt tegnap.

Bementünk Bëlgára a wan2 sátorba, de 4-5 szám után kijöttünk, mert elviselhetetlen meleg volt.
Pedig hatalmas hangulat volt.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

[HUN]PAStheLoD
😊

Punker
thx

[HUN]PAStheLoD
jó 😊 Gúd lák

Punker
most Egerbõl felmegyek vonattal aztán majd holnap valahogy hazajutok hogy mikor és mivel azt majd akkor eldöntöm 😊

[HUN]PAStheLoD
vonattal mész? és hogy jössz? vagyis az majdnem mindegy 😊) de viggyázzá magadra...

Punker
jaja lassan megyek a vonathoz.

[HUN]PAStheLoD
heh hétfõ van 😊)

állítólag.

Punker
én is ott leszek

Galy
Azt hallottam, hogy iszonyat szar volt a Clawfinger koncert! (és errõlk nem a zenekar tehetett)

igaz ez?

Az egyetlen zenekar, ami miatt kimentem volna a Szigetre....

Gery1980
NA! A MAI MENÜ PVD A PÖRGÉS ARÉNÁBA!!!
HÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ALIG VÁROM😊

Na, a mai menü: Picsa, Üllõi úti fuck, HS7, FLC, Belga. Pörgésbe is be akartam nézni, de már nem fogok. Tegnap a tilosban a Palotai viszont ütött! Holnap (vagyis ma) meg Paul van Dyk! Utolsó napot meg Palotaival zárom a Cökxponben valszeg (3:30-6:00)
Mindenkinek jó bulizást és vigyázzatok magatokra holnap a Slayeren 😄D (Ott leszek! 😄)

-the invisible-

dunga
SÁ! LINKIN PARK fog mayd yönni a Szigetre valaha?

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

magus
voltal clawfingeren?

[HUN]PAStheLoD
taliztok?? taliztok 😊)) aztán nehogy nekem keljen felmennem meglátogatni madust az intenzíven 😊))

magus
szolhattal volna...
amugy rajottem hogy a vesem is faj mar

Coine, The A&O
egész héten minden nap kint vagyok.

Apocalyptica elég nagy csalódás volt számomra. Késtek és harmatgyengék voltak.

magus
tegnap is kinn voltal?

Coine, The A&O
én egész héten, de úgy értettem, hogy Slayeren ott leszek a B középben 😊

Punker
én is hétfõn megyek 😊

Coine, The A&O
vigyázz, mert én is ott leszek

Oldal 1 / 4Következő →